Bebisin hayırlı olsun canım :) tiksinti ğin şeylerin bence cinsiyetle alakası yok:) ben kokulara karşı çok hasaslasmistim... apartmanda biri soğanlı ya da sarımsaklı bişey yapsa burnumu pece gibi yazmayla sariyodum, naneli şekerin kokusunda tiksinmistim eşim gün içinde bile yemişse onu kokuyordu üstü başı, bi de sigara kokusunu zaten sevmem eşimde İçmez ama işyerinde bugün yanında sigara mi içtiler içerken yanlarına gitme diye tutturmustumSelam herkese. Bebeklerınız hayırlı olsun. Ben bişey soracaktım. Kız gebeliğiyle erkek gebeliğinin belirtılerı nasıl oluyor. Mesela erkek bebek bekleyenler nelere aşerıyosunuz nelerden tiksindiniz. Kuz bebek bekleyenler nelere aserdınız nelerden tiksindiniz. Bırde çikolatadan tiksinen varmı hiç. Tesekkur ederım
Ben bir doktora daha danışıcam perşembe ya da cuma öyle vurdurucam cnm. çok acıtıyormuş sanırım :) zaten kan sulandırıcı iğne kullanıyorum bu da ek olacak.. hamileliğin başından beri progestan 200 mg sabah akşam içiyorum cnmBeni tüp bebek olduğu için önlem amaçlı olarak hem progestan iğneyi hem de proluton depot kullandım bende de şeffaf akıntı vardı ama ondan vermedi o yüzden seninki de akıntıdan değil bence dr lar seviyo bu iğneyi 28. haftana kadar kullan bence dedi dr un bitanesi rahim kasılmalarını önler dedi.
zeynepzumra önlem amaçlı vermiş sanırım, ilaç sözlüğündeki açıklamasını bi oku istersen canım. rahim içi zarının gelişimi ve düşük tehtidine karşı kullanılır yazıyo
Canim civilin ürünlerini alınca biraz büyükçe alın, ürünleri çok kaliteli ama biraz ufaklar:) mesella ben yegenime elbise almıştım 6 aylık 3 aylıkken annesi giydirdi yani...Kizlar ben bugun civil' in online satis sitesine girdim, cok guzel ve cok ucuz şeyler varBurda magazasida var ama ben yatarak gecirdigim icin hamileligimi mecbur internetten aliyorum. Bi bakin bence
kızlar bir şey sorucam size. bi arkadaşım bebiş için şampuan ve bebek yağı almayı düşünüyo. kendisi petranın avedien ürünlerini kullanıyomuş, doğal ürünlermiş. bebek için özel ürünleride varmış ama kullanan varmı hiç? doğal olduğu için bişi yapmaz diye düşünüyorum ama bilemedimde
Bazı günler hiç durmuyor sanki, bazen 2 gün hiç sesi çıkmıyor takılıyor kafasına göre. Çok hareket ettiğimizde gevşeyip uyuyormuş bebek sallantıdan o yüzden bebekler doğduklarında sallandıklarında sakinleşirmiş. Çokta kafaya takmamak lazım bence şu evrede stresimizi hissediyorlar çünkü.
Kızlar benimde son bir haftadır kıpır kıpırdı hele cumartesi coştu resmen ama dünden beri hiç hissetmedim sanki...sizler de de böylr olduğunu duyunca rahatladım. İnş.bugün 2 pıt pıt yaparda rahatlatır beni oğluşum....stres yapmamaya çalışsamda takmışım sanırım kafaya...Arkadaşlar bebegimizin hareketleri gazla karistirilacak gibi birsey degil o kadar çok yumuşacık nazik dokunuyorlar ki annelerine gaz olsa bi kere Gaz rahatsız edici birsey hemde karnımizda gaz dolasirken böyle bi sizlama gibi oluyor hemde karnımizdan ses çıkartıyor.ama bebegimizin hareketleri öyle değişik ve güzel bir hareket ki daha once böyle birşeye şahit olmuş olamazsiniz.ben hareketlerini en güzel oturur pozisyonda ayaklarımi uzatirken birde yan yatınca hissediyorum birtek ben değil babickomuzda elini koyunca hissediyor artık çok şükür rabbime :) kızım iki kere iki gun boyunca çok az hareket etmişti normalde maşallah o kadar çok hareketli ki bazen inzivaya çekiyor galiba kendisini arada keyfi gelirse bi kere tepinp bidaha kaç saat boyunca hiç hareket etmediği günler de oldu ama yoruluyordur diye tahmin ediyorum çünkü maşallah çok hareket ediyor bicir bicir kaynıyor içimde anniskosunun balkizi yaa
Hayırlı olsun canımBebisin hayırlı olsun canım :) tiksinti ğin şeylerin bence cinsiyetle alakası yok:) ben kokulara karşı çok hasaslasmistim... apartmanda biri soğanlı ya da sarımsaklı bişey yapsa burnumu pece gibi yazmayla sariyodum, naneli şekerin kokusunda tiksinmistim eşim gün içinde bile yemişse onu kokuyordu üstü başı, bi de sigara kokusunu zaten sevmem eşimde İçmez ama işyerinde bugün yanında sigara mi içtiler içerken yanlarına gitme diye tutturmustumama ilk aserdigim şey hiç sevmediğim bişeydi ağır bi tatlıydi normalde bi ısırık bile alamadığım biseyden bayagi yemistim... ama en basindan beri erkek hissediyordum rüyamda da gördüm oglusum olcak simdi
Tesekkur ederım canımYok canım cinsiyetle değil hamilelikle alakalı ben hamileliğimden önce günde en az 20 bardak çay 1 kupa kahve içen insandım çaydan bir tiksindim ne çay ne kahve yaklaşık 4 aydır toplamda 1 bardak içmişliğim yoktur hatta kokuları bile hala rahatsız ediyor, sevdiğin şeylerden tiksinmen normaldir. Bebeğin hayrlı olsun
Hadi ya :) hangi kanal saat kacta, bende bakimBen de dün aksam aldım canım.bi de pazar gün tv de Merhababebek die bi program var orda iki şifre veriyo ve bu şifreler civilde yüzde 20indirim saglıyo.aksam 117 liralık bişeyler aldım ama 97 ödedim.güzel seyler var gercekten
Sızınkı kızmı erkekmiYok canım cinsiyetle değil hamilelikle alakalı ben hamileliğimden önce günde en az 20 bardak çay 1 kupa kahve içen insandım çaydan bir tiksindim ne çay ne kahve yaklaşık 4 aydır toplamda 1 bardak içmişliğim yoktur hatta kokuları bile hala rahatsız ediyor, sevdiğin şeylerden tiksinmen normaldir. Bebeğin hayrlı olsun
Yani istiyosan yaninda illaki senin dedigin olacak kacari yok dedigin gibiAhaha Ahahaay bu hiç aklıma gelmedi kuzenin akliyla bin yaşasın emi bende kocama doğumda yanımda olmasını isiyorum benimle birlikte gir diyorum dayanamam gelemem diyor bende tehdit ediyorum korkuyor biraz en sonunda yapacağım şey ben ameliyathaneye girdiğimde hemsireyle özel cagirticam seni dedim o zaman mecbur girceksin dedim sonrada ikide bir durup durup öyle birşey yapmicaksin dimi, ama ben giremem, hem sen orda gözlerin kapalıyken ben napicam diyo sanırım beni bayiltcaklar zannediyor ben senin gözyaşına dayanamazken orada nasıl dayanabilirim diyor yani diyor da diyor benim dediğim tek şey bu isi ikimiz giriştik ikimiz temizlicez başka kacarn yok diyorum ayyy çok fenayimmm dimii
Merhaba canim. Hayirli olsun :) ben bu haftaya kadar cikolatadan nefret ettim, hatta eşim nutella yerdi, ben yanimdan kovardim cikolata kokuyosun diye o derece yani. Gece gunduz erik yedim. İlk baslarda çagla, sonra erik cikinca erik :) ama bi haftadir cikolata puding vs bol bol götürüyorumSelam herkese. Bebeklerınız hayırlı olsun. Ben bişey soracaktım. Kız gebeliğiyle erkek gebeliğinin belirtılerı nasıl oluyor. Mesela erkek bebek bekleyenler nelere aşerıyosunuz nelerden tiksindiniz. Kuz bebek bekleyenler nelere aserdınız nelerden tiksindiniz. Bırde çikolatadan tiksinen varmı hiç. Tesekkur ederım
Hayırlı olsun canımMerhaba canim. Hayirli olsun :) ben bu haftaya kadar cikolatadan nefret ettim, hatta eşim nutella yerdi, ben yanimdan kovardim cikolata kokuyosun diye o derece yani. Gece gunduz erik yedim. İlk baslarda çagla, sonra erik cikinca erik :) ama bi haftadir cikolata puding vs bol bol götürüyorumdun ogrendim Rabbimin izniyle kizimiz olucakmis
Merhaba canim. Hayirli olsun :) ben bu haftaya kadar cikolatadan nefret ettim, hatta eşim nutella yerdi, ben yanimdan kovardim cikolata kokuyosun diye o derece yani. Gece gunduz erik yedim. İlk baslarda çagla, sonra erik cikinca erik :) ama bi haftadir cikolata puding vs bol bol götürüyorumdun ogrendim Rabbimin izniyle kizimiz olucakmis
Benim ki erkek ve kız çocuk çok istememe rağmen hamileliğim ilk gününden beri erkek hissettim kız aklımın ucundan bile geçmedi sen ne hissediyorsun muhtemelen cinsiyeti odur ama sağlıklı olsun da cinsiyetin hiççç önemi yokSızınkı kızmı erkekmi
Surekli duşa gırmek istıyorum. Sanki hep ter kokuyorum sanıyorum. Duşa gırıp çıkıyorum sanki hiç yıkanmamışım gıbı gelıyor.Benim ki erkek ve kız çocuk çok istememe rağmen hamileliğim ilk gününden beri erkek hissettim kız aklımın ucundan bile geçmedi sen ne hissediyorsun muhtemelen cinsiyeti odur ama sağlıklı olsun da cinsiyetin hiççç önemi yok
Canım kokusuz boyalarda varmış eğer illa istersen öyle bişey olabilir. benim gelenim gidenim 40 günde tamamlanır heralde :) gelmeyende annemden geldikten sonra gelsin:)iyi fikirmiş hayatım seninkide. biz acele taşınmıştık bu eve 1 hafta içinde o yüzden boya yaptıramamıştık, eşimde şimdi çok yanaşmıyo doğum öncesi boyaya ben başka yerde kalamıyorum çünkü. belki çocuk odasını boyatabiliriz ama ondanda emin değilim pek. bide doğumdan sonraya bırakırsam gelen giden çok olacağı için yalan olur o iş bizde :)
hayırlı olsun canım :) ikiz olunca cok ketiremiyolar doktorlar herhalde :)Cinsiyetleri benim kadar değişen yoktur sanırım
1 kız 1 erkek
2 kız
1 kız 1 erkek
2 erkek
Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah... Erkek ismi bulmak zor :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?