2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310

amin inşallah canım nasıl anladılar yapamadığını bebeğin ilk defa duydum bunu da
Rabbim şifa sağlık versin inşallah

inşallah canım benim aminn

Yasinin Prensesi cok gecmiş olsun inş bi sıkıntı olmayacak bebekte , 2 2erkekannesi inş randevun g-üzel gecer canım benimde salı gunu ayrıtılım var merakla bekliyorumm

olmaz diye düşünüyorum çünkü komşumuz vardı ona da aynısı denmişti
doğumdan sonra kendiliğinden düzeldi şükür
doktorlarda bazen abartıyorlar sankim

Canim hayirli olsun oglusun. Arada girince eski mesajlari kaciriyorum bazen.

@triton-x cnm hayırlı olsun oğluşunn
geç gördüm:) Sağlıkla gelsin...

yok cnm uzun zamandır çalışmıyorum da diş hekimi olduğum aklıma geldi, kendime gülüyorum ben :) dişle ilgili sorularda yardımcı olurum her zaman oğluşun da hayırlı olsun bu arada
Çok teşekkür ederim kızlar :) artık heyecanla yavaş yavaş alışverişe baslayabiliriz inş.

amin inşallah canım nasıl anladılar yapamadığını bebeğin ilk defa duydum bunu da
Rabbim şifa sağlık versin inşallah
Canim 16.haftamda tam da cinsiyetini ogrenmeye gittigimde kocaman bir mesane karsiladi beni. Ve suyum da azalmisti. Bebekler amniyonik siviyi icip,idrar olarak atiyormus.benim oglanin tikali olunca atamamis diye dusundu doktorum.prof gittim o da bakti bobreklerde parlama var dedi.fazla idrar bobreklere zarar vermeye baslamis.Neyse ki 1 hafta sonra gittigimde mesane kuculmus suyum artmisti.duzeliyor diye dusunup umutlaniyorum. Allahim acisini gostermesin.

kızlar bugün baya bisey sepete attım alışveriş duruyolar suan 1300 oldu ALLAH sonumuzu hayır etsinbi baslarsam alışverişe yandım beni tutana aşk olsun
ne alıyon o kadar canım :) kıyafet dışında başka şeyleri de netten alıyon sanırım bende 6. ay bitmeden almıcam diyorum eşimde nete çok karşı illa görecek dokunacak öyle alacak hadi kıyafet neyse de insan kitap bile netten almaz mı :/ hep böyle yatiyo olursam işim var bebisim çıplak kalacak :) ınsallah 7. Aya girince doktor tamam gez derse geze geze dokuna dokuna alırım en azından hastane çıkış cantamizı hazırlayabilelim :) 7. Ayda hazır olması lazım hepimizin ne olur ne olmaz her bebek 9 ay katlanmıyo ki 7 aylik gelenlerde var ama inşallah gelişimi tamamlanır öyle gelir hepimizinki

Devlete gidiyorum ben de canım.ama hala net ögrenemedik
Benim de bir kızım var.16.haftamda bi doktor erkek dedi 10 dk sonra baskabi doktor kız dedi.bişey almadım henüz.netlessin die bekliyorum

içinde inanır mıan sadece bi takım hastane cıkısı var digrleri bebek bakımıyla alaklı cogu bez, kremler sampuanlar bitane beşik oda park yATAK bile degil kanguru biberon seti emzirme yastıgı vs.....ama suan tabi sadece fikir olsun diye atıyorum öyle içinde büyük kalemler falanda yok yani park yatak bebek arabsı gib..

kızlar peki lohusa terligi alacak msnz? yada bebek çikolatası şekeri vs düşünüyor msn. ben yavaştan bakıyorum.alan varsa tavsiye edeceğiniz birileri varsa çok sevinirim kaliteli ve cok uçuk olmayan fiyatlı bi yer

ben alıcam canım suan heerseyi netten bakıyorum malesef ama alıcam lohusa terligi , oda suslemesi bebek çikolata şekeri de düsünüyorum

Ben lohusa terligini taci kendim yapmayi düşünüyorum cikolatayida büyük ihtimalle kendim yapacagim netten bir kac kutu modeli begendim hem birseyler yapmak istiyorum hemde cok para vermek istemiyorum

Canım aferin sana olumlu düşün, ins. düzelecek biseycigi kalmayacak kuzunun

Canım Sn bidaha gittin mi doktora cinsiyeti belli oldu mu bebişin

Kandiliniz mübarek olsun güzel hamişler.Kaderlerin yazıldığı,yaratılacakların belirlendiği bu güzel günde karnımızda ki meleklerin kaderlerini rabbim güzel kılsın,bazı alimler bebeklerin ruhunun 120.gün üflendiğini söyler,biz bugün tam 120 günlük olduk,oğluşum olursa Berat koyayım ismini dedim :) Allah hepinize evlatlarınıza sağlıkla kavuşmayı sonrasında da sağlıkla yaşatmayı nasip etsin,öptüm herkesi

Amin canım, Berat benim de isim seçeneklerim arasındaydı i, güzel isim

Hayırlı sabahlar kızlar, bu sabah uyandığımda sırtüstü dümdüz yatıyordum, karnımı bi yoklayayım dedim, bi baktım belirgin bi şekilde sertlik var, baya bi öyle durdu sonra geçti acaba bebişim mi ki o, size de oldu mu hiç, dışarıdan hissediliyor mu öyle

Hayırlı sabahlar kızlar @rosinant amin cnm, ben ana rahmine düştüğü andan itibaren ruhun uflendigine inanıyorum, 5 haftalik kayiplarimda derinden hissettim bunu, dini kitaplarda yazıyorsa cnm bilemem bu konuda farklı şeyler duymuştum ben de o günlerden beri de kendimi anne hissediyorum Berat ismi çok güzel canım benim ya bizde Berat çok o yüzden listeden çıkartmistim, adı gibi Bahtı da güzel olsun ins

Son düzenleme:
Ben lohusa terligini taci kendim yapmayi düşünüyorum cikolatayida büyük ihtimalle kendim yapacagim netten bir kac kutu modeli begendim hem birseyler yapmak istiyorum hemde cok para vermek istemiyorum
Ben de kendim yapıcam cnm çok seviyorum o tarz işleri, birkac fiyat almistim, çok pahalı geldi bana o yüzden eminonune gidicez bi arkadaşımla malzemeleri almak için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…