amin canım sağsalim hayırlarla inşallah...Okuyorum cnm hepimize okuyorum allah bebeklerimizi kucagimiza aldirsin
Kızlar Ben bugun tetanoz aşısı olucam ama bana doktor aç karnina tok karnina diye birşey demedi tetanoz vurulan arkadaşlar sizce fark ediyor mu aç yada tok karnina sizler nasıl gittiniz?
sağol canımm :) bizim en büyük sıkıntımız ikisininde aynı kafada olması zatenallah sana sabır versin iki anneyle :)
Ne kadar doğru ne kadar güzel yazmışsınız. Bebegimle beraber bol bol dua ediyorum allahim gören duyan bilen. Eğer hayirlisiysa hepimiz sağlıklı bir şekilde alcaz kucağımıza insMerhabalar kızlar,uzun zamandır giremiyordum şimdi biraz baktım en son neler konuşulmuş diye,stresten bahsedilmiş.Hayatımızda o kadar çok dış etken var ki,susmayan,can sıkan kişiler,ters giden işler ve hamileliğin verdiği hassasiyet "ama ben hamileyim niye böyle yapıyolar" duygusu... Siz hamileliğinizle ne zorlu şartlardan geçmiştirsiniz,mide bulantıları,baş dönmeleri,ağrılar,içinizde yaşayan canlıya zarar verdim mi sağlığı iyi mi paniği... Bunları siz, yani ateşin düştüğü yerden başkası bu kadar yoğun yaşamaz,diğerleri anlık tepkiler verir sonrasında ise unuturlar ve ilerleyen zamanlarda her şey normalleşir artık anlık tepkileri bile vermezler.Bu zorlu maratonda iki kişisinizdir,siz ve çocuğunuz.Dış dünyanın size getireceği tüm zorluklara kapınızı kapatın. Siz çocuğunuzun koruyucusu,hayatta kalmasını sağlayabilecek tek kişisinizdir.Onun sizden başkasına ihtiyacı yoktur.Kimsenin üzerinizde oluşturacağı strese izin vermeden,ufak tefek pürüzleri kafanıza takmadan,neden hareket etmedi neden ağrım oldu demeden çocuğunuza gerekli olan ne varsa yapın ve kendinizi Allahın kudretine bırakın,o her şeyi mükemmel bir düzenle size sunacaktır.Hepiniz iyi olun mutlu olun hoşçakalın
@leyl-i efruzbu faceteki grup için kime mesaj atmamız gerekiyordu acaba
ya ben hissediyorum ama belki de hissetmiyorumdur.Merhabalar..benim ikinci bebeğim ve bende hala hiçbirşey hissetmedim.bende çok korkuyorum.çünkü herkes hissetmen gerekiyor diyor
benimde asagida canım hatta tekmeleri kasığım da hissediyorum futbolcu olcak sanırımsizin de karnınız aşağıda mı? daha yukarı çıkmadı dktor çıkar dedi ama korkuyorum
yaa seninde mi öyle, iyi bari rahatladım birinin daha öyle. benim dr da daha küçük gittikçe yukarı çıkıcak dedi. sen de bi sor bakalım ne dicek.benimde asagida canım hatta tekmeleri kasığım da hissediyorum futbolcu olcak sanırımben bugün aile hekimine gittim çok asagida tekmelerde burda dedim 24. haftaya kadar göbek hizasına ve göbek ustune çıkabilir öncesinde asagida olmasi normal dedi. perşembe günü kendi doktoruma da gitcem ona da dicem o da aynı şeyi derse yazarım
Canım bana ya dabu faceteki grup için kime mesaj atmamız gerekiyordu acaba
çok geçmiş olsun canım sana ve ailenize bağışlamış eşini.Okuyorum cnm hepimize okuyorum allah bebeklerimizi kucagimiza aldirsin
çıkarlar inşallah canım küçükte değiller artık ama orda daha mutlular heralde 18-20 cm olmuşlardır doktorlar artık baş popo ölcüyo ben baş ayak uzunluğu 18 cm vardır artık diyorumyaa seninde mi öyle, iyi bari rahatladım birinin daha öyle. benim dr da daha küçük gittikçe yukarı çıkıcak dedi. sen de bi sor bakalım ne dicek.
tatlım çok geçmiş olsun Rabbim eşini bağışlamış sana inşallah o korkuyu da bir an önce atlatırsınız.Kizlar cok uzuludum biraz okuyabildim ancak kac gundur giremiyodum benmde esim cok buyuk bi kaza yapti arabanin icinden nasil sag cikti die herkes sasiriyo ben kotu gunler geciriyorum die dusunuyordum meger ekim annelerinden cok kisi zor gunler geciriyomus allah bizi nazarlardan korusun gercekten hamilelikte nazara cok inandik ben
Doktor ne diyor canım üzme canını herkesi booşver..
Kızlar Ben bugun tetanoz aşısı olucam ama bana doktor aç karnina tok karnina diye birşey demedi tetanoz vurulan arkadaşlar sizce fark ediyor mu aç yada tok karnina sizler nasıl gittiniz?
Ay güldürdün beni iyi ki okumuşsun o zaman ...ben de bugün gittim hemşire baya bi uğraştı sonra duyduk kalp atışlarını , oğlun mu olacak dedi evet nerden bildiniz dedim sola yerleşmiş dediBu nasıl iş arkadaş iyi ki burayı okumuşum valla bide gidip sağlık ocağında bana kalp atışı yok deselerdi ben kalpten giderdim zaten manyak oldum stresten..
yaz mutlaka olur mu. bide serviks boyunu da sorar mısın. benimki 3.3 cm simdilik. 3un altında olmaması gerekıyor dedi. yatıyorum evde genelde. ama calısıyorum butun gun cok ağrım oluyor. hepimiz bebişleri gideek yükselsin insallah.benimde asagida canım hatta tekmeleri kasığım da hissediyorum futbolcu olcak sanırımben bugün aile hekimine gittim çok asagida tekmelerde burda dedim 24. haftaya kadar göbek hizasına ve göbek ustune çıkabilir öncesinde asagida olmasi normal dedi. perşembe günü kendi doktoruma da gitcem ona da dicem o da aynı şeyi derse yazarım
Evet bugün 17+2 yizCanım sende 17.haftanda aşı olcaktın demi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?