2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Ben de hissedemiyorum ya da anlamıyorum ama bariz bir harekette yok.. Gerçi doktor 5. ayda hissetmeye başlarsın dedi
Benim haftam fazla senden hemde ikiz ama tık yok :) belki gaz deyip geçiyorum bilmiyorum 20 den sonra dedi dr

maşallah canım,hayırlı olsun kızıninşallah sağsalim alırız kucaklarımıza hepimiz.

hoşgeldin tekrar:) Neden banlamışlar canım seni? bi de preeklemsi olmamak için ne yapabiliriz?önlem olarak?

hoşgeldin tekrar:) Neden banlamışlar canım seni? bi de preeklemsi olmamak için ne yapabiliriz?önlem olarak?

Allah yardım etsin bizlere de kucağımıza alalım sağsalim bebeklerimizi.. Her ay yeni birşey duyuyorum tam diyorum 4. ay bitti düşük tehlikesi geçti oh be şimdi bunu duydum Ana olmak ne zormuş

sık sık idrar tahlili veriyoruz ya. idrarda protein varlığından ve yüksek tansiyonla belli olur diye biliyorum ben. daha önce bı arkadasın basına gelmıştı. doktorlar farkedememış. tek yapmaları gereken idrarda proteina bakmaları.

Ya zaten sağlık ocağında ilaç yazıp eve gondermekten başka birşey bilmiyorlar bizim aile hekiminide hiç sevmiyorum suratsiz çok ya hastasının yüzüne bakmaya aciz insan kocamin aile hekimi o kadar cok ilgili tatli dilli doktor ki benim aike hekimimden kimse memnun degil yarın bende gidicem aşı için ama aklıma bir sürü şey geliyor ya kalp atışını alamazsak diye ama hareket ediyor hareketlerini hissediyorum diye yine içim biraz da olsa rahat.bakalim yarın neyle karsilasicam. Canını sıkma bence ordaki alete sorun vardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…