2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Merhabalar kızlar,uzun zamandır giremiyordum şimdi biraz baktım en son neler konuşulmuş diye,stresten bahsedilmiş.Hayatımızda o kadar çok dış etken var ki,susmayan,can sıkan kişiler,ters giden işler ve hamileliğin verdiği hassasiyet "ama ben hamileyim niye böyle yapıyolar" duygusu... Siz hamileliğinizle ne zorlu şartlardan geçmiştirsiniz,mide bulantıları,baş dönmeleri,ağrılar,içinizde yaşayan canlıya zarar verdim mi sağlığı iyi mi paniği... Bunları siz, yani ateşin düştüğü yerden başkası bu kadar yoğun yaşamaz,diğerleri anlık tepkiler verir sonrasında ise unuturlar ve ilerleyen zamanlarda her şey normalleşir artık anlık tepkileri bile vermezler.Bu zorlu maratonda iki kişisinizdir,siz ve çocuğunuz.Dış dünyanın size getireceği tüm zorluklara kapınızı kapatın. Siz çocuğunuzun koruyucusu,hayatta kalmasını sağlayabilecek tek kişisinizdir.Onun sizden başkasına ihtiyacı yoktur.Kimsenin üzerinizde oluşturacağı strese izin vermeden,ufak tefek pürüzleri kafanıza takmadan,neden hareket etmedi neden ağrım oldu demeden çocuğunuza gerekli olan ne varsa yapın ve kendinizi Allahın kudretine bırakın,o her şeyi mükemmel bir düzenle size sunacaktır.Hepiniz iyi olun mutlu olun hoşçakalın

Ne kadar doğru ne kadar güzel yazmışsınız. Bebegimle beraber bol bol dua ediyorum allahim gören duyan bilen. Eğer hayirlisiysa hepimiz sağlıklı bir şekilde alcaz kucağımıza ins

Merhabalar..benim ikinci bebeğim ve bende hala hiçbirşey hissetmedim.bende çok korkuyorum.çünkü herkes hissetmen gerekiyor diyor
ya ben hissediyorum ama belki de hissetmiyorumdur.
Bişiler dolanıyor ama bilmiyorum ki nasıl bir duygu olduğunubence telaş yapmayın iyidir bebekler

sizin de karnınız aşağıda mı? daha yukarı çıkmadı dktor çıkar dedi ama korkuyorum
benimde asagida canım hatta tekmeleri kasığım da hissediyorum futbolcu olcak sanırım ben bugün aile hekimine gittim çok asagida tekmelerde burda dedim 24. haftaya kadar göbek hizasına ve göbek ustune çıkabilir öncesinde asagida olmasi normal dedi. perşembe günü kendi doktoruma da gitcem ona da dicem o da aynı şeyi derse yazarım

yaa seninde mi öyle, iyi bari rahatladım birinin daha öyle. benim dr da daha küçük gittikçe yukarı çıkıcak dedi. sen de bi sor bakalım ne dicek.

yaa seninde mi öyle, iyi bari rahatladım birinin daha öyle. benim dr da daha küçük gittikçe yukarı çıkıcak dedi. sen de bi sor bakalım ne dicek.
çıkarlar inşallah canım küçükte değiller artık ama orda daha mutlular heralde 18-20 cm olmuşlardır doktorlar artık baş popo ölcüyo ben baş ayak uzunluğu 18 cm vardır artık diyorum

tatlım çok geçmiş olsun Rabbim eşini bağışlamış sana inşallah o korkuyu da bir an önce atlatırsınız.

Kızlar Ben bugun tetanoz aşısı olucam ama bana doktor aç karnina tok karnina diye birşey demedi tetanoz vurulan arkadaşlar sizce fark ediyor mu aç yada tok karnina sizler nasıl gittiniz?

Aç ya da tok farketmiyor canım.ama bence tok git.basın falan dönebilir aç karna yorgunluktan..bi de kol çok fazla agrı yapıyo 3 gün

Bu nasıl iş arkadaş iyi ki burayı okumuşum valla bide gidip sağlık ocağında bana kalp atışı yok deselerdi ben kalpten giderdim zaten manyak oldum stresten..
Ay güldürdün beni iyi ki okumuşsun o zaman ...ben de bugün gittim hemşire baya bi uğraştı sonra duyduk kalp atışlarını , oğlun mu olacak dedi evet nerden bildiniz dedim sola yerleşmiş dedi

yaz mutlaka olur mu. bide serviks boyunu da sorar mısın. benimki 3.3 cm simdilik. 3un altında olmaması gerekıyor dedi. yatıyorum evde genelde. ama calısıyorum butun gun cok ağrım oluyor. hepimiz bebişleri gideek yükselsin insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…