a.s söylerim canım amin inşÇok slm söyle açıkçay arkadasimiza gerçekten onun nesesinin eksikliği hissediliyor sitede.rabbim tez zamanda tekrar sağlıklı bi gebelik nasip eder insallah
masallah ona :)) isim belli mi sende canımArkadaşlar bebegimizin hareketleri gazla karistirilacak gibi birsey degil o kadar çok yumuşacık nazik dokunuyorlar ki annelerine gaz olsa bi kere Gaz rahatsız edici birsey hemde karnımizda gaz dolasirken böyle bi sizlama gibi oluyor hemde karnımizdan ses çıkartıyor.ama bebegimizin hareketleri öyle değişik ve güzel bir hareket ki daha once böyle birşeye şahit olmuş olamazsiniz.ben hareketlerini en güzel oturur pozisyonda ayaklarımi uzatirken birde yan yatınca hissediyorum birtek ben değil babickomuzda elini koyunca hissediyor artık çok şükür rabbime :) kızım iki kere iki gun boyunca çok az hareket etmişti normalde maşallah o kadar çok hareketli ki bazen inzivaya çekiyor galiba kendisini arada keyfi gelirse bi kere tepinp bidaha kaç saat boyunca hiç hareket etmediği günler de oldu ama yoruluyordur diye tahmin ediyorum çünkü maşallah çok hareket ediyor bicir bicir kaynıyor içimde anniskosunun balkizi yaa
Ben iki isimli düşünüyorum soyAdımız uzun olsada zeynep Azra istiyorum :) Babamız Azra da kararsız zeynep e okey verdi ikinci ismi de ona bıraktım zeynep ece,zeynep naz, Zeynep Azra böyle zeynepin yanına yakışan uyumlu bi isim beğenebilirse inşallahmasallah ona :)) isim belli mi sende canım
yaa ama biz çoktan göz dikmiştik, bizden iyisini mi bulacaksınız gerçi ay olarak küçüğüz amaSağol tatlım teşekkür ediyorum :)
Hepimizin bebekleri sağlıkla dunyaya gelirler inşallah daha doğmadan senin kızını oğluma alayım diyorlaraaa ben daha kucağıma alamadan veremem minik kuşumu sende oğlun için göz dikme tamam mı kızıma
ayy demee benim eşim zeynep in anlamınıögrendiginden beri zeynepte zeynep diye tutturdu hatta sarkısını bile soyluyor artıkk...ayrıca yanına hiçbir isim istemiyorBen iki isimli düşünüyorum soyAdımız uzun olsada zeynep Azra istiyorum :) Babamız Azra da kararsız zeynep e okey verdi ikinci ismi de ona bıraktım zeynep ece,zeynep naz, Zeynep Azra böyle zeynepin yanına yakışan uyumlu bi isim beğenebilirse inşallahsiz neler düşünüyorsunuz?
Ahaha aret yapalım kızlarımıziayy demee benim eşim zeynep in anlamınıögrendiginden beri zeynepte zeynep diye tutturdu hatta sarkısını bile soyluyor artıkk...ayrıca yanına hiçbir isim istemiyor
ben ecemnaz istiyorum ama ıstemıyorbakalım son durum ne olur :)))
yapalım vallaAhaha aret yapalım kızlarımıziben zeynep ismini çok begeniyordum eskimiyor diye sonra kocama söyledim hiç Orali olmadı anlamını söyledikten sonra düşündü taşındı bana da diyor ki aslında zeynep güzel isim ya diyor şimdi zeynep i begendirdim azrayi nasıl begendiricem bakalım.isim tercihlerimiz birbirine benziyor :)
Olmaz canim biz okuldan 3 arkadaş bir de dışarıdan 2 arkadaşım hepimizin doktoru aynıydı vehep o aralıkta yaptı benimkini 25+0 da yapmış o zaman. Sordum şimdide o civarlarda yaparız dedi.mesajını yeni farkettim bende bu ayrıntılının zamanını sormuştm kızlara şimdi. Yani 23. Haftada yaptırsam geç olmaz di mii
İnşallah cnm ins Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşaAllah bebeklerimizi :)İnşallah canım güzel geçecek onlar bi mucize ya :)
valla cnm o anda durum nasil olur bilmiyorumda ama oglum suanda cok özgür ruhlu sevmiyo kimseyle yatmayi rahat etmiyo yani oyle olursa sıkıntı olmucak diger durum olursa o anda cozum ureticemKıyamam o da küçük abi olacak :) doğru canım insan yinede ya duymazsam diye yazar senaryoyu birde kardesi gelince ne yapacaksiniz yani yanınızda yatarsa abisi de gelmek isteyebilir ?
itinayla bekliyor canım :)) suan habire atıyorum o baska bi sitede , suan baska bi sitedede sepetim doluyor
Kızlarr 23. Hafta yani 22+0 22+6 arası ayrıntılı ultrason için geç mi? Bilgisi deneyimi olan var mı bununla ilgili
canım ben bu sölediklerini birgün yaşamasam ertesi gün yaşıyorum inan bende bilmiyorum inşallah normaldirrKızlar merhaba
Bugun gün boyu vajinal batma yaşıyorum. Kasık agrısı eşliğinde.
Yaşayıp doktoruna soran var mı bu durumu?
Hayırlı olsun PrensesinnnKizlaarr sonunda benim bebegimde acti bacaklarinikizimiz olucakmis Rabbimin izniyle ama ben cok tedirginim, o kadar cok kiside degistiki bu tahminler, bende ya degisirse diye korkuyorum. Ama buzamana kadar hic goremeyen doktor, bu sefer direk kizimiz olucak pembisleri hazirlayin dedi :)
Fischer Price'in köpeğiyle uyku eğitimini nasıl verdin canım? Ne işe yarıyor?aynen cnm ayirmak zor oluyo aslinda evim cok buyuk degil odasi yatak odamla bitisik donse duyuyorum ama icim rahat etmiyo senaryo yaziyorum yataga girince arada esim arada ben dayanamiyoruz yaninda yatiyoruz gece 1 2 saat.
valla cnm cok kolay olmadi ilk basta kopekcigin surekli ninni modunda acip yanina yatip oglum hafiften poposuna vuruyodum sonra onu kestim bir iki gun yaninda yattim sonrada sadece kopekcigi actim uyumasini bekledim usulca epey bir öyle uyudu sonra sonra birakti kopekcigide istedigim gibi cunku bagimli olsun istemedim cnmFischer Price'in köpeğiyle uyku eğitimini nasıl verdin canım? Ne işe yarıyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?