- 21 Kasım 2011
- 1.232
- 957
- 333
Merhaba, benim hareket hissiyatı 15. haftada başladı. Biri sanki aynı yere parmağının ucuyla dokunuyo gibiydi. Pıt pıt yapıyodu bır iki kere. Sonra 16. haftada karnımda sanki balık ya da kuş varmış gibi pıtır pıtır yapıyordu, meyve yiyince ve stresli olunca kıpırdamaya başlıyordu. Hatta cumartesi o kadar sık kıpırdadı ki anlam veremedim, kalbimde çarpıntı da vardı ve iki hareket birden beni rahatsız etti.Canim oncelikle merhaba.
Ben hala hic hissetmiyorum. Yani hareket konusu 21. Haftaya kadar net olarak hissedilmiyormus.
Gobek konusuna gelince benimde yok canim. Bebegin saglikli olup olmamasi bu donemde bunlarla alakali degil.icin rahat olsun
Hı hı ben de öyle düşünüyorum. Bi de hareketsizlikten olabilir belki hiç spor yapmıyorum
KİZLAR GUNAYDİN YA BEN COK ENDİSELENİYORUM BEBEKLERİMİZİ HİSSETMEDİGİMİZ İCİN ALLAH KORUSUN KALBİ DURDUMU ACABA İYİ Mİ ACABA DİYE PARANOYAKLİK YAPİYORUM KENDİME NASİL GECİCEK BU DUYGU DOKTORA HAFTADA 1 GİDİYODUM NE GUZEL SİMDİ İKİ HAFTADA BİR SONRA AYDA BİR GİDİCEM OFF OFF ACAYİP RAHATLAMAYA İHTİYACİM VAR
CANIM HAMİLELİK NE ZORMUŞ YAA İDRAR TESTİNDE ÇİFT ÇİZGİYİ GÖRMEK YETMİYO YANİ BENİM 3 KAYBIM VAR YİNE BİŞEY OLCAK DİYE ÖDÜM KOPUYO HAKLISIN BENDE NEYDEN KORKTUYSAM BAŞIMA GELDİCanim bence evham yapma.
Ben belirsizlikten nefret eden biriyim. Ve hep sinavim bu noktada oluyor. Hersey allahtan bol dua ederek hayirlisini isteyelim
Canım nasıl geçti bebisle bulusmanız güzel haberlerini bekliyoruzYarın 10 .40 da kontrolüm var kızlar korkuyla gidecem ultrason masasına yatacam bebeğim sağlıklı mı hayatta mi onu bekliycem ,çok sitresleniyorum Rabbim yar ve yardımcımız olsun bana da hayırlı haberler le dönmegi nasip etsin dualarinuzi bekliyorummm
Canım hiç stres yapma zaten doktorlar 22. Haftadan sonra bebeklerde düzenli hareket bekleyin diyo. ilk hamilelikte göbek daha geç çıkar benim ilk hamileligimde 20 hafta boyunca dümdüzdüm ve tek bir hareket dahi hissetmedim. Bu 2. hamileligim göbeğim var ama dar giyinirsem belli harkeetlerinide 17. haftama girdiğimden beri hissediyorum o da hiç belli olmuyo bazen çok hareketli ardarda 5-6 tekme sallıyor Bazen hareketsiz bende hareket etmeyince panik yapıp göbeğimi falan sallıyorum ama hareket etmek isterse ediyo istemezse zorla güzellik olmuyo.. ben genelde sırtüstü yatarken anlıyorum hareketini 1 saat hareket etmeden yatarsan hissedersin inşallah tabi öncesinde meyve çikolata ye ya da meyve suyu süt falan içHanımlar merhaba, 17. haftama girdim Allahın izniyle ama iki gündür bebeğimin hareketleri kesildi. Geçtiğimiz hafta kuş gibi veya balık gibi hareket ediyordu. Özellikle işyerinden servisle dönerken serviste pıt pıt vuruyordu trafikten rahatsız olmuş gibi.
Cumartesi çok aşırı hareket etti, daha minicik bebek ama aşırı hareket ediyor nasıl iş demiştim. Sürekli çırpınıyordu sanki (gaz olmadığına eminim bambaşka bir hareket bu), ctsiden sonra hareketleri bıçak gibi kesildi.
Bugün benden daha küçük hamileliği olan bir arkadaşla karşılaştık, hani senin bebeğin nerde karnın yok dedi, çok üzüldüm, acaba birşey mi olduKarnım da pek büyümedi, zayıfım normalde aslında ama hareket kesilince çok endişelendim.
Yarın rendevum var, dualarınızı bekliyorum..
Çalışıyorum canım masa başı oyüzden hareketsizim haftasonu yürüdüm baya. İyi geldi.çalışıyo musun canım
evdeysen en azından bi tur at günde 1
Canım stres yapma onların makinaları güzel değil elinde bi alet gezdirip duruyo nerde denk gelirse bulamamıştır büyük ihtimal. çok stres yaptıysan acile gidip orda dinle istersen rahat eder içinSağlık ocağında kalp atışı duyulmadı bebeklerimin bu yüzden aşı yapılmadı
Endişelenme dedi ebe ama içim hiç rahat değil. Dualarınızı bekliyorum arkadaşlar ins iyidir bebeklerim. Ebe erken daha hafta ondandır dedi . Oyyyyy çok stresli
CANIM HAMİLELİK NE ZORMUŞ YAA İDRAR TESTİNDE ÇİFT ÇİZGİYİ GÖRMEK YETMİYO YANİ BENİM 3 KAYBIM VAR YİNE BİŞEY OLCAK DİYE ÖDÜM KOPUYO HAKLISIN BENDE NEYDEN KORKTUYSAM BAŞIMA GELDİ
canım stres yapma, gidiyor musun doktora.. haber ver bize de. endişelenme lütfen. iyiler kuzular.Sağlık ocağında kalp atışı duyulmadı bebeklerimin bu yüzden aşı yapılmadı
Endişelenme dedi ebe ama içim hiç rahat değil. Dualarınızı bekliyorum arkadaşlar ins iyidir bebeklerim. Ebe erken daha hafta ondandır dedi . Oyyyyy çok stresli
Canım hiç endişe etme. Ben de 17. Haftamda kalp atışını duyarım diye gittim sağlık ocağına ama duyamadık. Hatta hemşire beni korkuttu bi doktora gidin diye. Biz de soluğu hemen hastane de aldık. Çok şükür hiçbir problem yokmuş. Hemşire boşa korkutmuş çünkü doktorum 20. Haftadan sonra belki duyulur en iyi 24 ve sonrası dedi. Anlayacağın sağlık ocağındaki makineye hiç güvenme.Sağlık ocağında kalp atışı duyulmadı bebeklerimin bu yüzden aşı yapılmadı
canım bana sağlık ocağındaki ebede drda 20.haftadan sonra net duyabiliyoruz kalp atışı demişti. korkma iyidir inşallar bebeklerinSağlık ocağında kalp atışı duyulmadı bebeklerimin bu yüzden aşı yapılmadı
Sıkıntisiz atlatamadim maalesef canim.Gözlerim ileri derece miyop olduBenim etrafımda bunu yaşayanların hiç bir belirtisi yoktu hatta arkadaşımın biri şuan hastanede ve kalbinde özellikle tahrip oluşmuş allahım korusun sen iyi sikintisiz atlatmissin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?