estağfurullah yahu ayrıca o ne demekmiş öyle. en azından tansiyonun 72 -61 iken tatil valizi hazırlayıp bir yandan foruma yorum yapmıyosun biri beni durdursun
İlginç gerçekten ama ayrıntılı nın ultrason cihazı daha iyidir yanılamaz heralde bilemedim kiayrıntılı ultrasonda çıkan cinsiyet kesin midir? Meraktayım.. Bu vakte kadar kesin konuşan bir doktordan erkek olarak öğrendik ancak ayrıntılı da kız çıktı. acaba bir yanılma olabilir mi? Çevrenizden böyle duyduğunuz birileri var mı? ayrıntılıya güveniyorum ve kız diyorum ama belirtilerimin hepsi erkekti ve 35 yıllık doktor erkek olduğunu söylemişti. Kafam karıştı.. :/
Aslında ikisi de cinsel organı göstermedi. 35 yıllık doktor kendi uzun uzun inceledi bebeği, bana net sonuçları söyledi. Kafa çapı normal, karın çevresi iyi, cinsiyeti erkek vs şekinde.. Ayrıntılıdaki doktor ise ben sormasam söylemeyecekti. Organları incelerken cinsiyeti de söyleyebilir misiniz dedim, o şekilde söyledi. Ben bir şey görmedim.. :/ gösterde diyemedim :)yok cnm öyle bişey duymadım.. ama nasıl söyledikleri önemli, normal doktorun erkek olduğunu söylerken size ne gösterdi nasıl anlattı, detaylıya bakan dr nasıl baktı neresini gösterdi kız ise? bunlar önemli sanırım
hmmm o zaman zor cnm anladım kafa karışıklığını.. sen devlete gidiyordun demi..Aslında ikisi de cinsel organı göstermedi. 35 yıllık doktor kendi uzun uzun inceledi bebeği, bana net sonuçları söyledi. Kafa çapı normal, karın çevresi iyi, cinsiyeti erkek vs şekinde.. Ayrıntılıdaki doktor ise ben sormasam söylemeyecekti. Organları incelerken cinsiyeti de söyleyebilir misiniz dedim, o şekilde söyledi. Ben bir şey görmedim.. :/ gösterde diyemedim :)
Arada uğramaya çalışıyorum cnm gruptayim geneldenerdeydin canım :))
Evet Evet binimmKız saboli bizim dilekSaboli dimi?
cok sasırdım bende kesınlessın dıye ayrıntılıyı beklıyorum. kime inancaz simdiayrıntılı ultrasonda çıkan cinsiyet kesin midir? Meraktayım.. Bu vakte kadar kesin konuşan bir doktordan erkek olarak öğrendik ancak ayrıntılı da kız çıktı. acaba bir yanılma olabilir mi? Çevrenizden böyle duyduğunuz birileri var mı? ayrıntılıya güveniyorum ve kız diyorum ama belirtilerimin hepsi erkekti ve 35 yıllık doktor erkek olduğunu söylemişti. Kafam karıştı.. :/
ellerimde hafif sişme var. tuzu kes dedi. normaldede tuzlu yemem aslında. ama daha da fazla dıkkat edıcem. allah korusun ne bebegıme ne de bana bırsey olmasınmaalesef çok önemli canım. bence iyi yapmışsın ilaçlara başlamakla. ödemin/ayaklarda şişmelerin oluyomu? tuzu kes demiştir zaten doktor
KIZLAR DUN VIALANDE GİTTİK TRENE BİNDİM BİNERKEN EMNİYET KİLİDİNİ GÖREVLİ SERT KAPATTI KARNIMA BİRAZ SERT ÇARPTI AĞRI FALAN HİÇ BİŞEY YOK O ANDA ANLIK Bİ AĞRI OLDU HEMEN GEÇTİ SİZCE SIKINTI OLURMU KESENİN İÇİNDEKİ SIVI DARBELERE KARŞI KORUYO DİYE BİLİYORUM TEDİRGİN OLDUM BİRAZ
amwayin daily vitamini normal yetişkinler içindir. Hamileler için olan vitaminler farklıdır. Kesinlikle hamileler için kullanılır yazmadığı sürece vitaminleri kafanıza göre kullanmayın. Amwayin içinde bir sürü bitkisel karışım var allah korusun. Siz doktorunuzun verdiğini kullanın hamile insana supradyn bile vermeyiz biz çünkü vitamin içerikleri, miktarları farklıdır.Kızlar ya doktur bana elevit verdi vitamin olarak , bende amway in daily vitamini vardı , onu kullanmaya başladım . Sizce olur mu , Aranızda kullanan var mı ?..
ellerimde hafif sişme var. tuzu kes dedi. normaldede tuzlu yemem aslında. ama daha da fazla dıkkat edıcem. allah korusun ne bebegıme ne de bana bırsey olmasın
Aaaa bunu söylediğiniz çok iyi oldu , peki doktorum son Zaman'larda sık hasta olunca direk kan ilacı ve vitamin verdi . Hiçbir tahlile falan bakmadan verdiği içşn kan ilacını almadım , kardeşim de zaten son aylarda kullanmıştım ben deyince daha rahat ettim . Şindşden kan ilacı kullanan var mı acaba ?...amwayin daily vitamini normal yetişkinler içindir. Hamileler için olan vitaminler farklıdır. Kesinlikle hamileler için kullanılır yazmadığı sürece vitaminleri kafanıza göre kullanmayın. Amwayin içinde bir sürü bitkisel karışım var allah korusun. Siz doktorunuzun verdiğini kullanın hamile insana supradyn bile vermeyiz biz çünkü vitamin içerikleri, miktarları farklıdır.
demir ilacı heralde cnm dediğin.. 16.haftadan itibaren kullanıyorum ben dr verdi.. ilaç kutusunu okudum gebelere mutlaka takviye edilmeliymiş vitaminler ve demir.. adı gyneferon gibi bişi...Aaaa bunu söylediğiniz çok iyi oldu , peki doktorum son Zaman'larda sık hasta olunca direk kan ilacı ve vitamin verdi . Hiçbir tahlile falan bakmadan verdiği içşn kan ilacını almadım , kardeşim de zaten son aylarda kullanmıştım ben deyince daha rahat ettim . Şindşden kan ilacı kullanan var mı acaba ?...
Cnm bana vitamin elevit , kan ilacı diye de santafer vermiş . Kullanayım ben o zmn ya , ilaç kullanmak Bnm en sevmediğim şeylerden biri de ne gerek var diye düşünüyordum onun için , iyi oldu kızlar paylaşımınızdemir ilacı heralde cnm dediğin.. 16.haftadan itibaren kullanıyorum ben dr verdi.. ilaç kutusunu okudum gebelere mutlaka takviye edilmeliymiş vitaminler ve demir.. adı gyneferon gibi bişi...
ihtiyacım yok niye kullanıcam diye düşünme bebek büyüdükçe onun kan miktarı artacak e bizm vücudumuz yetersiz kalablir.. öyle düşün hrşey bebişkolar için. vitaminlerde de aynı şey söz konusu.
Cnm bana vitamin elevit , kan ilacı diye de santafer vermiş . Kullanayım ben o zmn ya , ilaç kullanmak Bnm en sevmediğim şeylerden biri de ne gerek var diye düşünüyordum onun için , iyi oldu kızlar paylaşımınız
yok o kadar uzağı göze alamadık cundaya gidiyoruz kısa tatil belki ilerde marmaris yaparız bi daha mercimekten önceAyyy ne güzel olur Antalya'yamı gidiyorsun belki orda hava güzeldir size bebişinle bol eğlenceler suya çok girme girerkende dikkatli ol üşütme
cnm elevit yerne decavit ya da previt almanı öneririm.. heps multivitamin zaten içerikleri aynı. ama elevit de domuz jelatini, diğerlerinde sığır jelatini varmış diye duydum.Cnm bana vitamin elevit , kan ilacı diye de santafer vermiş . Kullanayım ben o zmn ya , ilaç kullanmak Bnm en sevmediğim şeylerden biri de ne gerek var diye düşünüyordum onun için , iyi oldu kızlar paylaşımınız
cnm eti bol ye :)bide bugün tahlil sonuçlarımı aldım b vitamini verdi doktor bende diyorum neden böle unutkan oldum başka var mı b vitamini alan hamiş? bir benim bebem mi b vitaminlerimi yiyor?
bir çoğumuz kullanıyoruz tabikide kullanman lazım doktorun uygun görüyorsa. Zaten günlük aldığın demir miktarı bebeğin ihtiyacını hiçbir zaman karşılamaz senden kullanır bu yüzden takviye alman senin açından iyi. Bu konularda her doktor farklı yol izler. Kardeşinin ki uygun görmemiş olabilir ama geriye dönüp bakarsan birçoğumuzun doktoru kan ilacı kullandırıyor.Aaaa bunu söylediğiniz çok iyi oldu , peki doktorum son Zaman'larda sık hasta olunca direk kan ilacı ve vitamin verdi . Hiçbir tahlile falan bakmadan verdiği içşn kan ilacını almadım , kardeşim de zaten son aylarda kullanmıştım ben deyince daha rahat ettim . Şindşden kan ilacı kullanan var mı acaba ?...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?