2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310

cnm ben de niyetlenmedim.. günde 2-3 lt su içmemiz lazım ki amniyotik sıvısı kendini yenilesin.. her şey bebeklerimiz için..

20-24 arası çok hızlı büyüyormuş bebekler.. o yüzden benim bebikkonun ölçüleri de normal ben de sonradan araştırınca öğrendim :) sağol cnm..

Günaydın kızlar,bende oruçluyum,ilk günü bi tutuyumda dedim yarın kontrolüm var tutmam,1hafta sonraya yine randevum var su azalması gibi bi sorunla karşılaşırsam Allah korusun bırakırım.
E Elifece20 canım bu kadar karışık cinsiyet saptaması yaşadıysan ben biraz daha bekle derim :) ayrınıtılıda şaşmaları zor ama duyuyoruz şaşma olasıklarıda oluyo,o kadar alışveriş heba olmasın,doktor sana net bi şekilde gösterirse sende tatmin olursan başla
M merve.b canım bende 16-17. haftalardan beri hissediyorum,tabi benimkini erken sanıp sıkıntıya girme hem senin dikkatine bağlı yani hareketleri ayırt edebilmene hemde kilona hemde şansına bağlı :) Ben ilk balık yediğimde hissettim şimdide karpuzla kiraz yediğimde çok hissediyorum mesela,sende böyle tatlı meyveleri bi dene,pıt diye atıyo ara ara çok tatlı :) parmağının ucuyla karnına hafifce vurduğunu düşün öyle ama olmuyosada canını sıkma annesi daha çoooook hissedersin şimdi canı ne ki zaten :)

bana 16.haftada dr kız demişti sonra 16+3te falan tekrar gittiğimizde yine kız dedi. ayrıntılıya gittik cumartesi 20.haftada %bi milyon kız dedi doktor. artık değişmez heralde canım sonuçta 22. ileri bi hafta. kendi doktoruna ne zaman gidiceksin? bide ondan teyid al istersen

B brsztrk canım atlamisim kusura bakma rabbim kavustursun...
sagol cnm tesekkur ederim detaylidan geldim simdi allaha sukur bir sıkıntımız yok benimde su sınırdaymış oruc yok dedi suyu fazla icicem 500 grm ortalama 27 cm olmus boyumuz kızımın keyfi yerinde:)

Canım ben devlet hastanesine gidiyorum cihazlar kötü biraz burda.kendi doktorum 3 seferdir aynı tahmini yapıyor.ben sordum alisveris yapayım mı die ayrıntılıyı bekle dedi.ayrıntılı da ki doktorum da kendi doktorumla aynı tahmini yaptı.ama muayene toplam 10 dk sürdü ve bebegin arkası dönük dedi.çok kafam karısık..

bence bi özele git emin ol o zaman... ama artık görmüşlerdir heralde ya değişmez kolay kolay

Maslahhh cnm senin bebiş biraz ıri olacak galiba ben dün gittim benim yabrum 385 gramdi boyuda baştan popoya ölçtü 16 cm dedi
baş popo ölçüsü farklı diğer arkadaşın büyük ihtimalle komple boyunu söylemiş doktor. bu haftalardan sonra baş popo ölçmekte zor oluyor biraz

Kızlar yarın sabah ayrıntılım var ..
21+0 olucam yarın..
Ben de endişeliyim fazlasıyla. Dualarınızı bekliyorum :/
Maşallah büyümüş bisey olmuycak hersey yolunda dır inşallah hoş benim kafami bulandirdi ama gene icimden bir ses iyi diyor içindeki sese güven ve dua et tabiii

Maşallah büyümüş bisey olmuycak hersey yolunda dır inşallah hoş benim kafami bulandirdi ama gene icimden bir ses iyi diyor içindeki sese güven ve dua et tabiii

Canım ne oldu ki kacırdım mı ben. Ayrıntılıda birsey mi çıktı

sagol cnm tesekkur ederim detaylidan geldim simdi allaha sukur bir sıkıntımız yok benimde su sınırdaymış oruc yok dedi suyu fazla icicem 500 grm ortalama 27 cm olmus boyumuz kızımın keyfi yerinde:)
Canim benim yaa maşallah prensese :) biz de bugun gittik ayrıntıliya :) haftasına yetişmiş oglusum demir ilacının faydasini gördük herhalde :) yüzünü gördüm ama foto vermedi oglusumu babasına benzettim :)

Gebeliğimin en başından bu yana bebeğimle ilgili türlü türlü dertler ve sıkıntılar yaşadım defalarca hastaneye ağlayarak gittim her ultrasona girişim de hep bir korku yaşadım ağlama ve panik atak krizleri geçirdim 12. Hafta da test sonuçlarım çok kötü çıktı burda ki doktorumu çok sevip güvenmeme rağmen tatmin olmadım 2 kere İstanbul'a doktor arkadaşlarıma gittim göründüm şu anda öyle bir noktaya geldim ki artık hiçbirşey umurumda değil gibi.
Herşeyi Allah'ın yüce takdirine bıraktım.
Mübarek ayda dilerim ki yüce Allah herkesin bebeğini kucağına sağlıkla imanla almayı nasip etsin inşaAllah.

Cok sukir cnm iyi jaberler almissim Nasıldı cnm ayrıntılı nasıl yaptı doktor

Ne yazıkkı aynı durumdayız... Benimde berbat geçti suana kadar. Yarın dönüm noktam iyi olur inşallah ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…