Çok güzel geçecek inşallahamin canım aminn inş yarın ayrıtılım varr meraktan duramıyorum evde dua edin emi
Anladım canım,teşekkür ederim,bu taktiklere ihtiyacımız olacak:)valla cnm cok kolay olmadi ilk basta kopekcigin surekli ninni modunda acip yanina yatip oglum hafiften poposuna vuruyodum sonra onu kestim bir iki gun yaninda yattim sonrada sadece kopekcigi actim uyumasini bekledim usulca epey bir öyle uyudu sonra sonra birakti kopekcigide istedigim gibi cunku bagimli olsun istemedim cnm
Benm kuzenimin kizi da zeynep azra babasi azrayi istemiyomus kuzenim tam doguma girerken bana bisey olursa azrayi da koy benm icimde kalmasin diyince adam duygulandi heralde kabul etmisAhaha aret yapalım kızlarımıziben zeynep ismini çok begeniyordum eskimiyor diye sonra kocama söyledim hiç Orali olmadı anlamını söyledikten sonra düşündü taşındı bana da diyor ki aslında zeynep güzel isim ya diyor şimdi zeynep i begendirdim azrayi nasıl begendiricem bakalım.isim tercihlerimiz birbirine benziyor :)
Ben kullandim bi sure nedir canim sorun?Pruluton depot 500mg iğne olan var mı arkadaşlar?
Sagol canim Amin Allah razi olsun. Hepimiz bebislerimize saglikla kavusuruz İnsaallahHayırlı olsun Prensesinnnsağlıcakla kavuşun birbirinize inşallah canım
iyi fikirmiş hayatım seninkide. biz acele taşınmıştık bu eve 1 hafta içinde o yüzden boya yaptıramamıştık, eşimde şimdi çok yanaşmıyo doğum öncesi boyaya ben başka yerde kalamıyorum çünkü. belki çocuk odasını boyatabiliriz ama ondanda emin değilim pek. bide doğumdan sonraya bırakırsam gelen giden çok olacağı için yalan olur o iş bizde :)ya bende eve komple boya istiyorum ama hamileyım boya kokusu rahatsız edicek yatmıyo olsam çıkar giderim boya yapılacağı zaman ama malesef ben birde her tarafa istiyorum o yüzden bebeğin kırkı çıksın anneme gitcem eşim o zaman yaptırsın boyalı dönüşte annemle gelir tekrar temizlik yaparız diye düşünüyorum o da kış temizliği olur :)
ben genelde sabitken hissediyorum, otururken falan. ama benimki kafasına göre belli ediyo kendini onu çözdüm artık. dün akşam yemekten sonra 1-2 döndü, sonra meyve yedim bi coştu sormayın gitsin eşimde tip tip bakıyodu karnıma dikkatini çekmiş elini koyunca durdu kızçem :)Arkadaşlar ne kadar sıklıkta hissediyorsunuz bebeklerinizi?
bi arkadaşımın kızı zeynep ada, bunuda düşünebilirsin bence canım uyumunu seviyorum ben ikisinin. bizimde tam net değil ama yağmur gibi duruyo şimdilikBen iki isimli düşünüyorum soyAdımız uzun olsada zeynep Azra istiyorum :) Babamız Azra da kararsız zeynep e okey verdi ikinci ismi de ona bıraktım zeynep ece,zeynep naz, Zeynep Azra böyle zeynepin yanına yakışan uyumlu bi isim beğenebilirse inşallahsiz neler düşünüyorsunuz?
sen eşine deki sınavlarda okulda vs z alfabede en sona kalıyo o yüzden yanına daha önde gelen bi isim koyalımki kızımız çok sıra beklemesin :)Ahaha aret yapalım kızlarımıziben zeynep ismini çok begeniyordum eskimiyor diye sonra kocama söyledim hiç Orali olmadı anlamını söyledikten sonra düşündü taşındı bana da diyor ki aslında zeynep güzel isim ya diyor şimdi zeynep i begendirdim azrayi nasıl begendiricem bakalım.isim tercihlerimiz birbirine benziyor :)
Kizlar ben bugun civil' in online satis sitesine girdim, cok guzel ve cok ucuz şeyler varBurda magazasida var ama ben yatarak gecirdigim icin hamileligimi mecbur internetten aliyorum. Bi bakin bence
Selam herkese. Bebeklerınız hayırlı olsun. Ben bişey soracaktım. Kız gebeliğiyle erkek gebeliğinin belirtılerı nasıl oluyor. Mesela erkek bebek bekleyenler nelere aşerıyosunuz nelerden tiksindiniz. Kuz bebek bekleyenler nelere aserdınız nelerden tiksindiniz. Bırde çikolatadan tiksinen varmı hiç. Tesekkur ederım
Selam herkese. Bebeklerınız hayırlı olsun. Ben bişey soracaktım. Kız gebeliğiyle erkek gebeliğinin belirtılerı nasıl oluyor. Mesela erkek bebek bekleyenler nelere aşerıyosunuz nelerden tiksindiniz. Kuz bebek bekleyenler nelere aserdınız nelerden tiksindiniz. Bırde çikolatadan tiksinen varmı hiç. Tesekkur ederım
annemle kayınvalidem erkek diyolardı baştan beri popom büyümedi hiç kilo verdim ben ilk 3 ay ondan sebep bide daha hızlı tüyleniyormuşsun annem benle erkek kardeşimde fark olarak onu söyledi bende şuan daha çabuk tüylendim ama referans olarak bir kız çocuğum olmadı. tatlı hep sevmişimdir zaten ekşi ve acı şeylerle aram yoktur normalde de. bide ÇİKOLATADAN TİKSİNMEK Mİ???? sen kadınsın çikolatadan nasıl tiksinebilirsin
Bizimkisi de pek karışmak istemedi şimdi ben sana hangi kız ismini söylesem yanlış anlicaksin dedi :)) dogruuu valla altında birsey aradımyapalım vallabaska isim alternatifi bile yok diyor o alıştı artık ismine diyor :))) ikinciye bana söz verirse karısmayacagına izin vericem zeynepe bende yanına su naz bişeyde istemiyor
Şimdi erkekmi olacakSenin de bebeğin hayırlı olsun canım.erkek bebeğin daha erken hareketlerinin hissedildiği söyleniyor bi de erkek genelde sola yerleşirmiş.tabi ne derece dogru bilmiyorum..yeme içmeyle ilgili bi fark göremedim ben ikinci bebeğime hamileyim.bi kızım var.kızıma hamileyken cay dan tiksinmiştim
Bende çok yerdım çikolatayı ama ıkı gundur çok fena tiksindim. Hatta ismini bile duyunca fena oluyorum. Acaba cinsiyetle ilgili bişeymi merak ettimannemle kayınvalidem erkek diyolardı baştan beri popom büyümedi hiç kilo verdim ben ilk 3 ay ondan sebep bide daha hızlı tüyleniyormuşsun annem benle erkek kardeşimde fark olarak onu söyledi bende şuan daha çabuk tüylendim ama referans olarak bir kız çocuğum olmadı. tatlı hep sevmişimdir zaten ekşi ve acı şeylerle aram yoktur normalde de. bide ÇİKOLATADAN TİKSİNMEK Mİ???? sen kadınsın çikolatadan nasıl tiksinebilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?