2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Sizlerin 17. haftada kasık ağrınız oldu mu arkadaşlar dün neredeyse yürümekte güçlük çekiyordum bebek büyüdüğü için olabilir mi? Bugün iyiyim

Sizlerin 17. haftada kasık ağrınız oldu mu arkadaşlar dün neredeyse yürümekte güçlük çekiyordum bebek büyüdüğü için olabilir mi? Bugün iyiyim
aynı haftadayız canım bendede biraz ağrı vardı dün ama aşırı gazım vardı ona yormuştum ben. eğer bugünde aynı şekilde gaz ve ağrım devam ederse akşam gidicem doktora artık

anlamadan kendini yormuş yada fazla eğilip kalkmış olabilirsin bende o zamanlarda oluyor. Ben kendimi hala sınırlamaya alışamadım hala hop oturup hop kalkıyorum eşim kızıyor ağrı giriyor diye sonra :)

Son düzenleme:
Birisi kasik ağrısını sormuş sanırım bir ara bende yaşadım. Netten arastirmistim normal yazıyor. Rahim buyudukce oluyormuş. Kızlar bişey sorcam cevap verirseniz çok sevinirim takıntı yaptım çünkü. Ben bebeğin hareketlerini hala hissetmiyorum benimle aynı tarihte olanlar herkes hissettimi acaba bişey mi oldu cumartesi randevum var ama çok korkuyorum

Teşekkür ederim valla içim rahatladı dün gece 2 buçukta uyandım ağrıdan değil korkudan acaba bişey mi oldu diye :)

Siz 2. düzey ultrasona girdiniz mi?

Canım ben 21. Haftada giricem

Merhaba , yaşananlardan sonra daha da korkar olduk bende seninle aynı haftadayım ve sadece 1 kere hissettim bende hissetmedim. bugün kontrolüm var ve çok tedirginim zaman da geçmiyor bir türlü Rabbim hepimizin meleklerini korusun onları sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayı nasip etsin.

merhaba bende 4 gündür falan hissediyorum günde 2 yada 3 kere doktora sorduğumda 22.haftadan sonra hissetmezsen sorun vardır demişti bence içini ferah tut kişiden kişiye fark edermiş

Ben de hissedemiyorum cnm yarın kontrolüm ins iyidir bebeklerimiz

Merhabalar..benim ikinci bebeğim ve bende hala hiçbirşey hissetmedim.bende çok korkuyorum.çünkü herkes hissetmen gerekiyor diyor

Merhabalar..benim ikinci bebeğim ve bende hala hiçbirşey hissetmedim.bende çok korkuyorum.çünkü herkes hissetmen gerekiyor diyor
milletin söylediklerine kulaklarınızı tıkayın doğana kadar bence, hatta doğduktan sonrada tıkayın çünkü hep sizden daha fazla bildiğini iddia eden biri çıkar. banada daha 8 haftalık hamileyken hissediyor musun ne tarafta olduğunu demişlerdi. tabikide hissetmiyordum nasıl hissetmessin bir sorun olmasın bilmem ne diye bir sürü laf etmişlerdi tıkadım kulaklarımı her gün bu lafları dinlesek dokuz ay geçmez valla

Evet bana da karnın büyümemiş fazla, hareketleri hissetmiyor musun bilmem ne bilmem ne insanın moralini bozuyorlar ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…