2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Ayy sorma ya hep unutuyorum ben de, inşallah unutmaz sorarsam yazarım
Çok şükür dinimizde kolaylık var, sonradan tutarım diye güveniyorum ben de inşallah
Oo bide çalışıyorsun sen, ben evde olduğum halde cesaret edemiyorum
Ben de üstelik gastrit de var o yüzden normalde bile hep mide ağrısı ile geçiyor ramazanım, bide bebişimin sıvısı da bol olsun, yüzsün istiyorum

Ben de kısa günler olsa hiç düşünmezdim bile ama hem sıcak hem uzun günler kafamı kurcalıyor, doktoruma da sorup kararımı vericem inşallah

Canım Eşimde dr yaptırmam konusunda ısrarcı doktorumun fikrini henğz sormadım bakalım ne karar çıkacak arkadaşımada aynı şekilde yaptırıp gerek yok demiş bilemiyorum ki ?
Tabikide yine de sen bilirsin.ama ben pek gerekli olarak görmüyorum. Benim annemde kardesimdeyken yaptirmamisti çok şükür bi sorun olmadi

Bana doktorum söyle dedi benim soylememe gerek yok ama senin bunu bilmen gerekiyor ramazanda oruç tutmak yok en az 8 şu bardağı su içme gerekiyor öğle sicaklarinda dışarda gezmemeye dikkat et dedi.

Dün 1 2 pıt pıt yaptı heralde canım, sanırım buaralar çok yoğunum bebeğimi dinlemeye fırsat olmadı...İnş. 2 3 hafta sonra daha net hissedeceğiz minnakları :)
@dorti ben ilk aylarda çikolatadan tiksinmiştim şu an yiyorum. Tuzlu aşeriyorum hep. Erkek dediler
Ay aynen tatlı aşığı ben 3 ay yiyeedim. Eskiden acıkınca hep tatlı yerdim, şimdi tuzlu yemek istiyorum. Gebelik çoğu şeyi değiştiriyormuş.
Canım çok güzel bir haber bu :) Bak allahtan hiçbir zaman umut kesilmez, herzaman bir umut vardır ya :) Umarım besyo_86 da güzel haberlerle gelir. Herkesin bebcikleri iyi olsun inş.

canım ben normalde böbrek hastasıyım hersene ramazandan sonra bi ay böbrek ağrısı ve kum dökmeyle uğraşıyorum...inşallah günahlarıma kefaret oluyordur ama bu sene hamilelik var bana bile yetmezken o su bebeği tehlikeye atamam... rabbim nasib ederse sonrasında tutarım inşallah..

ben işteyken daha rahat tutarım orucu, evde sürekli aklım yiyecek bişi geliyo kalkıp dünyayı yapıyodum haftasonları :)

merhabalar arkadaslar, dün yazamadım hastane baya yordu beni. öncelikle serviks boyu iyi cıktı bu sevindirici bır haber cok sukur kısalmamış. hatta artmıs az da olsa bebısım yukarı cıkmıs. doktor da sasırdı. ınsallah asagıda olanlar sızınde cıkcak inanın ve yormayın kendınızı yatın bolca. 2. olarak bebegımın kalbındekı parlaklık devam ediyor malesef . insallah o da gececek ınanıyorum ben. 3. olarak da tansiyon problemim devam ettiği için tansiyon hapı ve coraspine basladık. bunları ıcmede kararsızım ama ya bırsey olursa dıye de korkuyorum. bı kac doktora daha sormak ıstiyorum bu konuyu. bızım kontrol böyle gectı. tetanoz asısı da kaldı. tansıyon olduğu için doktor simdilik yaptırma dedi. daha da artırabilirmiş. bilginiz olsun sizinde. merak eden arkadaslara cok teşeekkur ederim. bir eşim bir de siz :)

CANIM SEVİNDİM SENİN ADINA :)) PARLALIKLTA GEÇER İNAN SEN :))

Bana doktorum söyle dedi benim soylememe gerek yok ama senin bunu bilmen gerekiyor ramazanda oruç tutmak yok en az 8 şu bardağı su içme gerekiyor öğle sicaklarinda dışarda gezmemeye dikkat et dedi.
Doğru canım, doktor haklı aslında, düşününce mantıklı gelmiyor, şu anda bile herşeyden işgilleniyoruz, korkuyoruz, oruç tutsam Bike bu sefer aklım bebeğimde kalacak

Geçmiş olsun canım, tansiyonu ihmal etme derim , coraspin kan sulandırıcı bir problem olmaz diye düşünüyorum bana sorarsan ilaç konusunda kararsızsan en kısa zamanda hatta bugün başka bir doktora git tansiyon için , doktorun sana güven veriyorsa en azından farklı doktora gidene kadar kullan derim. Maşallah bebişine annesini üzmez kendini yukarı çekermiş :)

valla o anda bende bdv da geziniyordum hatta olgun ablaya yorum yapmistim bide baktim banlanmis bazi insanlar dogru yorumlari kaldiramiyor malesef

oruç konusunda yazılanları okudumda tabi herkesin kendi tercihi doktorda size dini bir konu olduğu için kesinlik tutma demez ama bir çoğumuz günde 6-7 defa yemek yemeden günü geçiremiyoruz ki sıcaklar geldiğinde şişe şişe su içmek zorunda kalıcaz. Kilo kaybı yaşanabilir, bebeğin suyu azalır. Normal insanlarda bile yaz sıcağında oruç tuttuklarında idrar yolu enfeksiyonları tavan yapıyor kendi halinizi düşünün birşey yokken bile idrar yolu enfeksiyonu oluyoruz. Tabi ki de herkesin kendi tercihi ama dinimizde hamile kadını zorunlu kılmamış kaza edebilir demiş. Herşeyde olduğu gibi bunda da öncelikle bebeklerinizi düşünün bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…