2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Iyi canm cok sukur zaten aksamlari nobet gunduz esimle ilgileniyorum derken yoruluyorum esim dun disari fln cikti iyilesti gozuyle bakiyorum artik buralardayim allahin izniyle bi aksilik olmazsa

Merhaba kizlar ben yeni dogan bakimi ile ilgili kitap almak istiyorum, şöyle bebegin yikanisindan yatırma şekline kadar bi cok seyi anlatan bi kitap. Bana önericek olanlar varmi acaba

Tracy Hogg'un kitabı bakım konusunda çok detay içeriyor,

yıkanma konusunda bir şey hatırlamıyorum ama yok muydu acaba.
daha çok uyku ve yemek düzeni, ilerleyen zamanlarda ek gıdaya geçiş vs.

arada toparlanıp kasılması bebekten kaynaklanıyo hatta çok sıklaşırsa doktora söylemek lazım özellikle son aylarda doktor kendi diyecek zaten ne kadar kasılıyorsun say diye benimde oluyo ama günde 3-4 anca

canım bundan sonraki mesajını da okudum ama benim doktorum ilk hamileliğimde hiç uyarmamıştı bu konuda, acaba çok rahatsız edici olunca mı doktora danışmış arkadaşın da böyle bir uyarı yapmış?

:)
canım tavsiyem şu kremler şampuanlardan küçük boy al,
benim oğuluş çok seçici çıkmıştı öncesinde, sadece onun beğendiği şeyleri kullanabiliyorduk,
allahtan bez ve ıslak mendilde sorun yapmamıştı.
ama çok şampuan ve krem değiştirdik.

Iyi canm cok sukur zaten aksamlari nobet gunduz esimle ilgileniyorum derken yoruluyorum esim dun disari fln cikti iyilesti gozuyle bakiyorum artik buralardayim allahin izniyle bi aksilik olmazsa
çok sevindim canım Allah bidaha yasatmasin böyle zorluklar. sende artık buralardasan daha güzel benim başka işim yok hep net :)

Evet canim sürekli kasılıyormuş yani bebek sürekli toparlanıyo önümde doktora normal mi diye sordum doktorda Adalat diye bi ilaç verdi ve saatte kaç defa kasılıyorsun say bakalım demiş. bende onu duyduğumdan beri ne zaman karnimda gerilme hissetsem korkuyorum

anladım canım, ama çok germe kendini :)

Merhaba kizlar ben yeni dogan bakimi ile ilgili kitap almak istiyorum, şöyle bebegin yikanisindan yatırma şekline kadar bi cok seyi anlatan bi kitap. Bana önericek olanlar varmi acaba
Elizabeth fenwick annelik ve bebek bakımı
Arlene eisenberg bebeğinizin ilk yılında sizi nelrr bekler
İlk kitap bol bol görsellik içeriyor bebek masajı süt sağma banyo falan
İkinci,kitap daha ansiklopedik birşey genelde yazılı ama bilgi içeriği daha fazla birçok merak edileb hakkında bilgi var

canım stres de bebeği etkiliyor.
anne stresliyse bebek de strese girip az hareket etmeye başlıyormuş.
biraz rahatla bence, sürekli kendini dinleme,
kaybın dolayısıyla çok telaşlısın biliyorum ama kendini meşgul edecek bir şeyler bul, pozitif şeylere odaklan.

o da etkiliyor canım ben ne zaman üzüleyim aglayayım hemen karnım geriliyo Ondan haberlere bile bakmamaya çalışıyorum

ben de kötüydüm,
cinsiyeti öğrendiğimden beri daha iyiyim.
böyle alışveriştir, şudur budur onları düşünmekten biraz dağıttım kafayı.

sünnet mevzusu çıktı bir de, hep kız diye plan yaptığımdan düşünmediğim bir sürü tatlı dert...

niye kötüydün canım ? birde sünnet mevzusu derken ? bende hep yattığımdan kısıtlı şeylerle meşgulüm tv net genelde.. hiçbir kitap sarmıyo ki roman hastasıyım ama okumak gelmiyo içimden nette burasi ve facede bazen bebek eşyalarına bakıyorum o kadar ondan genelde nolacak diye düşünürken başlıyorum stres yapmaya beni uyutsalar 9 aylık olunca uyandirsalar keşke :)

Tracy Hogg'un kitabı bakım konusunda çok detay içeriyor,

yıkanma konusunda bir şey hatırlamıyorum ama yok muydu acaba.
daha çok uyku ve yemek düzeni, ilerleyen zamanlarda ek gıdaya geçiş vs.
Tesekkurler

Tesekkurler canim

Suanda nobetteyim cnm biraz yer degiselim istersen sen dikis attirdin mi
inan tamam nöbete de gelirim komple hastaneyi de temizlerim diyecek durumdayım canım insanın eli ayağı tutarken yatması çok zormuş cam silmek ve ütü yapmaktan nefret ederim ama geçen gün eşime acaba oturarak ütü yapsam olur mu dedim cok sıkıldım ama bebiş iyi olsun geçiyomuş zaman 8 haftayı geçti yatmaya başlayalı 26-28. haftalarıda göreyim daha çokrahatlıcam inşallah. doktor dikiş atmıyo su an gerek yok diyo kaç serviks boyum diyorum onuda söylemiyo tabi ben her agrida stresten ölüyorum bişey mi oluyo diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…