- 11 Kasım 2014
- 1.079
- 1.332
- 133
- 32
Yasinin Prensesi canim cok gecmis olsun benim oglumda da bobrek parlamasi var dediler.ama bizim.asil sorun idrarini yapamamsi idi,idrar bobrege zarar vermisti.gecen hafta iyiye gidiyordu bu sali randevum var bakalim insallah allah evlatlarimiza saglik versn
inşallah ayrıntılı ultrasonda yanlış gördüğü anlaşılır canım 2 2erkekannesi in bebegindede benzer bi durum var idrar kesesiyle ilgili ama yavaş yavaş toparlıyo kendini 25. haftaya kadar hepimizin bebeği canavar gbi olacak inşallah.. daha küçücük ler doktorlar da yanılabiliyor bugün kandil dua edelim sağlıkla gelsin inşallah bütün bebisler
Yasinin Prensesi cok gecmiş olsun inş bi sıkıntı olmayacak bebekte , 2 2erkekannesi inş randevun g-üzel gecer canım benimde salı gunu ayrıtılım var merakla bekliyorumm
Canim hayirli olsun oglusun. Arada girince eski mesajlari kaciriyorum bazen.
Çok teşekkür ederim kızlar :) artık heyecanla yavaş yavaş alışverişe baslayabiliriz inş.yok cnm uzun zamandır çalışmıyorum da diş hekimi olduğum aklıma geldi, kendime gülüyorum ben :) dişle ilgili sorularda yardımcı olurum her zamanoğluşun da hayırlı olsun bu arada
Canim 16.haftamda tam da cinsiyetini ogrenmeye gittigimde kocaman bir mesane karsiladi beni. Ve suyum da azalmisti. Bebekler amniyonik siviyi icip,idrar olarak atiyormus.benim oglanin tikali olunca atamamis diye dusundu doktorum.prof gittim o da bakti bobreklerde parlama var dedi.fazla idrar bobreklere zarar vermeye baslamis.Neyse ki 1 hafta sonra gittigimde mesane kuculmus suyum artmisti.duzeliyor diye dusunup umutlaniyorum. Allahim acisini gostermesin.amin inşallah canım nasıl anladılar yapamadığını bebeğin ilk defa duydum bunu da
Rabbim şifa sağlık versin inşallah
ne alıyon o kadar canım :) kıyafet dışında başka şeyleri de netten alıyon sanırım bende 6. ay bitmeden almıcam diyorum eşimde nete çok karşı illa görecek dokunacak öyle alacak hadi kıyafet neyse de insan kitap bile netten almaz mı :/ hep böyle yatiyo olursam işim var bebisim çıplak kalacak :) ınsallah 7. Aya girince doktor tamam gez derse geze geze dokuna dokuna alırım en azından hastane çıkış cantamizı hazırlayabilelim :) 7. Ayda hazır olması lazım hepimizin ne olur ne olmaz her bebek 9 ay katlanmıyo ki 7 aylik gelenlerde var ama inşallah gelişimi tamamlanır öyle gelir hepimizinkikızlar bugün baya bisey sepete attım alışveriş duruyolar suan 1300 oldu ALLAH sonumuzu hayır etsinbi baslarsam alışverişe yandım beni tutana aşk olsun
slm kızlar bende ekim annesi olacagim nasipse. bir tane kızım var. su an 17 haftalik olduk. merak ettiğim sizin cinsiyetler ne zaman kesinleşti ben 14+5 ken dr %70 erkek dedi geçen gün devlete gittim muayene oldugun drda direk erkek dedi acaba iki farklı dr dedi ya kesin midir. kızıma da ilk dr erkek demişti pek güvenmiyorum
içinde inanır mıan sadece bi takım hastane cıkısı var digrleri bebek bakımıyla alaklı cogu bez, kremler sampuanlar bitane beşik oda park yATAK bile degil kanguru biberon seti emzirme yastıgı vs.....ama suan tabi sadece fikir olsun diye atıyorum öyle içinde büyük kalemler falanda yok yani park yatak bebek arabsı gib..ne alıyon o kadar canım :) kıyafet dışında başka şeyleri de netten alıyon sanırım bende 6. ay bitmeden almıcam diyorum eşimde nete çok karşı illa görecek dokunacak öyle alacak hadi kıyafet neyse de insan kitap bile netten almaz mı :/ hep böyle yatiyo olursam işim var bebisim çıplak kalacak :) ınsallah 7. Aya girince doktor tamam gez derse geze geze dokuna dokuna alırım en azından hastane çıkış cantamizı hazırlayabilelim :) 7. Ayda hazır olması lazım hepimizin ne olur ne olmaz her bebek 9 ay katlanmıyo ki 7 aylik gelenlerde var ama inşallah gelişimi tamamlanır öyle gelir hepimizinki
ben alıcam canım suan heerseyi netten bakıyorum malesef ama alıcam lohusa terligi , oda suslemesi bebek çikolata şekeri de düsünüyorumkızlar peki lohusa terligi alacak msnz? yada bebek çikolatası şekeri vs düşünüyor msn. ben yavaştan bakıyorum.alan varsa tavsiye edeceğiniz birileri varsa çok sevinirim kaliteli ve cok uçuk olmayan fiyatlı bi yer
Ben lohusa terligini taci kendim yapmayi düşünüyorum cikolatayida büyük ihtimalle kendim yapacagim netten bir kac kutu modeli begendim hem birseyler yapmak istiyorum hemde cok para vermek istemiyorumkızlar peki lohusa terligi alacak msnz? yada bebek çikolatası şekeri vs düşünüyor msn. ben yavaştan bakıyorum.alan varsa tavsiye edeceğiniz birileri varsa çok sevinirim kaliteli ve cok uçuk olmayan fiyatlı bi yer
Canım aferin sana olumlu düşün, ins. düzelecek biseycigi kalmayacak kuzununCanim 16.haftamda tam da cinsiyetini ogrenmeye gittigimde kocaman bir mesane karsiladi beni. Ve suyum da azalmisti. Bebekler amniyonik siviyi icip,idrar olarak atiyormus.benim oglanin tikali olunca atamamis diye dusundu doktorum.prof gittim o da bakti bobreklerde parlama var dedi.fazla idrar bobreklere zarar vermeye baslamis.Neyse ki 1 hafta sonra gittigimde mesane kuculmus suyum artmisti.duzeliyor diye dusunup umutlaniyorum. Allahim acisini gostermesin.
Canım Sn bidaha gittin mi doktora cinsiyeti belli oldu mu bebişinOlgun ablacim lütfen canını sıkma benim kızım da böyle yapıyor bana bazen o kadar çok hareket ediyor ki masallah subhanallah acaba sıkıştı mi kendini kurtarmaya mi çalışıyor diyorum çok hoşuma gidiyor elime elime tekme atmasi çünkü sadece böyle temas edebiliyoruz birbirimizlee bi kere bir gün boyunca hiç hareket etmediğini biliyorum ve anne kız olarak konuştum beni uzmemesini yoksa aksama babasına şikayet edeceğimi söyledim akşam eve gidince hemen hareket etmeye başladıve geçenlerde iki gün boyunca o kadar çok az hareket etti ki resmen zilime basıp kaçtı gibi birsey oldu arada sırada bi kere atak yapıp ben burdayım merak etme diyip kaçıp gidiyordu çok canım sıkılmışti ve dun aksam abartmiyorm 4 saat aralıksız bicir bicir bicir bicir oyna anam oyna durmak bilmedi maşallah hiç mi yorumladı acaba resmen suan beni parmağında oynatıyor daha doğmadan.lutfen canını sıkma bazen gün içerisinde hareket ederken o an hissetmeyedebiliriz belki hareketini yada biz uyurken hareket ediyordur.
Amin canım, Berat benim de isim seçeneklerim arasındaydı i, güzel isimKandiliniz mübarek olsun güzel hamişler.Kaderlerin yazıldığı,yaratılacakların belirlendiği bu güzel günde karnımızda ki meleklerin kaderlerini rabbim güzel kılsın,bazı alimler bebeklerin ruhunun 120.gün üflendiğini söyler,biz bugün tam 120 günlük olduk,oğluşum olursa Berat koyayım ismini dedim :) Allah hepinize evlatlarınıza sağlıkla kavuşmayı sonrasında da sağlıkla yaşatmayı nasip etsin,öptüm herkesi
Ben de kendim yapıcam cnm çok seviyorum o tarz işleri, birkac fiyat almistim, çok pahalı geldi bana o yüzden eminonune gidicez bi arkadaşımla malzemeleri almak içinBen lohusa terligini taci kendim yapmayi düşünüyorum cikolatayida büyük ihtimalle kendim yapacagim netten bir kac kutu modeli begendim hem birseyler yapmak istiyorum hemde cok para vermek istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?