2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Ne yazıkkı aynı durumdayız... Benimde berbat geçti suana kadar. Yarın dönüm noktam iyi olur inşallah ..
Dönüm noktası diye düşünme canım.
Ben onca kötü şeylere rağmen amniyosentez yaptırmadım oluruna bıtaktım.
Çünkü doktorum dedi ki amniyosentez yaptırınca sonuç çıkana dek bebek 5 ayını bitirmiş oluyor ve 5 aylık bir bebeği aldırmak yeni doğmuş bebeği öldürmekten farkı yok dediği anda amniyosentez den vazgrçtim.
Hayırlısı neyse o olsun canım.

Cok sukir cnm iyi jaberler almissim Nasıldı cnm ayrıntılı nasıl yaptı doktor
Canim aynı senin doktorun gibi siyah beyaz baktı çoğunlukla yüzünü bize renkli de gösterdi :) elleriyle yüzünü kapatıp açıyordu kerata :) ekrana sarilabilirdim o an da pek hoş olmazdı herhalde

Herkesin ayrı bi sınavı var.Siz bebeğinizle ilgili sıkıntılar yaşıyosunuz onun sağlıklı olması için dua ediyosunuz,ben eşimle sorunlar yaşıyorum,ayrılmanın eşiğindeyiz belkide ayrılıcaz ama ben bebeğimi Allah benden alsın istiyorum,bu çok zor bi durum belki bu yüzden cezalandırılıcam ama insanı kararlarıyla değil yaşadıklarıyla yargılamak lazım,yorgunum bitkinim artık,çekeceğim çile varmış heralde diyorum,ilerim için aydınlık bi nokta göremiyorum aksine çocuğuyla ortada kalmış sıkıntılar içinde yüzen bi kadın görüyorum

@rosinant tabiki herkes kendi yasadigini bilirkimse kkimseyi de yargilayamaz ...belki bebek olunca herseyyi düzeltecek bunu bilemeyiz belki esin yanlisini anlayacak bebek değiştirecek belki de onu şuan bunu bilemeyiz inş dua et canim düzelir inş.

Canım ne konuda sıkıntı yaşıyorsunuz bu kadar.
Allah bir kapı aralar muhakkak..

Çokmu aciz bir kişiliğiniz var ki bebeğinizle orta da kalacağınıza kendiniz inandırıyorsunuz?
Şu anda ikinci evliliğim ve ilk evliliğim de 4 aylık hamileyken boşanmaya karar verdim ve boşandığım da ortada falan kalmadım alnımın akıyla çalıştım kızımı büyütüm okuttum şimdi 19 yaşında 5 yıl önce tekrar evlendim şu anda yine hamileyim yine mutsuz olsam yine boşanır taş taşırım bebeğimi büyütürüm.
Allah teâlânın bana emanet ettiği bir varlığın benim gözüm de değeri kalmamış biri için ölmesini isteyecek kadar vicdansız değilim.
Bu bebek benim bir parçam kanımla canımla içim de büyüttüğüm bir varlık.
Bir söz vardır çok severim kızım doğduğu zaman kendime çok söylerdim "Bir düşmandan bir dostum oldu" iyi ki de doğurmuşum meleğimi adı da Melek zaten.Bana arkadaş yoldaş dertdaş oluyor Allah ömür versin evlatlarımıza.
Sende toparlan biraz eşinle sorunun varsa var ama bunun acısını bebeğinden çıkartma Allaha hesabını zor verirsin sonra.

A Ankaaa benim hikayem uzun arkadaşım,şiddet aldatma ilgisizlik değil,ailesi,pintiliği,sinsiliği,art niyeti,koca gibi değil bazen,bazen bebek gibi masum çaresiz,kendini affettirmeye çalışan çocuklar gibi.
Butterfly Deniz sizide sizinle aynı cesareti gösterenlerede gıptayla bakmışımdır,bazen şartları göz önüne alman lazım yoksa daha büyük sıkıntılara kucak açmış olurum bunu biliyorum ve zamanını bekliyorum.Şu an okuyorum,ayrıldığım zaman 1-2ay beni teselli ettikten sonra bunları başıma kalkacak bi babam var,her zaman kuyumu kazacak,mutsuzluğumu dedikodu malzemesi yapacak akrabalarım var,hiç birini önemseme denilir böyle durumlarda ama önemsememek hayali bi dünyada yaşamaktır.Okulumu bitirip bir an önce mesleğimi elime almazsam neler yaşayabilirim,iyi mi olur hayatım garantisini verebilirmisin ? Çocuğuma bakmak için babamın parasına muhtaç olmak ve istemeye yüzümün olmaması o eziklik duygusu beni ne kadar mutlu edebilir? Dediğim gibi sen takdir edilesi olanı yapmış ayakta kalmışsın,benide ayakta durduramayacak her şey etrafımda

Zaten hassas doneminde olan bi arkadasimiza ki bu kisi hamile biraz daha secerek konusulmali bence.
Tecrubebiz cok guzel ama uslup agir bence

Canim esinin karakterine dair rahatsiz edici seyleri anliyorum ama bebeginden vazgecme
Hicbirzaman.
Dusunki yillarca ugrasip sahibi olamayan arkadaslarimiz var.
Annelik de insana guc veren bir duygu.. Hic korkma

Canim esinin karakterine dair rahatsiz edici seyleri anliyorum ama bebeginden vazgecme
Hicbirzaman.
Dusunki yillarca ugrasip sahibi olamayan arkadaslarimiz var.
Annelik de insana guc veren bir duygu.. Hic korkma
Canım bunları çok iyi biliyorum,olayın içinde değil senin yerinde olsam aynılarını söylerdim ama işin aslı öyle değil gibi,sanki zor bi hayat beni bekliyomuş gibi,sanki çocuğumuda iyi bi gelecek beklemiyo gibi,bir sürü gibi işte,çocuk bekleyipte sahip olamayanlara ve çocuğunu kaybedenlere karşı utanç verici bir şey ama ben zaten çocuk istemiyoken hamile kaldım,hamileliğim sıkıntılı geçiyo çok ağladım çok üzüldüm,üzüntüden bayılma nedir bilmeyen ben bayılmalar yaşadım,hayatım boyunca düşük olan tansiyonum yükseldi oksijenle serumla hastanede akşamladım,bu sıkıntı beni mahvetti bu çocuk nasıl bi sıkıntı içerisinde gelişim gösteriyo, ben nasıl bi sıkıntı içerisinde hamilelik yaşıyorum Allahtan başka kimse bilmiyo

Canim benim yaa üzme kendini... bebegin den de vazgeçme onun ne günahı var di mi ama esinle sakin sakin konusunuz mu hiç... belki bi orta yol bulursunuz... bi de ne kadarlık evlisiniz yeni evliyseniz olabilir anlaşmazlıklar. .. olumlu düşün biraz ve inatçı gururlu bi yapın varsa biraz ayak diretmeyi bırak. .. oturup tatlı dille konuşun bunu emi... ertelemeyin... ertelemek ikinizi de pismanligi olur... kv problemin vardı yanlış hatırlamıyorsam ailenizden uzak tutun bi de... çocuğunuzu düşünün ne olur

Evet canım annesiyle problemlemlerimiz vardı dahada büyüdü,1yıllık evliyiz evliliğimiz oturmadı oturmazda çünkü eşim bana tamamiyle ait değil beni ona zarar verecek biri olarak görüp gard alıyo,kavga ettiğimiz sırada beni çileden çıkarıp o halimi videoya çeken bi adam benim eşim,bunu annesigilede izletmiş olmasıda karakteriyle ilgili ipucu verir heralde,bana boşanalım dediğimiz kavga anı sırasında benden bişey talep etmiceksin o zaman diye kağıt imzalatan bi adam benim eşim,böyle bi adama eş mi diyebilirsinki,konuşmayıda denedim olmadı,annesinin cin fikirliliğiyle kendi karakteri arasına sıkışmış ailesinin tek çocuğu o,paronayak bi adam,sen ne yapardın bu durumda ? Niye katlanıyosun böyle bi adama der herkes,ya da çocuk var dur der,ne yapıyım ben,24yaşında bi kızım ben,çevresine neşe saçan cıvıl cıvıl şen şakrak bi kızdım ben,şu an gerçekten söndüm demek tam beni anlatır,neşeme huzuruma dair hiçbir şeyim kalmadı

Şu an ki psikolojinle belki biraz umutsuz düşünüyor olabilirsin ama inan kimseye muhtaç değilsin boşanmak her ne kadar sevmesende istemesen de öyle çok kolay değil canım.
Orta da darp ve aldatma yoksa hakim öyle hemen boşamıyor.İki tarafta anlaşarak boşanırsa belki ama sen boşancam dersin eşin boşanmam karımı seviyorum derse birde gebe halinle hakim sizi hayatta boşamaz mahkeme uzar da uzar haberin olsun.
Ayrıca diyelim hakim sizi boşadı zaten bebeğin masrafları için size en az 800 lira gibi bir nafaka bağlayacaktır ki bu nafakayı bebeğin babası 3 ay yatırmaz ise hapse girer.
Sen çooook ilerisini düşünüyorsun ama boşanmak evide ki babandan dedikoduxu akrabalarından daha zor.
Belki siz boşanma davası açtığınız da eşiniz sizi kaybetme korkusuyla değişir farklı biri olur.
Sizde ona senin ve ailenin pintiliğinden BİZİM CANIMIZ EVLADIMIZ babasız büyüyecek dersin.
Mutlaka su akar yolunu bulur ya hani seninde bu sorunların elbet bir yol bulacak.Şimdilik sakin olup mantıklı düşün ve eşine hiç birşey deme karnında ki sübyana acı o seni duyuyor yapma annesi yazık günah bebişine

Canim cidden Özür dileyerek söylüyorum neticede esin ve çocuğunun babası ama hiç olgunlasamamis... annesi de tek çocuk diye simartikca simartiyor... ama anlamadigim yani nasıl vicdansiz bir kadındir o yıllarca sadece bi evladın varmış şimdi iki tane olmuş hatta rabbim nasib etmiş üç olucak insan bu durumdayım o gelini öpüp başına koyar yaa... ailemi senlendirdi diye yapmadığım sevgi gösterisi kalmazdı. .. ahır hayatında insana kalan bi aile yanı. .. işte esinin aslında tek suçu bu vicdansiz kadın tarafından buyutulmus olması. .. şimdi o kadar kendi hayatına odaklanmışki bebeğini düşünmüyor çok pişman olacak çok. ..

Evliligimiziin ilk yilinda benimde problemlerim vardi hemen hamile kalmistim bende . kizimi kendim buyutcem falan derdim esimede kizimi kendime yoldas edincem falan filan ben diye ayyy bebisimiz bi dogdu adam melek masallah benki bunalima girmeye misait bir insanim herseyi sirun ederim artik hic etmem kizimiz o kadar mutlu bir cocukki herkes farkediyor bana esime giptayla bakiyorlar adam kizinin gozunun icine bakar bunlari diyorum canim belki sizede bebis iyi gelir vardir bir sebebi ne bileym esinide Allah islah etsin es yuva kiymeti bilenlerden etsin ..

Okulun bitmesine ne kadar var canim belki mesleğini eline alirisnda ayaklarin dahaxsaglam basar.gerçekleri tabi ki göz önünde bulundurmaan en kotuyude dusunmen gerek sonuçta...tabiki önceliğin beklemek olsun bebeğini bi sağ salim eline al belki degiseecek esin belki hatasini anlaycak kiymet bilecek bilemeyiz.ailenden bir büyük girse devreye nazilolur ki acaba??

@rosinant

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…