2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
estağfurullah yahu ayrıca o ne demekmiş öyle . en azından tansiyonun 72 -61 iken tatil valizi hazırlayıp bir yandan foruma yorum yapmıyosun biri beni durdursun

tatile gitki vücudun dinlensin :) eğer hep süşükse bi doktoruna alo de, benimde başlarda çok düşük gidince serum vermişti halsizliğim gitmişti neyseki

İlginç gerçekten ama ayrıntılı nın ultrason cihazı daha iyidir yanılamaz heralde bilemedim ki

Aslında ikisi de cinsel organı göstermedi. 35 yıllık doktor kendi uzun uzun inceledi bebeği, bana net sonuçları söyledi. Kafa çapı normal, karın çevresi iyi, cinsiyeti erkek vs şekinde.. Ayrıntılıdaki doktor ise ben sormasam söylemeyecekti. Organları incelerken cinsiyeti de söyleyebilir misiniz dedim, o şekilde söyledi. Ben bir şey görmedim.. :/ gösterde diyemedim :)

hmmm o zaman zor cnm anladım kafa karışıklığını.. sen devlete gidiyordun demi..
bir sonraki randevunda göstermesini iste doktorunun cinsiyeti.. ne zaman bir sonraki?
ya da hastanede çalışıyorsun diye hatırlıyorum aradan girip soramaz mısın ki..
keşke öyle olsa hemencik netleşse..

cok sasırdım bende kesınlessın dıye ayrıntılıyı beklıyorum. kime inancaz simdi

Kızlar ya doktur bana elevit verdi vitamin olarak , bende amway in daily vitamini vardı , onu kullanmaya başladım . Sizce olur mu , Aranızda kullanan var mı ?..

maalesef çok önemli canım. bence iyi yapmışsın ilaçlara başlamakla. ödemin/ayaklarda şişmelerin oluyomu? tuzu kes demiştir zaten doktor
ellerimde hafif sişme var. tuzu kes dedi. normaldede tuzlu yemem aslında. ama daha da fazla dıkkat edıcem. allah korusun ne bebegıme ne de bana bırsey olmasın

Canımneden bindin ani duygu iniş çıkışları yasanıyor adrenalin cok fazla.
Asla riske atm

Kızlar ya doktur bana elevit verdi vitamin olarak , bende amway in daily vitamini vardı , onu kullanmaya başladım . Sizce olur mu , Aranızda kullanan var mı ?..
amwayin daily vitamini normal yetişkinler içindir. Hamileler için olan vitaminler farklıdır. Kesinlikle hamileler için kullanılır yazmadığı sürece vitaminleri kafanıza göre kullanmayın. Amwayin içinde bir sürü bitkisel karışım var allah korusun. Siz doktorunuzun verdiğini kullanın hamile insana supradyn bile vermeyiz biz çünkü vitamin içerikleri, miktarları farklıdır.

ellerimde hafif sişme var. tuzu kes dedi. normaldede tuzlu yemem aslında. ama daha da fazla dıkkat edıcem. allah korusun ne bebegıme ne de bana bırsey olmasın

Bi arkadaşımın başına gelmiştide 6. ayına girerken bacaklarında aşırı şişme olmaa başlamıştı ve tansiyonu yüksek gidiyodu hep. ilaçla falan kontrol edilemeyince hastaneye yatırılmıştı takip için ve 7.ayına girerken mecburen doğum yapmıştı. çok minicikti kızı, uzun süre küvözde kalmıştı ama çok şükür sağlık problemi olmadı hiç bebeğin. annede doğumdan sonra toparlamıştı kendini hemen, normale dönmüştü tansiyonu ve ödemleri. bir çeşit gebelik sıkıntısıydı sadece ondaki. kızı şimdi büyüdü kocaman oldu çok şükür. sende yüksek tansiyon diyince korktum, sürekli takip et tansiyonunu evde falan tuzlu hiç bişi yeme kızartma gibi yağlı şeyleride yeme. biliyorum biraz zor çok canın isteyince azcık ye en azından. iyi olucak inşallah herşey kendini çokta strese sokma o da yükseltir tansiyonu. çok yorucu aktiviteler yapma merdiven çıkmak gibi falan mesela

Aaaa bunu söylediğiniz çok iyi oldu , peki doktorum son Zaman'larda sık hasta olunca direk kan ilacı ve vitamin verdi . Hiçbir tahlile falan bakmadan verdiği içşn kan ilacını almadım , kardeşim de zaten son aylarda kullanmıştım ben deyince daha rahat ettim . Şindşden kan ilacı kullanan var mı acaba ?...

demir ilacı heralde cnm dediğin.. 16.haftadan itibaren kullanıyorum ben dr verdi.. ilaç kutusunu okudum gebelere mutlaka takviye edilmeliymiş vitaminler ve demir.. adı gyneferon gibi bişi...
ihtiyacım yok niye kullanıcam diye düşünme bebek büyüdükçe onun kan miktarı artacak e bizm vücudumuz yetersiz kalablir.. öyle düşün hrşey bebişkolar için. vitaminlerde de aynı şey söz konusu.

Cnm bana vitamin elevit , kan ilacı diye de santafer vermiş . Kullanayım ben o zmn ya , ilaç kullanmak Bnm en sevmediğim şeylerden biri de ne gerek var diye düşünüyordum onun için , iyi oldu kızlar paylaşımınız

bende hiç sevmiyorum canım ... sana bir şey söyleyeim elevit te domuz jelatini karısımı var diye biliyorum..onun muadili decavit kullanıyorum ben

cnm elevit yerne decavit ya da previt almanı öneririm.. heps multivitamin zaten içerikleri aynı. ama elevit de domuz jelatini, diğerlerinde sığır jelatini varmış diye duydum.
kan ilacını da ihmal etme :)

bide bugün tahlil sonuçlarımı aldım b vitamini verdi doktor bende diyorum neden böle unutkan oldum başka var mı b vitamini alan hamiş? bir benim bebem mi b vitaminlerimi yiyor?

bir çoğumuz kullanıyoruz tabikide kullanman lazım doktorun uygun görüyorsa. Zaten günlük aldığın demir miktarı bebeğin ihtiyacını hiçbir zaman karşılamaz senden kullanır bu yüzden takviye alman senin açından iyi. Bu konularda her doktor farklı yol izler. Kardeşinin ki uygun görmemiş olabilir ama geriye dönüp bakarsan birçoğumuzun doktoru kan ilacı kullandırıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…