2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Kizlar bir cok arkadasimizin ben de dahil durumu belirsiz.

Birbirimize dua edelim bolca..
Canım öyle düşünmeyin lütfen evet şu an doktorlar bazı şeylerden suphelenip sizi korkutuyo ama hamilelik öyle bişey ki sapasağlam bebekte bi anda elimizden kayıyo ben Sedebu ve bi kaç arkadaşımız hiçbir sorunu yokken bebekler gayet sağlıklıklıyken kaybettik ve burda kimsenin garantisi yok ama moral bozmak kötü düşünmekte yok. Rabbim sen büyüksün bizi evlat acısıyla sınama diye dua edip beklicez. inşallah güzel olacak her şey

Dualarım herkes için. Daha önce bebeğimi kaybettiğim için içim buruk... sevinemiyorum hamileliğin tadını çıkaramıyorum. Her kontrol sıkıntılı stresli. Beklemek zor kontrol gününü .
Rabbim hepimizin bebeklerini korusun. Hepimizin yardımcısı olsun ins. Sağ salim kucağımıza alalım bebeklerimizi inşallah.

makatta kı fitil de kasilmayla ilgili mi? ben vajinadan kullandım enfeksiyon için fitil vermişti. neden şimdiden kasılıyoruz biz acaba
Bilmiyorum ki canım bi de iğne verdi onunda yaptırcam. Daha önce de vermişti korusun diye şimdi kasılmasın diye verdi. Bugün de ağrım var dinlenince geçiyor

Bilmiyorum ki canım bi de iğne verdi onunda yaptırcam. Daha önce de vermişti korusun diye şimdi kasılmasın diye verdi. Bugün de ağrım var dinlenince geçiyor

Kasilmani anlayabiliyor musun?
Yada doktor anlayabiliyor mu ultrasonda?

belki o da kasılma içindir canım kullan gitsin. Kasılma olunca suda eritilen bi ilaç veriyorlardi iğneyi ilk defa duydum ama onuda yaptır geçsin kasılmaların

belki o da kasılma içindir canım kullan gitsin. Kasılma olunca suda eritilen bi ilaç veriyorlardi iğneyi ilk defa duydum ama onuda yaptır geçsin kasılmaların
Pruloton iğne bi de benim huzursuz bacak sendromu var geçmişti yine başladı onun için Magnesium verdi içtim iğneyi de vurdurcam rahatlarım heralde. Ya bi de beb çok yoruluyorum. Sabah 6 da servise binip akşam 18 30 da evde oluyorum. Ondan da olabilir

rapor alamaz miydin canım 1 hafta falan dinlenmek iyi gelirdi belki. benim yattigim yerden her gün bi yerlerim ağrıyo ama şükür bu halimize

insallah canim inan dusunmemeye calisiyom durmadan evde is buluyom kendime insallah gecer esimle birbirimize belli etmesekte uyuyamaz olduk insallah canim gecer de bende bir rahatlarim

Ahh canim benim sakin uzme kendini

Kesin bir durun degil bol dua et gececek insLlah,. Ben de /21. Haftami bekliyorum..
Kalbi e bakilacak. Allah yardimcimiz olsun
Canim insallah seninde guzel gelir ama dun ben bir hamileyle konustum proflar diyomuski kalbin gelişimi 23 te biter bende 21 de gitcem ama 23 de de cagiriyorlarmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…