2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
bu durumu daha öce instagramdaki bi sayfada okumuştum genelde geçiyormuş... içini rahat tut...

geçmiş olsun bende devamlı maşa başında çalışıyorum, bırakma imkanı da yok belkide doğurana kadar çalışıcam. Masanın altına tabure koyup ayaklarınıda uzatmayı dene, sırtını boş bırakma yaslan arkana. Masaya ne kadar meğledersen o kadar ağrı olduğunu fark ediyorum ben kendimde gün içinde. Çalışmanı istiyorlarsa gerekli şartları sağlasın şirket yani.

bu durumu daha öce instagramdaki bi sayfada okumuştum genelde geçiyormuş... içini rahat tut...
canım rabbime emanetler inanki içimde en ufak bi sıkıntı bile olmadı ferahlık verdi rabbim drunda çok etkisi var beni çok rahatlattı deneyimlerime güveniyosan gayet sağlıklı bi bebek dedi çok şükür
rabbimin verdiğine şükürrrr

Heheh ben de aynıyım işte :)) ama doğum işin süper bişi ve d.sonrası kilolar için de çok iyi.

zaten doktor çok önemli canım... doktorula enerjin uyuşuyorsa ne ala... benim doktorum da sağolsun çok pozitif her zaman... 1 yıldır hastasıyım sağolsun hep içimi ferahlattı...

Dikkat et canim bebek ihmale gelmez gerekiosa isten ayril hicbiisi bebeginden onemli degil cok gecmis olsun rabbim sifa versin insallah

Dundeyazdim kizlar kimse gormedimi besyodan haber alan yokmu
canım tesekkür ederim merak ettigin için... iki arkdastan baska yazan olmadı zaten durumumu ... ben de burda cok yazmamaya karar verdim aynı cicekkokusu gibi..ben bu ara acıkcaya cokkkkk asırı üzüldüm hala daha konusuyorum whatsaptan moral vermeye calışıyorum ona ... kendşme gelince benim de durum karman corman .. profa cıktık guya ama gebelk takibi yapmıormus muayene etti pleantam yine asada ama bebek için i dedi. ama öle aman aman da ilgilenmedi .... napcagımızı sasırdık birde yarın kardıyalog profa cıkıcaz bayılma durunmlarını konusucaz.. sıkıntılı yani bu ara canım ...

peki gebelik takibi yapan bi prof bulabilir misiniz ya yardımcı olur mu yani size belki bildiği biri vardır yönlendirmedi mi canım

rabbim yardımcın olsun canım... dualarımdasın... iyi düşün iyi olsun emi... arada durumundan haber ver ama... tabiki merak ediyoruz bizzat yazmasak bile...

Taburem var canım bende bütün gün ayaklarımı uzatıyorum doğum iznine kadar çalışmayı düşünüyorum yıllık iznimde var onlarla beraber ağurtos başı ayrılırım işten kendim büyütücem çocuğumu bakacak kimse yok 5 yaşna kadar falan çalışmam ama şu 2,5 ayı sağ salim atlatabilsek allahın izniyle

nerdeydin sen canım hangi ilde? Rabbim şifa versin inşallah

cnm bende cok yazamiyorum ama takipediyorum peki takibi kendi doktorun yapsa arada o profa gitsen olmuyo mu doktoruna bir sorsan keske bebegin iyiyse sıkma canını tahminimce en kotu ihtimal sezeryan dogum olur oda bebis sağlıklı olsun önemli degil

rabbim sifa versin canim dualarimda olucaksin

zaten beni kendi doktorum riskli görüp bırakıtıgı için bu haldeyim.. profa cık dedi üniversitede olsun dedi.. profta yok gebelik takibi yapan profta yok .. kafam allak bullak suan bi doktorum dahi yok .birde kalple ilgili kardıyologla görüşmemiz gerek..

ki tavsiye ettikleri biri yok mu nerde yaşıyorsun

besyo_86 canım eğer istanbuldaysan koşuyolu medipol hastanesinde kadın doğumcu hakan apaydın var. bi ona gitmeni tavsiye ederim. riskli gebeliklerin uzmanı bi doktordur. birde acıbademlerde görev yapan murat yayla var. arkadaşımın babası kendisi. google yazdınmı çıkıyor prof.murat yayla diye. kendi muaynehanesi falanda var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…