biizimkide Arnavut olucak. anası da inat babası da inat damarlarında Arnavut kanı gezdiğine göre daha dünyaya gözlerini açmadan çekirdekten inatlaşmaya başladıkahh temizlik işleri deme gitsin dün akşam sinirimden ağladım eşim 3 vardiya çalışıyor pazar günleri bile mesaiye gidiyor inan ki evde bırak bi işin ucundan tutmayı süpürge açamıyorum.gece işten geliyor ben eve geldiğimde uyuyor hafta sonu biraz etrafı topladım sadece geriye toz almasıyla evi süpürmesi kaldı kocam evdeyken yaptırmıyor ki bırak sen ben yapıcam dedi ama onada kıyamıyorum çok çalışıyor.oda sağolsun süpürmedi toz almadı ev bildiğin çöphane beyaz parkelerimin beyazlığı gitti artık tiksindim ya eve girmek istemiyorum çöp eve girmiş gibi hissediyorum kendimi.inşallah normal doğum yaparımda yatakta yatmam. hastaneden eve geldiğim gibi hemen temizlik yapıcam dip bucak onu hayal ediyorum sadece. çok sinilerim bozuluyor evi öyle görünce kaynanama diyemem temizler misin diye çünkü onunda üstünde çok yükü var oğlunun evini ayrı temizliyor kendi evini ayrı temizliyor bide kendi evimi ona yıkamam.kendi annem zaten kendi evinin işine yetişemiyor çalışmaktan onada diyemem.şimdi bayram geliyor kocamın evde olduğu bir vardiyada evin altını üstüne getirip temizleticem yoksa gerçekten ev çok tiksinç geliyor artık bana
Canım ben de ozellerde hep sezeryan yapıldığını duydum çevremde. o yüzden ilkinde son haftalarda devlete gittim ve normal doğum yaptım. sezeryan icin muhakkak bir neden buluyorlar dediğin gibi.bunda özele gidiyorum. normal doğum yapabiliyorum bunu da öyle istiyorum diyorum doktoruma :) İnşallah hayırlısı neyse o olsun.
bu arada benim kizçe döndü sağdan tekmeler savuruyor artık. düpedüz anaya şiddet...
Allah kavuştursun gittiği gibi gelsin inşallah, tez zamandaGunaydin arkadaslarr esimi dun gecirdik gitti mubarek topraklara yoklugu zor geldi dun biraz icim cosuyo baya kotu oldum neyseki oglum zamanimi dolduruyor 1 ayi geciricez oyle boyle
amin cnm sagolasin alışmaya calisiyorum oglum cok ariyor ona kıyamıyorum bugün anneannesine gidicez biraz unutsun hem vakit gecsin diyeAllah kavuştursun gittiği gibi gelsin inşallah, tez zamanda
neyseki hava güzel, sende iyi hissedersen biraz parka falan çıkabilirisiniz değişiklik olur ikinizedeamin cnm sagolasin alışmaya calisiyorum oglum cok ariyor ona kıyamıyorum bugün anneannesine gidicez biraz unutsun hem vakit gecsin diye
hayırlı ramazanlar oruç olan var mı?
Kızlar merhaba nasılsınız? Biz bugun 21 +1 iz.. Bu haftada boy kilo ölçtüren var mı merak ettim? Boyumuz 24,5 kilo 470gr çıktı da bana çok geldi niyeyse:) bi size sorim dedim
Gunaydin arkadaslarr esimi dun gecirdik gitti mubarek topraklara yoklugu zor geldi dun biraz icim cosuyo baya kotu oldum neyseki oglum zamanimi dolduruyor 1 ayi geciricez oyle boyle
Bugun gittim 19 temmuz gün verdiler. Çok moralim bozuldu. Tekrar almaya çalışıcam. Benim doktorum renklide bakmıyor.ultrqson pek iyi değil. Ayrintiliyi istiyorum. Ali ipek çok iyiymiss ama bu hafta içinde alacagim ama randevuyuG gunesjuly1234 senin kendi doktorun nerede? Nasıl yapıyor o muayeneleri? Renkli resim veryor mu ? Eğer sen gittğide kendi doktorun veriyorsa resim falan bu doktor çok anlamlı değil aslında.. Doktoru renkli resim vermeyenler için avantajlı..
Cihazı daha iyi olan Ali Ergün duydum aklında olsn ama muayenesi daha pahalı. 400 tlymiş.. Tepeprime da ofisi. Dediğim gibi Ali İpek de iyi dikkatlice bakıyor bilgi veryor ama çok farklı da değildi kendi doktorumdan. Gerçi bebek sağlıklı ise extra ne söyleyecek ama sen gözünle daha net görmek istiyorsan birşeyleri diye söyledim cnm :)
KIZLAR BEN 18+5İM BUGÜN BEBİŞİMİ HİSSETMİORUM SİZ HİSSEDİYOMUSUNUZ BİRDE NASIL ANLAYABİLİRİM
USGDE Bİ SANIYE DURMUYO DOKTOR ZOR YAKALIYO BEN BU HAREKETLERI NASIL HISSEDEMIYORUM ANLAMIYORUMCanım ben ikinci bebeğime hamileyim ve 20.haftada falan hissettim
Çok hareketli mi değil bilmiyorum ama günde bi kez falan hareketini hissediyorum..çok da güçlü değil henüz hareketleri
E="cicekkokusu, post: 46793763, member: 712118"] G gunesjuly1234 senin kendi doktorun nerede? Nasıl yapıyor o muayeneleri? Renkli resim veryor mu ? Eğer sen gittğide kendi doktorun veriyorsa resim falan bu doktor çok anlamlı değil aslında.. Doktoru renkli resim vermeyenler için avantajlı..
Cihazı daha iyi olan Ali Ergün duydum aklında olsn ama muayenesi daha pahalı. 400 tlymiş.. Tepeprime da ofisi. Dediğim gibi Ali İpek de iyi dikkatlice bakıyor bilgi veryor ama çok farklı da değildi kendi doktorumdan. Gerçi bebek sağlıklı ise extra ne söyleyecek ama sen gözünle daha net görmek istiyorsan birşeyleri diye söyledim cnm :)
canım ben de 18 biterken hissetmiştim.USGDE Bİ SANIYE DURMUYO DOKTOR ZOR YAKALIYO BEN BU HAREKETLERI NASIL HISSEDEMIYORUM ANLAMIYORUM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?