2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Iyi dilekleriniz icin cok sag olun.hayirlisi ne gelirse allahtan.. daha once bebgini kaybeden ya da bilenler 17. Haftada illa normal dogum suni sanci ile mi alinir bebek?kurtajla olmaz mi?
Geçmiş olsun canım hakkında hakkımızda hayırlı olanı versin Rabbimiz sabır versin bizlere inşallah ,bir arkadaşın 5 aylık bebeği de kalbi durmuştu suni sancı ile normal doğum yaptirmislardi tam bilgim yok ama 4 aydan sonra normal doğum oluyor galiba Allaha emanet ol cnm

Kizlar cok uzuludum biraz okuyabildim ancak kac gundur giremiyodum benmde esim cok buyuk bi kaza yapti arabanin icinden nasil sag cikti die herkes sasiriyo ben kotu gunler geciriyorum die dusunuyordum meger ekim annelerinden cok kisi zor gunler geciriyomus allah bizi nazarlardan korusun gercekten hamilelikte nazara cok inandik ben

besyo_86 kendi başıma, 1 kez daha gelmiş kadar üzüldüm.Keşke benimki son olsaydı,bir daha kimse aynı sebepten yanmasaydı. acikcay 'ı sevmeyen yoktu sanırım,pozitifliğiyle bize de enerji veriyordu.Ben onu şimdiden çok özledim.Ama inanıyorum ki bu sınavı en az zararla,kolaylıkla atlatacak.Ve inşallah yeniden hamile kalıp bu defa sağlıkla kucağına alacak.Ve güzel haberlerimizi burda yine paylaşacağız.İnşallah.Onun için dua ettiğimizi,sabır ve şifalar dilediğimizi iletirsen sevinirim canım.Bi de ona de ki "geçiyormuş" insan pek inanamıyor "bu da geçecek" diyenlere,sinir bile oluyor böyle birşey yaşarken ama bu da geçiyor,inansın hem de daha güzel günleri bekliyor olacak inşallah Allah'ın izniyle onu.

Besyo,sen hayırlı haberlerle gel inşallah.Görüş günü olan herkes tabii.

@olipps canım,benim içimde bebeğine dair hala umut var,soru sormuşsun ama yanıt vermek istemiyorum,sen o noktada değilsin daha,inşallah iyi olacak bebeğin de sen de.

heramora canım ondan bişey çıkmıcak İnşallah,hiç yıpratma kendini,bak gör Allah'ın izniyle güzel haberlerle döneceksin bize.

Allah hepimizin ve yavrularımızın yardımcısı olsun,inşallah sağsalim kucağımıza alırız bebeklerimizi.

Kizlar giremedim okuyamadim besyo ya ne oldu benimde bebegimde kist vardi dra gittik tabiki 1 haftada gecmez haftaya perinatoloji uzmanina gitcez o kadar kotuyum ki aklim hep orda uyuyamiyorum bugun 5 te kalktim daha bu sAat oldu uyku yok aksama kadar kizimin pesindeyim haftanin 3 gunu dersim var ama aklim orda takili yani ne denir ne yapilir bilmez haldeyim kotu bise derse dogurcammi cok karmasik duygulardayim yarin okul var ve ben kotuyum..

Canim sana ne oldu ben cok yazip sizleride etkilemek istemiyordum ama dayanamadim yine yazdim senin nasil rahatin canim

Canim benim drum da cok iyi sen rahat ol kesin gececek diyor hatta o kadar rahat ki esime kizdi nicin boyle yapmasina izin verdin diye ama gel de bana anlat ama 1 haftadir daha iyiydim baktim gordum bebisim stresten daha kotu olacak suan biraz hafifledim tabii annelik iste simdi cok iyi bir profa gitcem turkiyede isim yapmis diyorlar yurtdisindan donmesini bekliyorum pztesi gitcem haftaya sana detayli haber veririm canim karsilastiririz dediklerini..

Kızlar günaydın
Kaç gündür yazılanları okuyorum ama cevap bile yazamadım çok üzüldüm hiçbirinizi tanımıyorum ama inanın uzuntunuz uzuntum oldu geceleri kabus görmeye başladım. Bende ilk Bebeğimi düşürdüm kapalı kutuyuz ne olacagi belli olmuyor allaha emanet iz inşallah. Dualarim tüm hamislerle ins

Iyi dilekleriniz icin cok sag olun.hayirlisi ne gelirse allahtan.. daha once bebgini kaybeden ya da bilenler 17. Haftada illa normal dogum suni sanci ile mi alinir bebek?kurtajla olmaz mi?
ilk 3 aylık dönemde sadece kürtajla yapabiliyorlar yoksa normal doğum gibi yapıyorlar maalesef. başka şekilde doğum yaptırmaları çokta doğru değil düşündüğünde. kürtaj yapsalar bebek büyüdüğü için parçalanma ihtimali çıkıyor ortaya, sezeryan yapsalar onun içinde küçük bebek, gereksiz görülüyo vede masraflı. benim arkadaşımında başına aynısı gelmişti kalbinde problem vardı bebeğinin ve ortaya çıktığında bişi yapılamaz dedi doktorlar ve sık sık kontrole gitmeye başladı. zaten 1 hafta içinde kalbi durdu bebeğinin ve zeynep kamile yatırıldı başka hastanede kabul etmedi, orda ilaç verilerek düşürdüler bebeğini maalesef, sancı vermişlermiydi hatırlamıyorum onu. Allah yardımcıları olsun, Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip edeceği bebekler versin inşallah

çok geçmiş olsun canım sizede, sen kendini çok sıkma sakın bebeğini düşün, şükür babasıda yanınızda dua et bol bol

günaydın kızlar. ne diyeceğimi, ne söyleyebileceğimi bilmiyorum. riskli dönemler geçtikten sonra bunlar başımıza geliyorsa Rabbim'in bir bildiği vardır elbet, bu da arkadaşlarımızın sınavıdır belki. Dilerim sağlıkla kucaklarına almayı nasip olacak yavruları olsun evlerinden kahkaha sesleri yükselsin.

bi kaç gündür göbeğimin biraz üstüne doğru tekme yiyorum sanırım bende ama emin olamıyorumda pek güçlü tekmeler değil, kelebek kıpırtısı gibi değil ve bir anlık oluyor. dün kayısı yedim yaklaşık 10 tane falan kuru kayısı. üzerine yarım bardak ılık su içtimki çalışmayan bağırsaklarıma iyi gelsin diye ama nerdeeee. sadece kuru şişkinlik ve gaz oldu, patlıycak gibi oluyorum dünden beri akşam banyo yapınca birazcık rahatladım ama bugün yine var biraz.

birde gece öksürük tuttu, alerjik astım diye ödüm koptu o tuttumu 3-5 gün sürekli öksürüyorum ve halsiz kalıyorum sürekli hava almam gerekiyo, geçti gibi ama bugün bi doktoruma sorucam fısfısı kullanabiliomuyum diye, başka bişey geçirmiyo maalesef onu...

Allah inşallah sabır versin inanın çok çok üzüldüm olanlara Rabbim inşallah yardım etsin herkese en kısa zamanda herkes istediğine kavuşsun inşallahhh

Günaydın kızlar kaç gündür resmen topigin üzerinde kara bulutlar dolaniyor olanları okuyorum ama yazacak birsey bulamıyorum bütün bu olanlara çok üzüldüm en çok korktugumuz şeylerden çok şükür sorunsuz atlattik derken hiç akılda olmayan bir sürü şeyler varmış megersem.rabbim arkadaslarimiza sabir versin insallah cok fazla aramadan tez zamanda rabbim tekrar evlat nasip eder insallah.haftaya cumartesi randevum var bebeğimin hareketlerini hissediyorum ama inşallah bi sonraki kontrolde akılda olmayan birsey çıkmaz inşallah sağlıklı olduğunu biliriz.tum arkadaslarimizin kontrolleri güzel geçmesi dileğiyle. Rabbim bebeklerimizi korusun hiçbir annemizi uzucek haber almayız inşallah. Kendinize çok dikkat edin kızlar. Arkadaşlarımıza bol bol dua edelim

Çok üzüldüm arkadaşlar ard arda kötü haberler... Rabbim yardımcımız olsun hepimizin. Daha önce benimde bir bebeğimin kalbi durmuştu çok üzücü kelimelerle ifade edebilmek imkansız...
Rabbim hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin inşaAllah bebeklerimizi. Arkadaşlara da sağlıklı bebekler tez zamanda nasip etsin Rabbim insallah... Dua edelim birbirimize arkadaşlar. Benim de kontrolüm yarın ve çok korkuyorum

Her kontrolden önce herkeste aynı stres ve korku maalesef içini ferah tut canım inşallah kötü şeyler olmayacak..

Her kontrolden önce herkeste aynı stres ve korku maalesef içini ferah tut canım inşallah kötü şeyler olmayacak..
İnşallah cnm dualarım hepimiz için. Rabbim hepimizin bebişlerini korusun inşallah kucağımıza sağlıkla almayı nasip etsin. Korku endişe stres hepsi var bende şuan bugün hemen geçse keşke

Aminnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…