- 22 Ekim 2015
- 2.069
- 2.049
- 83
- 37
:) o zaman cinsiyet belli değildi şimdi belli ya o yüzden pembik çiçek koydum :)böle düşünme arkadaşım bazen sayfalar hızlı akıyo o an gözden kaçıyo sanırım bikaç kişi alıntı yapınca diğer sayfalarda da gözüküyo gören yazıyo tabi kırılmakta haklısın ama buraları bırakma lütfennnnn bide ben senin diğer profil resmine bayılmıştım neden değiştirdin acep anneme kardeşime eşime anlattım durdum profil resmini gülüştük hepppppp
Kızlar kasık ağrım vardı söz etmiştim burda da bebek büyüdüğü için olabilir diye düşünmüştük
ama doktoruma sordum ağrı olunca gel bakalım dedi
Bebek sıkışmış içerde yoruldun mu dedi.. 2 gün önce balkonları yıkadım o zaman çok zorladım kendimi yoruldum birde bütün gün masa başı 2 büklüm duruyorum bebiş içerde çok zor durumdaydı yavrum çok üzüldüm
Rahim ağzı genişliğine de baktı doktor 3,5 cm çıktı sınırda dedi
yatmam lazımmış sürekli sol yanıma birde progestan verdi..
ama çalışıyorum ve maalesef yatma şansım yok
canım tesekkür ederim merak ettigin için... iki arkdastan baska yazan olmadı zaten durumumu ... ben de burda cok yazmamaya karar verdim aynıcicekkokusu gibi..ben bu ara acıkcaya cokkkkk asırı üzüldüm hala daha konusuyorum whatsaptan moral vermeye calışıyorum ona ... kendşme gelince benim de durum karman corman .. profa cıktık guya ama gebelk takibi yapmıormus muayene etti pleantam yine asada ama bebek için i dedi. ama öle aman aman da ilgilenmedi .... napcagımızı sasırdık birde yarın kardıyalog profa cıkıcaz bayılma durunmlarını konusucaz.. sıkıntılı yani bu ara canım ...
Canım bende senin girmemeni fark ettim ama acikcayla en yakın sendin o yüzden girmemeni anlıyordum ben geçen sene aynı durumları yaşarken 1-2 arkadaşta yazmamıştı bir süre. o yüzden üstüne gelmek istemedim birde durumlarda malum.yalnız anlamadigim sey prof neden ilgilenmedi acabacanım tesekkür ederim merak ettigin için... iki arkdastan baska yazan olmadı zaten durumumu ... ben de burda cok yazmamaya karar verdim aynıcicekkokusu gibi..ben bu ara acıkcaya cokkkkk asırı üzüldüm hala daha konusuyorum whatsaptan moral vermeye calışıyorum ona ... kendşme gelince benim de durum karman corman .. profa cıktık guya ama gebelk takibi yapmıormus muayene etti pleantam yine asada ama bebek için i dedi. ama öle aman aman da ilgilenmedi .... napcagımızı sasırdık birde yarın kardıyalog profa cıkıcaz bayılma durunmlarını konusucaz.. sıkıntılı yani bu ara canım ...
allah yardimcin olsun cnm biran once kardiyologa da git oda ihmale gelmez doktorda cok seçenek yok sanirim insallah bulursun cnm takip yapan bir profzaten beni kendi doktorum riskli görüp bırakıtıgı için bu haldeyim.. profa cık dedi üniversitede olsun dedi.. profta yok gebelik takibi yapan profta yok .. kafam allak bullak suan bi doktorum dahi yok .birde kalple ilgili kardıyologla görüşmemiz gerek..
inşallah düzelecektir,dualarımda sen de varsın canımGunaydinlar hanimlar,canim once benim kadin dogumcum teshis koydu,ardindan 3 uzmana gittim.ordan turkiyenin en iyi perinatologuna gittim.ona da ayni kanidaydi.capada heyete cagirdi.dun heyet karari verdi.hakkimizda hayirlisi
Ayni sorunu yasayan olursa diye yazayim,cunku ben cok arastirdim nette.
Ilk sorun bosaltimda darlik denildi ki tam bu haftada olusuyo.darlik idrar kesesini sisirmis ki su an cok buyuk degil.idrar kesesi bobrekleri zorlamis ve bobreklerde su var.ve suyum icinde tuttugu icin azalmis.son durumu yazarim.
öyle birşey henüz istenmedi benden çokta duymadım istendiğini ama hafif bişi görmüş olsa bile tedbir amaçlı istemiş olabilir canım bence korkulacak bişey yoktur. zaten ciddi bişi olsa sanada bilgi verirdi mutlaka. belki yasalar değişmiştir ve prosedür gereği olmuştur, sağlık bakanlığı bu belli olmaz neyi ne zaman değiştireceğiDoktorum 20-22. Haftalar arasi fetal eko çektirmemi söyledi. Ayrıntılı ultrasondan sonraki haftaya denk geliyor aşağı yukarı.ben başta prosedür gereğidir diye çok üstünde durmadım ama şimdi aklıma takılmaya başladı.acaba doktor bi olumsuzluk görmüş olabilir mi diye. Doktorunuz sizden de bunu istedi mi kızlar?
Doktorum 20-22. Haftalar arasi fetal eko çektirmemi söyledi. Ayrıntılı ultrasondan sonraki haftaya denk geliyor aşağı yukarı.ben başta prosedür gereğidir diye çok üstünde durmadım ama şimdi aklıma takılmaya başladı.acaba doktor bi olumsuzluk görmüş olabilir mi diye. Doktorunuz sizden de bunu istedi mi kızlar?
besyo ben de msj attım burdan ama henüz yanıt vermedi. ben de çok üzgünüm onun için her gün aklımda çok etkilendim. nasıl şimdi iyi mi? senin neyin var ben görmedim yazdıysan canım kusura bakmacanım tesekkür ederim merak ettigin için... iki arkdastan baska yazan olmadı zaten durumumu ... ben de burda cok yazmamaya karar verdim aynıcicekkokusu gibi..ben bu ara acıkcaya cokkkkk asırı üzüldüm hala daha konusuyorum whatsaptan moral vermeye calışıyorum ona ... kendşme gelince benim de durum karman corman .. profa cıktık guya ama gebelk takibi yapmıormus muayene etti pleantam yine asada ama bebek için i dedi. ama öle aman aman da ilgilenmedi .... napcagımızı sasırdık birde yarın kardıyalog profa cıkıcaz bayılma durunmlarını konusucaz.. sıkıntılı yani bu ara canım ...
bende de var o durum ayrıntılıyı bekliyoruz bizde. bakalım kaybolur belki ded doktor. ınsallah ıyı olur bebıslerımız. bıde bebek eko cektırmem gerekıyormus.kızlar bide sizlerden dua istiyorum bebişimin kalbinde parlama görüldü tek başına anlam ifade etmiyomuş 3lüde temiz çıktı bi sonraki kontrolü 5 hafta sonraya verdi inşallah ozamana kadar düzelir minik kızımmmm
tamam tatlım ekliyorum :)
KIZLAR BEBİŞLERİNİZİ HİSSETMEYE BAŞLADINIZ MI? KAÇINCI HAFTADA BAŞLADINIZ?
canım daha yeni yeni hareketleri netleşmeye başladı o da çok güçsüz hareketler... ama 16. haftada falan böyle saki karnımın içinde sıcak su balonu varmışta kayıyormuş gibi hissediyordum... ondan bi kaç gün öncesinde de ufak pıtpıtlar vardı... ama tam olarak hareketleri anca bu hafta başladı iki gündür...KIZLAR BEBİŞLERİNİZİ HİSSETMEYE BAŞLADINIZ MI? KAÇINCI HAFTADA BAŞLADINIZ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?