2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
:) o zaman cinsiyet belli değildi şimdi belli ya o yüzden pembik çiçek koydum :)

senin de kızın hayırlı olsun :)

bu arada bence 5 haftayı bekleme, kaç haftalık hamileliğin bilmiyorum ama 20.haftanda da detaylıya git muhakkak...

cnm çok geçmiş olsun.. en kısa zamanda aralarda dinlenerek atlatırsın umarm.. ama kötü hssettiğinde işi boşver uzan, iyi hissetmezsen hastaneye git bebekten daha önemli diil iş...

cnm sen hangi şehirdeydin unuttum, bizim yapabileceğimiz bir şey var mı?

Canım bende senin girmemeni fark ettim ama acikcayla en yakın sendin o yüzden girmemeni anlıyordum ben geçen sene aynı durumları yaşarken 1-2 arkadaşta yazmamıştı bir süre. o yüzden üstüne gelmek istemedim birde durumlarda malum.yalnız anlamadigim sey prof neden ilgilenmedi acaba Allah akıl fikir versin inşallah kardiyolog adam akıllı ilgilenir. Birde ne demek eskisi gibi yazmıcam bu yola birlikte başladık Rabbim bebislere ömür verdiği sürece birlikte tamamlıcaz doğum hikayelerimizi yazcaz

allah yardimcin olsun cnm biran once kardiyologa da git oda ihmale gelmez doktorda cok seçenek yok sanirim insallah bulursun cnm takip yapan bir prof

inşallah düzelecektir,dualarımda sen de varsın canım

Doktorum 20-22. Haftalar arasi fetal eko çektirmemi söyledi. Ayrıntılı ultrasondan sonraki haftaya denk geliyor aşağı yukarı.ben başta prosedür gereğidir diye çok üstünde durmadım ama şimdi aklıma takılmaya başladı.acaba doktor bi olumsuzluk görmüş olabilir mi diye. Doktorunuz sizden de bunu istedi mi kızlar?

öyle birşey henüz istenmedi benden çokta duymadım istendiğini ama hafif bişi görmüş olsa bile tedbir amaçlı istemiş olabilir canım bence korkulacak bişey yoktur. zaten ciddi bişi olsa sanada bilgi verirdi mutlaka. belki yasalar değişmiştir ve prosedür gereği olmuştur, sağlık bakanlığı bu belli olmaz neyi ne zaman değiştireceği

Canım bendende istedi ama benim problemleriö var diye. Senden öylesine istemistir. Doktordan doktora degişir yani

besyo ben de msj attım burdan ama henüz yanıt vermedi. ben de çok üzgünüm onun için her gün aklımda çok etkilendim. nasıl şimdi iyi mi? senin neyin var ben görmedim yazdıysan canım kusura bakma

bende de var o durum ayrıntılıyı bekliyoruz bizde. bakalım kaybolur belki ded doktor. ınsallah ıyı olur bebıslerımız. bıde bebek eko cektırmem gerekıyormus.

bende kontrolden geldim 3 gündür yuksek tansıyon sorunum vardı. kac kez ölctuler yıne yuksek cıktı. kardıyolojıye sevk ettiler. orda da 2 haftalık takip verdiler. dusmezse tansıyon ilacına başlıcaz. cok öenmliymıs gebelikta tansiyon. allahım yardımcımız olsun.

KIZLAR BEBİŞLERİNİZİ HİSSETMEYE BAŞLADINIZ MI? KAÇINCI HAFTADA BAŞLADINIZ?
canım daha yeni yeni hareketleri netleşmeye başladı o da çok güçsüz hareketler... ama 16. haftada falan böyle saki karnımın içinde sıcak su balonu varmışta kayıyormuş gibi hissediyordum... ondan bi kaç gün öncesinde de ufak pıtpıtlar vardı... ama tam olarak hareketleri anca bu hafta başladı iki gündür...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…