2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Kızlar bişey sorucam,şimdi ben son adet tarihime göre 17+4üm,son adet tarihim 22ocak. Doktor ultrasona bakaraken 16+4 dedi,bu 1hafta geriliğin sebebi nedir bi de hamile kaldığım günü bulmak istiyorum bunun için 16haft4gün gerimi gitmeliyim

Canım o sürekli değişecek bence sen adet tarihine göre hesapla benim 11+1 de 10+2 çıktı geri almış diye ağladım doktor o önemli değil diye teselli etmeye çalışmıştı ama çok kanamam vardı birde geri çıktı diye gidiyo zannetmistim. baya da geri geldi hattam 2 hafta kadar once 17+6 da doktora nasıl dedim hala geride mi 1-2 gün one bile geçmiş 18+ 1 gibi ama bu geri kalıp önde olmasi önemli değil sen adetine göre saymaya devam et. Birde hangi gün hamile kaldığını bulamazsınız gibi canım anca 1-2 kere birlikte olduysan şu günde kalmışım dersin ama onun dışında geç döllenme ihtimali de var

Gayet açıklayıcıydı bu sağol canım

S sltncp M melek1212 @leyl-i efruz ve diger tum guzel annelerbiz iyi haberlerle geldk sukurler olsun.suyum normal bir bebekte oldugu kadar,mesanemiz kuculmus yani sorun yokgittigim docent ilk kez boyle bir sey goruyorum diyor.evet burdan 16.haftada suyu az olup bebisinde iseme problemi olanlara sesleniyorum alllahin izni ile geciyor.darisi iyi haber bekleyen tum hamislerin basin besyo_86 ve diger arkadaslar iyi haberlrinizi bekliyorum

güzel haber almana sevindim canım darısı bekleyen herkesin başına inşallahhh

Kizlar detayliyi iptal ettiler bugun hastaneden :S. Soylede bir durum var doktorum hastaneyi degistirdi ayın 1inde goreve baslicak 6sindan once doktora gidemicem 22 haftalik olucam gec olurmu acaba

D dorti ben ilk aylarda çikolatadan tiksinmiştim şu an yiyorum. Tuzlu aşeriyorum hep. Erkek dediler
Hayırlı olsun. İnşallah Rabbim benimde gönlüme göre verir. Bende çikolatadan tıksındım. Görunce bıle midem kalkıyor. Hep etşi tavuklu yemekler pizza hamburger gıbı şeyler canım istıyor. Bakalım hayırlısı

Canım maşallah çoooook sevindim inan ki.. :) hep güzel devam etsin ins

Hayırlı olsun canm şimdi tadını çıkar hamileliğin

Canım nasıl sevindim anlatamam çok şükür Rabbime evlatlar la imtihan etmesin bizi. hep böyle güzel haberlerle gelelim inşallah :) masallah yavruya annesini nasılda sevindirdi bugün sende yavrunu sevindirip tatlıyla ödüllendir :)

Canmmm çok sevindim.. gözünaydın kuzucum

Kizlar detayliyi iptal ettiler bugun hastaneden :S. Soylede bir durum var doktorum hastaneyi degistirdi ayın 1inde goreve baslicak 6sindan once doktora gidemicem 22 haftalik olucam gec olurmu acaba
yok canım bence normal zaten 20-24 diye geçiyo ayrıntılı ultrason hatta poyyeb 25 haftalikken gitmiş ilk.bebeginde şu anda öyle yapacak seninki tam ideal

Merhaba kizlar,uzun zamandir takip ediyorum yazdiklarinizi.bende kiz annesi olucam Allah izin verirse.bugun detayli ultrason icin gittim doktora.hersey cok iyi cok sukur:))
Atıl Yuksele gittim.doppler analizlerinde bilateral minimal notch saptandi sadece.rahmi besleyen ana damarlarin ikisinde de centik varmis yani.ilerde gecebilirmis ya da yuksek tansiyona neden olabilirmis bir de bebegin kilosu dusuk olabilirmis.boyle birseyi daha once yasayan oldu mu? Dr su an yapcak bisiy yok takiptw kalmak kazim dedi..

aramıza hosgeldin canım kızın hayırlı olsun sağlıkla gelsin insallah. sende riskli gebeliklerin arasındasın ben ve bi kac arakdasta farkli sebeplerden dolayı hala risk altında yatıslardayız ama insallah sag salim kavuşcaz yavrulara takip edilmekten başka çaremizde yok tansiyonunu kendin gün içinde takip et canım.

Ayy o kadar sevindim kiiii yaaa
Masallah 41 kere yavru kusuna
Ay nasil guzel bir haber ya,oglumla sizi opuyoruz
Insallah hep guzel haberler verelim insallahhhhh

Canım önce sağlıklı sonra gönlünden geçen olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…