2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Bizimki calipso hala varmi bilmiyorum modeller degisiyo cunku kırmızı almistim 2.kiz olursa kullanabilelim diye cok severek kullaniyorum sil sil kullan hic kir tutmuyo
bişey daha sorayım sana canım müzik vasr mı ? titreşimli mi? ayrıca o dönenceler varya takılı ollanonlar kendinden mi yoksa onları ayrıca mı almak gerekiyor???

yaa besyo_86 canım senin bu profil resmin çokkk tatlı yaaa maşallah yani baktıkça insan kendini daha çok anneliğe hazır hissediyor
evettt cokkk tatlıı baktıkca bakasım geliyor cokk bakayımda bebeişim böyle cokk tatlı olsun inş :)) moralim bozuk oldugu zamnalrda bu foto beni rahatlatıor inanır msın

ya kızlar ben bebekten hiç hareket hissetmiyorum. ilk gebeliğim. moralim baya bozuluyor bu duruma. yarın da kontrolüm var. hıc gıtmek ıstemıyorum kotu haberler alcam sanıyorum. yarın randevum 2 de. nasıl o saatlere kadar dayancam bılmıyorum. kontrole gıden arkadaslar insallah guzel haberlerle gelir. benım ıcın de dua edın edın nolur. içim cok huzursuz allah hayırlısını versın ne dıyım.

yenidoğanda olsa lokal anestezi oluyodur mutlaka, hayırlı olsun şimdiden delikanlının sünneti annesi :))

canım daha dün okudum gebelik.org sitesinde.
18. hafta gebelik sayfasında,
sen de bak için rahatlasın.

ilk hamilelikte 22. hafta sonuna kadar hissedilmeyebilir yazıyor, ikinci hamileliklerde 16. haftada hissedilmeye başlanabilir diyor.

bişey daha sorayım sana canım müzik vasr mı ? titreşimli mi? ayrıca o dönenceler varya takılı ollanonlar kendinden mi yoksa onları ayrıca mı almak gerekiyor???
var cnm titresimi muzigi ve ayicikli donencesi basucuna takilan aparat şeklindeydi titresimi arada kullandimda müziği pek beyenmedi benim oglan :) ama donenceye deli oluyodu dondukce

var cnm titresimi muzigi ve ayicikli donencesi basucuna takilan aparat şeklindeydi titresimi arada kullandimda müziği pek beyenmedi benim oglan :) ama donenceye deli oluyodu dondukce
kraft calipso plus , kraft calipso,kraft genova, kraft arena var .. sanırım seni ki kraft calipso olan degil mi?? benim begendigim model bu gibi sanki

Canm belki surekli yattigin icin baski olmadigindan kusalmiyodur
belkide canım ya da ilk hamileliğim de gerçekten enfeksiyondan açıldı rahim ağzım. progestana devam ediyorum o da baya etkili bir ilaç inşallah böyle devam eder sağ salim tamamlariz hamileligi kavuşuruz bebeklerimize

Kıyamam yaa yaptırma canım daha minicikken o da en azından 3-4 aylık olsun bende bebekken yaptırmayı düşünüyorum ama doğar dogmaz değil bir sıkıntı olmadığı sürece inşallah olmazda söyle biraz ele avuca geldiğinde yaptırırım

Merhaba arkadaşlar bebeğini hisseden annelere sorum :)
Ultrasonda bebek dönsün diye dr bazen karnıma hafif vuruyor. Şimdi ben de yaptığımda arkadan bişi hissediyorum bebek mi acaba ? :) cevap mı veriyor ki.

aynen oyle hem evde motive oluyorum en azından yapacaklarımı kafamda planlıyorum bana sadece ya netten yada magazadan gidip almak düsecek .. park yatak düşünüyorum evet.
Bende park yatak alsam ayriyetten dolap almam gerekecek ondan oda mi hazirlasam direk diyorum yanımda 6 ay kadar yatacagı minik bi beşik olur en azından diyorum sonra 1 yaşına kadar ayrı yatırmak istemiyorum 1 senede oda öyle boş duracak ne gerek var Allah ömür verirse 1 sene sonra yaparım odayı diye de düşünüyorum bakalım neye karar vercem :)

Allah sabır versin canım.inşallah düzelir hersey..bebek dogunca da sana bu dinlemelerin depolanmıs enerji olur artık :)

ankarada olan arkadaslara sorum var. ben ankarada deılım ayrıntılı ıcın geleceğim. ınternette arastırırken ıkı isim buldum. bırı ali ipek, diğeri eyüp ekici. ıkısınınde cok iyi oldugu yazıyor. ayrıntılı için gidenler oldumu. yada bu doktorlara gıtmeyı düşününler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…