2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Kızlar bebeğimin beyninde bi karaltı var doktor perinatolaga yönlendirdi yarın gidicem her bebekte olr dedi ama bi yandan da hemen git sonra hemen bana gel ben gitmeden dedi

Canım gecmiş olsun. İnternetten araştırmıştım bu konuyu. Geçiçi oluyormuş genelde bu tarz şeyler. Umarım herşey yolundadır.

Kızlar bebeğimin beyninde bi karaltı var doktor perinatolaga yönlendirdi yarın gidicem her bebekte olr dedi ama bi yandan da hemen git sonra hemen bana gel ben gitmeden dedi
Canım aleti güzel değildir ondan perinotologa yönlendirmiştir hem gercekten olsa bile 22-24. haftalara kadar kayboluyormus üzme kendini bişey çıkmayacak inşallah

yahu benim sürekli değişiyor günüm. en son 20 nisanda gitmiştim 14+0 dı cumartesi günü gittim 17+2 dedi. o zaman yaptırmam gerekiyor demekki
Canim son adete gore hesapla daha mantikli... Aralik genis 24.haftaya kadarmis rahat ol o yuzden. Bir dahaki kontrolde randevu alirsin bazen uzun surece verebiliyorlar

Canım senin merak edip girdim foruma, canım stres olma inş. Önemli bişey değildir. ultrason aletinde iyi gozukmemis olabilir. inş. Bişey çıkmaz. bilmediğimiz ne çok şey var, aslında bilmemek daha iyi ya gerçekten hepimiz burayı okudukça aklımıza kötü kötü şeyler getiriyoruz. Stres oluyoruz. artık buraya girmeye korkar oldum.

Niloya nickli bi arkadaşımızdı hangisi emin olamadım etiketleyemedim canım
sağol canım buldm arkdşı. Bilmiyorm doktorm çok iyidr aleti de iyiydi yani çok deneyimli de bi adam bu yüzden üzüldüm doktr da yüzde 90 kaybolr ama hemen git perinatologa dedi doktorun yönlendirdiği perinatolog devlette ona gidicem ama yoğun oluyomş. Başka özel bi doç perinotalagtan da randevu aldm A Ankaaa @leyl-i efruz

@triton-x ah canım ya ben cinsiyeti söyler belki de bana el sallar derken Rabbim doğrusunu bilr gerçekten hiçbi anımızın garantsi yokmş bilemiyor insanoğlu

neden banladılar canım seni bizim facede grubumuz var oraya da bekleriz burası biraz daha zor oluyo girmek facede bildirim falan her şey geliyo daha rahat oldu.. Ohh maşallah küçük ablalara bir kız daha. çok güzel bişey canım bizde 3 kız kardeşiz okullar tatil olduğu gibi koşacaklar yanıma..
arkadaşlar bu davet hepiniz için geçerli yalnız yakında benide banlıcaklar :) facede 2016 EKİM ANNELERİ diye grubumuz var her şeyi denedik gizlilik ayarlarında ama malesef bulunmuyo o yüzden bana ya da lysippe arkadaşımıza mail adresini atabilirsiniz davet gönderecek arkadaşımız bu mailinize geliyo kabul edince gruptasınız

Canım içini ferah tut birsey çıkmayacak inşallah zaten 18. haftadan itibaren ayrıntılı bakiyorlar hem gitmişken sorarsın tekrar ayrıntılı ultrasona gelmeme gerek var mı diye. Rabbim bebeklerimizi korusun acılarını gostermesin

Canımm çok geçmiş olsun.. bence bir çok bebekte bu vardır ama her doktor göremiyordur sonra da kayboluyordur.. doktorun deneyimli ve iyi bir doktormuş bak,kaybolur demiş.. perinatolog da öyle diycek bence.. tabi ki git perinatologa da içiniz rahat etsin. Dualarımız seninle ve diğer arkadaşlarımızla.. iyi haberlerini bekliyoruz kuzucum

@leyl-i efruz cicekkokusu sağolun kızlar inşallah kaybolr bende yarın 17. Haftaya başlıyorm kritik bi durum yoksa belki bi daha çağrmaz bilmiyrm ki kafam karışk yarını bekliyorm devlette adam ve randevu alınmıyor erkenden gidip randevu almak gerekmiş ah kızlar dua edelim birbirmze

Ya bu praeklemsiden çok korkuyorum oturdugum yer ilçe ve kadın doğum uzmanı yok bir sıkıntım olduğunda il e gitmek zor sizler ne güzel bir endişe yaşayınca hemen doktora gidebiliyorsunuz benim öyle bir imkanından yok

Canim aynen bende seninle ayni fikirdeyim. Buradan cok sey ogreniyoruz, mutlulugumuzu, heyacanimizi, acimizi paylasiyoruz. Ama ozellikle kotu olaylar beni de inanilmaz etkiliyor. Moralim bozuluyor, strese giriyorum. Acabalar kafamda dolasiyor butun gun ve malesef istemeden kotu senaryolar yaziyorum kafamda. Girmeyim diyorum ama merak durtusu getiriyor beni buraya. Daha az girmeye basladim. Yarin doktora gidecegim ama korkularim hat safhada.Bu hafta malesef epey olumsuz haber duyduk. Insallah bunlar son olur.

hamile halimizle bizi erkenden hastanelere kosturuyorlar. inşallah evin yakındır hastaneye ve cok beklemezsin. kaybolacak canım emin ol benimde perşembe günü randevum korkuyorum ters bişey duymaktan ama bi faydasi yok Rabbim ne yazdiysa kabulümüz. stres yapıp bebisleri üzmeyelim canım inşallah bişey çıkmayacak

Kizlar sizce normal mi hersey? Anlayan var mi

Eklentiler

• image.webp
    12,7 KB · Görüntüleme: 78
korkma canım bişey olmaz Allahın izniyle olacak olduktan sonra hastanenin dibinde otursanda oluyo bana 10 dakika mesafede özel hastane vardı dibimde de noldu her sancımda koştum doğum sancısına kum diyip durdu lar belki açılmayı kısalma yi göstermeyende Rabbim... bizim ve Bebeğimizin ömrü varsa kurtuluyoruz bi şekilde. benim kanamam hafta sonunda oldu hiçbir özel kabul etmedi kadın doğum doktoru yok diye 1 saat yol gittim ünv hastanesine gidene kadar kan olmayan yer kalmadı araba zıpladı oturdu gidene kadar ömrümden ömür gitti ve bebeğimin kalbi canavardı :) Allahın verdiği ömrün ne bir dakika önüne geçebiliyoruz ne sonuna. korkular mutlaka olacak ama Allaha emanetiz. Rabbim Her şeyin hayırlısini nasip etsin

Yuzde 80 sorun var capaya sevk edildim.bebegim alinacak buyuk ihtimalle..cok Üzgünüm elimden bisey gelmiyor allah yardimcimiz olsn. Donmezsem bilin ki ekim annesi olamaycagim.

Yuzde 80 sorun var capaya sevk edildim.bebegim alinacak buyuk ihtimalle..cok Üzgünüm elimden bisey gelmiyor allah yardimcimiz olsn. Donmezsem bilin ki ekim annesi olamaycagim.
Canım inşallah yüzde 20 sağlıklı dedikleri çıkacak sonuç. Rabbim hepimiz hakkında hayırlısini nasip etsin. Sonuç nolursa olsun kendini bırakmak yok birsey olmuyorsa Allah daha güzelini nasip edeceği için olmuyordur. sabır ve dua ile toparlanacaksın inşallah sonucun güzel gelir yarın bize güzel haberler verirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…