Geçmiş olsun canım hakkında hakkımızda hayırlı olanı versin Rabbimiz sabır versin bizlere inşallah ,bir arkadaşın 5 aylık bebeği de kalbi durmuştu suni sancı ile normal doğum yaptirmislardi tam bilgim yok ama 4 aydan sonra normal doğum oluyor galiba Allaha emanet ol cnmIyi dilekleriniz icin cok sag olun.hayirlisi ne gelirse allahtan.. daha once bebgini kaybeden ya da bilenler 17. Haftada illa normal dogum suni sanci ile mi alinir bebek?kurtajla olmaz mi?
Canim sana ne oldu ben cok yazip sizleride etkilemek istemiyordum ama dayanamadim yine yazdim senin nasil rahatin canimKIzlar acıkcay bebegini kaybettii onun için kendiiçin en aızndan dua edebilir misiniz baya morali bozukk... bugun kalbi durdu bebeginin ... ben cok sarsıldım cok sevdigim bi arkdastıı..yarında ben profa gidiyorum inş banada dua eder misiniz..
Canim benim drum da cok iyi sen rahat ol kesin gececek diyor hatta o kadar rahat ki esime kizdi nicin boyle yapmasina izin verdin diye ama gel de bana anlat ama 1 haftadir daha iyiydim baktim gordum bebisim stresten daha kotu olacak suan biraz hafifledim tabii annelik iste simdi cok iyi bir profa gitcem turkiyede isim yapmis diyorlar yurtdisindan donmesini bekliyorum pztesi gitcem haftaya sana detayli haber veririm canim karsilastiririz dediklerini..@leyl-i efruz @cicekkokusu sağolun kızlar inşallah kaybolrbende yarın 17. Haftaya başlıyorm kritik bi durum yoksa belki bi daha çağrmaz bilmiyrm ki kafam karışk yarını bekliyorm devlette adam ve randevu alınmıyor erkenden gidip randevu almak gerekmiş ah kızlar dua edelim birbirmze
valla ben çok anlamam ama annem çok güzel dedi penyesi hatta bi kaç kişiye gösterdik onlarda güzel dediayyy çok ucuuzzz ben mothercareden aldım haftasonu 4 parçaya 100 küsür verdim. penyesi filan güzel mi?
ilk 3 aylık dönemde sadece kürtajla yapabiliyorlar yoksa normal doğum gibi yapıyorlar maalesef. başka şekilde doğum yaptırmaları çokta doğru değil düşündüğünde. kürtaj yapsalar bebek büyüdüğü için parçalanma ihtimali çıkıyor ortaya, sezeryan yapsalar onun içinde küçük bebek, gereksiz görülüyo vede masraflı. benim arkadaşımında başına aynısı gelmişti kalbinde problem vardı bebeğinin ve ortaya çıktığında bişi yapılamaz dedi doktorlar ve sık sık kontrole gitmeye başladı. zaten 1 hafta içinde kalbi durdu bebeğinin ve zeynep kamile yatırıldı başka hastanede kabul etmedi, orda ilaç verilerek düşürdüler bebeğini maalesef, sancı vermişlermiydi hatırlamıyorum onu. Allah yardımcıları olsun, Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip edeceği bebekler versin inşallahIyi dilekleriniz icin cok sag olun.hayirlisi ne gelirse allahtan.. daha once bebgini kaybeden ya da bilenler 17. Haftada illa normal dogum suni sanci ile mi alinir bebek?kurtajla olmaz mi?
çok geçmiş olsun canım sizede, sen kendini çok sıkma sakın bebeğini düşün, şükür babasıda yanınızda dua et bol bolKizlar cok uzuludum biraz okuyabildim ancak kac gundur giremiyodum benmde esim cok buyuk bi kaza yapti arabanin icinden nasil sag cikti die herkes sasiriyo ben kotu gunler geciriyorum die dusunuyordum meger ekim annelerinden cok kisi zor gunler geciriyomus allah bizi nazarlardan korusun gercekten hamilelikte nazara cok inandik ben
günaydın kızlar. ne diyeceğimi, ne söyleyebileceğimi bilmiyorum. riskli dönemler geçtikten sonra bunlar başımıza geliyorsa Rabbim'in bir bildiği vardır elbet, bu da arkadaşlarımızın sınavıdır belki. Dilerim sağlıkla kucaklarına almayı nasip olacak yavruları olsun evlerinden kahkaha sesleri yükselsin.
bi kaç gündür göbeğimin biraz üstüne doğru tekme yiyorum sanırım bende ama emin olamıyorumda pek güçlü tekmeler değil, kelebek kıpırtısı gibi değil ve bir anlık oluyor. dün kayısı yedim yaklaşık 10 tane falan kuru kayısı. üzerine yarım bardak ılık su içtimki çalışmayan bağırsaklarıma iyi gelsin diye ama nerdeeee. sadece kuru şişkinlik ve gaz oldu, patlıycak gibi oluyorum dünden beri akşam banyo yapınca birazcık rahatladım ama bugün yine var biraz.
birde gece öksürük tuttu, alerjik astım diye ödüm koptu o tuttumu 3-5 gün sürekli öksürüyorum ve halsiz kalıyorum sürekli hava almam gerekiyo, geçti gibi ama bugün bi doktoruma sorucam fısfısı kullanabiliomuyum diye, başka bişey geçirmiyo maalesef onu...
Neresi ? Ben de bakayım:)valla ben çok anlamam ama annem çok güzel dedi penyesi hatta bi kaç kişiye gösterdik onlarda güzel dedi
Çok üzüldüm arkadaşlarard arda kötü haberler... Rabbim yardımcımız olsun hepimizin. Daha önce benimde bir bebeğimin kalbi durmuştu çok üzücü kelimelerle ifade edebilmek imkansız...
Rabbim hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin inşaAllah bebeklerimizi. Arkadaşlara da sağlıklı bebekler tez zamanda nasip etsin Rabbim insallah... Dua edelim birbirimize arkadaşlar. Benim de kontrolüm yarın ve çok korkuyorum
İnşallah cnm dualarım hepimiz için. Rabbim hepimizin bebişlerini korusun inşallah kucağımıza sağlıkla almayı nasip etsin. Korku endişe stres hepsi var bende şuan bugün hemen geçse keşkeHer kontrolden önce herkeste aynı stres ve korku maalesef içini ferah tut canım inşallah kötü şeyler olmayacak..
Bu topiğe fazla takılmıyorum arada geliyorum çünkü kötü haberleri okumak beni çok etkiliyor ve üzülüyorum acaba bende de olacak mı diye düşünüyorum sürekliAllah kimseye kötü şeyler yaşatmasın inşallah
AminnnnnBu topiğe fazla takılmıyorum arada geliyorum çünkü kötü haberleri okumak beni çok etkiliyor ve üzülüyorum acaba bende de olacak mı diye düşünüyorum sürekliAllah kimseye kötü şeyler yaşatmasın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?