2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
2 2erkekannesi canim simdilik baska organlarda bisey yok ya bobrek ya idrar kesesi dediler ama su azaldikca bebegin yeri daraliyomus ve gelisemicekmis yani ortalama 14 haftadan sonra bebek kendi idrarini yaparak amniyon sıvısını olusturuyomus o haftaya kadar anneden aliyomus simdi onceki kalan suylami idare ediyo onu anlamak icin bi hafta sure verdi bana bu sekilde soledi doktor artarsa haftaya bobreklerini calistirabiliyo idrarini yapabiliyo olacakmis zaten yapmazsa haftaya dahada azalmis olurmus

Kizlar cok kotuyum. Benegin idrar kesesi buyuk cikti suyu da biraz az dedi.sorun olabilir auyu bitebilir dedi.periontologo yonlendirdi.aglamak geliyor icimden surekli acikcay canim sana ne oldu?allahim nsl gun bu

Canim neler oluyor ya ;/ insallah birsey cikmaz

Insallah azalmaz canim,hakkimizda hayirlisi insallah

Kizlar bende kendini topladim bakayim bir dedim ama cok uzuldum yazilanlari zaten 2 sayfa okuyabildim benim bebegimin beyninde de korord plexus kisti cikti o kadar moralimiz bozulduki gecici dediler ama gecmesse edward sendromundan suphelenilirmis yani ikilimiz temizdi 2 dra gittim ikili icin bir de akrabaligimiz yok dortlu yaptirdim pztsi sonuc gelecek profa gitcem sonra yani 2 gun esimle uyuyamadik ama simdi iyiyim hersey Allahtan geliyor bekleyip gorecegiz artik surec 21 haftada kaybolurmus cogu bebekte olur bi diyor dr normal diyor ama ben ilk gun aglamaktan oldum hicbiseye bakamadim yani kizlar herseyin basi saglikmis

acikcay canım şimdi okudum, bugün çok kötü birgün çok Üzgünüm senin adına, akşam üstünden beri kötü haberler üstüste geldi. Çok yakın bir arkadaşım in babası sabah vefat etmis. ardından başka bi arkadaşımın dedesinin ölüm haberi geldi. Ve şimdi sizlerin haberini okudum. 2 2erkekannesi ve M mavilikleredogru allahım yardımcınız olsun ins.

2 2erkekannesi çok geçmiş olsun. N Niloya07 sanada çok gcmis olsumm normal ultraaomda mi gordu doktorun bu durumu bugünne kotu birgun boyle
Canim ayrintili degildi yani ozel bi hastanenin ultrasonunda gordu hatta yarim saat muayene etti en sonbeynine bakti kisti gordu banada gosterdi tabi ben bise anlamadim offf iste bilmiyorum ki gecer bu dedi ama gel de bana anlat ayrintiliyi beklicem cok korkuyorum kizima bise olacak diye

Hay Allah ya;( ama dr geçer demiş kacinci haftada yaptirican ayrintiliyi peki.. Dia et aklina kotu getirme ims bisey cimmicak cidden bugün çok kotu bigumdu ..

Hayırlı aksamlar canım geçmiş olsun Rabbim sabrini bol bol versin üzülme demek boş ama ben tecrübe sahibi olarak sana üzülme hatta şukret erken teşhis ve müdahale edildiği için derim .2010 ocak ayında doğum yaptım 37 haftalik Sezeryan 3 gün yaşadı kızım ve öldü bana doğuma 3 hafta kala tesadüfen degistirdigim bir Dr söyledi çocukta haftasına göre gelisim geriliği olduğunu ve her şey için çok geçti artık Ciğerleri solunum yolu vücut olarak ta gelişmemişti 3 gün küvezte kaldı gördüm hatta altını bile değiştirdim gerçekten daha zor oldu onun kokusunu alıp ondan ayrılmak ama rabbim sabrini veriyor şimdi 5 yaşında bir oğlum var çok sağlıklı çok şükür sende dua et şukret canım

Ahh canim benim sakin uzme kendini

Kesin bir durun degil bol dua et gececek insLlah,. Ben de /21. Haftami bekliyorum..
Kalbi e bakilacak. Allah yardimcimiz olsun

Gunaydin kizlar bir kac gundur girmiyordum baya kotu olaylar yasanmis insallah bir an once atlatirsiniz

Canım inşallah bebeginin kisti kaybolacak doktorların dediği gibi geçici bir durum olacak bu kendini yıpratma kızın var yanında ona sarıl esin kızın sen bi süre bunu düşünmeyip güzel vakit geçirin 21. haftada da inşallah güzel haberi alıp kutlamanızı yapacaksınız.

Canim cok uzgunum. Allah yardimciniz olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…