2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Canım bugün hastaneye gidecekti hastanede sonlandıracaklardı hamileligi sonlandırmadan bebeginin kalbi mi durmuş bende çok üzüldüm nasıl cıvıl cıvıl mesajlar atiyordu Rabbim sabır versin hemen sağlıklı bir hamilelik nasip etsin. inşallah yarın sen güzel haberler verirsin canım hepimiz güzel haberler getirelim inşallah

Çokkkkkkkk üzüldüm Rabbim sabır versin kendisine sağlık sıhhat versin gebelik süreci tam bi kapalı kutu allah hakkımızda hayırlısını versin

@leyl-i efruz whatsaptan yazdı bana kalbi durdu kendiliginden bebeginin malesef...amniyosentez yapıldı ,hala bebek alınmadı dua edelim kolay atlatsın inşbebek suan daha karnında ...AMİN inş bakalım bende buldum bitanen ona gidicem hayırlı haberle dönerim inş odadan ...@chtluck ALLAH yardımıcımız olsunn...

kızlar dua edelim diye yazdım sizlere iyi aksamlar herkes ALLAH a emanett

Rabbim sabır versin. inşallah hayırlı haberlerle gelirsin canım

rabbim sabrını versin inşallah hep dualarımda... buu demek bize düşmez ama belkide onun için en hayırlısı buydu... %5 lik ihtimale rağmen gebeliği kendileri solandırsaydı belki içinde hep bi şüphe kalıcaktı belki de bu durumun rabbim tarafından takdir görmesi onu ilerideki psikolojisi için daha sağlıklı olacak sürekli dualarımda... rabbim önce sabrını sonrada selametini ve afiyetini sağlasın inşallah... bu güleri unuturacak hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasib eder inşallah...

Canim cok sagol bilgi icin

Çok haklısın canım ya benimde kanamam varken rabbim bilir dedim ve o kadar korkmadim ufak tefek ağrılar vb. Sıkıntılar beni korkutmuyor ama bu rahatsızlık kalıcı hasar verdiği için tedirginim ben ve bebeğim allaha emanet olacağın önüne geçilmez

Ah çok üzüldüm... allahım sabırlar versin acıkcaya . Ben de çok seviyordum birbirimize şakalar espriler yapıyorduk hep pozitifti.. allah yardımcısı olsun.. 2 2erkekannesi cnm benim inşallah gideceğn hastanede doktorlat çözüm yolları üretirler olumlu şeyler duyarsın . Tüm hamileler için dua ediyorum Rabbim bize bebeklerimizi nasip etsin sağlıkla inşallah... bir daha kötü haber almayız inşallah üstüste bu kadar olumsuz şey duycağım hiç aklıma gelmezdi. 5 ya da 6 olumsuz şey oldu 2 gün içinde gerçekten asık suratla geziyorum çok etkilendim sanki çok yakın arkadaşım gibi herkes. Allah dualarımızı kabul etsin inşallah ne diyim diycek bişey bulamıyorym ...

besyo_86 canım açıkçay a ona sabırlar dilediğimizi, onun için dua ettiğimizi iletir misin? çok çok üzüldüm duyduğumdan beri aklımdan gitmiyor.
umarım yarın iyi haberlerle gelirsin.
2 2erkekannesi umarım iyi haberler alacaksın.
heramora umarım her şey yolunda gidecek. kaybolacak bir şeymiş ve çoğunlukta oluyormuş. dr her şeyi hesaplamak zorunda, zaten panik olmaman için de açıklama yapmış. iyi haberlerini bekliyoruz.

Üzgünüm, çok üzgünüm. Haftalar geçtikçe hem bebeklerimize hem de buradaki arkadaşlara alışıyoruz. Haftalar geçtikçe riskler azalıyor diyoruz ama tam rahatlamışken kötü haberler geliyor. Yakın arkadaşımızın başına gelmiş gibi üzülüyor, etkileniyoruz. Umarım arkadaşlarımız en kısa zamanda atlatır ve yavrularını kucaklarına alırlar. Dualarımız bütün anneler için.

Canım tansiyon aleti varsa evinde günde 3-4 defa bak tansiyonuna yoksa tansiyon aleti alıp ölç arada kendin inşallah olmaz hiçbirimizde bu sorun. annem bana hamileyken olmuş o yüzden beni 9. Aydan 5 gün almış ken suni sancı verip dogurtmuslar çok şükür ne annemde ne bende bişey olmamış

Iyi dilekleriniz icin cok sag olun.hayirlisi ne gelirse allahtan.. daha once bebgini kaybeden ya da bilenler 17. Haftada illa normal dogum suni sanci ile mi alinir bebek?kurtajla olmaz mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…