2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Doğum yapmıştın dimi,çocuğun var yani?bu ikinci gebeliğin ve ikiz...ben de hissetmiyorum henüz
Hayır cnm ilk bebeğimi kalbi durduğu için kaybettim.
İlk kez bu haftayı görüyorum evet ikiz ama hissedemiyorum ya da gaz diye düşünüyorum bilmiyorum. 20 den sonra demişti drum. Zaten çok sakin benim bebeklerim ultrasonda da hep yatış:) kontrolüm yarın ins iyidirler. Rabbim hepimizin bebişlerini korusun ins

Kızlar bebeğimin beyninde bi karaltı var doktor perinatolaga yönlendirdi yarın gidicem her bebekte olr dedi ama bi yandan da hemen git sonra hemen bana gel ben gitmeden dedi

karaltı ne demek?
sanırım 20. hafta civarında ilk doğanımda beyninde 2 tane kist var demişti doktorumuz, 25. hafta civarında kaybolacak demişti.

gerçekten de kaybolmuştu.

benim 2. gebeliğim, ilkini de geç hissettim.
bunda da henüz bir gelişme yok, her akşam deniyorum şansımı, gün içinde bakamıyorum ama hissetmiyorum da aynı zamanda :)

oğlum yatıyor karnıma bazen, kardeşin ne diyor diyorum :)
gaz sesleri duyuyor sanırım, basıyor kahkahayı...

Evet bana da karnın büyümemiş fazla, hareketleri hissetmiyor musun bilmem ne bilmem ne insanın moralini bozuyorlar ..
aynen karnın büyümez aaa hiç yok derler büyür ay sen dokuz aya nasıl geleceksin derler, cinsiyeti öğrenmedik derim ay sen o doktoru değiştir millet 7 haftalıkken öğreniyor bilmiyor o doktor falan. 7 haftalıkken bebeği zor görüyorlar cinsiyet nasıl görüyorlar dersen cahil oluyorsun falan uzayıp gidiyor

geçmiş olsun canım benim yaa... çok çok oku kuzum...kendine de eşine de ...

Kızlar hala benim gibi progestan fitil kullanan varmi? Ve fitil kaşinti yapıyormu? Ben sabah akşam atiyorum ama sabah atınca ne kadar yatmaliyim bilmiyorum. Cokda kaşıntı başladı

Kızlar hala benim gibi progestan fitil kullanan varmi? Ve fitil kaşinti yapıyormu? Ben sabah akşam atiyorum ama sabah atınca ne kadar yatmaliyim bilmiyorum. Cokda kaşıntı başladı
kokulu akıntı falan var mı kaşıntının yanında, bir doktora danış istersen enfeksiyon falan olmasın

valla ben hiiiç o dış seslere kulak asmıyorum artık. zaten tüp bebek diye herkes bin bir türlü şey dedi yok doğal yolları deneyin olmazsa doktora gidinler falan filan. sonra transfer oldu sakın kalkmadan yat demeler başladı. neyseki doktor iki annemin yanındada sürekli yatmanın sağlıklı olmadığını söyledide eziyetten kurtuldum onlarda hak verdiler bana. sonra gebelik oluştu yok sağlıklı beslen bilmem ne. yiyemiyorum midem bulanıyo diyorum ama öyle olmazki diyolar. olmuş işte çok şükür bebeğim sağlıklı gerekli vitaminleri alabiliyorum ama manyak gibide yemiyorum. ben 1 kilo almışım 5.aya girdim doktor harika gidiyosun dedi, daha ne olsun. benm karnımda biraz erken çıktı ay ikiz bu dediler yok tek gördük ultrasonda dedim yok yok ikiz diye ısrar bile ettiler. herkes erkek bu dedi, canım ekşi istiyo çok uyuyorum bence kız dedim sen nerden biliceksin diyip ultrason kağıdında pipi gördüklerini bile iddia ettiler. sonuç bebeğim kız :) şimdilerdede isim karmaşası var. yok o isim kuranda geçmiyor yok o güzel anlamlı değil yok o isim güzel değil falan filan. ama biz bunu evlenirkende yaşadık eşimle koltuk maceramız oldu annelerimizle biz galip geldik yine biz galip geleceğiz bildiğimiz için içimiz rahat hehe diyip geçiyoruz herkese :)

Kızlar Ben bugun tetanoz aşısı olucam ama bana doktor aç karnina tok karnina diye birşey demedi tetanoz vurulan arkadaşlar sizce fark ediyor mu aç yada tok karnina sizler nasıl gittiniz?

kokulu akıntı falan var mı kaşıntının yanında, bir doktora danış istersen enfeksiyon falan olmasın
Yok kokulu değil. Fitilin kalıntıları akıyor, onlar kasindiriyor. Sürekli yıkanan lazım. Anca öyle hafiflior

Merhaba kızlar yazılanları gördükçe çok üzüldüm hani derler ya kelimelerin bittiği yer diye inan bende öyleyim ne diyeceğimi bilemiyorum. Çok zor yaşadıklarınız inşallah kolay atlatırsınız herşey rabbimin elinde verende alanda o gerisi takdir ilahi yaşadıklarınızı kolay atlatırsınız inşallah dualarımdasınız.

allah sana sabır versin iki anneyle :)

İlk bebek için normal bence,hiç endişelenme

Hepimiz öyleyiz,ama stres işimize yaramadığı gibi zorlaştırıyor da.Bebeklerimiz Allah'a emanet,iyiler inşallah:) Yarın güzel haberlerini bekliyoruz
İnşallah cnm çok saol Rabbim hepimizin bebişlerini korusun inşallah. Stres iyi değil biliyorum ama elimde değil ilk bebeğimi kaybettiğim için korkum 2 kat. İnsallah kötü haber almayız bundan sonra. Hep iyi haberler verelim birbirimize ins.

Kontrolden sonra bizi bilgilendirin lütfen bakalım ne diyecek doktor
merhaba bende 4 gündür falan hissediyorum günde 2 yada 3 kere doktora sorduğumda 22.haftadan sonra hissetmezsen sorun vardır demişti bence içini ferah tut kişiden kişiye fark edermiş
Bende öyle okudum ama her beni gören hissettin mi hareketlerini dedikçe takıntı haline getirdim. Gelsede cumartesi bebegimin iyi olduğunu ogrensem
Ben de hissedemiyorum cnm yarın kontrolüm ins iyidir bebeklerimiz
Inşallah inanın yazdıklarınızı okuyunca Ohh yalnız degilmisim dedim. Herşeyden korkar olduk.korkudan bebegime bişey bile alamiyorum
Merhabalar..benim ikinci bebeğim ve bende hala hiçbirşey hissetmedim.bende çok korkuyorum.çünkü herkes hissetmen gerekiyor diyor
Aslında herkese çok kulak astigimiz için boyleyiz. Herkes doktor olmuş haberimiz yok. Inşallah hissedecegiz en kisa zamanda. Birçok kişi hissetmemis cunku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…