haklısın canım durduk yere bide şeker çıkarırlar yarın kanını verip tatlının dibine vur inşallah :)Iyi dileklerde bulunan herkese cooooooook tesekkurler allah razi olsun. @leyl-i efruz tatli isini yarina birakicam,yarin sabah saglikocagina kan verecegim sekerim mekerim cikmasin. Yarin oglusla hesaplasiriz ins.
Canım Eşimde dr yaptırmam konusunda ısrarcı doktorumun fikrini henğz sormadım bakalım ne karar çıkacak arkadaşımada aynı şekilde yaptırıp gerek yok demiş bilemiyorum ki ?Canım ben sağlık ocağında açlık şekerim olcturdum 76 cikti doktoruma şeker yüklemesi yapmama gerek var.mi dedim Hayır şekerin iyi gerek yok dedi zaten yaptırmak ta istemiyordum
Merhaba hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin .Bendede damarlar normal çıktı ama hormon değerleri düşük olduğu için tansiyondan şüphelendiler ben Murat Yayla'ya gittim Aspirine başlamıştı 24 haftadan sonra bırakıyorum önleyici tedavi olarak kullandım İnşallah son aylarda sorun olmazMerhaba kizlar,uzun zamandir takip ediyorum yazdiklarinizi.bende kiz annesi olucam Allah izin verirse.bugun detayli ultrason icin gittim doktora.hersey cok iyi cok sukur:))
Atıl Yuksele gittim.doppler analizlerinde bilateral minimal notch saptandi sadece.rahmi besleyen ana damarlarin ikisinde de centik varmis yani.ilerde gecebilirmis ya da yuksek tansiyona neden olabilirmis bir de bebegin kilosu dusuk olabilirmis.boyle birseyi daha once yasayan oldu mu? Dr su an yapcak bisiy yok takiptw kalmak kazim dedi..
Amin İnşallah canım sağolunCanım önce sağlıklı sonra gönlünden geçen olsun
Elhamdülillah canım, gözünüz aydın@sltncp @melek1212 @leyl-i efruz ve diger tum guzel annelerbiz iyi haberlerle geldk sukurler olsun.suyum normal bir bebekte oldugu kadar,mesanemiz kuculmus yani sorun yok gittigim docent ilk kez boyle bir sey goruyorum diyor.evet burdan 16.haftada suyu az olup bebisinde iseme problemi olanlara sesleniyorum alllahin izni ile geciyor.darisi iyi haber bekleyen tum hamislerin basin @besyo_86 ve diger arkadaslar iyi haberlrinizi bekliyorum
Canım sana tavsiyem Bakara sûresinin Türkçe Mealini oku.Arkadaşlar doktoruna oruç tutma konusunu soran oldu mu hiç ya da cesaretiniz var mı tutmaya, açıkcası benim korkum en çok da susuz kalmaktan o yüzden cesaretim yok ama yine de ayın birine randevu aldım, soracağım doktoruma?
aramıza hosgeldin canım kızın hayırlı olsun sağlıkla gelsin insallah. sende riskli gebeliklerin arasındasın ben ve bi kac arakdasta farkli sebeplerden dolayı hala risk altında yatıslardayız ama insallah sag salim kavuşcaz yavrulara takip edilmekten başka çaremizde yok tansiyonunu kendin gün içinde takip et canım.
Aa çok teşekkür ederim, okuyacağım i, zaten yaz diye korkuyorum ben de, zaten oğlum çok hareketli değil ya da henüz tam hissedemiyorum, hepten uyur mıncırığım sonraCanım sana tavsiyem Bakara sûresinin Türkçe Mealini oku.
Gebelikte ve emzirirken oruç tutmak özellikle de yaz ayında caiz değil.
Bebeğin sağlığı açısından tehlikeli bir dur
Derdim var bölümün de bana yapılan yoruma karşılık Allaha havale ettiğim kişinin şikayeti üzerine 3 günlük banlanma yasağımdan sonra tekrardan Kk ya girmeyi düşünmüyordum sonra doğuma kadar sadece 2016 Ekim anneleri topiğini takip etmeye karar verdim ve burdayım.
Bende günlerdir bebeğim acaba iyimi yaşıyor mu panik atakları geçiriyordum dün akşam üstü randevuma gittim oğlum Maşallah gayet iyiydi ve doktorumla konuştuktan sonra oğlumu Karnım da nerede hissedeceğimi bana gösterdi ve dünden beri oğlum Maşallah subanAllah sabah öğle akşam sürekli hareket halinde.
Şimdi daha iyiyim çok şükür. Huzurum keyfim yerinde.
Oğlumun kilosu 370 gr boyu da 22 cm hatta doktorumuz muziplik yapıp afedersiniz pipisini de ölçtüo da 8.9 mm'ymiş
Detaylı usg olduğumuz için bacağı kalbi kafası vs hepsi ölçüldü çok şükür herşeyi normal çıktı.
Rabbim hepinizin bebişlerini sağlıkla imanla kucaklarımıza almayı nasip etsin inşaAllah.
Bu arada 3 gündür yasaklı olduğum için 3 günlük yorumları okudum da bu Kv polemikleri ve sorunları hele gebelikte çok zor bir durum olsa gerek.Stres üzüntü vs hiçmi düşünmüyor bu Kv anlamıyorum ki?
Kendi adıma Allah Kv başımızdan eksik etmesin inşaAllah.
Canım annem arar sorar hep bir ihtiyacın varmı der.Eşime de telefonda çemkirir kızıma ne istiyorsa al der :)
Kv şans işimi acaba yoksa bende şeytan tüyümü var?
Çünkü kv özünde çok sinirli huysuz nalet bir kadındır etrafında pek kşmseyi barındırmaz öteki gelinlere çok söylenir hep
Neyse kızlar sağlıcakla kalın Allaha emanetsiniz
Amin canım, gözünüz aydınİyi geceler biz organ tarama için doktora gittik dün çok şükür kızımın bi sıkıntısı yok sağlıklı herşey yolunda dedi doktorumuz raporunuda verdi inşaşlah darısı tarama testine girecek arkadaşlaraa :)
Yorumumu yazarken yarım olarak yayınlamış tekrardan düzelttim canım tamamını da okursun.Aa çok teşekkür ederim, okuyacağım i, zaten yaz diye korkuyorum ben de, zaten oğlum çok hareketli değil ya da henüz tam hissedemiyorum, hepten uyur mıncırığım sonra
Okudum tamamını da, farkettimYorumumu yazarken yarım olarak yayınlamış tekrardan düzelttim canım tamamını da okursun.
Susuz kalırsan bebeğinde omurilik sorunu psikolojik travma problemi amniyo sıvısı azalması sonucu bebeğin ölümüne kadar gider Allah korusun.
Yine de sen bilirsin.
Canim ben 19 arti 3 te girdim en uygun 20. Hafta.butun organlara bakildi.hepsini acikladi sikinti yok diyerek yada gelisimi iyi diyerek.yalniz bnmki ozeldi devlette pek aciklama yapilmiyomusÇok şükür canım ii çıkmış hersey.kaç dk sürdü ayrıntılı ultrason.kaçıncı haftanda girdin.hani en ii kaçıncı haftada girmek gerekiyor.bi de tüm organlarına tek tek bakıp açıklıyo mu.kusura bakma çok soru sordum.ben devlet has. Gidiyorum.ve doktorum hiç bilgi vermiyor.o yüzden sormak istedim aklımdakileri
Dün randevum vardı onu sorucam unutmuyum unutmuyum dedim çocuk cinsiyetini göstermeyince unutmuşum sormayıArkadaşlar doktoruna oruç tutma konusunu soran oldu mu hiç ya da cesaretiniz var mı tutmaya, açıkcası benim korkum en çok da susuz kalmaktan o yüzden cesaretim yok ama yine de ayın birine randevu aldım, soracağım doktoruma?
bu bayanlar neden birbirini çekemez anlamadım gitti şikayet edince başı göğe erdi heralde :) çok iyi yapmışsın belki dikkatinden kaçmıştır bizim birde face grubumuz var gelmek istersen bekleriz bu teklifim herkes için geçerli evet burasi da güzel ama doğumdan sonra çoğumuzun buraya girmeye vakti kalmayacak en azından facede ki bildirimi telefonumuzda görüyoruz :)Derdim var bölümün de bana yapılan yoruma karşılık Allaha havale ettiğim kişinin şikayeti üzerine 3 günlük banlanma yasağımdan sonra tekrardan Kk ya girmeyi düşünmüyordum sonra doğuma kadar sadece 2016 Ekim anneleri topiğini takip etmeye karar verdim ve burdayım.
Bende günlerdir bebeğim acaba iyimi yaşıyor mu panik atakları geçiriyordum dün akşam üstü randevuma gittim oğlum Maşallah gayet iyiydi ve doktorumla konuştuktan sonra oğlumu Karnım da nerede hissedeceğimi bana gösterdi ve dünden beri oğlum Maşallah subanAllah sabah öğle akşam sürekli hareket halinde.
Şimdi daha iyiyim çok şükür. Huzurum keyfim yerinde.
Oğlumun kilosu 370 gr boyu da 22 cm hatta doktorumuz muziplik yapıp afedersiniz pipisini de ölçtüo da 8.9 mm'ymiş
Detaylı usg olduğumuz için bacağı kalbi kafası vs hepsi ölçüldü çok şükür herşeyi normal çıktı.
Rabbim hepinizin bebişlerini sağlıkla imanla kucaklarımıza almayı nasip etsin inşaAllah.
Bu arada 3 gündür yasaklı olduğum için 3 günlük yorumları okudum da bu Kv polemikleri ve sorunları hele gebelikte çok zor bir durum olsa gerek.Stres üzüntü vs hiçmi düşünmüyor bu Kv anlamıyorum ki?
Kendi adıma Allah Kv başımızdan eksik etmesin inşaAllah.
Canım annem arar sorar hep bir ihtiyacın varmı der.Eşime de telefonda çemkirir kızıma ne istiyorsa al der :)
Kv şans işimi acaba yoksa bende şeytan tüyümü var?
Çünkü kv özünde çok sinirli huysuz nalet bir kadındır etrafında pek kşmseyi barındırmaz öteki gelinlere çok söylenir hep
Neyse kızlar sağlıcakla kalın Allaha emanetsiniz
inşallah düzelecek canım sayılı gün ne de olsa yatarız da ilaçta kullanırız diyette yaparız sağ salim gelsinler inşallah :)Tesekkurler:)dr sorunlu bi gebelik olmadigini soyledi aslinda.hatta 28.haftadan sonra duzelme olabiliyormus.olmazsa asprin veriyolarmis bir de yediklerime dikkat etmem gerekebilir.umarim herkesin detayli ultrasonu iyi gecer..@olipps sana da cok sevindim gercekten:)Allah bebeklerimizi saglikla kucagimiza almayi nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?