tamam canım ben hep kendimle birlikte tüm hamilelere dua ediyorum inşallah yarın evine mutlu Döneceksin.@leyl-i efruz ilçedeym canım erkenden gidicez sabah ile. Dua edelm birbirimze
Canım bugün hastaneye gidecekti hastanede sonlandıracaklardı hamileligi sonlandırmadan bebeginin kalbi mi durmuşKIzlar acıkcay bebegini kaybettii onun için kendiiçin en aızndan dua edebilir misiniz baya morali bozukk... bugun kalbi durdu bebeginin ... ben cok sarsıldım cok sevdigim bi arkdastıı..yarında ben profa gidiyorum inş banada dua eder misiniz..
Çokkkkkkkk üzüldüm Rabbim sabır versin kendisine sağlık sıhhat versin gebelik süreci tam bi kapalı kutu allah hakkımızda hayırlısını versinKIzlar acıkcay bebegini kaybettii onun için kendiiçin en aızndan dua edebilir misiniz baya morali bozukk... bugun kalbi durdu bebeginin ... ben cok sarsıldım cok sevdigim bi arkdastıı..yarında ben profa gidiyorum inş banada dua eder misiniz..
kızlar dua edelim diye yazdım sizlere iyi aksamlar herkes ALLAH a emanett@leyl-i efruz whatsaptan yazdı banakalbi durdu kendiliginden bebeginin malesef...amniyosentez yapıldı ,hala bebek alınmadı dua edelim kolay atlatsın inşbebek suan daha karnında ...AMİN inş bakalım bende buldum bitanen ona gidicem hayırlı haberle dönerim inş odadan ...@chtluck ALLAH yardımıcımız olsunn...
Rabbim sabır versin. inşallah hayırlı haberlerle gelirsin canım@leyl-i efruz whatsaptan yazdı banakalbi durdu kendiliginden bebeginin malesef...amniyosentez yapıldı ,hala bebek alınmadı dua edelim kolay atlatsın inşbebek suan daha karnında ...AMİN inş bakalım bende buldum bitanen ona gidicem hayırlı haberle dönerim inş odadan ...@chtluck ALLAH yardımıcımız olsunn...
rabbim sabrını versin inşallahKIzlar acıkcay bebegini kaybettii onun için kendiiçin en aızndan dua edebilir misiniz baya morali bozukk... bugun kalbi durdu bebeginin ... ben cok sarsıldım cok sevdigim bi arkdastıı..yarında ben profa gidiyorum inş banada dua eder misiniz..
Canim cok sagol bilgi icinsık sık idrar tahlili veriyoruz ya. idrarda protein varlığından ve yüksek tansiyonla belli olur diye biliyorum ben. daha önce bı arkadasın basına gelmıştı. doktorlar farkedememış. tek yapmaları gereken idrarda proteina bakmaları.
Çok haklısın canım ya benimde kanamam varken rabbim bilir dedim ve o kadar korkmadim ufak tefek ağrılar vb. Sıkıntılar beni korkutmuyor ama bu rahatsızlık kalıcı hasar verdiği için tedirginim ben ve bebeğim allaha emanet olacağın önüne geçilmezkorkma canım bişey olmaz Allahın izniyle olacak olduktan sonra hastanenin dibinde otursanda oluyo bana 10 dakika mesafede özel hastane vardı dibimde de noldu her sancımda koştum doğum sancısına kum diyip durdu lar belki açılmayı kısalma yi göstermeyende Rabbim... bizim ve Bebeğimizin ömrü varsa kurtuluyoruz bi şekilde. benim kanamam hafta sonunda oldu hiçbir özel kabul etmedi kadın doğum doktoru yok diye 1 saat yol gittim ünv hastanesine gidene kadar kan olmayan yer kalmadı araba zıpladı oturdu gidene kadar ömrümden ömür gitti ve bebeğimin kalbi canavardı :) Allahın verdiği ömrün ne bir dakika önüne geçebiliyoruz ne sonuna. korkular mutlaka olacak ama Allaha emanetiz. Rabbim Her şeyin hayırlısini nasip etsin
Canım tansiyon aleti varsa evinde günde 3-4 defa bak tansiyonuna yoksa tansiyon aleti alıp ölç arada kendin inşallah olmaz hiçbirimizde bu sorun. annem bana hamileyken olmuş o yüzden beni 9. Aydan 5 gün almış ken suni sancı verip dogurtmuslar çok şükür ne annemde ne bende bişey olmamışÇok haklısın canım ya benimde kanamam varken rabbim bilir dedim ve o kadar korkmadim ufak tefek ağrılar vb. Sıkıntılar beni korkutmuyor ama bu rahatsızlık kalıcı hasar verdiği için tedirginim ben ve bebeğim allaha emanet olacağın önüne geçilmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?