2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Gunaydinlar...hem çalıştığım için hemm de bir kızım oldugu icin burayi takip edemiyorum. Bi giriyorum 200 sayfa olmuş

21+0 ım. Ayrintiliya gidecegim bu hafta. Doktorum şeker yuklemesi istedi.. ama gitmedim. Bir süre daha dusuneyim bakalım. Yaptirmak istemiyorum. Gebelik sekeri cikarsa diyet veriyor.. ben zaten varmış gibi besleniyorum.

Canm belki surekli yattigin icin baski olmadigindan kusalmiyodur

genel hamilelik duygusallığı ve huysuzluğu, şimdi cinsiyetle birlikte alışveriş telaşından biraz daha iyiyim :)
sünnet mevzusu derken, ilk oğlumu 5 aylıkken yaptırmıştım, bunda yenidoğan sünneti mi olsun diye bakıyorum ama pek önerilmiyor galiba.

genelde sarılık ihtimali geçince yada 40ı çıkınca öneriyolar diye biliyorum canım ben 2-3 yaşına kadar yaptırmazsan 7 yaşından sonraya kalması gerekiyor aradaki süreçte psikolojik olarak çok etkiliyormuş minik adamları

günaydın kızlar. 4 günlük tatilin ardından yine geldik çalışıyoruz kızımla. yine bi çok şey konuşulmuş, evde giremiyorum ben internete maalesef bazen facebooka bakıyorum o kadar. şükür okuduğum kadarıyla riskli durumu olan olmamış, iyi bakın kendinize

Bu arada oğluma hamileyken doktorum ayrıntılı 25+0 da yapmış 4-5 sayfa rapor halinde her şeyi yazmış fotosuu vermiş, geçen muayenemizden yine o civarlarında yaparız demişti sanırım en sona ben kalacağım :) tam 1 hafta kaldı muayeneme, bakalim minik neler yapıyor, gerçi hareketlerinden belli iyi olduğu, inşallah kontrollerde iyi sonuçlar duyarım. Aslında doktorum perinatolog olduğundan her kontrolumuzden uzun detaylı, sonlara doğru rekli görseller geçiyor, her bir organını bize anlatıyor ama yine de ayrıntılı icin bekliyorum çok saha iyi bir makine ile bakıyor ona.

Günaydın kizlar, besyo_86 nasılsın fistik denk gelemiyoruz seninle, evde misin hala, iyidir insallah durumun
canım mrhb evet denk gelemiyoruz ben aynı evdeyim yatıslarda... yarın ayrıntılı ultrasonum var bakalım merakla bekliyrum inş sıkıntısız donerimmokudum baya gec gidecekmissniz ayrıntılıya

aynen oyle hem evde motive oluyorum en azından yapacaklarımı kafamda planlıyorum bana sadece ya netten yada magazadan gidip almak düsecek .. park yatak düşünüyorum evet.

aynen oyle hem evde motive oluyorum en azından yapacaklarımı kafamda planlıyorum bana sadece ya netten yada magazadan gidip almak düsecek .. park yatak düşünüyorum evet.
park yatak iyi oluyo cnm oglumun var hala yatiyo kardeside onda yaticak insallah ama cok pratik heryere tasidim valla bide emniyetli olmasi cok iyi ama marka onemli bu isi en iyi kraft yapiyo epey saglam 2 cocuk daha büyütür valla

park yatak iyi oluyo cnm oglumun var hala yatiyo kardeside onda yaticak insallah ama cok pratik heryere tasidim valla bide emniyetli olmasi cok iyi ama marka onemli bu isi en iyi kraft yapiyo epey saglam 2 cocuk daha büyütür valla
oyle canım kraft düşünüyorum bende yegenlerimde hep onlarda büyüdü hala da ha yatıolar :))kraftın modellerinde kararsızım ama marka kraft olcak kesin

oyle canım kraft düşünüyorum bende yegenlerimde hep onlarda büyüdü hala da ha yatıolar :))kraftın modellerinde kararsızım ama marka kraft olcak kesin
Bizimki calipso hala varmi bilmiyorum modeller degisiyo cunku kırmızı almistim 2.kiz olursa kullanabilelim diye cok severek kullaniyorum sil sil kullan hic kir tutmuyo

sanırım ilki gibi 5 aylıkken falan yaptıracağım bunu da,
6 ayı geçirmek pek istemiyorum, ondan sonra genel anestezi veriyorlar bildiğim kadarıyla 6 aydan önce lokal anestezi uygulanıyor.
yenidoğanda hiç anestezi vermiyorlarsa diye düşünmüştüm ama sanırım biraz yapısının da oturmasını beklemek gerekiyormuş.

Bizimki calipso hala varmi bilmiyorum modeller degisiyo cunku kırmızı almistim 2.kiz olursa kullanabilelim diye cok severek kullaniyorum sil sil kullan hic kir tutmuyo
evet var hatta gecen bakmtım begenmiştim :)) iyi diyosun yani birebir kullandıgın için sana güveniyorum bi tık daha öne gecti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…