2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310

Bana yaklaşık 2 haftadır oluyor canım avuç içime sığıyor resmen hemen hemen hergün sabahları aynı yerde karşılıyor beni sağ tarafımda toplanıyor

iyi fikir aslında canım en azından ayaklansak bile şu an aklına gelenleri at gezerek almak istersen bakarsın sepetine unuttuğum ya da gezerken bulamadığım bişey kalmış mı diye? sen park yatak alacaksın sanırım ? ben çok kararsızim yatağı konusunda :/

Ben bebişimiz olduğunu düşünmek istiyorum canım çünkü çok değişik bişey
arada toparlanıp kasılması bebekten kaynaklanıyo hatta çok sıklaşırsa doktora söylemek lazım özellikle son aylarda doktor kendi diyecek zaten ne kadar kasılıyorsun say diye benimde oluyo ama günde 3-4 anca

Bana yaklaşık 2 haftadır oluyor canım avuç içime sığıyor resmen hemen hemen hergün sabahları aynı yerde karşılıyor beni sağ tarafımda toplanıyor
Yerim onları ben yerim
arada toparlanıp kasılması bebekten kaynaklanıyo hatta çok sıklaşırsa doktora söylemek lazım özellikle son aylarda doktor kendi diyecek zaten ne kadar kasılıyorsun say diye benimde oluyo ama günde 3-4 anca
Bana 3 hafta da iki kere ancak oldu, söylediğin iyi oldu canım bi daha ki kontrol de sorarım

Yerim onları ben yerim

Bana 3 hafta da iki kere ancak oldu, söylediğin iyi oldu canım bi daha ki kontrol de sorarım
bebek içerde sabit durmuyo canım arada toparlancak arada yayılcak ki şu an rahat rahat yayılsınlar :) ama çok sık toparlanması iyi degil ben anlıyorum elime top gibi gelmiyorda karnım geriliyo gibi oluyo bazı günler 2-3 bazı günler hiç olmuyo eğer artarsa bende doktorumu arayıp sorarım taa Ramazanın ikinci haftasına kontrol ama ben önümüzdeki cuma gidip göreyim diyorum başka bi doktorda :)

Gunaydin kizlar nasilsiniz uzun zamandir giremiyorum pek okuyamadim insallah herkes iyidir bizde haberler ayni gun bekliyorum bebegimi gormek icin henuz cok az hissediyorum ama normal diyolar
Evet canim yoksun sen nerelerdesin? esin nasıl oldu toparlandı mı?
yavaş yavaş hissetmen normal tatlım ben ilk bebegimi 20 haftalık kaybetmeme rağmen hiç hissetmemistim şu anki 16+ 3ten beri net hissediliyo ama yinede düzenli değil bazı günler at koşturuyo sanki içerde bazı günler uykudan uyanmıyo :)

bende çok alıştım en güzeli ayrıntılı ultrason net kesin temizz

Ben lohusa terligini taci kendim yapmayi düşünüyorum cikolatayida büyük ihtimalle kendim yapacagim netten bir kac kutu modeli begendim hem birseyler yapmak istiyorum hemde cok para vermek istemiyorum
çikolata paketinde isim fln oluyor ya onları nasil yapacaksın yada isimsiz mi olacak

Ben de kendim yapıcam cnm çok seviyorum o tarz işleri, birkac fiyat almistim, çok pahalı geldi bana o yüzden eminonune gidicez bi arkadaşımla malzemeleri almak için
bende öyle dusundum isimli çikolata haricinde ordanda lokum koymak için tül vs bişeyler alacm eminonunde hem uygun hem süper çeşit var

Devlete gidiyorum ben de canım.ama hala net ögrenemedik
Benim de bir kızım var.16.haftamda bi doktor erkek dedi 10 dk sonra baskabi doktor kız dedi.bişey almadım henüz.netlessin die bekliyorum
10 dk sonra başka bi dr kiz demesi çok ilginç. sizin kızınız kaç yaşında bizim fındık 2, 5 yaşına yaklaştı.

çikolata paketinde isim fln oluyor ya onları nasil yapacaksın yada isimsiz mi olacak
Netten etiket temalarını araştıracağım, henüz detaylı araştırmadım ama uygun fiyatlı 24 adeti 5 tl gibi fiyatlar var programlarla aran iyi ise kendin yapabilirsin ben muhtemele öyle yapacağım yada grafiker arkadaşlarımdan destek alacağım çoğu kırtasiyeden de çıktı alabiliyorsun yapacağım hediyeliğe göre ya zımbalarım yada yapıştırırım belki nete gerek kalmadan dışardan da bu işi yapanlar vardır birde sen istanbuldasın malzemeleri alırken sorarsın yardımcı olurlar bence

Ben sormuştum ağrı ya da kanama eşlik etmediği sürece herşey yolundadır dedi

Ben sormuştum ağrı ya da kanama eşlik etmediği sürece herşey yolundadır dedi
bu doktorlar da kendi aralarında çelişiyo başka bi arkadasa da ama o 26. haftasında sürekli bebek toplanıyomuş içerde doktor say saatte kaç kere oluyo Bana söyle demiş ve kasılma önleyici ilaç vermiş bende ondan duydum toparlandığı zaman biraz panik oluyorum inşallah senin doktorun dediği daha doğrudur canım

evet bende öyle yaparım diye düşündüm bayramdan sonra hizlandirim işleri artik

Merhaba kizlar ben yeni dogan bakimi ile ilgili kitap almak istiyorum, şöyle bebegin yikanisindan yatırma şekline kadar bi cok seyi anlatan bi kitap. Bana önericek olanlar varmi acaba

10 dk sonra başka bi dr kiz demesi çok ilginç. sizin kızınız kaç yaşında bizim fındık 2, 5 yaşına yaklaştı.

10aylık benim kızım canım.bana da ilginç geldi.iki hafta sonra ayrıntılı ultrason var p zaman net ögreniriz artık.sizin kontrol ne zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…