2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Anladım canım,teşekkür ederim,bu taktiklere ihtiyacımız olacak:)

Benm kuzenimin kizi da zeynep azra babasi azrayi istemiyomus kuzenim tam doguma girerken bana bisey olursa azrayi da koy benm icimde kalmasin diyince adam duygulandi heralde kabul etmis

iyi fikirmiş hayatım seninkide. biz acele taşınmıştık bu eve 1 hafta içinde o yüzden boya yaptıramamıştık, eşimde şimdi çok yanaşmıyo doğum öncesi boyaya ben başka yerde kalamıyorum çünkü. belki çocuk odasını boyatabiliriz ama ondanda emin değilim pek. bide doğumdan sonraya bırakırsam gelen giden çok olacağı için yalan olur o iş bizde :)

Arkadaşlar ne kadar sıklıkta hissediyorsunuz bebeklerinizi?
ben genelde sabitken hissediyorum, otururken falan. ama benimki kafasına göre belli ediyo kendini onu çözdüm artık. dün akşam yemekten sonra 1-2 döndü, sonra meyve yedim bi coştu sormayın gitsin eşimde tip tip bakıyodu karnıma dikkatini çekmiş elini koyunca durdu kızçem :)

bi arkadaşımın kızı zeynep ada, bunuda düşünebilirsin bence canım uyumunu seviyorum ben ikisinin. bizimde tam net değil ama yağmur gibi duruyo şimdilik

sen eşine deki sınavlarda okulda vs z alfabede en sona kalıyo o yüzden yanına daha önde gelen bi isim koyalımki kızımız çok sıra beklemesin :)

biz bu mantıkla azra yağmur olsun istiyoduk ama 2 isim bide soyadı çok uzun geldi. e kız çocuğu yarın öbürgün evlendiğinde kendi soyadınıda kullanmak isterse çok daha uzun olucak diye azradan vazgeçtik şimdilik

Son düzenleme:
Kizlar ben bugun civil' in online satis sitesine girdim, cok guzel ve cok ucuz şeyler var Burda magazasida var ama ben yatarak gecirdigim icin hamileligimi mecbur internetten aliyorum. Bi bakin bence

Ben de dün aksam aldım canım.bi de pazar gün tv de Merhababebek die bi program var orda iki şifre veriyo ve bu şifreler civilde yüzde 20indirim saglıyo.aksam 117 liralık bişeyler aldım ama 97 ödedim.güzel seyler var gercekten

Selam herkese. Bebeklerınız hayırlı olsun. Ben bişey soracaktım. Kız gebeliğiyle erkek gebeliğinin belirtılerı nasıl oluyor. Mesela erkek bebek bekleyenler nelere aşerıyosunuz nelerden tiksindiniz. Kuz bebek bekleyenler nelere aserdınız nelerden tiksindiniz. Bırde çikolatadan tiksinen varmı hiç. Tesekkur ederım

Senin de bebeğin hayırlı olsun canım.erkek bebeğin daha erken hareketlerinin hissedildiği söyleniyor bi de erkek genelde sola yerleşirmiş.tabi ne derece dogru bilmiyorum..yeme içmeyle ilgili bi fark göremedim ben ikinci bebeğime hamileyim.bi kızım var.kızıma hamileyken cay dan tiksinmiştim

annemle kayınvalidem erkek diyolardı baştan beri popom büyümedi hiç kilo verdim ben ilk 3 ay ondan sebep bide daha hızlı tüyleniyormuşsun annem benle erkek kardeşimde fark olarak onu söyledi bende şuan daha çabuk tüylendim ama referans olarak bir kız çocuğum olmadı. tatlı hep sevmişimdir zaten ekşi ve acı şeylerle aram yoktur normalde de. bide ÇİKOLATADAN TİKSİNMEK Mİ???? sen kadınsın çikolatadan nasıl tiksinebilirsin

:) :) :)

yapalım valla baska isim alternatifi bile yok diyor o alıştı artık ismine diyor :))) ikinciye bana söz verirse karısmayacagına izin vericem zeynepe bendeyanına su naz bişeyde istemiyor
Bizimkisi de pek karışmak istemedi şimdi ben sana hangi kız ismini söylesem yanlış anlicaksin dedi :)) dogruuu valla altında birsey aradım bende eğer bi oğlumuz olursa tercihi ona birakicam hiç karismicam :) öyle anlaştık

Şimdi erkekmi olacak

Bende çok yerdım çikolatayı ama ıkı gundur çok fena tiksindim. Hatta ismini bile duyunca fena oluyorum. Acaba cinsiyetle ilgili bişeymi merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…