rapor alamaz mısın tatlım?? bence izin al ve uzan ayaklarının altına yastık koyarak...Kızlar kasık ağrım vardı söz etmiştim burda da bebek büyüdüğü için olabilir diye düşünmüştük
ama doktoruma sordum ağrı olunca gel bakalım dedi
Bebek sıkışmış içerde yoruldun mu dedi.. 2 gün önce balkonları yıkadım o zaman çok zorladım kendimi yoruldum birde bütün gün masa başı 2 büklüm duruyorum bebiş içerde çok zor durumdaydı yavrum çok üzüldüm
Rahim ağzı genişliğine de baktı doktor 3,5 cm çıktı sınırda dedi
yatmam lazımmış sürekli sol yanıma birde progestan verdi..
ama çalışıyorum ve maalesef yatma şansım yok
rapor alamaz mısın tatlım?? bence izin al ve uzan ayaklarının altına yastık koyarak...
canım bebişin daha önemli... evden halletsen işleri olmaz mı...Doktor yalvardı rapor vereyim diye ama maalesef çalıştğım şirkette pozisyonumda şuan tek kişiyim ve boş bırakamıyorum
canım bebişin daha önemli... evden halletsen işleri olmaz mı...
rabbim yardımcın olsun canım... kendini çok zorlama emi...Evet bebiş daha önemli şimdilik doktor 2 saatte bir işyerinde 15 dk yat sol yanına ve bol su iç dedi yapabiliyorum ama müdüre söyleyeceğim bir an önce birini bulsunlar
çünkü doktor eğer durum iyiye gitmezse evde yatmak zorundasın dedi
ya aslında bende düşünüyorum platese gitmeyi. doğumdada yardımcı oluyo ya iyi oluyo ama bi yandanda diyorum tüp bebek zaten riskli ve sezeryan yüksek ihtimalle. kendini zor eve atıyosun ne platesi patates olcan zaten boşver, vazgeçiyorum gidip yatıyorum :)iyi yapmışsın en azından hareket etmiş oluyorsun :) ben de spora başlayacağım diyorum ama bu gidişle doğurcam :)
Kızlar kasık ağrım vardı söz etmiştim burda da bebek büyüdüğü için olabilir diye düşünmüştük
ama doktoruma sordum ağrı olunca gel bakalım dedi
Bebek sıkışmış içerde yoruldun mu dedi.. 2 gün önce balkonları yıkadım o zaman çok zorladım kendimi yoruldum birde bütün gün masa başı 2 büklüm duruyorum bebiş içerde çok zor durumdaydı yavrum çok üzüldüm
Rahim ağzı genişliğine de baktı doktor 3,5 cm çıktı sınırda dedi
yatmam lazımmış sürekli sol yanıma birde progestan verdi..
ama çalışıyorum ve maalesef yatma şansım yok
tatlım hamile kalmadan önce yapmıyor idisen hiç başlama yürüyüş en iyisi.. yok plates geçmişin varsa doktorunla da konuş başla...ya aslında bende düşünüyorum platese gitmeyi. doğumdada yardımcı oluyo ya iyi oluyo ama bi yandanda diyorum tüp bebek zaten riskli ve sezeryan yüksek ihtimalle. kendini zor eve atıyosun ne platesi patates olcan zaten boşver, vazgeçiyorum gidip yatıyorum :)
hiç yok öyle bi geçmişim sevemedim spor salonlarını platesleri falan. yürüyüş her gün sabah akşam en az 10ar dk yapıyorum. haftasonu artıyo tabii, 7.aydan sonra akşamları 20dk çıkartıyım diyorum dahada bişi düşünemiyorumtatlım hamile kalmadan önce yapmıyor idisen hiç başlama yürüyüş en iyisi.. yok plates geçmişin varsa doktorunla da konuş başla...
yok tatlım ben de merak ettim bak sen böyle söyleyince... whatsup tan görüşen varsa bi sorsa nasıl diye... inşallah iyidir...Dundeyazdim kizlar kimse gormedimi besyodan haber alan yokmu
canım o zaman en iyisi yürüyüş hiç riske atma kendini... dinlene dinlene 1 saat bile yürü ... yani zararı olmaz...mesela ben hafta sonları resmen eşimle kendimizi köylere bayırlara atıyoruzhiç yok öyle bi geçmişim sevemedim spor salonlarını platesleri falan. yürüyüş her gün sabah akşam en az 10ar dk yapıyorum. haftasonu artıyo tabii, 7.aydan sonra akşamları 20dk çıkartıyım diyorum dahada bişi düşünemiyorum
mesajlara bakiyorum hic yok hep burda olurdu merak ettimyok tatlım ben de merak ettim bak sen böyle söyleyince... whatsup tan görüşen varsa bi sorsa nasıl diye... inşallah iyidir...
Ben ilk hamilelikte 28/kilo almıştım ama tek hamile ben gibi yedim şimdi canım istediğini yiyorum ve yeteri kadar abartmiyorum kilo artisimin normal olduğunu dusunuyorum@hayal0101 T tugbavebebiksedabk siz de cok kilo almamişiniz canim. Ben de acaba neden kilo almiyorum bir gariplik mi var diyordum. :)) bugun saglik ocagindan aradilar kontrol ve aşim varmis. Bakalim ultrasonda bakacaklar mi :)
öyle, inşallah kötü bişey yoktur ... belki annesi falan gelmiştir çok giremiyordur...mesajlara bakiyorum hic yok hep burda olurdu merak ettim
böle düşünme arkadaşım bazen sayfalar hızlı akıyo o an gözden kaçıyo sanırım bikaç kişi alıntı yapınca diğer sayfalarda da gözüküyo gören yazıyo tabi kırılmakta haklısın ama buraları bırakma lütfennnnn bide ben senin diğer profil resmine bayılmıştım neden değiştirdin acep anneme kardeşime eşime anlattım durdum profil resmini gülüştük heppppppkızlar çok kırgınım size..
ben bugüne kadar kimin cinsiyeti belli olduysa ya da kim doktordan iyi haberle geldiyse tebrik ettimm.
hepinizi hayırlı olsun oğluşun sağlıkla gelsin, hayırlı olsun kızın sağlıkla kucağına al vb. yazdım hepinize, yazmadım mı? sadece cinsiyet de değil yardımcı olabileceğim bir şey varsa söyledim yazdım üşenmedim..
dün ben size cinsiyetimizi açıkladım, kimseden bir şey duymadım? kimseden bişey duymadığım için teşekkür ederim, amin, sağol gibi cümleler yazamadım teşekkür edemedim... nasıl içimde kaldı bilemezsiniz.. çünkü yaşamadınız?..
gerçekten kırgınım, ben yanlış yaptım demek ki herkesle heycanlanarak herkes için mutlu olarak..
eskisi gibi hevesle burda paylaşım yapacağımı ve aktif olacağımı sanmıyorum..
Canimmm kendim adıma çok özür dilerim ben paylasimini beğendim ama cevap yazamadim bu aralar girip birseyler yazmaya fırsatım olmuyor isyerinde bilgisayarim degisti bolgisayardan giremiyorum telefondan giriyorum cok zor oluyor cevap yazan arkadaslara cevap vermeye çalıştım veremediklerim varsa çok özür dilerim ama hafta sonu bir kaç arkadasimizin başına gelen olaylar üzdü beni ve keyfim kaçtı inanki ağzını tadı kalmadı fırsat buldukça girip okumaya çalışıyorum paylasimlari beğenmeye çalışıyorum güzel haberlerde mutlu oluyorm çok şükür diyorum.rabbim kızına sağlıklı uzun ömürler nasip etsin insallah kucağına sağ sağlım alırsın. Lütfen bu olanlar yüzünden burdan kopmayalim bilgim olan konulara cevap yazmaya çalışıyorum ama bilgim olmayan şeyler hakkında kafa bulandirici şeyler söylemek istemiyorum zaten kendimde bayadir doktora gidemedigimden suan pek bir bilgim yok birseyden mesela detaylı ultrason diyor bazı arkadaşlar onu bile inanki bilmiyorum doktora gittiğimde sormam gereken çok çok şey var.bizlere kızma lütfen burda bilgi paylaşımlarimiZ hepimize faydali oluyor.lutfen affet hakkını helal etkızlar çok kırgınım size..
ben bugüne kadar kimin cinsiyeti belli olduysa ya da kim doktordan iyi haberle geldiyse tebrik ettimm.
hepinizi hayırlı olsun oğluşun sağlıkla gelsin, hayırlı olsun kızın sağlıkla kucağına al vb. yazdım hepinize, yazmadım mı? sadece cinsiyet de değil yardımcı olabileceğim bir şey varsa söyledim yazdım üşenmedim..
dün ben size cinsiyetimizi açıkladım, kimseden bir şey duymadım? kimseden bişey duymadığım için teşekkür ederim, amin, sağol gibi cümleler yazamadım teşekkür edemedim... nasıl içimde kaldı bilemezsiniz.. çünkü yaşamadınız?..
gerçekten kırgınım, ben yanlış yaptım demek ki herkesle heycanlanarak herkes için mutlu olarak..
eskisi gibi hevesle burda paylaşım yapacağımı ve aktif olacağımı sanmıyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?