Aminn arkadaşım aminn,yemin ederim şu dediğin umutla sabrediyorum,inşallah dediğin gibi olurda burayada gelir yazarım ve şu mesajları gülerek hatırlarım.Allah mutluluğunuzu daim etsin ...Evliligimiziin ilk yilinda benimde problemlerim vardi hemen hamile kalmistim bende . kizimi kendim buyutcem falan derdim esimede kizimi kendime yoldas edincem falan filan ben diye ayyy bebisimiz bi dogdu adam melek masallah benki bunalima girmeye misait bir insanim herseyi sirun ederim artik hic etmem kizimiz o kadar mutlu bir cocukki herkes farkediyor bana esime giptayla bakiyorlar adam kizinin gozunun icine bakar bunlari diyorum canim belki sizede bebis iyi gelir vardir bir sebebi ne bileym esinide Allah islah etsin es yuva kiymeti bilenlerden etsin ..
son senemdi 1dersim kaldı onuda veririm ve 1-2 haftaya diplomamı alırım inşallah.Babam eşimle konuşmaz karşısına alıp,babasıyla ve beninle konuştu,babasına bidaha olursa beni alacağını söylemiş,kendi babasıda hükümsüz bi adam yani konuşsada takan yok,o adamda kendi başına çabalıyo işte.Annesi çok beter ve eşimde annesinin kopyası,annesi ne derse doğru saydığı için kimsenin konuşması onu etkilemiyoOkulun bitmesine ne kadar var canim belki mesleğini eline alirisnda ayaklarin dahaxsaglam basar.gerçekleri tabi ki göz önünde bulundurmaan en kotuyude dusunmen gerek sonuçta...tabiki önceliğin beklemek olsun bebeğini bi sağ salim eline al belki degiseecek esin belki hatasini anlaycak kiymet bilecek bilemeyiz.ailenden bir büyük girse devreye nazilolur ki acaba??
Canım o kadar güzel bi yorumki tam manasıyla eşimi özetledin,işte bu adamı nasıl düzelteyim ben,acıyorum bazen,annesi kötü ve oda ona dayatılan karakterle kendininki arasında kalmış ama bazen acıma falan kalmıyo tahammül edemiyorum,her hafta kavga her hafta kavga,gündğz öperek gidiyo akşam kavga çıkıyo karşımda bi düşman var beni hiç gözünğ kırpmadan harcayacak kadar gözü kör olmuş bi düşman,amaaan öyle işte kızlar bilmiyorum ne olacakCanim cidden Özür dileyerek söylüyorum neticede esin ve çocuğunun babası ama hiç olgunlasamamis... annesi de tek çocuk diye simartikca simartiyor... ama anlamadigim yani nasıl vicdansiz bir kadındir o yıllarca sadece bi evladın varmış şimdi iki tane olmuş hatta rabbim nasib etmiş üç olucak insan bu durumdayım o gelini öpüp başına koyar yaa... ailemi senlendirdi diye yapmadığım sevgi gösterisi kalmazdı. .. ahır hayatında insana kalan bi aile yanı. .. işte esinin aslında tek suçu bu vicdansiz kadın tarafından buyutulmus olması. .. şimdi o kadar kendi hayatına odaklanmışki bebeğini düşünmüyor çok pişman olacak çok. ..
Rabbim yüzüne bakar inşallah da kaynana başka uğraş çıkar sizi rahat bırakır. .. inan o zaman ilişkiniz düzelir. .. ve esinin oturmuş bi karakteri olmadığı için afdileyerek söylüyorum çabuk yontarsin İNŞALLAH...Canım o kadar güzel bi yorumki tam manasıyla eşimi özetledin,işte bu adamı nasıl düzelteyim ben,acıyorum bazen,annesi kötü ve oda ona dayatılan karakterle kendininki arasında kalmış ama bazen acıma falan kalmıyo tahammül edemiyorum,her hafta kavga her hafta kavga,gündğz öperek gidiyo akşam kavga çıkıyo karşımda bi düşman var beni hiç gözünğ kırpmadan harcayacak kadar gözü kör olmuş bi düşman,amaaan öyle işte kızlar bilmiyorum ne olacak
Canım ben su konusunda çok şükür bi sıkıntı çekmiyorum. Günde 3 buçuk net bazen fazlasıda olabiliyor. Su bebek için gerçekten çok faydalı. Yanında su şişesi bulundur canım gözün gördükçe içersin. Eğer yine olmuyorsa biraz limon sık taze nane koy bir kaç yaprak birde öyle dene.İyi geceler kızlar günde kaç litre su içiyorsunuz ya kafama takıldı ben gerçekten su konusunda çok muzdaribim su içemiyorum fazla günde en fazla aklıma gelirse 2 3 bardak zorla içiyorum. Hamileliğimin ilk aylarında sudan midem bulanıyordu hala atamadım o hissi içimden. Bebeğimi etkiler diyede çok korkuyorum. Arada salatalık ve karpuz yiyorum su ihtiyacını karşılasın diye ama faydası olur mu ki
Severek evlendik fakat uzun süreli bi ilişkimiz olmadı,7-8 ay içinde oldu her şey,ufak tefek kıllıkları batıyodu gözüme ama bu kadarını bilemedimde hissedemedimde@rosinant tatlım severek mi evlendiniz yoksa ailenin kararimiydi... hiç belli etmiyormuydu huyunu...
Teşekkür ederim canım dediğin gibi yapayım içim rahat etsin en azından zorda olsaCanım ben su konusunda çok şükür bi sıkıntı çekmiyorum. Günde 3 buçuk net bazen fazlasıda olabiliyor. Su bebek için gerçekten çok faydalı. Yanında su şişesi bulundur canım gözün gördükçe içersin. Eğer yine olmuyorsa biraz limon sık taze nane koy bir kaç yaprak birde öyle dene.
Canım bunları çok iyi biliyorum,olayın içinde değil senin yerinde olsam aynılarını söylerdim ama işin aslı öyle değil gibi,sanki zor bi hayat beni bekliyomuş gibi,sanki çocuğumuda iyi bi gelecek beklemiyo gibi,bir sürü gibi işte,çocuk bekleyipte sahip olamayanlara ve çocuğunu kaybedenlere karşı utanç verici bir şey ama ben zaten çocuk istemiyoken hamile kaldım,hamileliğim sıkıntılı geçiyo çok ağladım çok üzüldüm,üzüntüden bayılma nedir bilmeyen ben bayılmalar yaşadım,hayatım boyunca düşük olan tansiyonum yükseldi oksijenle serumla hastanede akşamladım,bu sıkıntı beni mahvetti bu çocuk nasıl bi sıkıntı içerisinde gelişim gösteriyo, ben nasıl bi sıkıntı içerisinde hamilelik yaşıyorum Allahtan başka kimse bilmiyo
Rabbim hakkında hayırlısı ne ise onu versin inşallah, görünen her ne ise bebeğin toparlasın kendini sağlıkla gelsin ablacımGebeliğimin en başından bu yana bebeğimle ilgili türlü türlü dertler ve sıkıntılar yaşadım defalarca hastaneye ağlayarak gittim her ultrasona girişim de hep bir korku yaşadım ağlama ve panik atak krizleri geçirdim 12. Hafta da test sonuçlarım çok kötü çıktı burda ki doktorumu çok sevip güvenmeme rağmen tatmin olmadım 2 kere İstanbul'a doktor arkadaşlarıma gittim göründüm şu anda öyle bir noktaya geldim ki artık hiçbirşey umurumda değil gibi.
Herşeyi Allah'ın yüce takdirine bıraktım.
Mübarek ayda dilerim ki yüce Allah herkesin bebeğini kucağına sağlıkla imanla almayı nasip etsin inşaAllah.
Canim aynı senin doktorun gibi siyah beyaz baktı çoğunlukla yüzünü bize renkli de gösterdi :) elleriyle yüzünü kapatıp açıyordu kerata :) ekrana sarilabilirdim o an da pek hoş olmazdı herhalde
Evet canım annesiyle problemlemlerimiz vardı dahada büyüdü,1yıllık evliyiz evliliğimiz oturmadı oturmazda çünkü eşim bana tamamiyle ait değil beni ona zarar verecek biri olarak görüp gard alıyo,kavga ettiğimiz sırada beni çileden çıkarıp o halimi videoya çeken bi adam benim eşim,bunu annesigilede izletmiş olmasıda karakteriyle ilgili ipucu verir heralde,bana boşanalım dediğimiz kavga anı sırasında benden bişey talep etmiceksin o zaman diye kağıt imzalatan bi adam benim eşim,böyle bi adama eş mi diyebilirsinki,konuşmayıda denedim olmadı,annesinin cin fikirliliğiyle kendi karakteri arasına sıkışmış ailesinin tek çocuğu o,paronayak bi adam,sen ne yapardın bu durumda ? Niye katlanıyosun böyle bi adama der herkes,ya da çocuk var dur der,ne yapıyım ben,24yaşında bi kızım ben,çevresine neşe saçan cıvıl cıvıl şen şakrak bi kızdım ben,şu an gerçekten söndüm demek tam beni anlatır,neşeme huzuruma dair hiçbir şeyim kalmadı
Gunaydinn arkadaşlar.
Perinatolog dün yine baktı sularimiz fazla. Şekerim çıkmadı ama yine uzak dur şeker karbonhidrat dedi. Nasıl düzelecek bu sular bilmiyorum.
Rahim ağzı uzunluğu 30 mm. Bana az geldi. Sizlerin kaç mm ?
Haftaya kontrol şuan için bir şey demedi cnm evet 2.5 altı riskli ymis. İnsallah daha fazla kisalmaz.benimde 40lı bişeydi ama önceden dr 2,5 altında olunca korkuyoruz demişti. senin ikiz olduğu için acaba erken riski varda ondanmı 30? dr bişi dedimi canım? Rabbim şifalar versin
güzel haberlerle gelirsin inşallah canım. canavarlar içerde çok tepişiyosa yukarı çıkmayı unutmuş olabilirler annesiHaftaya kontrol şuan için bir şey demedi cnm evet 2.5 altı riskli ymis. İnsallah daha fazla kisalmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?