O da doğru, oyalanınca aklına gelmiyor o kadar ama ayakta olmak, performans göstermek zor olabilir, enerji n düşebilir diye dedimben işteyken daha rahat tutarım orucu, evde sürekli aklım yiyecek bişi geliyo kalkıp dünyayı yapıyodum haftasonları :)
merhabalar arkadaslar, dün yazamadım hastane baya yordu beni. öncelikle serviks boyu iyi cıktı bu sevindirici bır haber cok sukur kısalmamış. hatta artmıs az da olsa bebısım yukarı cıkmıs. doktor da sasırdı. ınsallah asagıda olanlar sızınde cıkcak inanın ve yormayın kendınızı yatın bolca. 2. olarak bebegımın kalbındekı parlaklık devam ediyor malesef. insallah o da gececek ınanıyorum ben. 3. olarak da tansiyon problemim devam ettiği için tansiyon hapı ve coraspine basladık. bunları ıcmede kararsızım ama ya bırsey olursa dıye de korkuyorum. bı kac doktora daha sormak ıstiyorum bu konuyu. bızım kontrol böyle gectı. tetanoz asısı da kaldı. tansıyon olduğu için doktor simdilik yaptırma dedi. daha da artırabilirmiş. bilginiz olsun sizinde. merak eden arkadaslara cok teşeekkur masallah canim sevindim bebegin yukari cikmasina umarim tum sorunlarin tek tek gecer allah yar ve yardimcin olsun insalalh
merhabalar arkadaslar, dün yazamadım hastane baya yordu beni. öncelikle serviks boyu iyi cıktı bu sevindirici bır haber cok sukur kısalmamış. hatta artmıs az da olsa bebısım yukarı cıkmıs. doktor da sasırdı. ınsallah asagıda olanlar sızınde cıkcak inanın ve yormayın kendınızı yatın bolca. 2. olarak bebegımın kalbındekı parlaklık devam ediyor malesef. insallah o da gececek ınanıyorum ben. 3. olarak da tansiyon problemim devam ettiği için tansiyon hapı ve coraspine basladık. bunları ıcmede kararsızım ama ya bırsey olursa dıye de korkuyorum. bı kac doktora daha sormak ıstiyorum bu konuyu. bızım kontrol böyle gectı. tetanoz asısı da kaldı. tansıyon olduğu için doktor simdilik yaptırma dedi. daha da artırabilirmiş. bilginiz olsun sizinde. merak eden arkadaslara cok teşeekkur ederim. bir eşim bir de siz :)
Canım beni faceteki gruba ekler misiniz? bturker@hacettepe.edu.trbu bayanlar neden birbirini çekemez anlamadım gitti şikayet edince başı göğe erdi heralde :) çok iyi yapmışsın belki dikkatinden kaçmıştır bizim birde face grubumuz var gelmek istersen bekleriz bu teklifim herkes için geçerli evet burasi da güzel ama doğumdan sonra çoğumuzun buraya girmeye vakti kalmayacak en azından facede ki bildirimi telefonumuzda görüyoruz :)
oğluna maşallah büyüyo prensesler prens ler RABBİm ömür versin sağ salim kavusalim inşallah yavrulara :)
bazı şeyler şans işi gerçekten kayinvalide de eşte hatta doktorda benimde kayinvalidem ilk hamileliğimde düşünmedi kimse düşünmedi ama bebegimi kaybettim bu hamileliğim de herkes üstüme titriyor tabiki benim için değil bebek için ama olsun bebeği düşünmeyen eşler kayinvalideler varken buna şükretmek lazım :)
Ben dün hacettepede yani devlette girdim detaylıya. gayet iyi. devlet hastanesinde - Zübeyde hanım ve zekai tahir burak hast.de giren arkadaşlarımda var, onlarda gayet memnunlar..Gunaydin herkese dun kontrole giden arkadaslardan haber yok mu ben mi kacirdim.
Bu arada ayrintili icin devlete giden var mi?biliyorsunjz ben 16.haftda ayrintiliya ozelde girdim
Dun doktorum istersen 22 de falan bir daha gir dedi.para odemek istemiyorum devlette var mi die merak ettim.
merak etme canım ama bişey olmaz okadar darbeden. takip et kendini yine de. bide ii cesaret kız hamileyken hayatta binmem öyle şeylere zaten midem ağzımda yaşıyorum allah muhafazaKIZLAR DUN VIALANDE GİTTİK TRENE BİNDİM BİNERKEN EMNİYET KİLİDİNİ GÖREVLİ SERT KAPATTI KARNIMA BİRAZ SERT ÇARPTI AĞRI FALAN HİÇ BİŞEY YOK O ANDA ANLIK Bİ AĞRI OLDU HEMEN GEÇTİ SİZCE SIKINTI OLURMU KESENİN İÇİNDEKİ SIVI DARBELERE KARŞI KORUYO DİYE BİLİYORUM TEDİRGİN OLDUM BİRAZ
ben salağım biraz ondan galibamerak etme canım ama bişey olmaz okadar darbeden. takip et kendini yine de. bide ii cesaret kız hamileyken hayatta binmem öyle şeylere zaten midem ağzımda yaşıyorum allah muhafaza
ay boşver bidaha ne zaman biniceksin ben arkamdakiler için endişelendiğimden binmezdim sadeceben salağım biraz ondan galibaöyle darbe alınca bütün keyfim kaçtı pişman oldum valla
seninde ıyı gecmiş. masallah dıyelım. ınsallah daha ıyı olacak herseyG gunesjuly1234 canim iyi olmana sevindim inşallah parlaklikta gececektir.allah sifasini verecektir dualarım tum hamislerle...
ben genelde oturuyorum, masa başı iş olduğu için rahatım gibi, arkamdada klima var çok sıcaklarda üstüne yatmayı falan düşünüyorum :)))) dur bakallım doktor ne diycek, bebeği riske atmayı hiç istemem zatenO da doğru, oyalanınca aklına gelmiyor o kadar ama ayakta olmak, performans göstermek zor olabilir, enerji n düşebilir diye dedim
ben salağım biraz ondan galibaöyle darbe alınca bütün keyfim kaçtı pişman oldum valla
dayanamadım bı doktora daha sordum durumu. hemen ilaçlara basla dedi ben de hemen kullanmaya basladım. evet tansiyon cok önemliymiş. bende korktum ya bebege bırsey olursa dıye. dıger doktor hatta düşmezse dozunu bile arttırabılırz dedi. bence herkes bı tansiyon aleti almalı ve ölçmeli. gebelikte tansiyon büyük problem.G gunesjuly1234 canım eğer doktorun tansiyon ilacını kullan dediyse bence kullan. yüksel tansiyonun bebeğe verebileceği zarar tansiyon ilacının verebileceği zarardan daha fazladır ve dr bu yüzden ilaç vermiştir. kan sulandırıcı çoğunluk kullanıyo bir zararı yoktur diye tahmin ediyorum öyle olsa 32.haftaya kadar kullandırılmaz. kalbinde parlaklıkta geçecektir inanıyorum.
birde şöyle düşün ilaçları ikinci gittiğin dr kullanma dedi diyelim,sende kullanmadın, Allah korusun bişey olduğunda ne yapacaksın?
Neee tatile mi çıkıyorsun bizi de alsana yanına söz yaramazlık yapmayızestağfurullah yahu ayrıca o ne demekmiş öyle. en azından tansiyonun 72 -61 iken tatil valizi hazırlayıp bir yandan foruma yorum yapmıyosun biri beni durdursun
gel kız zaten hava bozuk anca yürüyüş yaparım yüzemem gibime geliyorNeee tatile mi çıkıyorsun bizi de alsana yanına söz yaramazlık yapmayız
yok cnm öyle bişey duymadım.. ama nasıl söyledikleri önemli, normal doktorun erkek olduğunu söylerken size ne gösterdi nasıl anlattı, detaylıya bakan dr nasıl baktı neresini gösterdi kız ise? bunlar önemli sanırımayrıntılı ultrasonda çıkan cinsiyet kesin midir? Meraktayım.. Bu vakte kadar kesin konuşan bir doktordan erkek olarak öğrendik ancak ayrıntılı da kız çıktı. acaba bir yanılma olabilir mi? Çevrenizden böyle duyduğunuz birileri var mı? ayrıntılıya güveniyorum ve kız diyorum ama belirtilerimin hepsi erkekti ve 35 yıllık doktor erkek olduğunu söylemişti. Kafam karıştı.. :/
dayanamadım bı doktora daha sordum durumu. hemen ilaçlara basla dedi ben de hemen kullanmaya basladım. evet tansiyon cok önemliymiş. bende korktum ya bebege bırsey olursa dıye. dıger doktor hatta düşmezse dozunu bile arttırabılırz dedi. bence herkes bı tansiyon aleti almalı ve ölçmeli. gebelikte tansiyon büyük problem.
Ayyy ne güzel olur Antalya'yamı gidiyorsun belki orda hava güzeldir size bebişinle bol eğlenceler suya çok girme girerkende dikkatli ol üşütmegel kız zaten hava bozuk anca yürüyüş yaparım yüzemem gibime geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?