Valla çok eskiden beri hissediyordum ama emin değildim 15.haftada emin olmaya başladım geçen hafta hergün hareketli ydi bebeğim bgun daha çok hareketli maşallah. Rabbim sizlere de nasip etsin insallah benim ilk hamileligim.Kızlar bebeğin hareketlerini hissediyor musunuz ? Yada kaçıncı haftada hissettiniz ?
Endişelenme canım bende erken hissetmeye başladım diye kendimde bi anormallik aradımForumda hissedenler varmış ya bende ne bileyim endişelendim bende mi anormallik diye..
Peki sen aşı oldun mu?
Endişelenme canım bende erken hissetmeye başladım diye kendimde bi anormallik aradımama bünye meselesidir herhalde insallah en kisa zamanda sende hissedeceksin çok güzel bişey :) kocam göbeğime vazelin sürerken göbeğim biraz oynuyor sonra pit pit atmaya başlıyor elimle dokunduğumda hissedebiliyorm
valla ben de ufak tefek bişiler var doktora sordum olabilir dedi :)Kızlar bebeğin hareketlerini hissediyor musunuz ? Yada kaçıncı haftada hissettiniz ?
kızlar benim sağlık ocağı kaydım eski mahallemde kaldı. yani şimdi yok. aşı maşı ne zaman oluyor?
Amiiiin inşallah darısı başınıza gerçekten çok güzel birsey pit pit atıyor dışardan görülmesede içerden çok güzel hissediliyor :) doktor en son ki randevudan sonra 1 ay gel dedi inanki hateketini hissetmesem aklımdan hep kötü kötü şeyler geçecek ama hissettiğim icin cok sukur rabbime içim rahat bi nebzede olsaAyy çok güzelll darısı başımıza
canım sen hastane arıyordun. nerede oturuyorsun?Bende hastanedeym doktorum bu hafta gidiyomuş son kez muayene olcam bekliyormoy oy
ya 3 yıldır burada oturuyorum hiç gitmedim şimdi de taşıncaz gitmim diyorum bu gidişle doğurcamyeni adresinin ordaki sağlık ocağına gidip kağıt verince kaydını onlar alıyor ben öyle yaptım benimde kaydım başka yerdeydi gittim kağıt verdim değiştirdiler hemen
yeni adresinin ordaki sağlık ocağına gidip kağıt verince kaydını onlar alıyor ben öyle yaptım benimde kaydım başka yerdeydi gittim kağıt verdim değiştirdiler hemen
ayyy çok ucuuzzz ben mothercareden aldım haftasonu 4 parçaya 100 küsür verdim. penyesi filan güzel mi?hatta eminönüne geçtik annemle bebeğe alışveriş yaptık, hesaplı bir toptancı bulduk isteyenlere adres bilgilerini verebilirim. kıyafet anlamında herşey var bebeklerimiz için ve çok ucuz. mesela 3 boy zıbını 7,5tl ya aldık. bi 0-3 var bi 3-6 var bide 6-9 var içinde paketin
Ben 3 4 gundur sol yanima yatinca pit pit hareket ettiklerini hissediyorum kalp atisi gibi yada pir pir gibi farkliKızlar bebeğin hareketlerini hissediyor musunuz ? Yada kaçıncı haftada hissettiniz ?
Canim belio hissediyorsundur ben 4 4 gundur soluma yatinca pit pit sagdan soldan hateketlerini hissediyorum kizim daha cok pit pit ediyor oglum daha az.Benim haftam fazla senden hemde ikiz ama tık yok :) belki gaz deyip geçiyorum bilmiyorum 20 den sonra dedi dr
Canim asi 18.haftada oluyor sanirim 20.haftya kadar 2 doz bir ay ara ile. Sezeryan icin ozellikle gerekli ama normal dogumsa gerekmeyebilir belk8kızlar benim sağlık ocağı kaydım eski mahallemde kaldı. yani şimdi yok. aşı maşı ne zaman oluyor?
10 haftalıkken bir çıkıntı var erkek gibi görünüyor demişti zaten :)) Sağolsun bizimki bacaklarını hiç kapatmadı yayık ayranı gibi yatıyor :) Doktorun nereye gidiyor?? Ayy umarım yeni bir doktora geçmek zorunda kalmazsın, zor gelir eminimmBende hastanedeym doktorum bu hafta gidiyomuş son kez muayene olcam bekliyormoy oy
yahu benim sürekli değişiyor günüm. en son 20 nisanda gitmiştim 14+0 dı cumartesi günü gittim 17+2 dedi. o zaman yaptırmam gerekiyor demekkiBen 3 4 gundur sol yanima yatinca pit pit hareket ettiklerini hissediyorum kalp atisi gibi yada pir pir gibi farkli
Canim belio hissediyorsundur ben 4 4 gundur soluma yatinca pit pit sagdan soldan hateketlerini hissediyorum kizim daha cok pit pit ediyor oglum daha az.
Canim asi 18.haftada oluyor sanirim 20.haftya kadar 2 doz bir ay ara ile. Sezeryan icin ozellikle gerekli ama normal dogumsa gerekmeyebilir belk8
neden kocanın aile hekime geçiş yapmıyorsun ki o zamanYa zaten sağlık ocağında ilaç yazıp eve gondermekten başka birşey bilmiyorlar bizim aile hekiminide hiç sevmiyorum suratsiz çok ya hastasının yüzüne bakmaya aciz insan kocamin aile hekimi o kadar cok ilgili tatli dilli doktor ki benim aike hekimimden kimse memnun degil yarın bende gidicem aşı için ama aklıma bir sürü şey geliyor ya kalp atışını alamazsak diye ama hareket ediyor hareketlerini hissediyorum diye yine içim biraz da olsa rahat.bakalim yarın neyle karsilasicam. Canını sıkma bence ordaki alete sorun vardır
Ben kocamla evlenmeden öncede aynı mahallede oturuyordum aynı aile sağlık merkezine gidiyoruz sadece hekimler farklı degistirmek istedim ama ilgilenmediler bizim aile hekiminden kimse memnun degil herkes almak istiyor ondan kendisini bu sefer ona hasta kalmicak diye değişim yapmıyoruz dedilerneden kocanın aile hekime geçiş yapmıyorsun ki o zaman
Ne kağıdı vereceğiz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?