- 3 Aralık 2015
- 2.626
- 3.304
- 63
Sonuç eşimin istediği gibi oldu :) Ben sağlıkla kucağıma almak istiyorum sadece kız erkek hiç farketmez ama kıyafet için önemli tabi :)hayırlı olsun canım :) ikiz olunca cok ketiremiyolar doktorlar herhalde :)
Kış olmasına rağmen aynı durum bende de vardı duş jeli tenim o kadar pis kokuyordu ki kendimden huylanmıştım özellikle göbek bölgemde tüylenme oldu ve tüyler hızlı büyümeye başladı eskiye nazaran, tatlı ekşi hiç aşermedim kusmam olmadı sürekli bulantı hali ve iştahsızlık, uyku problemi hala var belki de çalıştığım için akşam eve geldiğimde pilim bitiyor. İlk hamileliğin sanırım doktora gittin mi?Surekli duşa gırmek istıyorum. Sanki hep ter kokuyorum sanıyorum. Duşa gırıp çıkıyorum sanki hiç yıkanmamışım gıbı gelıyor.
Cinsiyetleri benim kadar değişen yoktur sanırım
1 kız 1 erkek
2 kız
1 kız 1 erkek
2 erkek
Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah... Erkek ismi bulmak zor :/
Canım kokusuz boyalarda varmış eğer illa istersen öyle bişey olabilir. benim gelenim gidenim 40 günde tamamlanır heralde :) gelmeyende annemden geldikten sonra gelsin:)
öyle canım :) yine de sana tavsiyem hastahane çıkışlarını birer takımlarını hep uniseks al :) çünkü yani ikiz neticede :) doktor bu kadar kafanı da karıştırmış için rahat olur en azından :)Sonuç eşimin istediği gibi oldu :) Ben sağlıkla kucağıma almak istiyorum sadece kız erkek hiç farketmez ama kıyafet için önemli tabi :)
Evet anlamları açısından da güzel ama eşim her isme bişi buluyor ben hastanedeyken kafasına göre nüfus kağıdı çıkarmasından korkuyorum :)Yiğit ve Mert diye iki kardeş var mesela arkadaşımın çocukları. ikiz değiller ama uygunlar birbirlerine
daha hiç bir şey almadım canım korkuyorum nedense.. 7. ayı beklicem sanırım ağırlaşırsam da eşim ya da kayınvalidem gider beraber alırlar.. genç kv var :)öyle canım :) yine de sana tavsiyem hastahane çıkışlarını birer takımlarını hep uniseks al :) çünkü yani ikiz neticede :) doktor bu kadar kafanı da karıştırmış için rahat olur en azından :)
Canım bence çok geçerliliği yok onların.Benim oğlum olacak nasipse.Evet tatlı yedim,çok da severek ama ben normalde de tatlıyı severim,çok ekşi şeyleri sevmem.Şimdi bazılarında tutuyor bazılarında tutmuyor söylenenlere bakılınca,o Zaman bunun bir tesadüf olduğu söylenebilir.Sonuç Herkesde aynı olmuyor çünkü.sağlıkla kucaklarımıza alalım inşallah bebeklerimizi.Bende çok yerdım çikolatayı ama ıkı gundur çok fena tiksindim. Hatta ismini bile duyunca fena oluyorum. Acaba cinsiyetle ilgili bişeymi merak ettim
gelecek inşallah canım hepimiz sevcez tabi biz verebilirsek başkasına kendimiz sevmekten :)kokusuz boyayı duymadım hiç bi araştırırım çok mantıklı geliyo kulağa, bizimkiler haftada tamamlanıp 40ına kadar 3-5 kere gelirler tahminen. herkes bebişi bekliyo heyecanla, olması için çok uğraşıldı gelsinde sevelim artık diyolar :)
Ben sadece çikolatadan tiksindim. Bırde saçlarım çok kuruyor. Sağlıkla gelsin bebişlerimiz İnşallahCanım bence çok geçerliliği yok onların.Benim oğlum olacak nasipse.Evet tatlı yedim,çok da severek ama ben normalde de tatlıyı severim,çok ekşi şeyleri sevmem.Şimdi bazılarında tutuyor bazılarında tutmuyor söylenenlere bakılınca,o Zaman bunun bir tesadüf olduğu söylenebilir.Sonuç Herkesde aynı olmuyor çünkü.sağlıkla kucaklarımıza alalım inşallah bebeklerimizi.
Cinsiyetleri benim kadar değişen yoktur sanırım
1 kız 1 erkek
2 kız
1 kız 1 erkek
2 erkek
Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah... Erkek ismi bulmak zor :/
iyiymiş bari :) zevkinden de şüphe etmiyorsan :)Evet anlamları açısından da güzel ama eşim her isme bişi buluyor ben hastanedeyken kafasına göre nüfus kağıdı çıkarmasından korkuyorum :)
daha hiç bir şey almadım canım korkuyorum nedense.. 7. ayı beklicem sanırım ağırlaşırsam da eşim ya da kayınvalidem gider beraber alırlar.. genç kv var :)
büyüklerin söyleyeceği hiç birşeye inanma yok ekşi aşerirsen kız, tatlıysa erkek, yok göbeğin sivri falan, yüzün güzelleşti kesin erkek, çirkinleştin kız falan bir sürü şey söylerler. Ama bir çoğu boş inanışlar :)Mesela ben tatlıyı çok severdim ağzıma süresim gelmiyor şu an ama bebek erkek :) Benim tek okuduğum ilk hamileliğinse erkek bebekte hareketler daha erken hissedilebiliyor ama o da kesin değil bence birçok etkene bağlı bu da. O yüzden bende şu belirti var aman kız mı erkek mi diye kafanı yorma çabucak 4-5. aya geleceksin zaten öğreneceksin cinsiyeti keyfini çıkar :)Selam herkese. Bebeklerınız hayırlı olsun. Ben bişey soracaktım. Kız gebeliğiyle erkek gebeliğinin belirtılerı nasıl oluyor. Mesela erkek bebek bekleyenler nelere aşerıyosunuz nelerden tiksindiniz. Kuz bebek bekleyenler nelere aserdınız nelerden tiksindiniz. Bırde çikolatadan tiksinen varmı hiç. Tesekkur ederım
Her doğal ürün yazana inanma bence. Bunlara bu kadar para verebilecek durumun varsa mustela,biobaby, unibaby, sebamed,bioderma gibi bir sürü ürün var en azından garantili falan ,uzmanlıkları sağlık alanı. Birde kullandığın ürünü devam ettirmek zorunda kalabilirsin ilk tercihlerini ona göre yap bence bebek cildi değişikliği pek kaldırmazkızlar bir şey sorucam size. bi arkadaşım bebiş için şampuan ve bebek yağı almayı düşünüyo. kendisi petranın avedien ürünlerini kullanıyomuş, doğal ürünlermiş. bebek için özel ürünleride varmış ama kullanan varmı hiç? doğal olduğu için bişi yapmaz diye düşünüyorum ama bilemedimde
kesin cnm ayrıntılıda da kesinleşir :) saolasınhayırlı olsun canım kesin mi artık :))
eşim zevklidir kayınvalide de denize düşen yılana sarılır hesabı :) zaten 3-6 aylıkları kendim ayaklanınca gider alırım olmadı internet siparişi :)iyiymiş bari :) zevkinden de şüphe etmiyorsan :)
Hadi ya :) hangi kanal saat kacta, bende bakim
nerdeydin canım :))Selam annisler cok ozlemisim burayıhepinizie sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?