2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Bende çok yerdım çikolatayı ama ıkı gundur çok fena tiksindim. Hatta ismini bile duyunca fena oluyorum. Acaba cinsiyetle ilgili bişeymi merak ettim
erken kız daha aşermelere allah korusun şimdiden başlama 3. ayın ortasına kadar işkence oluyor şanslı kadınlardan ol ne bulantı ne aşerme mis her kadın farklıdır bence beni tatlıdan hiçbir bebiş tiksindiremez mesela benim bir arkadaşım var erkek bebek bekliyor bütün gün turşu ve limon yiyor biraz annene sor en çok onunkine benziyor hamileliğin. ne fark eder ayrıca cinsi allah sağlıkla versin kucağıma ister pipili olsun ister olmasın ben onu yerim çikolataya banıp

Benm kuzenimin kizi da zeynep azra babasi azrayi istemiyomus kuzenim tam doguma girerken bana bisey olursa azrayi da koy benm icimde kalmasin diyince adam duygulandi heralde kabul etmis
Ahaha Ahaha ay bu hiç aklıma gelmedi kuzenin akliyla bin yaşasın emi bende kocama doğumda yanımda olmasını isiyorum benimle birlikte gir diyorum dayanamam gelemem diyor bende tehdit ediyorum korkuyor biraz en sonunda yapacağım şey ben ameliyathaneye girdiğimde hemsireyle özel cagirticam seni dedim o zaman mecbur girceksin dedim sonrada ikide bir durup durup öyle birşey yapmicaksin dimi, ama ben giremem, hem sen orda gözlerin kapalıyken ben napicam diyo sanırım beni bayiltcaklar zannediyor ben senin gözyaşına dayanamazken orada nasıl dayanabilirim diyor yani diyor da diyor benim dediğim tek şey bu isi ikimiz giriştik ikimiz temizlicez başka kacarn yok diyorum ayyy çok fenayimmm dimii

İster soyismini kullansin ister kullanmasin kendi tercihi ama lütfen anne babasının tercihlerine saygı duysun zeynep azra olarak yaşasın hem ona olanak sunuyorum hangisini beğenirse onu kullansın :) zeynep azra yanyana çokta fena durmuyor benim çok hoşuma gitti.okulda zorlanacagindan eminim millet ikinci soruya geçerken bizimkisi daha soyismini yazmakla uğraşır kesin

çikolatayı normalde çok severdim ama hamile kaldığımdan beri hiiç canım istemedi. tüp bebek transferinin ertesi günü canım ekşi bişiler istemişti ama bebeğe yormamıştım hiç, sonrasındada hep ekşi ve meyve istedi canım. bebiş kız geliyomuş. ama herkeste farklı olabiliyor belirtiler. gneelde halk arasında ye tatlıyı doğum hakkıyı ye ekşiyi doğur ayşeyi durumu olabiliyo. bide kız bebekte hamileliğin başlarında sürekli uyku hali, tansiyon düşüklüğü olabiliyo

Benim kızım olucak kaç aydır çikolata yemiyorum hiç canım istemiyor :/ 1 yada 2 tane yemisimdr onun dışında acı ne yesem eksi ne yesem diye dusunuyordum eksi yiyince kendime geliyordum gözlerim açılıyor valla hamileliğin ilk başlarında cok uyuyordum şimdilerde eskisi gibi uyumuyorum.mide bulantim 11.haftada iki üç kere oldu oda aç kalınca kusma hiç olmadı goguslerim erkenden büyüdü. 15.haftadan itibaren bebeğimin hareketlerini hissediyorum.

Son düzenleme:

bende eşimin girmesini çok istiyorum doğuma ama değil kan görmek adam iğneyi görünce kendinden geçiyo gibi oluyo. beni, bebeğimi bırakıp onunla ilgilenirler diye girmesin bence daha sağlıklı girmemesi üçümüz içinde. ama son anda inat edip kandırırsamda bilemiyorum tabii. bide fotoğrafçı olucak yanımda yüksek ihtimalle arkadaşım olucak kendiside :)

bende iilk zamanlarda hep çikolata yedim herkes erkek dedi ama sonraki haftalarda 12 den sonra ekşi yemeye başladım :)) bence onunla alakası yok cinsiyetin ve kızım olacak :))) tatlıyı hala da yiyorum :)))

bi arkadaşımın kızı zeynep ada, bunuda düşünebilirsin bence canım uyumunu seviyorum ben ikisinin. bizimde tam net değil ama yağmur gibi duruyo şimdilik
Ada ismini evlenmeden önce hep diyordum kızım olursa ismi ada olsun diye ama kocamin sulalesinde ada var o yüzden istemiyorum. Şimdi beğendiğim iki isimde kimse yokken hemen doldurayim diyorum :)

Niye ben bırak tiksinmeyi oldum olası sevmem çikolatayı çocukluğumda bir paket çikolata en erken 1 günde biterdi o zamandan belliymiş sevmediğim hala da sevmem

Aa alistir kocaniii daha vakit varken.benim kocam çok şükür öyle korkuları yok ama o orada ters birsey görüp kendimi tutamaz sinirlenirsem diye korkuyor.yoksa iğne kan etkilemez onu çünkü birer gün arayla bana iğne vuruyor :))) alışık.

Bende çok yerdım çikolatayı ama ıkı gundur çok fena tiksindim. Hatta ismini bile duyunca fena oluyorum. Acaba cinsiyetle ilgili bişeymi merak ettim
Yok canım cinsiyetle değil hamilelikle alakalı ben hamileliğimden önce günde en az 20 bardak çay 1 kupa kahve içen insandım çaydan bir tiksindim ne çay ne kahve yaklaşık 4 aydır toplamda 1 bardak içmişliğim yoktur hatta kokuları bile hala rahatsız ediyor, sevdiğin şeylerden tiksinmen normaldir. Bebeğin hayrlı olsun

Selopi cinsiyet belli mi canım

benimki oldum olası korkuyo iğneden. hala nasıl Micro TESE oldu şaşkınız ama narkoz almış hali efsaneydi hem güldüm hem ağladım o gün. şimdi gülerek hatırlıyoruz çok şükür :)

kızlar bir şey sorucam size. bi arkadaşım bebiş için şampuan ve bebek yağı almayı düşünüyo. kendisi petranın avedien ürünlerini kullanıyomuş, doğal ürünlermiş. bebek için özel ürünleride varmış ama kullanan varmı hiç? doğal olduğu için bişi yapmaz diye düşünüyorum ama bilemedimde

regliyken napıyordun peki?
Bilmem unutmuşum hiç öyle tatlı krizine girdiğimi bilmem hayatımda çok nadirdir o dönemde de bir bardak şekerli çay yada sütlü tatlı yetiyordu ama ben biraz cinsim arkadaşlar şaşıp kalıyo nasıl tombişsin diye tatlı sevmem, hamur işi sevmem, bulgur işi sevmem sevmem de sevmem benim zaafım maalesef kuru yemiş ,cips ve güzel yemek yapmam

İkiz hamilelik en başta iki kere kanamam oldu sürekli progestan kullanıyorum. şimdi de su mu yoksa akıntı mı diye gittim su değil dedi ama bunu verdi
Beni tüp bebek olduğu için önlem amaçlı olarak hem progestan iğneyi hem de proluton depot kullandım bende de şeffaf akıntı vardı ama ondan vermedi o yüzden seninki de akıntıdan değil bence dr lar seviyo bu iğneyi 28. haftana kadar kullan bence dedi dr un bitanesi rahim kasılmalarını önler dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…