2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
cnm ben de ali ipek'e gideceğim. 2 arkadaşım gitti ve çok memnun kaldılar. 20 dakika sürüyormuş.. ayrıntılı ultrason bitince rapor, cd veriyormış bir de fotoğraf..

Merhaba arkadaşlar bebeğini hisseden annelere sorum :)
Ultrasonda bebek dönsün diye dr bazen karnıma hafif vuruyor. Şimdi ben de yaptığımda arkadan bişi hissediyorum bebek mi acaba ? :) cevap mı veriyor ki.

kızlar... bir arkadaşımla görüştüm az önce.. 23 haftalık gebeliği onun ve daha yen hissetmiş o da çok hafif.. doktoruna sormuş neden hissedemiyorum diye, doktor da demiş ki plesantan öne yakın , göbeğin ve bebeğin arasında plensenta duruyor, o sebeble şu an zor hissediyorsuni bebek büyüdükçe daha çok hissedeceksin demiş..

yani hissetmiyorum diye panik olmayın, rahim yuvarlak bişey ve plesanta nereye yerleşiyor bilinmiyor, kiminin sağında kiminin solunda kiminin sol-ön falan.. yani bu etkili olabilir, canınızı sıkmayın...

Amin canm hamilelik disardan guzel diyorum bazende ben stresli geciriyorum ondan bole ama insan surekli dua etme ihtiyaci duyuyo allahim saglikla kucagimiza aldirsin hepimizede

Ben yenidogan sunneti istiyorum hatta 7 gun sonra en sagliklisi deniyo ama doktor bulmak lazim bulabilirsem guvenecegim birini

:) aynı karışıklığı bende yaşadım ama dolap-yatak-şifonyerden oluşan bi oda alıcam ben. bide kendi odamda evin çeşitli yerlerinde kullanabileceğim bir sallanan beşiğim var. odayı birazda gelen millet benim yatak odama dalmasın diye yapıcam, çok pahalı bişi almayı düşünmüyorum tabii

Ben yenidogan sunneti istiyorum hatta 7 gun sonra en sagliklisi deniyo ama doktor bulmak lazim bulabilirsem guvenecegim birini
bence kucağına alınca değişir bu fikrin :)) Rabbim hayırlısıyla gelmelerini nasip etsin inşallah, sürekli dua ediyoruz,Allah kabul etsin

Devlete canım,bacakları kapalı yapacak bişey yok dedi
Cnm cok merak ediyosan bi ozele git ben 16 haftada gittigimde bacaklari kapaliydi dr ilk defa geliyo olsan bi fikir veremezdim cok kapali dedi ama erkek demistik dedi ben gormek istiyorum bu haftalarda degisen olmus o yuzden dedim 10 dakika ugrasti ultrasonla sonra eliyle rahatsiz etmeye calisti en sonunda acti yani yapacak bisey yok demedi gormeye calisti

bence kucağına alınca değişir bu fikrin :)) Rabbim hayırlısıyla gelmelerini nasip etsin inşallah, sürekli dua ediyoruz,Allah kabul etsin
Canm esimde ilk basta karsiydi ama ben hemsire oldugum icin saglikli seyleri yapmaktan yanayim bide dinimizde de erken yapilmasi makbul cunku enfeksiyondan koruyo ayrica daha aciyi net anlayamadigi donem oldugu icin yaptiririm

cnm ben ilk etapta sepet almistim sallananlardan 6 ay yatti rahat etmemeye baslayinca park yatak aldim yine yanimda uyudu 2 yasina kadar:) kiyamadim bugun yarin derken artik ayri yatiriyorum yine de butun gece ayaktayım icim rahat etmiyo. gardirobunu 1 yasinda ananesi hediye aldi ilk etapta sadece besigim vardi yani

Kizlaarr sonunda benim bebegimde acti bacaklarini kizimiz olucakmis Rabbimin izniyle ama ben cok tedirginim, o kadar cok kiside degistiki bu tahminler, bende ya degisirse diye korkuyorum. Ama buzamana kadar hic goremeyen doktor, bu sefer direk kizimiz olucak pembisleri hazirlayin dedi :)

Allah sabır versin canım.inşallah düzelir hersey..bebek dogunca da sana bu dinlemelerin depolanmıs enerji olur artık :)
inşallah canım yaa ama korkuyorum çünkü sürekli hareketsizim ya hastaneye gidip gelince halbuki arabadayım amaa vücut ham dayak yemişe dönüyorum bebeğim sen gelip anneye bakcaksın diyorum :)

ayy ben de ne zamandır sorcam unutuyorum. evet benimki ne zaman gitsem farklı demek sata göre alınacak. ok dir mersiiii

evettt cokkk tatlıı baktıkca bakasım geliyor cokk bakayımda bebeişim böyle cokk tatlı olsun inş :)) moralim bozuk oldugu zamnalrda bu foto beni rahatlatıor inanır msın
netten mi buldun? ben de bayılıyorumm yaa o ağını,o gözlerini yirim onun ben

cnm ben de ali ipek'e gideceğim. 2 arkadaşım gitti ve çok memnun kaldılar. 20 dakika sürüyormuş.. ayrıntılı ultrason bitince rapor, cd veriyormış bir de fotoğraf..
bende alı beye karar verdim. herkes cok ıyı dedi. atatürke mı yoksa özeldeki yerine mı gıdeceksin. bıde kacıncı haftada gıdeceksın. cok sevındım aynı doktora gıdecegımıze

hayırlı olun prensein canım

canım danışırsan buraya da yaz olur mu? ben bir çocuk cerrahisi uzmanına sordurttum bir arkadaş vasıtası ile 2 aydan önce önermiyormuş o doktor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…