Evet canım cumartesi günü gittim doktora bebeğimin kız oldugunu kendi gozlerimizle tescilledik bacak aralarını gördük bomboştu :) boyu 20 cm kilosu 250 gr çeyrek kilo olmuş kızım benim :) maşallah doktor sağlıklı bi kızın var dedi çok şükür rabbime :) bol bol süt ve süt ürünleri tuketmem gerektiğini ilaclarima ve iğneme devam etmem gerektiğini söyledi kilom 59.7 çıktı yani artık 60 kiloyum :| .oyle geçti yani bizimde randevumuz maşallah kızım kıpır kıpır artık babamizda hissediyor hareketleri dokununca :) sizde durumlar nasıl pek giremiyorum çok büyük eksiklik hissediyorum buraya giremeyinceCanım Sn bidaha gittin mi doktora cinsiyeti belli oldu mu bebişin
onlar olur gider bişekildee bebişler iyi olsun biz bi ayaklanalımda ...Evet canim cok sukur 2 kız kardeş var yaparlar hepsi doktor banada kalabilirsin derse bende ufak tefek işleri yaparım hallolur gider :) zaten ramazan Bayramı'ndan sonra 6.ay imiz bitmiş olacak inşallah :)
maşallah cnm daim olsun inş ayrıntılıyı bekliyorum ben de son bir hafta :)Evet canım cumartesi günü gittim doktora bebeğimin kız oldugunu kendi gozlerimizle tescilledik bacak aralarını gördük bomboştu :) boyu 20 cm kilosu 250 gr çeyrek kilo olmuş kızım benim :) maşallah doktor sağlıklı bi kızın var dedi çok şükür rabbime :) bol bol süt ve süt ürünleri tuketmem gerektiğini ilaclarima ve iğneme devam etmem gerektiğini söyledi kilom 59.7 çıktı yani artık 60 kiloyum :| .oyle geçti yani bizimde randevumuz maşallah kızım kıpır kıpır artık babamizda hissediyor hareketleri dokununca :) sizde durumlar nasıl pek giremiyorum çok büyük eksiklik hissediyorum buraya giremeyince
mesajını yeni farkettim bende bu ayrıntılının zamanını sormuştm kızlara şimdi. Yani 23. Haftada yaptırsam geç olmaz di miiBu arada oğluma hamileyken doktorum ayrıntılı 25+0 da yapmış 4-5 sayfa rapor halinde her şeyi yazmış fotosuu vermiş, geçen muayenemizden yine o civarlarında yaparız demişti sanırım en sona ben kalacağım :) tam 1 hafta kaldı muayeneme, bakalim minik neler yapıyor, gerçi hareketlerinden belli iyi olduğu, inşallah kontrollerde iyi sonuçlar duyarım. Aslında doktorum perinatolog olduğundan her kontrolumuzden uzun detaylı, sonlara doğru rekli görseller geçiyor, her bir organını bize anlatıyor ama yine de ayrıntılı icin bekliyorum çok saha iyi bir makine ile bakıyor ona.
2.5 yasinda cnm herseyi soyluyoruz artik uyaninca yatak odamada geliyo ama annelik iste cnmbenim bide evde bi acayip çocuk odası bi uçta yatak odası bi uçta hangi akla hizmet öyle yaptılarsa planı. Bi sağ salim alayım kucağıma da belki bu evde oturmuyo olurum 1 yaşına geldiğinde. seninki kaç yaşında canım daha anne diye seslenecek kadar büyük değil o zaman ?
benimde yarin saat kacta gidiceksin cnm aynen meraktan oluyorum yariin olsun diyeamin canım aminn inş yarın ayrıtılım varr meraktan duramıyorum evde dua edin emi
Canım ben her gün hissediyorum ama elimi koyunca duruyor biz de anlamadık :))Merhaba arkadaşlar bebeğini hisseden annelere sorum :)
Ultrasonda bebek dönsün diye dr bazen karnıma hafif vuruyor. Şimdi ben de yaptığımda arkadan bişi hissediyorum bebek mi acaba ? :) cevap mı veriyor ki.
benimde aynı şekilde aletle salladı uyandırdı çocuğu doktor ve söyledi cinsiyeti. Yani pozisyon uygun değil yapacak bi şey yok demedi. Uyuyo mu napıyo bu dedi az salladı döndürdü çocuğu :))Cnm cok merak ediyosan bi ozele git ben 16 haftada gittigimde bacaklari kapaliydi dr ilk defa geliyo olsan bi fikir veremezdim cok kapali dedi ama erkek demistik dedi ben gormek istiyorum bu haftalarda degisen olmus o yuzden dedim 10 dakika ugrasti ultrasonla sonra eliyle rahatsiz etmeye calisti en sonunda acti yani yapacak bisey yok demedi gormeye calisti
yarın sabahtan baska bi doktora ordan saat 14.00 de ayrıntılı ultrasoın 14,30da sarkabilir dendi ordanda kadın dogumcuyaq cokkkk yorulucam yarın vallaben tüm gün hastanede olurum herhaldebenimde yarin saat kacta gidiceksin cnm aynen meraktan oluyorum yariin olsun diye
ay bu arada tam istedigim park yatak indirme girmiş rengi bitmiş amabenimde yarin saat kacta gidiceksin cnm aynen meraktan oluyorum yariin olsun diye
Ben ayrıntılı ultrason diye birşey sormadim çünkü çok inceledi herseyini midesine kadar gördük maşallah oda sağlıklı dediği için aklımda soru isareti kalmadimaşallah cnm daim olsun inş ayrıntılıyı bekliyorum ben de son bir hafta :)
Tesekkurler :) evet beklicem 15 gun daha nolur nolmaz :)sanmam değişeceğini artık büyüdü bebişin, gözün aydın canım benim. istersen alışveriş için bi kontrole gitmeyi daha bekleyebilirsin, 2.seferde kız derse sorun yok demektir :)
ben gecen ay yaptirdim cnm hic koku olmadi hamileyim dedim kokusuz boyayla boyadilar allah razi olsun oylede temiz bıraktılar ki bir tane boya yoktu hicbiryerdeya bende eve komple boya istiyorum ama hamileyım boya kokusu rahatsız edicek yatmıyo olsam çıkar giderim boya yapılacağı zaman ama malesef ben birde her tarafa istiyorum o yüzden bebeğin kırkı çıksın anneme gitcem eşim o zaman yaptırsın boyalı dönüşte annemle gelir tekrar temizlik yaparız diye düşünüyorum o da kış temizliği olur :)
Benim ikiz ya cnm o yüzden mutlaka olsun 2. düzey usg dedi. Biz de yaptırıcaz bakalım inş güzel geçer.Ben ayrıntılı ultrason diye birşey sormadim çünkü çok inceledi herseyini midesine kadar gördük maşallah oda sağlıklı dediği için aklımda soru isareti kalmadi
benimde 3te cnm doktora haziranda allah yardimcin olsun cnm hamileyken arabayla gitse bile yoruluyo insanyarın sabahtan baska bi doktora ordan saat 14.00 de ayrıntılı ultrasoın 14,30da sarkabilir dendi ordanda kadın dogumcuyaq cokkkk yorulucam yarın vallaben tüm gün hastanede olurum herhalde
bide sıkıntılı ya suan korkuyoruz oyuzden inş canım ya ikimizde tertemizzz düzgün bir moralle cıkarız <ayrıntılıdanbenimde 3te cnm doktora haziranda allah yardimcin olsun cnm hamileyken arabayla gitse bile yoruluyo insan
ay bu arada tam istedigim park yatak indirme girmiş rengi bitmiş ama
amin cnm ben acikcayin olayindan sonra cok korktum hep tetikteyim allah ikimizinde yuzunu guldursunbide sıkıntılı ya suan korkuyoruz oyuzden inş canım ya ikimizde tertemizzz düzgün bir moralle cıkarız <ayrıntılıdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?