- 30 Nisan 2010
- 1.000
- 822
- 123
Evet ağrım var kasılma gibi dedim o da kasılman var dedi ultrasonda gösterdi. Yani ağrı nasıl bişi böyle bazen sola sivuruyor sanki yumurtalıpımı üşütmüş gibi bi de karnım çatlayacak gibi ağrıyor.Agrim var dedin ana
Bisiy demedi kasilma vs
Rapor alabilirim ama allah korusun daha zor günlerde kullanırım diye almadım. Haftasonu dinleneyim diyom fildir fildir geziyoru :))))rapor alamaz miydin canım 1 hafta falan dinlenmek iyi gelirdi belki. benim yattigim yerden her gün bi yerlerim ağrıyo ama şükür bu halimize
Evet ağrım var kasılma gibi dedim o da kasılman var dedi ultrasonda gösterdi. Yani ağrı nasıl bişi böyle bazen sola sivuruyor sanki yumurtalıpımı üşütmüş gibi bi de karnım çatlayacak gibi ağrıyor.
Sağolasın canım benim inşallahhayırlı olsun canım güzel bir gebelik yaşa inşallah
yazık canım azıcık dinlen hafta ici is hafta sonu gezme iyice yorgun düscen. rapor konusunda da haklısın ama inşallah daha zor günün olmazRapor alabilirim ama allah korusun daha zor günlerde kullanırım diye almadım. Haftasonu dinleneyim diyom fildir fildir geziyoru :))))
Öksürünce oluyo ben de normal dedi. Eğer 1 dk dan uzun sürmüyorsa sorun yok olabilir dedi. Ayajta çok kalma yorulma dedi. Senin hangi durumda oluyor?Canim bende de bi anda bicak saplanmasi gibi oluyor . Insallah ciddi birsey yoktur
Evet bu hafta annem gelecek bakmaya en azından evde yatarım zaten eşim yapıyodu da ben yoruluyodum yine de.yazık canım azıcık dinlen hafta ici is hafta sonu gezme iyice yorgun düscen. rapor konusunda da haklısın ama inşallah daha zor günün olmaz
Hahaha ya valla dinlenmiyo insan yacheesecake30 bende güya dinlenecektim haftasonu ama dakka oturmadım bi elimde telefon bi elimde domates biber ara ara çamaşırlar gezindim öyle :)
Öksürünce oluyo ben de normal dedi. Eğer 1 dk dan uzun sürmüyorsa sorun yok olabilir dedi. Ayajta çok kalma yorulma dedi. Senin hangi durumda oluyor?
Cnm dualarımız seninle inşallah iyi haberlerle geleceksin buraya kalbini ferah tutYarın 10 .40 da kontrolüm var kızlar korkuyla gidecem ultrason masasına yatacam bebeğim sağlıklı mı hayatta mi onu bekliycem ,çok sitresleniyorum Rabbim yar ve yardımcımız olsun bana da hayırlı haberler le dönmegi nasip etsin dualarinuzi bekliyorummm
koşuyolu medipol hastanesine gidicem canım, 380TL civari bişi sanırım sormuştum ama unuttum ama 400ün üstü değilKizlar ayrintili ultrasona nereye gideceksiniz fiyatlari nasil bilgi verebilir misiniz
Bilmiyorum ama doktor genel olarak herkes de olabilir dedi. Ben üstüne yatıyorum tam değil ama sola yatakrne haliyle eğimli oluyor acaba o daha damı tetikliyor bilmiyorum.Canim benim yatarkende oluyor zamani belli olmuyor. Acaba hic skntisi olmayanlarda da olabiliyor mu
Bende de oluyo canım kasık ağrısı d aoluyor duvarı mı desem içi mi bilemem ama gerginlik ağrısı işte. Dr kasılman var ama önemli değil dedi rahatlatmak işin iğne verdi. Önemli değil ama olsun yine de tedbir amaçlıİyi geceler öncelikle annelerin ve anne adaylarının anneler gününü kutlarım..
Bugün gün boyu sık aralıklarla karnımda ağrılar vardı sancı değil karın duvarım ağrıyıp duruyor yarın doktor kontrolüm de var ama korkuyorum neden olabilir böyle bir ağrı yaşayan var mı. Birinci bebeğimde çok rahat bir hamilelikti ağrı nedir bilmezdim ama bunda kasık ve karın ağrısı çok oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?