Benmki baya dur bi rahatsiz edelim dedi karnima parmaklarini fln bastirdi ama sonuc gorduk yaniCanım ben her gün hissediyorum ama elimi koyunca duruyor biz de anlamadık :))
benimde aynı şekilde aletle salladı uyandırdı çocuğu doktor ve söyledi cinsiyeti. Yani pozisyon uygun değil yapacak bi şey yok demedi. Uyuyo mu napıyo bu dedi az salladı döndürdü çocuğu :))
Bende 22+3 'de gideceğim çok geç geldi bana hastaneyi tekrar arayıp öne çekmek istediğimde siz zamanında geliyorsunuz 22'den sonra organ gelişimleri tamamlandığından hastane doktorları bu tarihlerde çağırıyorlarmış yani geç değil canım, nette de aralığı uzun tutmuşlar.Kızlarr 23. Hafta yani 22+0 22+6 arası ayrıntılı ultrason için geç mi? Bilgisi deneyimi olan var mı bununla ilgili
benim fikrim kırmızı - siyah bu kız dendi erkege de olur kırmızı - siyah ,benim ole düz renk siyah lacivert alasım hiç yok .. kız diye ole pembede almıcam tabi ben öyle düşünüyorum da babamızz illa karısacakbekle cnm indirime girer yine sen ne renk alicaksin
ya hele bennamin cnm ben acikcayin olayindan sonra cok korktum hep tetikteyim allah ikimizinde yuzunu guldursun
Kıyamam o da küçük abi olacak :) doğru canım insan yinede ya duymazsam diye yazar senaryoyu birde kardesi gelince ne yapacaksiniz yani yanınızda yatarsa abisi de gelmek isteyebilir ?2.5 yasinda cnm herseyi soyluyoruz artik uyaninca yatak odamada geliyo ama annelik iste cnm
bende duramıyorum benımde yarın normal kontrolüm var. soru listesi yaptım oyle gıtcem bu sefer. yarın bı de tetanoz asısı olcam, bır de kardıyolojıye tansıyon ıcın. ınsallah bı sorun cıkmaz ya. bu gece de gecmez artık. ınsallah ıyı haberlerle geliriz.amin canım aminn inş yarın ayrıtılım varr meraktan duramıyorum evde dua edin emi
Canim benim 2.gebeligim fakat hissediyor muyum onu bile bilmiyorum.cok nadir bir kipirti gibi geliyo ama hergun bariz bir sey olmuyo.. yarin dr randevum var insallah suyum artmistir ve oglum idrarini yapiyordur.Arkadaşlar ne kadar sıklıkta hissediyorsunuz bebeklerinizi?
çok sağol ya gerçekten rahatladım. Kafam çok karışmıştı. :))Bende 22+3 'de gideceğim çok geç geldi bana hastaneyi tekrar arayıp öne çekmek istediğimde siz zamanında geliyorsunuz 22'den sonra organ gelişimleri tamamlandığından hastane doktorları bu tarihlerde çağırıyorlarmış yani geç değil canım, nette de aralığı uzun tutmuşlar.
ay canım sende mi kardiyologa gidicen bende sabahtan kardıyolog profa cıkıcam ,sonra ayrıntılı sonra kadın dogum ve işşlemlerin hepsi üniversitede canım cıkacak yorgunluktan özel hastanedeki gibi işlemiyor bide orası mecburen üniversiteye gidyprum doktorum bıraktıgı için .. inş güzel haberlerle geliriz ya inşşbende duramıyorum benımde yarın normal kontrolüm var. soru listesi yaptım oyle gıtcem bu sefer. yarın bı de tetanoz asısı olcam, bır de kardıyolojıye tansıyon ıcın. ınsallah bı sorun cıkmaz ya. bu gece de gecmez artık. ınsallah ıyı haberlerle geliriz.
Bazı günler hiç durmuyor sanki, bazen 2 gün hiç sesi çıkmıyor takılıyor kafasına göre. Çok hareket ettiğimizde gevşeyip uyuyormuş bebek sallantıdan o yüzden bebekler doğduklarında sallandıklarında sakinleşirmiş. Çokta kafaya takmamak lazım bence şu evrede stresimizi hissediyorlar çünkü.Arkadaşlar ne kadar sıklıkta hissediyorsunuz bebeklerinizi?
benim gorumcemin eşi de boyacı temiz de yapıyo ama eli yavaş yani bu evi 3-4 günde anca bitirir bende yatıyorum ayıp olur yanımda biri varken belki öyle boyatabilirim aslında ev temiz duvarlar güzel çok boyaya ihtiyacı yok ama ev yeni boya yapılmış kapılar sonra takılmış sanırım kenarlar kalmış hep oraları yapacagina komple yapalım diyorum bakalım zaman ne göstercekben gecen ay yaptirdim cnm hic koku olmadi hamileyim dedim kokusuz boyayla boyadilar allah razi olsun oylede temiz bıraktılar ki bir tane boya yoktu hicbiryerde
İnşallah canım dualarım seninle ve bebişinle.. inşallah güzel haberler alıp bizlere güzel haberlerini vereceksin. Rabbim hepimizin bebeklerini korusun sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inş.Canim benim 2.gebeligim fakat hissediyor muyum onu bile bilmiyorum.cok nadir bir kipirti gibi geliyo ama hergun bariz bir sey olmuyo.. yarin dr randevum var insallah suyum artmistir ve oglum idrarini yapiyordur.
Bazı günler hiç durmuyor sanki, bazen 2 gün hiç sesi çıkmıyor takılıyor kafasına göre. Çok hareket ettiğimizde gevşeyip uyuyormuş bebek sallantıdan o yüzden bebekler doğduklarında sallandıklarında sakinleşirmiş. Çokta kafaya takmamak lazım bence şu evrede stresimizi hissediyorlar çünkü.
canım korkma bence hissettigin bebektir 21 .haftadayıazİnşallah canım dualarım seninle ve bebişinle.. inşallah güzel haberler alıp bizlere güzel haberlerini vereceksin. Rabbim hepimizin bebeklerini korusun sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inş.
Korku var bende hep.. hissetsem biraz daha rahat olurum diyorum. Hissediyorum ama bazen bebek diyorum bazen belki gaz :)
soldakini hissediyorum diyebilirim de alttakinde tık yok :) inşallah iyidirler.. hissetsem korkularım azalacak inş.canım korkma bence hissettigin bebektir 21 .haftadayıaz
iyidirler merak etme çok yakınlardır ki birbirlerine bence ikisinide hissediyorsundur. Birde mesela ben uzanınca hissedemiyorum hiç oturur pozisyonda veya ayaklarımı bükmüş olmam lazım sıkışınca biraz hissediliyor benim ki. Daha çok küçükler doktor iyi diyorsa sıkma canını.soldakini hissediyorum diyebilirim de alttakinde tık yok :) inşallah iyidirler.. hissetsem korkularım azalacak inş.
bende otururken hissediyorum insan gerçekten hissedince bu gaz mı falan diye düşünmüyor. Basbaya bebiş bu diyorum :))iyidirler merak etme çok yakınlardır ki birbirlerine bence ikisinide hissediyorsundur. Birde mesela ben uzanınca hissedemiyorum hiç oturur pozisyonda veya ayaklarımı bükmüş olmam lazım sıkışınca biraz hissediliyor benim ki. Daha çok küçükler doktor iyi diyorsa sıkma canını.
İnşallah canım güzel geçecek onlar bi mucize ya :)Benim ikiz ya cnm o yüzden mutlaka olsun 2. düzey usg dedi. Biz de yaptırıcaz bakalım inş güzel geçer.
Sağol tatlım teşekkür ediyorum :)
Çok slm söyle açıkçay arkadasimiza gerçekten onun nesesinin eksikliği hissediliyor sitede.rabbim tez zamanda tekrar sağlıklı bi gebelik nasip eder insallahya hele bennatlatamadım bi süre ya, ben acıkcayımla hala görüşüyorumm inş toparlıcak kuzum benim inş zor günler gecirdi ama iyi olcak inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?