2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Arkadaşlar bebegimizin hareketleri gazla karistirilacak gibi birsey degil o kadar çok yumuşacık nazik dokunuyorlar ki annelerine gaz olsa bi kere Gaz rahatsız edici birsey hemde karnımizda gaz dolasirken böyle bi sizlama gibi oluyor hemde karnımizdan ses çıkartıyor.ama bebegimizin hareketleri öyle değişik ve güzel bir hareket ki daha once böyle birşeye şahit olmuş olamazsiniz.ben hareketlerini en güzel oturur pozisyonda ayaklarımi uzatirken birde yan yatınca hissediyorum birtek ben değil babickomuzda elini koyunca hissediyor artık çok şükür rabbime :) kızım iki kere iki gun boyunca çok az hareket etmişti normalde maşallah o kadar çok hareketli ki bazen inzivaya çekiyor galiba kendisini arada keyfi gelirse bi kere tepinp bidaha kaç saat boyunca hiç hareket etmediği günler de oldu ama yoruluyordur diye tahmin ediyorum çünkü maşallah çok hareket ediyor bicir bicir kaynıyor içimde anniskosunun balkizi yaa

masallah ona :)) isim belli mi sende canım

masallah ona :)) isim belli mi sende canım
Ben iki isimli düşünüyorum soyAdımız uzun olsada zeynep Azra istiyorum :) Babamız Azra da kararsız zeynep e okey verdi ikinci ismi de ona bıraktım zeynep ece,zeynep naz, Zeynep Azra böyle zeynepin yanına yakışan uyumlu bi isim beğenebilirse inşallah siz neler düşünüyorsunuz?

yaa ama biz çoktan göz dikmiştik, bizden iyisini mi bulacaksınız gerçi ay olarak küçüğüz ama

ayy demee benim eşim zeynep in anlamınıögrendiginden beri zeynepte zeynep diye tutturdu hatta sarkısını bile soyluyor artıkk...ayrıca yanına hiçbir isim istemiyor
ben ecemnaz istiyorum ama ıstemıyor bakalım son durum ne olur :)))

Ahaha aret yapalım kızlarımızi ben zeynep ismini çok begeniyordum eskimiyor diye sonra kocama söyledim hiç Orali olmadı anlamını söyledikten sonra düşündü taşındı bana da diyor ki aslında zeynep güzel isim ya diyor şimdi zeynep i begendirdim azrayi nasıl begendiricem bakalım.isim tercihlerimiz birbirine benziyor :)

yapalım valla baska isim alternatifi bile yok diyor o alıştı artık ismine diyor :))) ikinciye bana söz verirse karısmayacagına izin vericem zeynepe bendeyanına su naz bişeyde istemiyor

mesajını yeni farkettim bende bu ayrıntılının zamanını sormuştm kızlara şimdi. Yani 23. Haftada yaptırsam geç olmaz di mii
Olmaz canim biz okuldan 3 arkadaş bir de dışarıdan 2 arkadaşım hepimizin doktoru aynıydı vehep o aralıkta yaptı benimkini 25+0 da yapmış o zaman. Sordum şimdide o civarlarda yaparız dedi.

Kıyamam o da küçük abi olacak :) doğru canım insan yinede ya duymazsam diye yazar senaryoyu birde kardesi gelince ne yapacaksiniz yani yanınızda yatarsa abisi de gelmek isteyebilir ?
valla cnm o anda durum nasil olur bilmiyorumda ama oglum suanda cok özgür ruhlu sevmiyo kimseyle yatmayi rahat etmiyo yani oyle olursa sıkıntı olmucak diger durum olursa o anda cozum ureticem

Kızlar merhaba

Bugun gün boyu vajinal batma yaşıyorum. Kasık agrısı eşliğinde.

Yaşayıp doktoruna soran var mı bu durumu?

iyi akşamlar kızlar
bende sürekli giremesemde bu sayfayı takip ediyorum kızlar yaaa bugün peşpeşe 8 10 defa tekmeye benzer bişi hissettim aynı yere acaba omudur ki bilemedim bide ilk hamileliğim bugünde sata göre 17+3 sizce olabilirmiiii

Kızlar merhaba

Bugun gün boyu vajinal batma yaşıyorum. Kasık agrısı eşliğinde.

Yaşayıp doktoruna soran var mı bu durumu?
canım ben bu sölediklerini birgün yaşamasam ertesi gün yaşıyorum inan bende bilmiyorum inşallah normaldirr

Hayırlı olsun Prensesinnn sağlıcakla kavuşun birbirinize inşallah canım

aynen cnm ayirmak zor oluyo aslinda evim cok buyuk degil odasi yatak odamla bitisik donse duyuyorum ama icim rahat etmiyo senaryo yaziyorum yataga girince arada esim arada ben dayanamiyoruz yaninda yatiyoruz gece 1 2 saat.
Fischer Price'in köpeğiyle uyku eğitimini nasıl verdin canım? Ne işe yarıyor?

Fischer Price'in köpeğiyle uyku eğitimini nasıl verdin canım? Ne işe yarıyor?
valla cnm cok kolay olmadi ilk basta kopekcigin surekli ninni modunda acip yanina yatip oglum hafiften poposuna vuruyodum sonra onu kestim bir iki gun yaninda yattim sonrada sadece kopekcigi actim uyumasini bekledim usulca epey bir öyle uyudu sonra sonra birakti kopekcigide istedigim gibi cunku bagimli olsun istemedim cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…