daha önce erkek mi demişlerdi canım...Kızlar geçen hafta Ankaraya gittim gitmişken hacettepe de Selçuk Tuncer'e uğradım kontrol için.Neyse ultrason için bi yere gönderdi,ordaki adam bebeğimin boyunu kilosunu bilgisayara kaydettirdikten sonra bi 30 - 40 sn daha baktı baktı "kız mı bu ya ,evet kız bu,kız annesi,1-2 hafta sonra tekrar baktır ama" dedi bana.Cinsiyetinide sormamıştım beklemiyodum heyecanlandım,Doktorun yanına gittik sonuçlar için,dedim ultrasonda böyle böyle dediler,doktorda daha erken dedi.Kızda yanılma payı yok diye biliyorum,kız mıdır gerçekten,çok muallaktayım
kızlar çok kırgınım size..
ben bugüne kadar kimin cinsiyeti belli olduysa ya da kim doktordan iyi haberle geldiyse tebrik ettimm.
hepinizi hayırlı olsun oğluşun sağlıkla gelsin, hayırlı olsun kızın sağlıkla kucağına al vb. yazdım hepinize, yazmadım mı? sadece cinsiyet de değil yardımcı olabileceğim bir şey varsa söyledim yazdım üşenmedim..
dün ben size cinsiyetimizi açıkladım, kimseden bir şey duymadım? kimseden bişey duymadığım için teşekkür ederim, amin, sağol gibi cümleler yazamadım teşekkür edemedim... nasıl içimde kaldı bilemezsiniz.. çünkü yaşamadınız?..
gerçekten kırgınım, ben yanlış yaptım demek ki herkesle heycanlanarak herkes için mutlu olarak..
eskisi gibi hevesle burda paylaşım yapacağımı ve aktif olacağımı sanmıyorum..
Hiç bişey demediler ki canım,kendi doktoruma sordum erken daha demişti o da,o biraz temkinli hemen söylemiyo zaten,ankarada öyle dediler iştedaha önce erkek mi demişlerdi canım...
hmm anladım canım :) ben net olarak 18. haftada öğrendim inşallah iki haftaya netleşir seninki de :)Hiç bişey demediler ki canım,kendi doktoruma sordum erken daha demişti o da,o biraz temkinli hemen söylemiyo zaten,ankarada öyle dediler işte
Canım ben dün görmedim yazını ama bir hamişin üzülmesine dayanamamkızlar çok kırgınım size..
ben bugüne kadar kimin cinsiyeti belli olduysa ya da kim doktordan iyi haberle geldiyse tebrik ettimm.
hepinizi hayırlı olsun oğluşun sağlıkla gelsin, hayırlı olsun kızın sağlıkla kucağına al vb. yazdım hepinize, yazmadım mı? sadece cinsiyet de değil yardımcı olabileceğim bir şey varsa söyledim yazdım üşenmedim.
dün ben size cinsiyetimizi açıkladım, kimseden bir şey duymadım? kimseden bişey duymadığım için teşekkür ederim, amin, sağol gibi cümleler yazamadım teşekkür edemedim... nasıl içimde kaldı bilemezsiniz.. çünkü yaşamadınız?..
gerçekten kırgınım, ben yanlış yaptım demek ki herkesle heycanlanarak herkes için mutlu olarak..
Canim hayirli olsun gozun aydin saglicakla gelsin kizin ben dun katildim araniza ve daha henuz kullanmayi bile bilmiyorum inan bunu ama kirilma gucenme hamilelik evresi cogu kisi icin zor geciodur gormemis olabiliriz bebegin ve sen iyi olunda saglicakla kucagina alda bosver iyi dileklerimizi rabbim sagsalim kucagina almayi nasip etsin saglicakla buyutmeyi.nasip etsin insallah :)kızlar çok kırgınım size..
hepinizi hayırlı olsun oğluşun sağlıkla gelsin, hayırlı olsun kızın sağlıkla kucağına al vb. yazdım hepinize, yazmadım mı? sadece cinsiyet de değil yardımcı olabileceğim bir şey varsa söyledim yazdım üşenmedim..
İnşallahhmm anladım canım :) ben net olarak 18. haftada öğrendim inşallah iki haftaya netleşir seninki de :)
inşallah tatlım sağlıkla doğar ve eyyüp ismine koyarsınız ismiyle yaşar ... ve çok hayırlı ve salih bir evlat olur :)cicekkokusu canim kusura bakma allah sağlık versn prensese masallah
MarV-el ben de hz Eyüp okuyup etkilenmistim hatta dogarsa bir adi Eyüp olacak.dilimden dusurmeyecegim ins. Cok sag ol.
Canim ben almadim verdim 3 ay boyinca bisi yiyemeidm 4 ayda azcik yemeye basladim ama simdi herseyi silip supuruyorum sisicem galiba bu gidisle :) :)hayal0101 T tugbavebebik sedabk siz de cok kilo almamişiniz canim. Ben de acaba neden kilo almiyorum bir gariplik mi var diyordum. :)) bugun saglik ocagindan aradilar kontrol ve aşim varmis. Bakalim ultrasonda bakacaklar mi :)
iyi yapmışsın en azından hareket etmiş oluyorsun :) ben de spora başlayacağım diyorum ama bu gidişle doğurcam :)bizim apartmanın girişinde asansöre ulaşmak için nerdeyse 1 kat çıkıyosun merdivenleri. transferden sonra napıcam diye düşünüyodum kara kara. dr dediki merdiven çıkmanın öksürmenin hapşurmanın hiç bir zararı yok bebek onlarla düşmez. sevinmiştim ne yalan söyliyim :) yavaş yavaş çıkıyorum hamileliğin başından beri spor oluyo hemde. zaten hızlı çıksam nefes nefese kalıyorum :) genelde 3.kattan aşağı inerkende asansörle inmiyorum zaten eşimle ikimizi tartmıyo artık asansör bizde küstük kendisine binmiyoruz
amanın kızlar nadir yazmayın sık girin topiğimiz canlı olsun... yani ben kasıtlı cevap vermeme olduğunu düşünmüyorum mesela bi soru sorulduğunda bilgi sahibi değilsem yanlış bilgi vermemek adına kafa bulandırmıyorum araya girmiyorum... muhakkak benim gibi düşünenler de vardır... yani bence kişisel algılamayın bu durumu...bi de ortak sıkıntıları yaşayanlar daha çok birlikte yazışıyor olabilirler hani bundan da anlam çıkarmamaya çalışıyorum... hani kesinlikle bu dediklerinizden sizi yargılamıyorum sadece kendi üstümden ve düşüncelerimden yola cıkarak açıklama yapmak istedim ... burdaki herkes birbirinin dert ortağı... sakın öyle düşünmeyin... zaten farkettim son zamanlarda bi durgunlaşma var topikde... yani yanlış anlaşılmasın başta bana çok söylendi facebook ya da whatsup grubu kuralım diye bu nedenle kurmak istemedim... zaten bir önceki aylarda kesin uyarı da vardı bu nedenle ... bunu açıklamaya çalışmıştım... siz yine de yazın kesinlikle uzaklaşmayın...bundan sonra hepinize yazıcağım aha başıızın belası oldum yandınız sizcicekkokusu canım işlerin yoğunluğundan bazen hiç giremiyorum. Hayırlı uğurlu olsun bebeğin.
Ama sana katılıyorum bi yandan, burada bende çoğu zaman birşey yazdığımda bir iki kişi hariç kimse cevap yazmıyor.
Ben öğrencilerim yüzünden 3 sene önce facebookumu kapattığım için o gruba da dahil değilim. Ama çoğu kişi kendi istedikleriyle konuşuyor öyle hissettim ve bende çok nadir yazıyorum artık...
Ama önemli değil herkesin farklı koşturmacası vardır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?