2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Canim oncelikle merhaba.
Ben hala hic hissetmiyorum. Yani hareket konusu 21. Haftaya kadar net olarak hissedilmiyormus.
Gobek konusuna gelince benimde yok canim. Bebegin saglikli olup olmamasi bu donemde bunlarla alakali degil.icin rahat olsun
Merhaba, benim hareket hissiyatı 15. haftada başladı. Biri sanki aynı yere parmağının ucuyla dokunuyo gibiydi. Pıt pıt yapıyodu bır iki kere. Sonra 16. haftada karnımda sanki balık ya da kuş varmış gibi pıtır pıtır yapıyordu, meyve yiyince ve stresli olunca kıpırdamaya başlıyordu. Hatta cumartesi o kadar sık kıpırdadı ki anlam veremedim, kalbimde çarpıntı da vardı ve iki hareket birden beni rahatsız etti.

Gaz değil eminim, gaz dolaşıyor sürekli ve dışardan hissediliyor. Bu bahsettiğim tam rahmimin olduğu yerde pırpırlar şeklinde ve dıştan hissedilmiyor.

Yine işteyim şimdi, meyve ve çikolata yedim, bekliyorum hala yok reaksiyon.. Allahım sen koru..

KİZLAR GUNAYDİN YA BEN COK ENDİSELENİYORUM BEBEKLERİMİZİ HİSSETMEDİGİMİZ İCİN ALLAH KORUSUN KALBİ DURDUMU ACABA İYİ Mİ ACABA DİYE PARANOYAKLİK YAPİYORUM KENDİME NASİL GECİCEK BU DUYGU DOKTORA HAFTADA 1 GİDİYODUM NE GUZEL SİMDİ İKİ HAFTADA BİR SONRA AYDA BİR GİDİCEM OFF OFF ACAYİP RAHATLAMAYA İHTİYACİM VAR

acikcay canım merhaba. yakın bir arkadaşımında buna benzer bir durum gelmişti başına. hamileliğinin başında rahim kasılmaları, ağrıları çok olmuştu ama 2li testte falan herşey normaldi. yanlış hatırlamıyosam 20.haftalarında detaylıya girdiğinde doktor bebeğin kalbinde gelişim problemi var dedi. 4 odacıklı olması gerekirken tek odacık oluşmuş. gittikleri perinotolog bu durumun sadece Allah tarafından verildiğini, kullanılan ilaçlarla yaşanılan kasılma/kanamayla hiç bir şekilde alakası olmadığını ve bebeğin doğsada yaşamayacağını yaşasa bir sürü kalp ameliyatı geçirmesi gerektiğini anlatmışlardı. sonlandırma yaptırmak istemediler ve bebeğin kalbi durana kadar anne karnın kaldı. zaten sürekli kontrole gider oldular ve 1 hafta bile geçmeden maalesef bebek anne karnında vefat etti. zeynep kamile yatışı yapıldı ve verilen ilaçlarla normal doğum şeklinde düşük yapılıp kürtaja öyle alınmıştı. yaklaşık 2 sene sonra tekrar hamile kaldı ve şimdi sağlıklı hamileliğinde hiç bir problem yaşamadığı bir kızı var yaşına girmek üzere. Allah'tan geleni kabul etmek lazım isyan etmeden dua etmek lazım, bu da senin sınavındır belki canım benim. hafta sonundan beri ne diyeceğimi bilemedim inan çok üzüldüm. Hakkınızda hayırlısı neyse o olsun, Rabbim tez zamanda sağlıkla kucağına bir evlat versin inşallah... eğer yapabileceğimiz bir şey olursa her zaman burdayız sakın unutma

Canim bence evham yapma.
Ben belirsizlikten nefret eden biriyim. Ve hep sinavim bu noktada oluyor. Hersey allahtan bol dua ederek hayirlisini isteyelim

Canim bence evham yapma.
Ben belirsizlikten nefret eden biriyim. Ve hep sinavim bu noktada oluyor. Hersey allahtan bol dua ederek hayirlisini isteyelim
CANIM HAMİLELİK NE ZORMUŞ YAA İDRAR TESTİNDE ÇİFT ÇİZGİYİ GÖRMEK YETMİYO YANİ BENİM 3 KAYBIM VAR YİNE BİŞEY OLCAK DİYE ÖDÜM KOPUYO HAKLISIN BENDE NEYDEN KORKTUYSAM BAŞIMA GELDİ

Sağlık ocağında kalp atışı duyulmadı bebeklerimin bu yüzden aşı yapılmadı
Endişelenme dedi ebe ama içim hiç rahat değil. Dualarınızı bekliyorum arkadaşlar ins iyidir bebeklerim. Ebe erken daha hafta ondandır dedi . Oyyyyy çok stresli

Canım nasıl geçti bebisle bulusmanız güzel haberlerini bekliyoruz

Canım hiç stres yapma zaten doktorlar 22. Haftadan sonra bebeklerde düzenli hareket bekleyin diyo. ilk hamilelikte göbek daha geç çıkar benim ilk hamileligimde 20 hafta boyunca dümdüzdüm ve tek bir hareket dahi hissetmedim. Bu 2. hamileligim göbeğim var ama dar giyinirsem belli harkeetlerinide 17. haftama girdiğimden beri hissediyorum o da hiç belli olmuyo bazen çok hareketli ardarda 5-6 tekme sallıyor Bazen hareketsiz bende hareket etmeyince panik yapıp göbeğimi falan sallıyorum ama hareket etmek isterse ediyo istemezse zorla güzellik olmuyo.. ben genelde sırtüstü yatarken anlıyorum hareketini 1 saat hareket etmeden yatarsan hissedersin inşallah tabi öncesinde meyve çikolata ye ya da meyve suyu süt falan iç

Canım stres yapma onların makinaları güzel değil elinde bi alet gezdirip duruyo nerde denk gelirse bulamamıştır büyük ihtimal. çok stres yaptıysan acile gidip orda dinle istersen rahat eder için

CANIM HAMİLELİK NE ZORMUŞ YAA İDRAR TESTİNDE ÇİFT ÇİZGİYİ GÖRMEK YETMİYO YANİ BENİM 3 KAYBIM VAR YİNE BİŞEY OLCAK DİYE ÖDÜM KOPUYO HAKLISIN BENDE NEYDEN KORKTUYSAM BAŞIMA GELDİ

Canim benimde kaybim var ve suan riskli bu gebeligimde. Yani ne gelirse allahtan sabredelim bu yuzden

canım stres yapma, gidiyor musun doktora.. haber ver bize de. endişelenme lütfen. iyiler kuzular.

Canım hiç endişe etme. Ben de 17. Haftamda kalp atışını duyarım diye gittim sağlık ocağına ama duyamadık. Hatta hemşire beni korkuttu bi doktora gidin diye. Biz de soluğu hemen hastane de aldık. Çok şükür hiçbir problem yokmuş. Hemşire boşa korkutmuş çünkü doktorum 20. Haftadan sonra belki duyulur en iyi 24 ve sonrası dedi. Anlayacağın sağlık ocağındaki makineye hiç güvenme.

canım bana sağlık ocağındaki ebede drda 20.haftadan sonra net duyabiliyoruz kalp atışı demişti. korkma iyidir inşallar bebeklerin

Sağolun arkadaşlar randevum çarşamba doktorum Endişelenme aletleri iyi değil dedi. Sizden de duyunca rahatladım. Bu 2 gün geçmez bana artık. Rabbim hepimizin bebişlerini korusun inşallah kucağımıza sağlıkla almayı nasip etsin.

Benim etrafımda bunu yaşayanların hiç bir belirtisi yoktu hatta arkadaşımın biri şuan hastanede ve kalbinde özellikle tahrip oluşmuş allahım korusun sen iyi sikintisiz atlatmissin
Sıkıntisiz atlatamadim maalesef canim.Gözlerim ileri derece miyop oldu Bununla atlattigima şükür.Gebelik zehirlenmesinde tansiyon yükselir ,arkadasinin tansiyonu da mi yükselmedi? Facebookta preeklampsi grubu var oraya bak canim,ayrintili bilgi edinirsin,bu durumu yasayan çok var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…