2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Bebisin hayırlı olsun canım :) tiksinti ğin şeylerin bence cinsiyetle alakası yok:) ben kokulara karşı çok hasaslasmistim... apartmanda biri soğanlı ya da sarımsaklı bişey yapsa burnumu pece gibi yazmayla sariyodum, naneli şekerin kokusunda tiksinmistim eşim gün içinde bile yemişse onu kokuyordu üstü başı, bi de sigara kokusunu zaten sevmem eşimde İçmez ama işyerinde bugün yanında sigara mi içtiler içerken yanlarına gitme diye tutturmustum ama ilk aserdigim şey hiç sevmediğim bişeydi ağır bi tatlıydi normalde bi ısırık bile alamadığım biseyden bayagi yemistim... ama en basindan beri erkek hissediyordum rüyamda da gördüm oglusum olcak simdi

zeynepzumra önlem amaçlı vermiş sanırım, ilaç sözlüğündeki açıklamasını bi oku istersen canım. rahim içi zarının gelişimi ve düşük tehtidine karşı kullanılır yazıyo

Eklentiler

• proluton.webp
    22,6 KB · Görüntüleme: 39
Ben bir doktora daha danışıcam perşembe ya da cuma öyle vurdurucam cnm. çok acıtıyormuş sanırım :) zaten kan sulandırıcı iğne kullanıyorum bu da ek olacak.. hamileliğin başından beri progestan 200 mg sabah akşam içiyorum cnm

saol cnm doktor hiç açıklama yapmadı bende soramadım çünkü 5-10 dk da çıkıyoruz odadan iyi ilgili bir doktor bulamadım

Kizlar ben bugun civil' in online satis sitesine girdim, cok guzel ve cok ucuz şeyler var Burda magazasida var ama ben yatarak gecirdigim icin hamileligimi mecbur internetten aliyorum. Bi bakin bence
Canim civilin ürünlerini alınca biraz büyükçe alın, ürünleri çok kaliteli ama biraz ufaklar:) mesella ben yegenime elbise almıştım 6 aylık 3 aylıkken annesi giydirdi yani...

Ben mustela kullandım canım.çok da memnun kaldım.konak falan hiç olmadı kızımda.söylediğin ürünü hiç duymadım.eczanelerde falan mı satılıyo acaba

Kızlar benimde son bir haftadır kıpır kıpırdı hele cumartesi coştu resmen ama dünden beri hiç hissetmedim sanki...sizler de de böylr olduğunu duyunca rahatladım. İnş.bugün 2 pıt pıt yaparda rahatlatır beni oğluşum....stres yapmamaya çalışsamda takmışım sanırım kafaya...

Hayırlı olsun canım

Tesekkur ederım canım

Hadi ya :) hangi kanal saat kacta, bende bakim

Sızınkı kızmı erkekmi

Yani istiyosan yaninda illaki senin dedigin olacak kacari yok dedigin gibibirlikte yaptinz birazda o sikilsin sen karninda tasiyosun ya

Merhaba canim. Hayirli olsun :) ben bu haftaya kadar cikolatadan nefret ettim, hatta eşim nutella yerdi, ben yanimdan kovardim cikolata kokuyosun diye o derece yani. Gece gunduz erik yedim. İlk baslarda çagla, sonra erik cikinca erik :) ama bi haftadir cikolata puding vs bol bol götürüyorum dun ogrendim Rabbimin izniyle kizimiz olucakmis

Hayırlı olsun canım

Allah bağışlasın canım hayırlı olsun

Sızınkı kızmı erkekmi
Benim ki erkek ve kız çocuk çok istememe rağmen hamileliğim ilk gününden beri erkek hissettim kız aklımın ucundan bile geçmedi sen ne hissediyorsun muhtemelen cinsiyeti odur ama sağlıklı olsun da cinsiyetin hiççç önemi yok

Surekli duşa gırmek istıyorum. Sanki hep ter kokuyorum sanıyorum. Duşa gırıp çıkıyorum sanki hiç yıkanmamışım gıbı gelıyor.

Canım kokusuz boyalarda varmış eğer illa istersen öyle bişey olabilir. benim gelenim gidenim 40 günde tamamlanır heralde :) gelmeyende annemden geldikten sonra gelsin:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…