2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Agrim var dedin ana
Bisiy demedi kasilma vs
Evet ağrım var kasılma gibi dedim o da kasılman var dedi ultrasonda gösterdi. Yani ağrı nasıl bişi böyle bazen sola sivuruyor sanki yumurtalıpımı üşütmüş gibi bi de karnım çatlayacak gibi ağrıyor.

Canim bende de bi anda bicak saplanmasi gibi oluyor . Insallah ciddi birsey yoktur

cheesecake30 bende güya dinlenecektim haftasonu ama dakka oturmadım bi elimde telefon bi elimde domates biber ara ara çamaşırlar gezindim öyle :)

Rapor alabilirim ama allah korusun daha zor günlerde kullanırım diye almadım. Haftasonu dinleneyim diyom fildir fildir geziyoru :))))
yazık canım azıcık dinlen hafta ici is hafta sonu gezme iyice yorgun düscen. rapor konusunda da haklısın ama inşallah daha zor günün olmaz

Öksürünce oluyo ben de normal dedi. Eğer 1 dk dan uzun sürmüyorsa sorun yok olabilir dedi. Ayajta çok kalma yorulma dedi. Senin hangi durumda oluyor?

Canim benim yatarkende oluyor zamani belli olmuyor. Acaba hic skntisi olmayanlarda da olabiliyor mu

Yarın 10 .40 da kontrolüm var kızlar korkuyla gidecem ultrason masasına yatacam bebeğim sağlıklı mı hayatta mi onu bekliycem ,çok sitresleniyorum Rabbim yar ve yardımcımız olsun bana da hayırlı haberler le dönmegi nasip etsin dualarinuzi bekliyorummm

Cnm dualarımız seninle inşallah iyi haberlerle geleceksin buraya kalbini ferah tut

İyi geceler öncelikle annelerin ve anne adaylarının anneler gününü kutlarım..

Bugün gün boyu sık aralıklarla karnımda ağrılar vardı sancı değil karın duvarım ağrıyıp duruyor yarın doktor kontrolüm de var ama korkuyorum neden olabilir böyle bir ağrı yaşayan var mı. Birinci bebeğimde çok rahat bir hamilelikti ağrı nedir bilmezdim ama bunda kasık ve karın ağrısı çok oluyor.

İyi geceler arkadaşlar, dün bütün yazılanları okudum çok üzüldüm bugün de korka korka girdim, şimdi isimleri tek tek yazamayacağım ama Rabbim kötü haber alan arkadaşlarıma sabır, güç ve şifa versin, hepizimizi ve bebeklerimizi korusun, o kadar etkilendim ki dedim bi daha girmicem foruma, yine dayanamadım

Canim benim yatarkende oluyor zamani belli olmuyor. Acaba hic skntisi olmayanlarda da olabiliyor mu
Bilmiyorum ama doktor genel olarak herkes de olabilir dedi. Ben üstüne yatıyorum tam değil ama sola yatakrne haliyle eğimli oluyor acaba o daha damı tetikliyor bilmiyorum.

Kızlar ben en çokta gebelik zehirlenmesinden korkuyorum su aralar etrafımda çok duyuyorum bu zehirlenmenin belirtisi olmuyor sinsice ilerliyor Son aylarda inşallah kimse yaşamaz

Bende de oluyo canım kasık ağrısı d aoluyor duvarı mı desem içi mi bilemem ama gerginlik ağrısı işte. Dr kasılman var ama önemli değil dedi rahatlatmak işin iğne verdi. Önemli değil ama olsun yine de tedbir amaçlı

kızlar günaydın.. 2 gündür canım sıkkın bu yaşananlara.. yani aynı gün 3 4 tane olumsuz haber duymak beni çok üzdü.. çok da girmedim buraya.. ama size bi söz vermiştim diyetisyene gidicem liste falan verirse sizinle paylaşcıam demiştim o sebeple girdim.
listeyi eklemeye çalışıyorum inş beceririm.

Eklentiler

• 20160509_084921.webp
    15 KB · Görüntüleme: 100
bu arada bu listeyi diyetisyen bana verdi ama ben çok sevmedim, her öğünde deli gibi ekmek yazmış hatta geceye bile ekmek yazmış.. bu kadar ekmek yersek vay halimize.. bunu sordum, makarna ve pilavdansa ekmeği tercih ederim en azından yağsız dedi. ama ben makarna ve pilavsız yaşayamam sanırım :)...
onun dışında tatlı yok farkettiyseniz, tatlıyı çok canın çektiğinde azıcık ye dedi. benim zaten tatlıyla aram olmadığı için çok sıkıntı olmaz heralde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…