Doğum yapmıştın dimi,çocuğun var yani?bu ikinci gebeliğin ve ikiz...ben de hissetmiyorum henüzBen de hissedemiyorum cnm yarın kontrolüm ins iyidir bebeklerimiz
Hayır cnm ilk bebeğimi kalbi durduğu için kaybettim.Doğum yapmıştın dimi,çocuğun var yani?bu ikinci gebeliğin ve ikiz...ben de hissetmiyorum henüz
Kızlar bebeğimin beyninde bi karaltı var doktor perinatolaga yönlendirdi yarın gidicemher bebekte olr dedi ama bi yandan da hemen git sonra hemen bana gel ben gitmeden dedi
Hayır cnm ilk bebeğimi kalbi durduğu için kaybettim.
İlk kez bu haftayı görüyorum evet ikiz ama hissedemiyorum ya da gaz diye düşünüyorum bilmiyorum. 20 den sonra demişti drum. Zaten çok sakin benim bebeklerim ultrasonda da hep yatış:) kontrolüm yarın ins iyidirler. Rabbim hepimizin bebişlerini korusun ins
aynen karnın büyümez aaa hiç yok derler büyür ay sen dokuz aya nasıl geleceksin derler, cinsiyeti öğrenmedik derim ay sen o doktoru değiştir millet 7 haftalıkken öğreniyor bilmiyor o doktor falan. 7 haftalıkken bebeği zor görüyorlar cinsiyet nasıl görüyorlar dersen cahil oluyorsun falan uzayıp gidiyorEvet bana da karnın büyümemiş fazla, hareketleri hissetmiyor musun bilmem ne bilmem ne insanın moralini bozuyorlar ..
geçmiş olsun canım benim yaa... çok çok oku kuzum...kendine de eşine de ...Kizlar cok uzuludum biraz okuyabildim ancak kac gundur giremiyodum benmde esim cok buyuk bi kaza yapti arabanin icinden nasil sag cikti die herkes sasiriyo ben kotu gunler geciriyorum die dusunuyordum meger ekim annelerinden cok kisi zor gunler geciriyomus allah bizi nazarlardan korusun gercekten hamilelikte nazara cok inandik ben
kokulu akıntı falan var mı kaşıntının yanında, bir doktora danış istersen enfeksiyon falan olmasınKızlar hala benim gibi progestan fitil kullanan varmi? Ve fitil kaşinti yapıyormu? Ben sabah akşam atiyorum ama sabah atınca ne kadar yatmaliyim bilmiyorum. Cokda kaşıntı başladı
valla ben hiiiç o dış seslere kulak asmıyorum artık. zaten tüp bebek diye herkes bin bir türlü şey dedi yok doğal yolları deneyin olmazsa doktora gidinler falan filan. sonra transfer oldu sakın kalkmadan yat demeler başladı. neyseki doktor iki annemin yanındada sürekli yatmanın sağlıklı olmadığını söyledide eziyetten kurtuldum onlarda hak verdiler bana. sonra gebelik oluştu yok sağlıklı beslen bilmem ne. yiyemiyorum midem bulanıyo diyorum ama öyle olmazki diyolar. olmuş işte çok şükür bebeğim sağlıklı gerekli vitaminleri alabiliyorum ama manyak gibide yemiyorum. ben 1 kilo almışım 5.aya girdim doktor harika gidiyosun dedi, daha ne olsun. benm karnımda biraz erken çıktı ay ikiz bu dediler yok tek gördük ultrasonda dedim yok yok ikiz diye ısrar bile ettiler. herkes erkek bu dedi, canım ekşi istiyo çok uyuyorum bence kız dedim sen nerden biliceksin diyip ultrason kağıdında pipi gördüklerini bile iddia ettiler. sonuç bebeğim kız :) şimdilerdede isim karmaşası var. yok o isim kuranda geçmiyor yok o güzel anlamlı değil yok o isim güzel değil falan filan. ama biz bunu evlenirkende yaşadık eşimle koltuk maceramız oldu annelerimizle biz galip geldik yine biz galip geleceğiz bildiğimiz için içimiz rahat hehe diyip geçiyoruz herkese :)aynen karnın büyümez aaa hiç yok derler büyür ay sen dokuz aya nasıl geleceksin derler, cinsiyeti öğrenmedik derim ay sen o doktoru değiştir millet 7 haftalıkken öğreniyor bilmiyor o doktor falan. 7 haftalıkken bebeği zor görüyorlar cinsiyet nasıl görüyorlar dersen cahil oluyorsun falan uzayıp gidiyor
Yok kokulu değil. Fitilin kalıntıları akıyor, onlar kasindiriyor. Sürekli yıkanan lazım. Anca öyle hafifliorkokulu akıntı falan var mı kaşıntının yanında, bir doktora danış istersen enfeksiyon falan olmasın
allah sana sabır versin iki anneyle :)valla ben hiiiç o dış seslere kulak asmıyorum artık. zaten tüp bebek diye herkes bin bir türlü şey dedi yok doğal yolları deneyin olmazsa doktora gidinler falan filan. sonra transfer oldu sakın kalkmadan yat demeler başladı. neyseki doktor iki annemin yanındada sürekli yatmanın sağlıklı olmadığını söyledide eziyetten kurtuldum onlarda hak verdiler bana. sonra gebelik oluştu yok sağlıklı beslen bilmem ne. yiyemiyorum midem bulanıyo diyorum ama öyle olmazki diyolar. olmuş işte çok şükür bebeğim sağlıklı gerekli vitaminleri alabiliyorum ama manyak gibide yemiyorum. ben 1 kilo almışım 5.aya girdim doktor harika gidiyosun dedi, daha ne olsun. benm karnımda biraz erken çıktı ay ikiz bu dediler yok tek gördük ultrasonda dedim yok yok ikiz diye ısrar bile ettiler. herkes erkek bu dedi, canım ekşi istiyo çok uyuyorum bence kız dedim sen nerden biliceksin diyip ultrason kağıdında pipi gördüklerini bile iddia ettiler. sonuç bebeğim kız :) şimdilerdede isim karmaşası var. yok o isim kuranda geçmiyor yok o güzel anlamlı değil yok o isim güzel değil falan filan. ama biz bunu evlenirkende yaşadık eşimle koltuk maceramız oldu annelerimizle biz galip geldik yine biz galip geleceğiz bildiğimiz için içimiz rahat hehe diyip geçiyoruz herkese :)
İlk bebek için normal bence,hiç endişelenmeHayır cnm ilk bebeğimi kalbi durduğu için kaybettim.
İlk kez bu haftayı görüyorum evet ikiz ama hissedemiyorum ya da gaz diye düşünüyorum bilmiyorum. 20 den sonra demişti drum. Zaten çok sakin benim bebeklerim ultrasonda da hep yatış:) kontrolüm yarın ins iyidirler. Rabbim hepimizin bebişlerini korusun ins
Kontrole kadar hep stres. Elimde değil ki...İlk bebek için normal bence,hiç endişelenme
Hepimiz öyleyiz,ama stres işimize yaramadığı gibi zorlaştırıyor da.Bebeklerimiz Allah'a emanet,iyiler inşallah:) Yarın güzel haberlerini bekliyoruzKontrole kadar hep stres. Elimde değil ki...
İnşallah cnm çok saol Rabbim hepimizin bebişlerini korusun inşallah. Stres iyi değil biliyorum ama elimde değil ilk bebeğimi kaybettiğim için korkum 2 kat. İnsallah kötü haber almayız bundan sonra. Hep iyi haberler verelim birbirimize ins.Hepimiz öyleyiz,ama stres işimize yaramadığı gibi zorlaştırıyor da.Bebeklerimiz Allah'a emanet,iyiler inşallah:) Yarın güzel haberlerini bekliyoruz
İnşallah canım,inşallah.İnşallah cnm çok saol Rabbim hepimizin bebişlerini korusun inşallah. Stres iyi değil biliyorum ama elimde değil ilk bebeğimi kaybettiğim için korkum 2 kat. İnsallah kötü haber almayız bundan sonra. Hep iyi haberler verelim birbirimize ins.
Kontrolden sonra bizi bilgilendirin lütfen bakalım ne diyecek doktorMerhaba , yaşananlardan sonra daha da korkar olduk bende seninle aynı haftadayım ve sadece 1 kere hissettim bende hissetmedim. bugün kontrolüm var ve çok tedirginim zaman da geçmiyor bir türlü Rabbim hepimizin meleklerini korusun onları sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayı nasip etsin.
Bende öyle okudum ama her beni gören hissettin mi hareketlerini dedikçe takıntı haline getirdim. Gelsede cumartesi bebegimin iyi olduğunu ogrensemmerhaba bende 4 gündür falan hissediyorum günde 2 yada 3 kere doktora sorduğumda 22.haftadan sonra hissetmezsen sorun vardır demişti bence içini ferah tut kişiden kişiye fark edermiş
Inşallah inanın yazdıklarınızı okuyunca Ohh yalnız degilmisim dedim. Herşeyden korkar olduk.korkudan bebegime bişey bile alamiyorumBen de hissedemiyorum cnm yarın kontrolüm ins iyidir bebeklerimiz
Aslında herkese çok kulak astigimiz için boyleyiz. Herkes doktor olmuş haberimiz yok. Inşallah hissedecegiz en kisa zamanda. Birçok kişi hissetmemis cunkuMerhabalar..benim ikinci bebeğim ve bende hala hiçbirşey hissetmedim.bende çok korkuyorum.çünkü herkes hissetmen gerekiyor diyor
Okuyorum cnm hepimize okuyorum allah bebeklerimizi kucagimiza aldirsingeçmiş olsun canım benim yaa... çok çok oku kuzum...kendine de eşine de ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?