Canm belki surekli yattigin icin baski olmadigindan kusalmiyodurinan tamam nöbete de gelirim komple hastaneyi de temizlerim diyecek durumdayım canım insanın eli ayağı tutarken yatması çok zormuş cam silmek ve ütü yapmaktan nefret ederim ama geçen gün eşime acaba oturarak ütü yapsam olur mu dedim cok sıkıldım ama bebiş iyi olsun geçiyomuş zaman 8 haftayı geçti yatmaya başlayalı 26-28. haftalarıda göreyim daha çokrahatlıcam inşallah. doktor dikiş atmıyo su an gerek yok diyo kaç serviks boyum diyorum onuda söylemiyo tabi ben her agrida stresten ölüyorum bişey mi oluyo diye
Hadi gözün aydın canım maşallahSelam kızlar... Özledim sizi yazamıyorum bayadir. umarım herkes iyidir. geçen hafta devlette ayrintiliya girdim çok şükür yolunda herşey. bu hafta da özele gideceğim. gelişmeleri yazarım.. sağlıcakla kalın....
niye kötüydün canım ? birde sünnet mevzusu derken ? bende hep yattığımdan kısıtlı şeylerle meşgulüm tv net genelde.. hiçbir kitap sarmıyo ki roman hastasıyım ama okumak gelmiyo içimden nette burasi ve facede bazen bebek eşyalarına bakıyorum o kadar ondan genelde nolacak diye düşünürken başlıyorum stres yapmaya beni uyutsalar 9 aylık olunca uyandirsalar keşke :)
Koşuyolu Medipol hastanesi İstanbul canım benimHangi hastane canim seninki
10aylık benim kızım canım.bana da ilginç geldi.iki hafta sonra ayrıntılı ultrason var p zaman net
genelde sarılık ihtimali geçince yada 40ı çıkınca öneriyolar diye biliyorum canım ben 2-3 yaşına kadar yaptırmazsan 7 yaşından sonraya kalması gerekiyor aradaki süreçte psikolojik olarak çok etkiliyormuş minik adamlarıgenel hamilelik duygusallığı ve huysuzluğu, şimdi cinsiyetle birlikte alışveriş telaşından biraz daha iyiyim :)
sünnet mevzusu derken, ilk oğlumu 5 aylıkken yaptırmıştım, bunda yenidoğan sünneti mi olsun diye bakıyorum ama pek önerilmiyor galiba.
canım mrhb evet denk gelemiyoruz ben aynı evdeyim yatıslarda... yarın ayrıntılı ultrasonum var bakalım merakla bekliyrum inş sıkıntısız donerimmGünaydın kizlar,besyo_86 nasılsın fistik denk gelemiyoruz seninle, evde misin hala, iyidir insallah durumun
aynen oyle hem evde motive oluyorum en azından yapacaklarımı kafamda planlıyorum bana sadece ya netten yada magazadan gidip almak düsecek .. park yatak düşünüyorum evet.iyi fikir aslında canım en azından ayaklansak bile şu an aklına gelenleri at gezerek almak istersen bakarsın sepetine unuttuğum ya da gezerken bulamadığım bişey kalmış mı diye? sen park yatak alacaksın sanırım ? ben çok kararsızim yatağı konusunda :/
park yatak iyi oluyo cnm oglumun var hala yatiyo kardeside onda yaticak insallah ama cok pratik heryere tasidim valla bide emniyetli olmasi cok iyi ama marka onemli bu isi en iyi kraft yapiyo epey saglam 2 cocuk daha büyütür vallaaynen oyle hem evde motive oluyorum en azından yapacaklarımı kafamda planlıyorum bana sadece ya netten yada magazadan gidip almak düsecek .. park yatak düşünüyorum evet.
oyle canım kraft düşünüyorum bende yegenlerimde hep onlarda büyüdü hala da ha yatıolar :))kraftın modellerinde kararsızım ama marka kraft olcak kesinpark yatak iyi oluyo cnm oglumun var hala yatiyo kardeside onda yaticak insallah ama cok pratik heryere tasidim valla bide emniyetli olmasi cok iyi ama marka onemli bu isi en iyi kraft yapiyo epey saglam 2 cocuk daha büyütür valla
Bizimki calipso hala varmi bilmiyorum modeller degisiyo cunku kırmızı almistim 2.kiz olursa kullanabilelim diye cok severek kullaniyorum sil sil kullan hic kir tutmuyooyle canım kraft düşünüyorum bende yegenlerimde hep onlarda büyüdü hala da ha yatıolar :))kraftın modellerinde kararsızım ama marka kraft olcak kesin
genelde sarılık ihtimali geçince yada 40ı çıkınca öneriyolar diye biliyorum canım ben 2-3 yaşına kadar yaptırmazsan 7 yaşından sonraya kalması gerekiyor aradaki süreçte psikolojik olarak çok etkiliyormuş minik adamları
evet var hatta gecen bakmtım begenmiştim :)) iyi diyosun yani birebir kullandıgın için sana güveniyorum bi tık daha öne gectiBizimki calipso hala varmi bilmiyorum modeller degisiyo cunku kırmızı almistim 2.kiz olursa kullanabilelim diye cok severek kullaniyorum sil sil kullan hic kir tutmuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?