erken kız daha aşermelere allah korusun şimdiden başlama 3. ayın ortasına kadar işkence oluyorBende çok yerdım çikolatayı ama ıkı gundur çok fena tiksindim. Hatta ismini bile duyunca fena oluyorum. Acaba cinsiyetle ilgili bişeymi merak ettim
Ahaha AhahaBenm kuzenimin kizi da zeynep azra babasi azrayi istemiyomus kuzenim tam doguma girerken bana bisey olursa azrayi da koy benm icimde kalmasin diyince adam duygulandi heralde kabul etmis
İster soyismini kullansin ister kullanmasin kendi tercihi ama lütfen anne babasının tercihlerine saygı duysun zeynep azra olarak yaşasınsen eşine deki sınavlarda okulda vs z alfabede en sona kalıyo o yüzden yanına daha önde gelen bi isim koyalımki kızımız çok sıra beklemesin :)
biz bu mantıkla azra yağmur olsun istiyoduk ama 2 isim bide soyadı çok uzun geldi. e kız çocuğu yarın öbürgün evlendiğinde kendi soyadınıda kullanmak isterse çok daha uzun olucak diye azradan vazgeçtik şimdilik
Selam herkese. Bebeklerınız hayırlı olsun. Ben bişey soracaktım. Kız gebeliğiyle erkek gebeliğinin belirtılerı nasıl oluyor. Mesela erkek bebek bekleyenler nelere aşerıyosunuz nelerden tiksindiniz. Kuz bebek bekleyenler nelere aserdınız nelerden tiksindiniz. Bırde çikolatadan tiksinen varmı hiç. Tesekkur ederım
Benim kızım olucak kaç aydır çikolata yemiyorum hiç canım istemiyor :/ 1 yada 2 tane yemisimdr onun dışında acı ne yesem eksi ne yesem diye dusunuyordum eksi yiyince kendime geliyordum gözlerim açılıyor vallaSelam herkese. Bebeklerınız hayırlı olsun. Ben bişey soracaktım. Kız gebeliğiyle erkek gebeliğinin belirtılerı nasıl oluyor. Mesela erkek bebek bekleyenler nelere aşerıyosunuz nelerden tiksindiniz. Kuz bebek bekleyenler nelere aserdınız nelerden tiksindiniz. Bırde çikolatadan tiksinen varmı hiç. Tesekkur ederım
Ahaha Ahahaay bu hiç aklıma gelmedi kuzenin akliyla bin yaşasın emi bende kocama doğumda yanımda olmasını isiyorum benimle birlikte gir diyorum dayanamam gelemem diyor bende tehdit ediyorum korkuyor biraz en sonunda yapacağım şey ben ameliyathaneye girdiğimde hemsireyle özel cagirticam seni dedim o zaman mecbur girceksin dedim sonrada ikide bir durup durup öyle birşey yapmicaksin dimi, ama ben giremem, hem sen orda gözlerin kapalıyken ben napicam diyo sanırım beni bayiltcaklar zannediyor ben senin gözyaşına dayanamazken orada nasıl dayanabilirim diyor yani diyor da diyor benim dediğim tek şey bu isi ikimiz giriştik ikimiz temizlicez başka kacarn yok diyorum ayyy çok fenayimmm dimii
çikolatayı normalde çok severdim ama hamile kaldığımdan beri hiiç canım istemedi. tüp bebek transferinin ertesi günü canım ekşi bişiler istemişti ama bebeğe yormamıştım hiç, sonrasındada hep ekşi ve meyve istedi canım. bebiş kız geliyomuş. ama herkeste farklı olabiliyor belirtiler. gneelde halk arasında ye tatlıyı doğum hakkıyı ye ekşiyi doğur ayşeyi durumu olabiliyo. bide kız bebekte hamileliğin başlarında sürekli uyku hali, tansiyon düşüklüğü olabiliyo
Ada ismini evlenmeden önce hep diyordum kızım olursa ismi ada olsun diye ama kocamin sulalesinde ada var o yüzden istemiyorum. Şimdi beğendiğim iki isimde kimse yokken hemen doldurayim diyorum :)bi arkadaşımın kızı zeynep ada, bunuda düşünebilirsin bence canım uyumunu seviyorum ben ikisinin. bizimde tam net değil ama yağmur gibi duruyo şimdilik
Niye ben bırak tiksinmeyi oldum olası sevmem çikolatayı çocukluğumda bir paket çikolata en erken 1 günde biterdi o zamandan belliymiş sevmediğim hala da sevmemannemle kayınvalidem erkek diyolardı baştan beri popom büyümedi hiç kilo verdim ben ilk 3 ay ondan sebep bide daha hızlı tüyleniyormuşsun annem benle erkek kardeşimde fark olarak onu söyledi bende şuan daha çabuk tüylendim ama referans olarak bir kız çocuğum olmadı. tatlı hep sevmişimdir zaten ekşi ve acı şeylerle aram yoktur normalde de. bide ÇİKOLATADAN TİKSİNMEK Mİ???? sen kadınsın çikolatadan nasıl tiksinebilirsin
Aa alistir kocaniii daha vakit varken.benim kocam çok şükür öyle korkuları yok ama o orada ters birsey görüp kendimi tutamaz sinirlenirsem diye korkuyor.yoksa iğne kan etkilemez onu çünkü birer gün arayla bana iğne vuruyor :))) alışık.bende eşimin girmesini çok istiyorum doğuma ama değil kan görmek adam iğneyi görünce kendinden geçiyo gibi oluyo. beni, bebeğimi bırakıp onunla ilgilenirler diye girmesin bence daha sağlıklı girmemesi üçümüz içinde. ama son anda inat edip kandırırsamda bilemiyorum tabii. bide fotoğrafçı olucak yanımda yüksek ihtimalle arkadaşım olucak kendiside :)
Yok canım cinsiyetle değil hamilelikle alakalı ben hamileliğimden önce günde en az 20 bardak çay 1 kupa kahve içen insandım çaydan bir tiksindim ne çay ne kahve yaklaşık 4 aydır toplamda 1 bardak içmişliğim yoktur hatta kokuları bile hala rahatsız ediyor, sevdiğin şeylerden tiksinmen normaldir. Bebeğin hayrlı olsunBende çok yerdım çikolatayı ama ıkı gundur çok fena tiksindim. Hatta ismini bile duyunca fena oluyorum. Acaba cinsiyetle ilgili bişeymi merak ettim
Şimdi erkekmi olacak
annemle kayınvalidem erkek diyolardı baştan beri popom büyümedi hiç kilo verdim ben ilk 3 ay ondan sebep bide daha hızlı tüyleniyormuşsun annem benle erkek kardeşimde fark olarak onu söyledi bende şuan daha çabuk tüylendim ama referans olarak bir kız çocuğum olmadı. tatlı hep sevmişimdir zaten ekşi ve acı şeylerle aram yoktur normalde de. bide ÇİKOLATADAN TİKSİNMEK Mİ???? sen kadınsın çikolatadan nasıl tiksinebilirsin
pipisi varmışSelopi cinsiyet belli mi canım
İkiz hamilelik en başta iki kere kanamam oldu sürekli progestan kullanıyorum. şimdi de su mu yoksa akıntı mı diye gittim su değil dedi ama bunu verdiBen kullandim bi sure nedir canim sorun?
Niye ben bırak tiksinmeyi oldum olası sevmem çikolatayı çocukluğumda bir paket çikolata en erken 1 günde biterdi o zamandan belliymiş sevmediğim hala da sevmem
Aa alistir kocaniii daha vakit varken.benim kocam çok şükür öyle korkuları yok ama o orada ters birsey görüp kendimi tutamaz sinirlenirsem diye korkuyor.yoksa iğne kan etkilemez onu çünkü birer gün arayla bana iğne vuruyor :))) alışık.
Bilmem unutmuşumregliyken napıyordun peki?
Beni tüp bebek olduğu için önlem amaçlı olarak hem progestan iğneyi hem de proluton depot kullandım bende de şeffaf akıntı vardı ama ondan vermedi o yüzden seninki de akıntıdan değil bence dr lar seviyo bu iğneyi 28. haftana kadar kullan bence dedi dr un bitanesi rahim kasılmalarını önler dedi.İkiz hamilelik en başta iki kere kanamam oldu sürekli progestan kullanıyorum. şimdi de su mu yoksa akıntı mı diye gittim su değil dedi ama bunu verdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?