2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
rapor alamaz mısın tatlım?? bence izin al ve uzan ayaklarının altına yastık koyarak...

canım bebişin daha önemli... evden halletsen işleri olmaz mı...

Evet bebiş daha önemli şimdilik doktor 2 saatte bir işyerinde 15 dk yat sol yanına ve bol su iç dedi yapabiliyorum ama müdüre söyleyeceğim bir an önce birini bulsunlar

çünkü doktor eğer durum iyiye gitmezse evde yatmak zorundasın dedi

rabbim yardımcın olsun canım... kendini çok zorlama emi...

iyi yapmışsın en azından hareket etmiş oluyorsun :) ben de spora başlayacağım diyorum ama bu gidişle doğurcam :)
ya aslında bende düşünüyorum platese gitmeyi. doğumdada yardımcı oluyo ya iyi oluyo ama bi yandanda diyorum tüp bebek zaten riskli ve sezeryan yüksek ihtimalle. kendini zor eve atıyosun ne platesi patates olcan zaten boşver, vazgeçiyorum gidip yatıyorum :)

canım rapor al yarın sabah haftasonuyla 3 gün ederi kar kardır. bende sıkıştırıyorum bebeği masa başı otururken ama geriye doğru yaslanıncada belim ağrıyo

tatlım hamile kalmadan önce yapmıyor idisen hiç başlama yürüyüş en iyisi.. yok plates geçmişin varsa doktorunla da konuş başla...

tatlım hamile kalmadan önce yapmıyor idisen hiç başlama yürüyüş en iyisi.. yok plates geçmişin varsa doktorunla da konuş başla...
hiç yok öyle bi geçmişim sevemedim spor salonlarını platesleri falan. yürüyüş her gün sabah akşam en az 10ar dk yapıyorum. haftasonu artıyo tabii, 7.aydan sonra akşamları 20dk çıkartıyım diyorum dahada bişi düşünemiyorum

canım o zaman en iyisi yürüyüş hiç riske atma kendini... dinlene dinlene 1 saat bile yürü ... yani zararı olmaz...mesela ben hafta sonları resmen eşimle kendimizi köylere bayırlara atıyoruz hem yürüyüş hem temiz hava :) allahtan maraş bu konuda zengin bi yer :) mesire alanları tabiat parkları falan çok var :) her hafta sonu birindeyiz :)

Ben ilk hamilelikte 28/kilo almıştım ama tek hamile ben gibi yedim şimdi canım istediğini yiyorum ve yeteri kadar abartmiyorum kilo artisimin normal olduğunu dusunuyorum

böle düşünme arkadaşım bazen sayfalar hızlı akıyo o an gözden kaçıyo sanırım bikaç kişi alıntı yapınca diğer sayfalarda da gözüküyo gören yazıyo tabi kırılmakta haklısın ama buraları bırakma lütfennnnn bide ben senin diğer profil resmine bayılmıştım neden değiştirdin acep anneme kardeşime eşime anlattım durdum profil resmini gülüştük hepppppp

Canimmm kendim adıma çok özür dilerim ben paylasimini beğendim ama cevap yazamadim bu aralar girip birseyler yazmaya fırsatım olmuyor isyerinde bilgisayarim degisti bolgisayardan giremiyorum telefondan giriyorum cok zor oluyor cevap yazan arkadaslara cevap vermeye çalıştım veremediklerim varsa çok özür dilerim ama hafta sonu bir kaç arkadasimizin başına gelen olaylar üzdü beni ve keyfim kaçtı inanki ağzını tadı kalmadı fırsat buldukça girip okumaya çalışıyorum paylasimlari beğenmeye çalışıyorum güzel haberlerde mutlu oluyorm çok şükür diyorum.rabbim kızına sağlıklı uzun ömürler nasip etsin insallah kucağına sağ sağlım alırsın. Lütfen bu olanlar yüzünden burdan kopmayalim bilgim olan konulara cevap yazmaya çalışıyorum ama bilgim olmayan şeyler hakkında kafa bulandirici şeyler söylemek istemiyorum zaten kendimde bayadir doktora gidemedigimden suan pek bir bilgim yok birseyden mesela detaylı ultrason diyor bazı arkadaşlar onu bile inanki bilmiyorum doktora gittiğimde sormam gereken çok çok şey var.bizlere kızma lütfen burda bilgi paylaşımlarimiZ hepimize faydali oluyor.lutfen affet hakkını helal et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…