ALLAH ın izniyle...benim yegenıminde vardı ole uuyku arkdası o olmadan uyumazdıahh ahh ogunleri görelimde bi inş
aynen cnm ayirmak zor oluyo aslinda evim cok buyuk degil odasi yatak odamla bitisik donse duyuyorum ama icim rahat etmiyo senaryo yaziyorum yataga girince arada esim arada ben dayanamiyoruz yaninda yatiyoruz gece 1 2 saat.çekmeceli besinler oluyo ya dolabı 3-4 çekmecesi falan oluyo onlardan alsam mı diye düşünüyorum ama yatak odasına sığdırabilir miyim bilmiyorum ölçülerine bakıp almak lazım. bende dolabımda yer açabilirsem başta sadece beşik düşüncem ama açamazsam mecbur ya dolap alcam ayriyetten ya da sığdırabilirsem çekmeceli bebek besiklerinden :) bende çok geç bırakmam 1 yaşında en gec ayırcam diyorum ama kesin bende senin gibi bütün gece yanında dururum :)
9. Aya girebilirsek doktor artık yavaş yavaş hareketlen der inşallah canım zaten ben doktor demese bile yaparım o kadarını Ramazan Bayramı sonunda annem gelcek o zaman annem halıları verelim perdelerini yıkayıp temizliğini yapalım diyo o arada dolap içinde yer ayırırım insallah ben yatarım yatağa onu kaldıralım o kalsın falan derim hallederiz seninde varsa yanına gelebilcek biri öyle hallederiz inşallahposette mantıklııı siyah olsun markalı oldu mu bide tamamdıranladım canım olsun olur gider bende oda yapmıcam bebege , yer acmam lazım acmam içinde babasının giymediklerini gömlekler pantolon benmide var birüsürü onları cıkartmam lazım ki yer acılsın bebişime ama ben nasıl yapcam onuda bilmiyom yatarken :)))
gorursun. Cnm allahin izniyle zaman cok hizli ilerliyo yolu yariladik bile baksana dun kese, kalp atisi konusuyoduk bugun bebeklerimizi konusuyoruz doguncada gazini uyku krizlerini konusucaz insallahALLAH ın izniyle...
ahahaa:)) bende ramazandan sonra kadın alıcam genel temizlik için bekliyorum şimdi sadece ,dedigin gibi halılar verilcek , perdeler ,dip köşe temizlenmesi lazım her yerin annem gelcek ama oda bayramdan sonra sanırım o durur kadının basında artık yonlendirir dedigin gibi bende çıkarılması gerekenleri sölicem ...9. Aya girebilirsek doktor artık yavaş yavaş hareketlen der inşallah canım zaten ben doktor demese bile yaparım o kadarını Ramazan Bayramı sonunda annem gelcek o zaman annem halıları verelim perdelerini yıkayıp temizliğini yapalım diyo o arada dolap içinde yer ayırırım insallah ben yatarım yatağa onu kaldıralım o kalsın falan derim hallederiz seninde varsa yanına gelebilcek biri öyle hallederiz inşallah
benim bide evde bi acayip çocuk odası bi uçta yatak odası bi uçta hangi akla hizmet öyle yaptılarsa planı. Bi sağ salim alayım kucağıma da belki bu evde oturmuyo olurum 1 yaşına geldiğinde. seninki kaç yaşında canım daha anne diye seslenecek kadar büyük değil o zaman ?aynen cnm ayirmak zor oluyo aslinda evim cok buyuk degil odasi yatak odamla bitisik donse duyuyorum ama icim rahat etmiyo senaryo yaziyorum yataga girince arada esim arada ben dayanamiyoruz yaninda yatiyoruz gece 1 2 saat.
amin canım aminn inş yarın ayrıtılım varr meraktan duramıyorum evde dua edin emigorursun. Cnm allahin izniyle zaman cok hizli ilerliyo yolu yariladik bile baksana dun kese, kalp atisi konusuyoduk bugun bebeklerimizi konusuyoruz doguncada gazini uyku krizlerini konusucaz insallah
ay ama bu ne yaaa maşallah çok güzeeelllteyzeleri suna bi baksanıza cokkk tatlııışşş :)))https://www.e-bebek.com/kaban-p-15kloskkbn2707bey/
Benim Annem is hastası ver böyle işi sabaha kadar bitirir uyumaz yapar kadın alsam biliyorum durmayacak yine yapacak bişeyler o yüzden kardeşim de var 2 tane 3 ü birlikte 2-3 günde evi cillop gibi yaparlar :) annem bu hafta sonu gelcek bana ama 2 gün anca kalcaklar dip temizlik yaptirmam sadece yemek yapsın yeter :) bayramdan sonra inşallah bebek temizliği yaparızahahaa:)) bende ramazandan sonra kadın alıcam genel temizlik için bekliyorum şimdi sadece ,dedigin gibi halılar verilcek , perdeler ,dip köşe temizlenmesi lazım her yerin annem gelcek ama oda bayramdan sonra sanırım o durur kadının basında artık yonlendirir dedigin gibi bende çıkarılması gerekenleri sölicem ...
aslında hissediyorum ama emin olamıyorum iki tane olunca hangisi acaba vs.kızlar... bir arkadaşımla görüştüm az önce.. 23 haftalık gebeliği onun ve daha yen hissetmiş o da çok hafif.. doktoruna sormuş neden hissedemiyorum diye, doktor da demiş ki plesantan öne yakın , göbeğin ve bebeğin arasında plensenta duruyor, o sebeble şu an zor hissediyorsuni bebek büyüdükçe daha çok hissedeceksin demiş..
yani hissetmiyorum diye panik olmayın, rahim yuvarlak bişey ve plesanta nereye yerleşiyor bilinmiyor, kiminin sağında kiminin solunda kiminin sol-ön falan.. yani bu etkili olabilir, canınızı sıkmayın...
ne güzel kardeslerinde var senin yaparlar onlar .. anneme yaptırmam belinden rahatsız zaten oyuzden kadın alıcam ben günlük yemeklerimi vs yapar yeter banaBenim Annem is hastası ver böyle işi sabaha kadar bitirir uyumaz yapar kadın alsam biliyorum durmayacak yine yapacak bişeyler o yüzden kardeşim de var 2 tane 3 ü birlikte 2-3 günde evi cillop gibi yaparlar :) annem bu hafta sonu gelcek bana ama 2 gün anca kalcaklar dip temizlik yaptirmam sadece yemek yapsın yeter :) bayramdan sonra inşallah bebek temizliği yaparız
bende aradım 250 tl nakit dediler. 20 dk sürüyomus. bide hafta sonu mu aldın randevuyu. ne zman özelde bakıyor onu sormayı unutmusum.cnm bi arkadaşm atatürkte gitti. ama aceleye gelmiş sorularına cvp bile alamamışlar..
ama başka arkadaşm özeldekine gitti çok iyiydi hep anlattı dr dedi..
ben özeldekine gdeceğim.. tahminen 20+4 falan olucaz gittiğimizde..
evet cnm 250 nakit dedi, kk geçmiyormuş.bende aradım 250 tl nakit dediler. 20 dk sürüyomus. bide hafta sonu mu aldın randevuyu. ne zman özelde bakıyor onu sormayı unutmusum.
bizde bugün planladık annemle haftaya kadın getiricek o da yanında durucak kadının zaten. bende ayak altında dolaşmıyım diye haftaiçine çağırdı, bebek odasında kayımvalideme gidicek koltuklar var şimdilik oraya girilmiycek, ramazandan sonra inşallah orası boşalıcak sonra hemen bi boya yada silme işini halledip odaya o zamana kadar karar vermiş oluruz tahminen gelir odası kuzucuğumun :)Benim Annem is hastası ver böyle işi sabaha kadar bitirir uyumaz yapar kadın alsam biliyorum durmayacak yine yapacak bişeyler o yüzden kardeşim de var 2 tane 3 ü birlikte 2-3 günde evi cillop gibi yaparlar :) annem bu hafta sonu gelcek bana ama 2 gün anca kalcaklar dip temizlik yaptirmam sadece yemek yapsın yeter :) bayramdan sonra inşallah bebek temizliği yaparız
Evet canim cok sukur 2 kız kardeş var yaparlar hepsi doktor banada kalabilirsin derse bende ufak tefek işleri yaparım hallolur gider :) zaten ramazan Bayramı'ndan sonra 6.ay imiz bitmiş olacak inşallah :)ne güzel kardeslerinde var senin yaparlar onlar .. anneme yaptırmam belinden rahatsız zaten oyuzden kadın alıcam ben günlük yemeklerimi vs yapar yeter bana
ya bende eve komple boya istiyorum ama hamileyım boya kokusu rahatsız edicek yatmıyo olsam çıkar giderim boya yapılacağı zaman ama malesef ben birde her tarafa istiyorum o yüzden bebeğin kırkı çıksın anneme gitcem eşim o zaman yaptırsın boyalı dönüşte annemle gelir tekrar temizlik yaparız diye düşünüyorum o da kış temizliği olur :)bizde bugün planladık annemle haftaya kadın getiricek o da yanında durucak kadının zaten. bende ayak altında dolaşmıyım diye haftaiçine çağırdı, bebek odasında kayımvalideme gidicek koltuklar var şimdilik oraya girilmiycek, ramazandan sonra inşallah orası boşalıcak sonra hemen bi boya yada silme işini halledip odaya o zamana kadar karar vermiş oluruz tahminen gelir odası kuzucuğumun :)
Canm ben ankarada yapacagim dogumu temmuzda gittigimde arastiracam ama iki yadan sonra zaten yaptiramam ama kim yaptirdiysa memnun etrafimda o yuzden gercekten istiyorumcanım danışırsan buraya da yaz olur mu? ben bir çocuk cerrahisi uzmanına sordurttum bir arkadaş vasıtası ile 2 aydan önce önermiyormuş o doktor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?