- 22 Ekim 2015
- 2.069
- 2.049
- 83
- 37
Günaydın... hayırlı ramazanlar ve iyi haftalar herkese...
ayrıntılı ultrasonu sorunsuz olan arkadaşların gözü aydın... bu hafta ayrıntılıya gireceklerden de iyi haberler alırız inşallah.
canım 21+6 da yani geçen pazartesi yaptırdım, 536 gr. 29 cm'di. normal dedi doktor.
Allah kavuştursun canım..
ben de oruç için acaba niyetlensem mi diye düşündüm ama cesaret edemedim. baş ağrısı çok oluyor oruçluyken. ona dayanamam. bir de erkenden kalkıyoruz, zaman geçmez akşama kadar. evde olsam belki..
Merhaba kızlar.size bir soru sormak istiyorum..22+2 de ayrıntılı ultrason a gittim.çok sükür ii hersey..cinsiyeti de ögrendik
Alışveriş yapmak istiyorum ama korkuyorum.kesin midir aytıntılı da söylenen cinsiyet..
12.haftamda bi doktor erkek demişti..16.haftamda 10 dk arayla iki doktora gittik ilk doktor erkek dedi.ikincisi kesin kız demişti.yani bu dördüncü doktor..
Farklı cinsiyetler duyunca korkuyorum.bi türlü içim rahat etmiyor
sagol cnm tesekkur ederim detaylidan geldim simdi allaha sukur bir sıkıntımız yok benimde su sınırdaymış oruc yok dedi suyu fazla icicem 500 grm ortalama 27 cm olmus boyumuz kızımın keyfi yerinde:)
bana 16.haftada dr kız demişti sonra 16+3te falan tekrar gittiğimizde yine kız dedi. ayrıntılıya gittik cumartesi 20.haftada %bi milyon kız dedi doktor. artık değişmez heralde canım sonuçta 22. ileri bi hafta. kendi doktoruna ne zaman gidiceksin? bide ondan teyid al istersen
Canım ben devlet hastanesine gidiyorum cihazlar kötü biraz burda.kendi doktorum 3 seferdir aynı tahmini yapıyor.ben sordum alisveris yapayım mı die ayrıntılıyı bekle dedi.ayrıntılı da ki doktorum da kendi doktorumla aynı tahmini yaptı.ama muayene toplam 10 dk sürdü ve bebegin arkası dönük dedi.çok kafam karısık..
güzel geçicek sen ferah tut gönlünü. çocuğu içerde sıkıntıya sokma sonra döner totosunu bişicik göremezsinKızlar yarın sabah ayrıntılım var ..
21+0 olucam yarın..
Ben de endişeliyim fazlasıyla. Dualarınızı bekliyorum :/
baş popo ölçüsü farklı diğer arkadaşın büyük ihtimalle komple boyunu söylemiş doktor. bu haftalardan sonra baş popo ölçmekte zor oluyor birazMaslahhh cnm senin bebiş biraz ıri olacak galiba ben dün gittim benim yabrum 385 gramdi boyuda baştan popoya ölçtü 16 cm dedi
Maşallah büyümüş bisey olmuycak hersey yolunda dır inşallah hoş benim kafami bulandirdi ama gene icimden bir ses iyi diyor içindeki sese güven ve dua et tabiiiKızlar yarın sabah ayrıntılım var ..
21+0 olucam yarın..
Maşallah büyümüş bisey olmuycak hersey yolunda dır inşallah hoş benim kafami bulandirdi ama gene icimden bir ses iyi diyor içindeki sese güven ve dua et tabiii
Canim benim yaa maşallah prensese :) biz de bugun gittik ayrıntıliya :) haftasına yetişmiş oglusum demir ilacının faydasini gördük herhalde :) yüzünü gördüm ama foto vermedisagol cnm tesekkur ederim detaylidan geldim simdi allaha sukur bir sıkıntımız yok benimde su sınırdaymış oruc yok dedi suyu fazla icicem 500 grm ortalama 27 cm olmus boyumuz kızımın keyfi yerinde:)
Canım iyi geçecek inş iyi olacak herşey öyle düşün, güzel haberlerini bekliyoruz.Kızlar yarın sabah ayrıntılım var ..
21+0 olucam yarın..
Canım gözün aydınCanim benim yaa maşallah prensese :) biz de bugun gittik ayrıntıliya :) haftasına yetişmiş oglusum demir ilacının faydasini gördük herhalde :) yüzünü gördüm ama foto vermedioglusumu babasına benzettim :)
Sağol canim benim :)Canım gözün aydın
Doğrudur cnm zaten artık buyuyorlar çok değiller katlaniyorlarbaş popo ölçüsü farklı diğer arkadaşın büyük ihtimalle komple boyunu söylemiş doktor. bu haftalardan sonra baş popo ölçmekte zor oluyor biraz
Cok sukir cnm iyi jaberler almissim Nasıldı cnm ayrıntılı nasıl yaptı doktorCanim benim yaa maşallah prensese :) biz de bugun gittik ayrıntıliya :) haftasına yetişmiş oglusum demir ilacının faydasini gördük herhalde :) yüzünü gördüm ama foto vermedioglusumu babasına benzettim :)
Ne yazıkkı aynı durumdayız... Benimde berbat geçti suana kadar. Yarın dönüm noktam iyi olur inşallah ..Gebeliğimin en başından bu yana bebeğimle ilgili türlü türlü dertler ve sıkıntılar yaşadım defalarca hastaneye ağlayarak gittim her ultrasona girişim de hep bir korku yaşadım ağlama ve panik atak krizleri geçirdim 12. Hafta da test sonuçlarım çok kötü çıktı burda ki doktorumu çok sevip güvenmeme rağmen tatmin olmadım 2 kere İstanbul'a doktor arkadaşlarıma gittim göründüm şu anda öyle bir noktaya geldim ki artık hiçbirşey umurumda değil gibi.
Herşeyi Allah'ın yüce takdirine bıraktım.
Mübarek ayda dilerim ki yüce Allah herkesin bebeğini kucağına sağlıkla imanla almayı nasip etsin inşaAllah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?