2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
İnşallah cnm ikiz olunca her şey iki kat streste öyle.
Rabbim hepimizin bebeklerini korusun inşallah kucağımıza sağlıkla almayı nasip etsin.
İki tane minnoş allah sakınsınn cok guzel gunlerınız olsun insallah ..

Canım o bende gecen hafta oldu.
Sonra düzeldi . Canını sıkma tadını cıkar :)

Günaydın :)

Bende de oluyor cnm evde kalmak daha rahat oluyor hatta wc için :) ben de tatlıya kaymaya başladım yavaştan

Günaydın hanımlar yarın kontrolum var acaba minik fasülyem nasıl eğer bu hafta bebeğe bişey olmazsa bir daha bişey olmaz

Güzel haberlerle gelirsin inş cnm benim daha çok var kontrole bari sizinle mutlu olayim

Canim kacinci haftaya kadar normal kabul ediliyor kilo almamak, bilgin var mı?

Hayırlı olsun canım..benim de 10 aylık kızım var..ve herkes ne kadar acele etmişsin falan diyo.millete acıklama yapnaktan bıktım.sen de yasıyomusun bu tarz problemler merak ettim

Canim boşver milleti sonuçta senin hayatın, , valla benim de kimse umurumda degil, Allah izin verirse çok yaş farkı bırakmadan peşpeşe istiyorum bebiklerimi..

günaydın kızlaaarrrr, güzel haberlerin geldiği havanın sıcak olsada püfür püfür estiği bi perşembe olsun inşallah
Biraz esse raziyim valla okul o kadar sıcak ki. Bu hafta 30 un uzerinde hep ve ben sanki 50 derece gibi hissediyorum
Bende hep sag ve solda hissediyordum dun ayakalrini mi koydular me oldu benimde hep mesanemde atti pitpitlar sanirim bu haftalarda baya dönüyor lar. Ben 2 3 haftadir gece en az 3 kez lavaboya kalkiyorum zaten durum vahim kiko alimi 6 aylıkken hizlanir diyorlar ben bastan beri aliyorum ama. Sekerden uzak durmak gerekiyor hatta tuzdan da

Kizlar benim bu hafta 2.kez bacagima kramp girdi korkunc bir aci ile uyandim esim masaj yapti ama 10 dakika agladim acidan. O da kendimi sıkıorum birsey olacak diye korktu magnezyum iciyorum ama yinede oluyor neden kaynaklidir ki?yasayan var mi bunu?

Bi arkadaşım hamileliginde yaşıyordu o da magnezyum kullanıyordu, kramp şikayetleri üzerine doktoru kalsiyum da vermişti, mutlaka üzerinde dur ve doktorunla görüş cnm, cok geçmiş olsun

Gunaydin hanimlar,herkes güzel haberler alir ins.
G gunesjuly1234 ahh kilo diyerek damarima basmayinben de su ana 4 kilo aldim. Ve son haftalarda cok hizli kilo aliyorumzaten kilolu baslamistim,abur cubur hamur isi yemiyorum ve aliyorumsaglikli olsunlar diyorum ama sicaklarda bingil bingil

8 kilo çok az değil mi canım benim hedefim 12 kilo ama ben başından beri her ay kesin bir kilo alıyorum anlamadım gitti toplamda 5 kilo aldım öyle aşırı bi iştah açılmam da olmadı nasıl aldım ben de anlamadım

İki tane minnoş allah sakınsınn cok guzel gunlerınız olsun insallah ..
Amin cnm cümlemiz ins. Rabbim hepimizin bebişlerini korusun inşallah
hadi gözünaydın canım hamile hamile şekerle uğraşmak da seni yoracaktı. Suyun fazlalığı da önemsiz bir şeydir inş.
Evet cnm şekerim yok ama sularının fazla olması da tehlikeli. İnş kendiliğinden düzelir...

geçen gün bende de oldu canım hatta 2-3 gün yürürken acısını hissettim şimdi magnezyum kullanmaya başladım bi daha olmadı ama bakalm ilerleyen günlerde nasıl olacak

Canim benim burnumda kemik vardi. Doktorum suan sikinti yasamazsin ama hamilelikte tikaniklik yaratir demisti. Ciddiye almamistim. Simdi cok iyi anliyorum gercekten tikandi benimde
Ya bende hamilelikten öncede vardı onemsemedim ama ciddi anlamda bi delik tıkalı bi delikten hava almak yetmiyor yeteri kadar nefes aldığımı sanmıyorum. Kışın hasta olduğumda daha kötü oluyor.insallah doğumdan sonra en musait anda onu da doktora göstermeye gidicem.

Bi arkadaşım hamileliginde yaşıyordu o da magnezyum kullanıyordu, kramp şikayetleri üzerine doktoru kalsiyum da vermişti, mutlaka üzerinde dur ve doktorunla görüş cnm, cok geçmiş olsun
Bir mesaj atayim olmazsa ne diyecek bakalim. Magnezyum aliyorum ama kalsiyum almiyordum
geçen gün bende de oldu canım hatta 2-3 gün yürürken acısını hissettim şimdi magnezyum kullanmaya başladım bi daha olmadı ama bakalm ilerleyen günlerde nasıl olacak
Canim ben zaten kullaniyorum magnezyum ikiz oldugu icin yetmiyor mu acaba? Benimde pazar sol bacagima girmisti 3 gundur aciyordu bu gece saga girdi dedigin gibi basarken aciyor. Bu geceki cok uzun sureliydi birde

Ah ah keşke yapabilsem. İçerden hareketleri hissetmesem daha zor. Ama karnim midem çok gergin bugün ağlattı beni yine.
Benimde bu aralar çok gergin Karnım :/ yatarken biraz yatişıyor ama ayağa kalktığımda bi değişik oluyor :/ inşallah bir sıkıntı çıkmaz canım benim içini ferah tut onlarda iyi olsun

Gözün aydın canım ne mutlu bi kızın bi oğlun olmuş olucak rabbim onlara sağlık versin rabbime hayırlı kul olmalarını nasip etsin güzel allahım acıları gostermesin inşallah :)

Benimde bu aralar çok gergin Karnım :/ yatarken biraz yatişıyor ama ayağa kalktığımda bi değişik oluyor :/ inşallah bir sıkıntı çıkmaz canım benim içini ferah tut onlarda iyi olsun
İnşallah cnm karnım midem taş gibi o kadar rahatsız ediyor ki ağladım. İnsallah düzelir sularimiz normale döner. Rabbim hepimizin bebeklerini korusun inşallah.

Bende yavaştan başladım tatlı yemeye :) ama çok fazla yemiyorum mesela tutku bisküvi yiyorum pasta yiyorum.ama çok sık yemiyorum arada canım istiyor. Belki değişik pozisyona girmiş olabilir çünkü benimde karnımdan ayaklarını vurmuyor organlarima doğru tekme atıyor çünkü içimde balon patlamış hissi yaratıyor ellerini sağ tarafımda karnımdan cikartiyor allah bilir ne işler karışıyor içerde

canım doktora bi söyle belki ilacın dozunda bi değişiklik yapar. geçmiş olsun yaa bende kramptan çok korkuyorum bazen giricekmiş gibi oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…