2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Kızlar geçen hafta Ankaraya gittim gitmişken hacettepe de Selçuk Tuncer'e uğradım kontrol için.Neyse ultrason için bi yere gönderdi,ordaki adam bebeğimin boyunu kilosunu bilgisayara kaydettirdikten sonra bi 30 - 40 sn daha baktı baktı "kız mı bu ya ,evet kız bu,kız annesi,1-2 hafta sonra tekrar baktır ama" dedi bana.Cinsiyetinide sormamıştım beklemiyodum heyecanlandım,Doktorun yanına gittik sonuçlar için,dedim ultrasonda böyle böyle dediler,doktorda daha erken dedi.Kızda yanılma payı yok diye biliyorum,kız mıdır gerçekten,çok muallaktayım

daha önce erkek mi demişlerdi canım...

Ay canımm kıyamam yaa , hayırlı uğurlu olsun prensesin sağlıcakla al inşallah kucağına ben forumda pek aktif Değilim bundan mıdır bilmem Çoğu zaman kimse bişey yazmıyor hatta cinsiyeti yazdığımda kimse bişey yazmadı burda, facedeki arkadaşlar yazdı saolsun , ama dediğim gibi ben pek aktif Değilim alınmadım o Yüzden , senin yazın dikkatinden kaçmıştır bi de bu aralar Morel bozukluğu var herkeste malum

Hiç bişey demediler ki canım,kendi doktoruma sordum erken daha demişti o da,o biraz temkinli hemen söylemiyo zaten,ankarada öyle dediler işte
hmm anladım canım :) ben net olarak 18. haftada öğrendim inşallah iki haftaya netleşir seninki de :)

Canım ben dün görmedim yazını ama bir hamişin üzülmesine dayanamam bebeğinin hangi cinsiyette olduğunu öğrendiysende Allah en hayırlı çocuklardan etsin,ömrünüzü uzun ve mutlu etsin inşallah

Canim hayirli olsun gozun aydin saglicakla gelsin kizin ben dun katildim araniza ve daha henuz kullanmayi bile bilmiyorum inan bunu ama kirilma gucenme hamilelik evresi cogu kisi icin zor geciodur gormemis olabiliriz bebegin ve sen iyi olunda saglicakla kucagina alda bosver iyi dileklerimizi rabbim sagsalim kucagina almayi nasip etsin saglicakla buyutmeyi.nasip etsin insallah :)

hanımlar bu arada listede adı olmayanlar yeni gelen arkadaşlarımız eklenmek istiyorsanız bilgilerinizi beni etiketleyerek yazı ekliyeyim sizi

cicekkokusu canim kusura bakma allah sağlık versn prensese masallah
MarV-el ben de hz Eyüp okuyup etkilenmistim hatta dogarsa bir adi Eyüp olacak.dilimden dusurmeyecegim ins. Cok sag ol.
inşallah tatlım sağlıkla doğar ve eyyüp ismine koyarsınız ismiyle yaşar ... ve çok hayırlı ve salih bir evlat olur :)

Canim ben almadim verdim 3 ay boyinca bisi yiyemeidm 4 ayda azcik yemeye basladim ama simdi herseyi silip supuruyorum sisicem galiba bu gidisle :) :)

cicekkokusu cnm ben de fark etmedim mesajını dün ben de doktorda ydim stresli pimpirikli biri haline geldim okuduysam da hatırlamıyorum kusura bakma lütfen.
Rabbim sağlıkla kavuştursun ins bebeğine cnm hayırlı olsun kızın :) çok msj yazılıyor arada kanıyor bazı mesajlar bazen.
2 2erkekannesi geçmiş olsun cnm ben daha önce bebeğimi kaybettim o acıyı biliyorum ve duam sana yaşatmasın Rabbim. İnsallah guzel haberlerle gel Rabbim çok büyük imtihanımız sevdiklerimizle oluyor. Rabbim sonucunu güzel etsin ins.
Dualarım hepimiz için
Rabbim hepimizin bebişlerini korusun inşallah kucağımıza sağlıkla almayı nasip etsin. Aminnnnn

iyi yapmışsın en azından hareket etmiş oluyorsun :) ben de spora başlayacağım diyorum ama bu gidişle doğurcam :)

cicekkokusu canım işlerin yoğunluğundan bazen hiç giremiyorum. Hayırlı uğurlu olsun bebeğin.

Ama sana katılıyorum bi yandan, burada bende çoğu zaman birşey yazdığımda bir iki kişi hariç kimse cevap yazmıyor.
Ben öğrencilerim yüzünden 3 sene önce facebookumu kapattığım için o gruba da dahil değilim. Ama çoğu kişi kendi istedikleriyle konuşuyor öyle hissettim ve bende çok nadir yazıyorum artık...

Ama önemli değil herkesin farklı koşturmacası vardır.

amanın kızlar nadir yazmayın sık girin topiğimiz canlı olsun... yani ben kasıtlı cevap vermeme olduğunu düşünmüyorum mesela bi soru sorulduğunda bilgi sahibi değilsem yanlış bilgi vermemek adına kafa bulandırmıyorum araya girmiyorum... muhakkak benim gibi düşünenler de vardır... yani bence kişisel algılamayın bu durumu...bi de ortak sıkıntıları yaşayanlar daha çok birlikte yazışıyor olabilirler hani bundan da anlam çıkarmamaya çalışıyorum... hani kesinlikle bu dediklerinizden sizi yargılamıyorum sadece kendi üstümden ve düşüncelerimden yola cıkarak açıklama yapmak istedim ... burdaki herkes birbirinin dert ortağı... sakın öyle düşünmeyin... zaten farkettim son zamanlarda bi durgunlaşma var topikde... yani yanlış anlaşılmasın başta bana çok söylendi facebook ya da whatsup grubu kuralım diye bu nedenle kurmak istemedim... zaten bir önceki aylarda kesin uyarı da vardı bu nedenle ... bunu açıklamaya çalışmıştım... siz yine de yazın kesinlikle uzaklaşmayın...bundan sonra hepinize yazıcağım aha başıızın belası oldum yandınız siz

Kızlar merhaba bu ara işlerim yoğun malum sayfada olan son üzücü durumlar haliyle etkiliyor insanı o yüzden aktif olmadım sayfada cinsiyeti öğrenen anneler hayırlı olsun yavrularınız herkez iyimi inşallah kimse de bir sıkıntı yoktur.

Kızlar kasık ağrım vardı söz etmiştim burda da bebek büyüdüğü için olabilir diye düşünmüştük

ama doktoruma sordum ağrı olunca gel bakalım dedi

Bebek sıkışmış içerde yoruldun mu dedi.. 2 gün önce balkonları yıkadım o zaman çok zorladım kendimi yoruldum birde bütün gün masa başı 2 büklüm duruyorum bebiş içerde çok zor durumdaydı yavrum çok üzüldüm

Rahim ağzı genişliğine de baktı doktor 3,5 cm çıktı sınırda dedi

yatmam lazımmış sürekli sol yanıma birde progestan verdi..

ama çalışıyorum ve maalesef yatma şansım yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…