Ben de kendim
Ben de kendim yapıcam cnm çok seviyorum o tarz işleri, birkac fiyat almistim, çok pahalı geldi bana o yüzden eminonune gidicez bi arkadaşımla malzemeleri almak için
aynen canim yapabildigim kadar kendim yapacağım benden birseyler olsun istiyorum eğer istanbula gelirsem benimde aklimda Eminönü elinden geliyorsa çok iyi yaparsin benim arkadas mevlut icin hazir alkisti sonra disarda tesadufen malzeme paralarini duyunca çok uzulmustu zaman varsa ve eldende geliyorsa yapmak en guzeli hemde bebislere hatira olur ben yaptim diye
Ben bebişimiz olduğunu düşünmek istiyorum canım çünkü çok değişik bişeyHerkese gunaydin mutlu pazarlarayseyma canim iki gun once sertlsme bende de oldu. Ben hemen panik oldum tabi. Sonra gecti ama. Niye oldu bilmiyorum
Bana yaklaşık 2 haftadır oluyor canım avuç içime sığıyor resmen hemen hemen hergün sabahları aynı yerde karşılıyor beni sağ tarafımda toplanıyorHayırlı sabahlar kızlar, bu sabah uyandığımda sırtüstü dümdüz yatıyordum, karnımı bi yoklayayım dedim, bi baktım belirgin bi şekilde sertlik var, baya bi öyle durdu sonra geçti acaba bebişim mi ki o, size de oldu mu hiç, dışarıdan hissediliyor mu öyle
iyi fikir aslında canım en azından ayaklansak bile şu an aklına gelenleri at gezerek almak istersen bakarsın sepetine unuttuğum ya da gezerken bulamadığım bişey kalmış mı diye? sen park yatak alacaksın sanırım ? ben çok kararsızim yatağı konusunda :/içinde inanır mıan sadece bi takım hastane cıkısı var digrleri bebek bakımıyla alaklı cogu bez, kremler sampuanlar bitane beşik oda park yATAK bile degil kanguru biberon seti emzirme yastıgı vs.....ama suan tabi sadece fikir olsun diye atıyorum öyle içinde büyük kalemler falanda yok yani park yatak bebek arabsı gib..
arada toparlanıp kasılması bebekten kaynaklanıyo hatta çok sıklaşırsa doktora söylemek lazım özellikle son aylarda doktor kendi diyecek zaten ne kadar kasılıyorsun say diye benimde oluyo ama günde 3-4 ancaBen bebişimiz olduğunu düşünmek istiyorum canım çünkü çok değişik bişey
Yerim onları ben yerimBana yaklaşık 2 haftadır oluyor canım avuç içime sığıyor resmen hemen hemen hergün sabahları aynı yerde karşılıyor beni sağ tarafımda toplanıyor
Bana 3 hafta da iki kere ancak oldu, söylediğin iyi oldu canım bi daha ki kontrol de sorarımarada toparlanıp kasılması bebekten kaynaklanıyo hatta çok sıklaşırsa doktora söylemek lazım özellikle son aylarda doktor kendi diyecek zaten ne kadar kasılıyorsun say diye benimde oluyo ama günde 3-4 anca
bebek içerde sabit durmuyo canım arada toparlancak arada yayılcak ki şu an rahat rahat yayılsınlar :) ama çok sık toparlanması iyi degil ben anlıyorum elime top gibi gelmiyorda karnım geriliyo gibi oluyo bazı günler 2-3 bazı günler hiç olmuyo eğer artarsa bende doktorumu arayıp sorarım taa Ramazanın ikinci haftasına kontrol ama ben önümüzdeki cuma gidip göreyim diyorum başka bi doktorda :)Yerim onları ben yerim
Bana 3 hafta da iki kere ancak oldu, söylediğin iyi oldu canım bi daha ki kontrol de sorarım
Evet canim yoksun sen nerelerdesin? esin nasıl oldu toparlandı mı?Gunaydin kizlar nasilsiniz uzun zamandir giremiyorum pek okuyamadim insallah herkes iyidir bizde haberler ayni gun bekliyorum bebegimi gormek icin henuz cok az hissediyorum ama normal diyolar
bende çok alıştım en güzeli ayrıntılı ultrason net kesin temizzCanim ben 14. Haftada gittim erkege benziyor dedi. 18. Haftamda gittigimde erkek dedi. Kesin mi dedim 20 yildir bu isi yapiyorum genellikle sasirmadim burda gordugumu soyledim dedi. Herhalde degismez diye dusunuyorum. Kiz erkek fark etmez ama insan kendini doktorun dedigine gore ayarliao. Ben erkek bebege baya aliştim :)
çikolata paketinde isim fln oluyor ya onları nasil yapacaksın yada isimsiz mi olacakBen lohusa terligini taci kendim yapmayi düşünüyorum cikolatayida büyük ihtimalle kendim yapacagim netten bir kac kutu modeli begendim hem birseyler yapmak istiyorum hemde cok para vermek istemiyorum
bende öyle dusundum isimli çikolata haricinde ordanda lokum koymak için tül vs bişeyler alacm eminonunde hem uygun hem süper çeşit varBen de kendim yapıcam cnm çok seviyorum o tarz işleri, birkac fiyat almistim, çok pahalı geldi bana o yüzden eminonune gidicez bi arkadaşımla malzemeleri almak için
10 dk sonra başka bi dr kiz demesi çok ilginç. sizin kızınız kaç yaşında bizim fındık 2, 5 yaşına yaklaştı.Devlete gidiyorum ben de canım.ama hala net ögrenemedik
Benim de bir kızım var.16.haftamda bi doktor erkek dedi 10 dk sonra baskabi doktor kız dedi.bişey almadım henüz.netlessin die bekliyorum
Netten etiket temalarını araştıracağım, henüz detaylı araştırmadım ama uygun fiyatlı 24 adeti 5 tl gibi fiyatlar var programlarla aran iyi ise kendin yapabilirsin ben muhtemele öyle yapacağım yada grafiker arkadaşlarımdan destek alacağım çoğu kırtasiyeden de çıktı alabiliyorsun yapacağım hediyeliğe göre ya zımbalarım yada yapıştırırım belki nete gerek kalmadan dışardan da bu işi yapanlar vardır birde sen istanbuldasın malzemeleri alırken sorarsın yardımcı olurlar benceçikolata paketinde isim fln oluyor ya onları nasil yapacaksın yada isimsiz mi olacak
Ben sormuştum ağrı ya da kanama eşlik etmediği sürece herşey yolundadır dedibebek içerde sabit durmuyo canım arada toparlancak arada yayılcak ki şu an rahat rahat yayılsınlar :) ama çok sık toparlanması iyi degil ben anlıyorum elime top gibi gelmiyorda karnım geriliyo gibi oluyo bazı günler 2-3 bazı günler hiç olmuyo eğer artarsa bende doktorumu arayıp sorarım taa Ramazanın ikinci haftasına kontrol ama ben önümüzdeki cuma gidip göreyim diyorum başka bi doktorda :)
bu doktorlar da kendi aralarında çelişiyo başka bi arkadasa da ama o 26. haftasında sürekli bebek toplanıyomuş içerde doktor say saatte kaç kere oluyo Bana söyle demiş ve kasılma önleyici ilaç vermiş bende ondan duydum toparlandığı zaman biraz panik oluyorum inşallah senin doktorun dediği daha doğrudur canımBen sormuştum ağrı ya da kanama eşlik etmediği sürece herşey yolundadır dedi
evet bende öyle yaparım diye düşündüm bayramdan sonra hizlandirim işleri artikNetten etiket temalarını araştıracağım, henüz detaylı araştırmadım ama uygun fiyatlı 24 adeti 5 tl gibi fiyatlar var programlarla aran iyi ise kendin yapabilirsin ben muhtemele öyle yapacağım yada grafiker arkadaşlarımdan destek alacağım çoğu kırtasiyeden de çıktı alabiliyorsun yapacağım hediyeliğe göre ya zımbalarım yada yapıştırırım belki nete gerek kalmadan dışardan da bu işi yapanlar vardır birde sen istanbuldasın malzemeleri alırken sorarsın yardımcı olurlar bence
10 dk sonra başka bi dr kiz demesi çok ilginç. sizin kızınız kaç yaşında bizim fındık 2, 5 yaşına yaklaştı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?