2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Canım Sn bidaha gittin mi doktora cinsiyeti belli oldu mu bebişin
Evet canım cumartesi günü gittim doktora bebeğimin kız oldugunu kendi gozlerimizle tescilledik bacak aralarını gördük bomboştu :) boyu 20 cm kilosu 250 gr çeyrek kilo olmuş kızım benim :) maşallah doktor sağlıklı bi kızın var dedi çok şükür rabbime :) bol bol süt ve süt ürünleri tuketmem gerektiğini ilaclarima ve iğneme devam etmem gerektiğini söyledi kilom 59.7 çıktı yani artık 60 kiloyum :| .oyle geçti yani bizimde randevumuz maşallah kızım kıpır kıpır artık babamizda hissediyor hareketleri dokununca :) sizde durumlar nasıl pek giremiyorum çok büyük eksiklik hissediyorum buraya giremeyince

maşallah cnm daim olsun inş ayrıntılıyı bekliyorum ben de son bir hafta :)

Kızlarr 23. Hafta yani 22+0 22+6 arası ayrıntılı ultrason için geç mi? Bilgisi deneyimi olan var mı bununla ilgili

mesajını yeni farkettim bende bu ayrıntılının zamanını sormuştm kızlara şimdi. Yani 23. Haftada yaptırsam geç olmaz di mii

2.5 yasinda cnm herseyi soyluyoruz artik uyaninca yatak odamada geliyo ama annelik iste cnm

Merhaba arkadaşlar bebeğini hisseden annelere sorum :)
Ultrasonda bebek dönsün diye dr bazen karnıma hafif vuruyor. Şimdi ben de yaptığımda arkadan bişi hissediyorum bebek mi acaba ? :) cevap mı veriyor ki.
Canım ben her gün hissediyorum ama elimi koyunca duruyor biz de anlamadık :))
benimde aynı şekilde aletle salladı uyandırdı çocuğu doktor ve söyledi cinsiyeti. Yani pozisyon uygun değil yapacak bi şey yok demedi. Uyuyo mu napıyo bu dedi az salladı döndürdü çocuğu :))

sanmam değişeceğini artık büyüdü bebişin, gözün aydın canım benim. istersen alışveriş için bi kontrole gitmeyi daha bekleyebilirsin, 2.seferde kız derse sorun yok demektir :)
Tesekkurler :) evet beklicem 15 gun daha nolur nolmaz :)

ben gecen ay yaptirdim cnm hic koku olmadi hamileyim dedim kokusuz boyayla boyadilar allah razi olsun oylede temiz bıraktılar ki bir tane boya yoktu hicbiryerde

Ben ayrıntılı ultrason diye birşey sormadim çünkü çok inceledi herseyini midesine kadar gördük maşallah oda sağlıklı dediği için aklımda soru isareti kalmadi
Benim ikiz ya cnm o yüzden mutlaka olsun 2. düzey usg dedi. Biz de yaptırıcaz bakalım inş güzel geçer.

yarın sabahtan baska bi doktora ordan saat 14.00 de ayrıntılı ultrasoın 14,30da sarkabilir dendi ordanda kadın dogumcuyaq cokkkk yorulucam yarın vallaben tüm gün hastanede olurum herhalde
benimde 3te cnm doktora haziranda allah yardimcin olsun cnm hamileyken arabayla gitse bile yoruluyo insan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…