2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
sanmam değişeceğini artık büyüdü bebişin, gözün aydın canım benim. istersen alışveriş için bi kontrole gitmeyi daha bekleyebilirsin, 2.seferde kız derse sorun yok demektir :)

Bende öyle düşündüm ya bi özele gidiyim çatlıcam yoksa

Hayırlı olsun canım

Bende öyle düşündüm ya bi özele gidiyim çatlıcam yoksa
bende özelde ögrenmistim. kırk saat donmedı bıze yuzunu. doktor ne kadar ınat bı bebek demişti. önce gıt bı tost ye dedı. sonra da bı kutu meyve suyu ile bı kek al dedi. ben ye dıyınce yıyeceksın dedı. tostu yedim. meyve suyuyla keki de yuruyerek yedirdi. baya tur attım. sonra baktıgında gördük cok sukur. bence ac gıtme bıde bunalrı dene belki ısınız kolaylasır.

bende alı beye karar verdim. herkes cok ıyı dedi. atatürke mı yoksa özeldeki yerine mı gıdeceksin. bıde kacıncı haftada gıdeceksın. cok sevındım aynı doktora gıdecegımıze
cnm bi arkadaşm atatürkte gitti. ama aceleye gelmiş sorularına cvp bile alamamışlar..
ama başka arkadaşm özeldekine gitti çok iyiydi hep anlattı dr dedi..
ben özeldekine gdeceğim.. tahminen 20+4 falan olucaz gittiğimizde..

kendi dolabına yer ayırabilsen dolaba suan için gerek kalmaz odayıda bi yıl sonra yaptıgında alırısn dolabını..oda olabilir canım

aynen cnm calipsoydu sadece ama siteye baktim kirmizida model desen ayni olculerde ayni fiyatlarda iyi yukselmis valla
valla o model senin kullandıgın daha pahalı illa hep pahalı olanı begenirim bende ikinicide onda yatacak dayanıklı olmalı

valla o model senin kullandıgın daha pahalı illa hep pahalı olanı begenirim bende ikinicide onda yatacak dayanıklı olmalı
valla cnm benimde ayni fiyat ogrenmeden beyendigim cogu sey biraz pahali cikar. 300 e almistim ben 2.5 sene oldu bide e bebekten 100 liraya ortopedik yatak aldim 400u bulmustu genis ve rahat diye tercih etmistim en yuksek fiyatli oydu o yuzden

valla cnm benimde ayni fiyat ogrenmeden beyendigim cogu sey biraz pahali cikar. 300 e almistim ben 2.5 sene oldu bide e bebekten 100 liraya ortopedik yatak aldim 400u bulmustu genis ve rahat diye tercih etmistim en yuksek fiyatli oydu o yuzden
buna verecegim paraya içim acımaz ama sonucta bebiş orda yatacak rahat etmeli , dayanıklı olmalı eee bide kardeşinede temiz bırakması için saglamm olmalı oyuzden bundan alıcam büyükkk ihtimal :))) zaten dogduktan sonra nerdeyse 4 yasına kadar kullanıyorlar okadar olsun yapcak bişey yok .. bide seyi sorayımm sallanıyor ya bunlar cok ole beşik gibide git gel yapmıyor dimi yegenlerınkini hatırlamaya claışıyorumda okadar degildi sanki ?

sallanma ileri geri seklinde hafif hafif sarsinti şeklinde o sallanan besikler kadar guclu degil ama cok kullanmadim ben 4. Aydan itibaren uyku egitimine gectim hic sallamadim desem yeri var muzikli uyku arkadasiyla uyudu

kendi dolabına yer ayırabilsen dolaba suan için gerek kalmaz odayıda bi yıl sonra yaptıgında alırısn dolabını..oda olabilir canım
canım benim ilk evimde eve ait dolap vardı ayakkabılığı vardı ondan yatak odasının dolabından başka bi dolap yoktu bize ait bu eve ocak sonu taşındım yerleştikten sonra hamile olduğumu öğrendim Vestiyer alacaktık banyo dolabı alacaktık yatmaya da başlayınca kaldı hepsi ondan mecbur havlular ıvır zıvır her şey bizim dolaplara kaldı yani komidinler falan bos şeylerle doldu eğer ben ayaklanabilirsem önce onları alıp dolabımı bosaltırsam biraz bebegimin eşyalarına yer acıcam ama doğuma kadar yatarsam naparim bilmiyorum eşime diyorum ben sana güzel posetlerden ayırırım bebeğin eşyaları için diyo deli ediyo beni sen kendi eşyalarını posetle o zaman baya yer açılır dolapta diyorum bende :)

sallanma ileri geri seklinde hafif hafif sarsinti şeklinde o sallanan besikler kadar guclu degil ama cok kullanmadim ben 4. Aydan itibaren uyku egitimine gectim hic sallamadim desem yeri var muzikli uyku arkadasiyla uyudu
dogru hatırlıyorum ozaman canım ne güzel ya keske bizimkilerde böle rahat uyusa huysuz olmasa :)) gecen arkdasım aradı kandilde dua et benimki gibi huysuz olmasın bebeişin bugun kandil dedi

posette mantıklııı siyah olsun markalı oldu mu bide tamamdır anladım canım olsun olur gider bende oda yapmıcam bebege , yer acmam lazım acmam içinde babasının giymediklerini gömlekler pantolon benmide var birüsürü onları cıkartmam lazım ki yer acılsın bebişime ama ben nasıl yapcam onuda bilmiyom yatarken :)))

çekmeceli besinler oluyo ya dolabı 3-4 çekmecesi falan oluyo onlardan alsam mı diye düşünüyorum ama yatak odasına sığdırabilir miyim bilmiyorum ölçülerine bakıp almak lazım. bende dolabımda yer açabilirsem başta sadece beşik düşüncem ama açamazsam mecbur ya dolap alcam ayriyetten ya da sığdırabilirsem çekmeceli bebek besiklerinden :) bende çok geç bırakmam 1 yaşında en gec ayırcam diyorum ama kesin bende senin gibi bütün gece yanında dururum :)

dogru hatırlıyorum ozaman canım ne güzel ya keske bizimkilerde böle rahat uyusa huysuz olmasa :)) gecen arkdasım aradı kandilde dua et benimki gibi huysuz olmasın bebeişin bugun kandil dedi
bende hep abisine benzesin diye dua ediyorum bana oyle uyumaz diyenlere inat asama asama aldi uyku egitimini onuda fisher price uyku arkadasi kopekcige borcluyuz desteksiz birsey yok yani

bende hep abisine benzesin diye dua ediyorum bana oyle uyumaz diyenlere inat asama asama aldi uyku egitimini onuda fisher price uyku arkadasi kopekcige borcluyuz desteksiz birsey yok yani
benim yegenıminde vardı ole uuyku arkdası o olmadan uyumazdı ahh ahh ogunleri görelimde bi inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…