2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
evet malesef çok acıtıyor anneme yaptırıyodum ben kadın 20 dakka da anca yapıyodu ve çoğu zaman bi taraftan çıkarıp diğer diğer taraftan devam ediyodu. Eğer sıkıntın yoksa başka bir doktora danış da öyle kullan bence de ben bıraktğımda halay çekmiştim:) haftada bir vuruluyosun de mi?

canım sadece 1 tane verdi. Bu haftada da vuruluyor demek. daha vurdurmadım :)

benimki oldum olası korkuyo iğneden. hala nasıl Micro TESE oldu şaşkınız ama narkoz almış hali efsaneydi hem güldüm hem ağladım o gün. şimdi gülerek hatırlıyoruz çok şükür :)
Ee bu yolda yapilmayacak hicbirsey yok hersey karşılıklı :)

Bana kızım iki kere böyle yaptı.hic hareket etmiyor sansam da çok hafif dokunuslar yapıyordu sonra bi daha kaç saat boyunca tık yoktu.normaldir stres sıkıntı yapma daha kemikleri nekadarcik ki zaten yoruluyordur annesi azcık dinlensin onunda hakkı :)

Yani istiyosan yaninda illaki senin dedigin olacak kacari yok dedigin gibibirlikte yaptinz birazda o sikilsin sen karninda tasiyosun ya
Ya ben onun böyle bi ana şahitlik etmesini kolay kolay olmadığını annesinin kıymetini benim kıymetimi daha da çok anlamasini kızımızın dünyaya gelir gelmez yüzünü ilk onun görmesini cok istiyorum benim eşim nankör bi insan değil çok şükür rabbim bana öyle güzel es nasip etmiş ki sonsuz şükür olsun ama bu anlarda görsün istiyorum :)

Cinsiyetleri benim kadar değişen yoktur sanırım
1 kız 1 erkek
2 kız
1 kız 1 erkek
2 erkek

Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah... Erkek ismi bulmak zor :/
AY evet ya erkek isim gerçekten zor :) ama şunu kabul etmek gerekiyor ki kız her zaman daha zevkli oluyor

Detaylı ultrasonu yaptırdım çok şükür sorunsuz atlattık sırada şeker yükleme var onuda iki hafta sonra yaptıracağım
Canım ben sağlık ocağında açlık şekerim olcturdum 76 cikti doktoruma şeker yüklemesi yapmama gerek var.mi dedim Hayır şekerin iyi gerek yok dedi zaten yaptırmak ta istemiyordum

AY evet ya erkek isim gerçekten zor :) ama şunu kabul etmek gerekiyor ki kız her zaman daha zevkli oluyor
babamız gayet memnun ben sağlıklı olsunlar sağlıkla doğsunlar başka bir şey istemiyorum . 2 kız dediklerinde eşim kalp krizi geçiriyordu.. :) Ama isim bulmak cidden zor.. pembeler 3. ye nasip olur inş :)

babamız gayet memnun ben sağlıklı olsunlar sağlıkla doğsunlar başka bir şey istemiyorum . 2 kız dediklerinde eşim kalp krizi geçiriyordu.. :) Ama isim bulmak cidden zor.. pembeler 3. ye nasip olur inş :)
Evet cinsiyet Enson düşünüleck şey bakma bizimkisi merak ama tek isteğimiz sağlıklı hayırlı evlat olsunlar inşallah.insallah onları böyle sabırsız beklyisimizin üzerlerine titrememizin karsiligini hayırlı evlat olduklarını görerek alırız :)

Amin cnm amin inşallah :) Rabbim hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı ve büyütmeyi nasip etsin bebeklerimizi.
Stresli günler.. Benim eşim sorunlu biraz açılmış konum bile var o yüzden tadını çıkarabilmiş değilim hamileliğin... hayatında tadı bebeklerimle olacak inş. :)

Sızınkı kızmı erkekmi
cnm hayırlı olsun bebikin.. benim bebeğim kız olacak inşallah..
ben 6.haftadan 16 ya kadar hergün bulantı-kusma-iştahsızlık yaşadım..
12 ye kadar hep mandalina portakal yedm. midemi rahalatıyordu ferah geliyordu. normal yemek yiyemedim iyi beslenemedim. akşamları da şerbetli tatlı çekti canım. tatlı yiyip uyuyordum...
12. haftadan sonra yemek yemeye başladım,bu sefer et , ekşi erk ve ekşi elma çekiyodu canım .. bi de arnavut ciğeri.. aşeriyodum resmen.. şu an hala tatlı canım çekmiyor ekşi çekiyor :)
ama bünyeden bünyeye cidden değişiklik gösteriyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…