Canım doktoruna sorsan kesinlikle tutma diyecek doktorların hiçbiri hamilelikte orucu tavsiye etmiyo.Dün randevum vardı onu sorucam unutmuyum unutmuyum dedim çocuk cinsiyetini göstermeyince unutmuşum sormayıbi yandan tutuyum diyorum Allah gücünü kuvvetini verir diyorum bi yandanda su olayı yüzünden bende korkuyorum,doktorla konuşunca burayada yaz canım
maşallah prensesine :) sağlıkla gelsin inşallah vaktinde.İyi geceler biz organ tarama için doktora gittik dün çok şükür kızımın bi sıkıntısı yok sağlıklı herşey yolunda dedi doktorumuz raporunuda verdi inşaşlah darısı tarama testine girecek arkadaşlaraa :)
İnşallah canım aminnn:)maşallah prensesine :) sağlıkla gelsin inşallah vaktinde.
amin canım darısı hepimizin başına kazasız belası stressiz tamamlarız hamileliği kavuşuruz inşallah beybilere :)
Canım o sürekli değişecek bence sen adet tarihine göre hesapla benim 11+1 de 10+2 çıktı geri almış diye ağladım doktor o önemli değil diye teselli etmeye çalışmıştı ama çok kanamam vardı birde geri çıktı diye gidiyo zannetmistim. baya da geri geldi hattam 2 hafta kadar once 17+6 da doktora nasıl dedim hala geride mi 1-2 gün one bile geçmiş 18+ 1 gibi ama bu geri kalıp önde olmasi önemli değil sen adetine göre saymaya devam et. Birde hangi gün hamile kaldığını bulamazsınız gibi canım anca 1-2 kere birlikte olduysan şu günde kalmışım dersin ama onun dışında geç döllenme ihtimali de var
canım sormadım ama haftaya cumartesi gidince tutabilir miyim diye sorucam bende bi. eğer çok zor olmazsa tutmak istiyorum ama kendimi ve bebeği zor durumda bırakmakta istemem onun vebalide ayrı sonuçta, doğumdan sonra tutarız olmadı. tutamasamda kadir gecesinde tutmak istiyorum en azından, hatta izin alıp evde bile olabilirim o günArkadaşlar doktoruna oruç tutma konusunu soran oldu mu hiç ya da cesaretiniz var mı tutmaya, açıkcası benim korkum en çok da susuz kalmaktan o yüzden cesaretim yok ama yine de ayın birine randevu aldım, soracağım doktoruma?
Arkadaşlar doktoruna oruç tutma konusunu soran oldu mu hiç ya da cesaretiniz var mı tutmaya, açıkcası benim korkum en çok da susuz kalmaktan o yüzden cesaretim yok ama yine de ayın birine randevu aldım, soracağım doktoruma?
Günaydın, oruç konusunda hassasımdır kışa gelseydi hepsi olmasaydı da büyük çoğunluğunu tutardım ama şu anda oruç süresi çok uzun , uzun süre açlıklarda kanda keton denen bir madde ortaya çıkıyor ve bu madde maalesef bebeğe zarar vermektedir, ben bu riski göze almak istemediğimden tutmayacağım üstelik bebeklerimizin en hızlı geliştiği dönemdeyiz, daha sonra Allah ömür verirse kazalarını tutacağım.Arkadaşlar doktoruna oruç tutma konusunu soran oldu mu hiç ya da cesaretiniz var mı tutmaya, açıkcası benim korkum en çok da susuz kalmaktan o yüzden cesaretim yok ama yine de ayın birine randevu aldım, soracağım doktoruma?
Tesekkur ederım canım. Kalp atışlarını kaçıncı haftada duydunuz bebeğin
Gunaydin kizlar
Amin çok tesekkurler sağolunCanım önce sağlıklı sonra gönlünden geçen olsun
Tesekkur ederımCnm 5.hafta bitip 6ya girerken sanırım
ben 7. haftada duymuştum. genelde 6 biterken duyuluyor diye biliyorum, Allah gönlüne göre versinTesekkur ederım
Çok tesekkür ederim canımben 7. haftada duymuştum. genelde 6 biterken duyuluyor diye biliyorum, Allah gönlüne göre versin
Çok geçmiş olsun Rabbim şifalar versin inşallahCanim 16.haftamda tam da cinsiyetini ogrenmeye gittigimde kocaman bir mesane karsiladi beni. Ve suyum da azalmisti. Bebekler amniyonik siviyi icip,idrar olarak atiyormus.benim oglanin tikali olunca atamamis diye dusundu doktorum.prof gittim o da bakti bobreklerde parlama var dedi.fazla idrar bobreklere zarar vermeye baslamis.Neyse ki 1 hafta sonra gittigimde mesane kuculmus suyum artmisti.duzeliyor diye dusunup umutlaniyorum. Allahim acisini gostermesin.
Gözün aydın tatlım maşallah size :) rabbim sagsalim kucaklarimiza almayi nasip etsin insallahS sltncp M melek1212 @leyl-i efruz ve diger tum guzel annelerbiz iyi haberlerle geldk sukurler olsun.suyum normal bir bebekte oldugu kadar,mesanemiz kuculmus yani sorun yok gittigim docent ilk kez boyle bir sey goruyorum diyor.evet burdan 16.haftada suyu az olup bebisinde iseme problemi olanlara sesleniyorum alllahin izni ile geciyor.darisi iyi haber bekleyen tum hamislerin basin besyo_86 ve diger arkadaslar iyi haberlrinizi bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?