2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Surekli duşa gırmek istıyorum. Sanki hep ter kokuyorum sanıyorum. Duşa gırıp çıkıyorum sanki hiç yıkanmamışım gıbı gelıyor.
Kış olmasına rağmen aynı durum bende de vardı duş jeli tenim o kadar pis kokuyordu ki kendimden huylanmıştım özellikle göbek bölgemde tüylenme oldu ve tüyler hızlı büyümeye başladı eskiye nazaran, tatlı ekşi hiç aşermedim kusmam olmadı sürekli bulantı hali ve iştahsızlık, uyku problemi hala var belki de çalıştığım için akşam eve geldiğimde pilim bitiyor. İlk hamileliğin sanırım doktora gittin mi?

Cinsiyetleri benim kadar değişen yoktur sanırım
1 kız 1 erkek
2 kız
1 kız 1 erkek
2 erkek

Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah... Erkek ismi bulmak zor :/

Yiğit ve Mert diye iki kardeş var mesela arkadaşımın çocukları. ikiz değiller ama uygunlar birbirlerine

Canım kokusuz boyalarda varmış eğer illa istersen öyle bişey olabilir. benim gelenim gidenim 40 günde tamamlanır heralde :) gelmeyende annemden geldikten sonra gelsin:)

kokusuz boyayı duymadım hiç bi araştırırım çok mantıklı geliyo kulağa, bizimkiler haftada tamamlanıp 40ına kadar 3-5 kere gelirler tahminen. herkes bebişi bekliyo heyecanla, olması için çok uğraşıldı gelsinde sevelim artık diyolar :)

Sonuç eşimin istediği gibi oldu :) Ben sağlıkla kucağıma almak istiyorum sadece kız erkek hiç farketmez ama kıyafet için önemli tabi :)
öyle canım :) yine de sana tavsiyem hastahane çıkışlarını birer takımlarını hep uniseks al :) çünkü yani ikiz neticede :) doktor bu kadar kafanı da karıştırmış için rahat olur en azından :)

Yiğit ve Mert diye iki kardeş var mesela arkadaşımın çocukları. ikiz değiller ama uygunlar birbirlerine
Evet anlamları açısından da güzel ama eşim her isme bişi buluyor ben hastanedeyken kafasına göre nüfus kağıdı çıkarmasından korkuyorum :)
daha hiç bir şey almadım canım korkuyorum nedense.. 7. ayı beklicem sanırım ağırlaşırsam da eşim ya da kayınvalidem gider beraber alırlar.. genç kv var :)

Bende çok yerdım çikolatayı ama ıkı gundur çok fena tiksindim. Hatta ismini bile duyunca fena oluyorum. Acaba cinsiyetle ilgili bişeymi merak ettim
Canım bence çok geçerliliği yok onların.Benim oğlum olacak nasipse.Evet tatlı yedim,çok da severek ama ben normalde de tatlıyı severim,çok ekşi şeyleri sevmem.Şimdi bazılarında tutuyor bazılarında tutmuyor söylenenlere bakılınca,o Zaman bunun bir tesadüf olduğu söylenebilir.Sonuç Herkesde aynı olmuyor çünkü.sağlıkla kucaklarımıza alalım inşallah bebeklerimizi.

gelecek inşallah canım hepimiz sevcez tabi biz verebilirsek başkasına kendimiz sevmekten :)

Ben sadece çikolatadan tiksindim. Bırde saçlarım çok kuruyor. Sağlıkla gelsin bebişlerimiz İnşallah

iyiymiş bari :) zevkinden de şüphe etmiyorsan :)

büyüklerin söyleyeceği hiç birşeye inanma yok ekşi aşerirsen kız, tatlıysa erkek, yok göbeğin sivri falan, yüzün güzelleşti kesin erkek, çirkinleştin kız falan bir sürü şey söylerler. Ama bir çoğu boş inanışlar :)Mesela ben tatlıyı çok severdim ağzıma süresim gelmiyor şu an ama bebek erkek :) Benim tek okuduğum ilk hamileliğinse erkek bebekte hareketler daha erken hissedilebiliyor ama o da kesin değil bence birçok etkene bağlı bu da. O yüzden bende şu belirti var aman kız mı erkek mi diye kafanı yorma çabucak 4-5. aya geleceksin zaten öğreneceksin cinsiyeti keyfini çıkar :)

Her doğal ürün yazana inanma bence. Bunlara bu kadar para verebilecek durumun varsa mustela,biobaby, unibaby, sebamed,bioderma gibi bir sürü ürün var en azından garantili falan ,uzmanlıkları sağlık alanı. Birde kullandığın ürünü devam ettirmek zorunda kalabilirsin ilk tercihlerini ona göre yap bence bebek cildi değişikliği pek kaldırmaz

Bende dün gördüm miniği tabi ne kadar gösterdiyse yüzüstü yatıyor benim inatçı keçi orda tepiniyor ölçümlerini almak 20dakkasını aldı zavallı doktorun lazlık var mı dedi (var benim zoruna mı gitti demedim ) iyiymiş keçi bir yüzünü göremedik ama bir doğsun bütün bir gün boyunca bakacam gıcık çocuk kocamda aynı anası diye çanak tuttu zaten doktora

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…