2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Canım doktoruna sorsan kesinlikle tutma diyecek doktorların hiçbiri hamilelikte orucu tavsiye etmiyo. ayseyma Olgun ablanın dediği gibi islam kolaylık dini bizim bebeğin suyuna ve enfeksiyona çok dikkat etmemiz lazım enfeksiyonunda tek şifası bol su. bende bu sene tutamıycam seneye belki denerim emziriyo olcaz ama ek gıdaya geçmişte olcaz inşallah 1-2 gün deneyip süt durumuna bakarız eğer azalırsa bırakırız ama etkilenmezsek tutarız Allah ömür versin yeter ki sonra öderiz inşallah borcumuzu

maşallah prensesine :) sağlıkla gelsin inşallah vaktinde.
amin canım darısı hepimizin başına kazasız belası stressiz tamamlarız hamileliği kavuşuruz inşallah beybilere :)

Gunaydin herkese dun kontrole giden arkadaslardan haber yok mu ben mi kacirdim.
Bu arada ayrintili icin devlete giden var mi?biliyorsunjz ben 16.haftda ayrintiliya ozelde girdim
Dun doktorum istersen 22 de falan bir daha gir dedi.para odemek istemiyorum devlette var mi die merak ettim.

o konuda ben şanslıyım sanırım son adet tarihim 16 ocak ama bebişin oluşma tarihi 2 ocak :) rahimde tutunma zamanı ise 4 şubat. tüp bebek olunca biliyosun herşeyi iyi yönleride var aslında :)))

canım sormadım ama haftaya cumartesi gidince tutabilir miyim diye sorucam bende bi. eğer çok zor olmazsa tutmak istiyorum ama kendimi ve bebeği zor durumda bırakmakta istemem onun vebalide ayrı sonuçta, doğumdan sonra tutarız olmadı. tutamasamda kadir gecesinde tutmak istiyorum en azından, hatta izin alıp evde bile olabilirim o gün

Kızıma hamileyken tutmuştum canım.doktora sorduğumda biz hamilelere önermiyoruz ama tut ya da tutma da diyemeyiz demişti.ilk 15 gün tutmustum hiç de zorlanmamıstım ama sonra kontrole gittigimde bebeğin içinde bulunduğu sıvı azalmıs tutmadım artık

Günaydın, oruç konusunda hassasımdır kışa gelseydi hepsi olmasaydı da büyük çoğunluğunu tutardım ama şu anda oruç süresi çok uzun , uzun süre açlıklarda kanda keton denen bir madde ortaya çıkıyor ve bu madde maalesef bebeğe zarar vermektedir, ben bu riski göze almak istemediğimden tutmayacağım üstelik bebeklerimizin en hızlı geliştiği dönemdeyiz, daha sonra Allah ömür verirse kazalarını tutacağım.

Çok geçmiş olsun Rabbim şifalar versin inşallah

Gözün aydın tatlım maşallah size :) rabbim sagsalim kucaklarimiza almayi nasip etsin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…