Iyi canm cok sukur zaten aksamlari nobet gunduz esimle ilgileniyorum derken yoruluyorum esim dun disari fln cikti iyilesti gozuyle bakiyorum artik buralardayim allahin izniyle bi aksilik olmazsaEvet canim yoksun sen nerelerdesin? esin nasıl oldu toparlandı mı?
yavaş yavaş hissetmen normal tatlım ben ilk bebegimi 20 haftalık kaybetmeme rağmen hiç hissetmemistim şu anki 16+ 3ten beri net hissediliyo ama yinede düzenli değil bazı günler at koşturuyo sanki içerde bazı günler uykudan uyanmıyo :)
Merhaba kizlarben yeni dogan bakimi ile ilgili kitap almak istiyorum, şöyle bebegin yikanisindan yatırma şekline kadar bi cok seyi anlatan bi kitap. Bana önericek olanlar varmi acaba
arada toparlanıp kasılması bebekten kaynaklanıyo hatta çok sıklaşırsa doktora söylemek lazım özellikle son aylarda doktor kendi diyecek zaten ne kadar kasılıyorsun say diye benimde oluyo ama günde 3-4 anca
içinde inanır mıan sadece bi takım hastane cıkısı var digrleri bebek bakımıyla alaklı cogu bez, kremler sampuanlar bitane beşik oda park yATAK bile degil kanguru biberon seti emzirme yastıgı vs.....ama suan tabi sadece fikir olsun diye atıyorum öyle içinde büyük kalemler falanda yok yani park yatak bebek arabsı gib..
çok sevindim canım Allah bidaha yasatmasin böyle zorluklar. sende artık buralardasan daha güzel benim başka işim yok hep net :)Iyi canm cok sukur zaten aksamlari nobet gunduz esimle ilgileniyorum derken yoruluyorum esim dun disari fln cikti iyilesti gozuyle bakiyorum artik buralardayim allahin izniyle bi aksilik olmazsa
Evet canim sürekli kasılıyormuş yani bebek sürekli toparlanıyo önümde doktora normal mi diye sordum doktorda Adalat diye bi ilaç verdi ve saatte kaç defa kasılıyorsun say bakalım demiş. bende onu duyduğumdan beri ne zaman karnimda gerilme hissetsem korkuyorumcanım bundan sonraki mesajını da okudum ama benim doktorum ilk hamileliğimde hiç uyarmamıştı bu konuda, acaba çok rahatsız edici olunca mı doktora danışmış arkadaşın da böyle bir uyarı yapmış?
Evet canim sürekli kasılıyormuş yani bebek sürekli toparlanıyo önümde doktora normal mi diye sordum doktorda Adalat diye bi ilaç verdi ve saatte kaç defa kasılıyorsun say bakalım demiş. bende onu duyduğumdan beri ne zaman karnimda gerilme hissetsem korkuyorum
Elizabeth fenwick annelik ve bebek bakımıMerhaba kizlarben yeni dogan bakimi ile ilgili kitap almak istiyorum, şöyle bebegin yikanisindan yatırma şekline kadar bi cok seyi anlatan bi kitap. Bana önericek olanlar varmi acaba
@Ankaaa @amos87MarV-el
Kızlar yorumlarınız ve ilginiz için çol teşekkür ederim.
Zırt pırt her şey için doktora gitmek istemediğim için şu anda doktora gitmeyeceğim.
Ptesi günü olan randevum için gidip bebeğimin sağlıklı olup olmadığını o şekil de öğrenmek istiyorum.
Amacım kendimi her durumda kontrol etmeyi başarmak.
Evet kayınvalidemin de dediği gibi "kızım sakın üzülme yiyecek rızkı varsa ve doğacaksa hayırlısı ile doğar, ama nasibi yoksa eğer ne yaparsan yap hiçbir şey yapamazsın" diyor.
Kv benden daha çok istiyor bebeği ama ben üzülmeyim diye beni telkin ediyor kadıncağız canım annem işte. Gelin kaynana değil ana kız gibiyiz Maşallah.
Kızlar yemin ederim kendimi dinlememek için size yazdığım yorumu uzattıkça uzatayım derken öyle konsantre olmuşum ki benim minik oğlum sol taraftan kanat çırpmaya başladı hemde kaç kereYuppiiiii.
İnşaAllah devam eder de beni bir daha bu kadar üzmez
o da etkiliyor canım ben ne zaman üzüleyim aglayayım hemen karnım geriliyo Ondan haberlere bile bakmamaya çalışıyorumanladım canım, ama çok germe kendini :)
o da etkiliyor canım ben ne zaman üzüleyim aglayayım hemen karnım geriliyo Ondan haberlere bile bakmamaya çalışıyorum
10 dk sonra başka bi dr kiz demesi çok ilginç. sizin kızınız kaç yaşında bizim fındık 2, 5 yaşına yaklaştı.
niye kötüydün canım ? birde sünnet mevzusu derken ? bende hep yattığımdan kısıtlı şeylerle meşgulüm tv net genelde.. hiçbir kitap sarmıyo ki roman hastasıyım ama okumak gelmiyo içimden nette burasi ve facede bazen bebek eşyalarına bakıyorum o kadar ondan genelde nolacak diye düşünürken başlıyorum stres yapmaya beni uyutsalar 9 aylık olunca uyandirsalar keşke :)ben de kötüydüm,
cinsiyeti öğrendiğimden beri daha iyiyim.
böyle alışveriştir, şudur budur onları düşünmekten biraz dağıttım kafayı.
sünnet mevzusu çıktı bir de, hep kız diye plan yaptığımdan düşünmediğim bir sürü tatlı dert...
TesekkurlerTracy Hogg'un kitabı bakım konusunda çok detay içeriyor,
yıkanma konusunda bir şey hatırlamıyorum ama yok muydu acaba.
daha çok uyku ve yemek düzeni, ilerleyen zamanlarda ek gıdaya geçiş vs.
Tesekkurler canimElizabeth fenwick annelik ve bebek bakımı
Arlene eisenberg bebeğinizin ilk yılında sizi nelrr bekler
İlk kitap bol bol görsellik içeriyor bebek masajı süt sağma banyo falan
İkinci,kitap daha ansiklopedik birşey genelde yazılı ama bilgi içeriği daha fazla birçok merak edileb hakkında bilgi var
Suanda nobetteyim cnm biraz yer degiselim istersen sen dikis attirdin miçok sevindim canım Allah bidaha yasatmasin böyle zorluklar. sende artık buralardasan daha güzel benim başka işim yok hep net :)
inan tamam nöbete de gelirim komple hastaneyi de temizlerim diyecek durumdayım canım insanın eli ayağı tutarken yatması çok zormuş cam silmek ve ütü yapmaktan nefret ederim ama geçen gün eşime acaba oturarak ütü yapsam olur mu dedim cok sıkıldım ama bebiş iyi olsun geçiyomuş zaman 8 haftayı geçti yatmaya başlayalı 26-28. haftalarıda göreyim daha çokrahatlıcam inşallah. doktor dikiş atmıyo su an gerek yok diyo kaç serviks boyum diyorum onuda söylemiyo tabi ben her agrida stresten ölüyorum bişey mi oluyo diyeSuanda nobetteyim cnm biraz yer degiselim istersen sen dikis attirdin mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?