2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Aminn arkadaşım aminn,yemin ederim şu dediğin umutla sabrediyorum,inşallah dediğin gibi olurda burayada gelir yazarım ve şu mesajları gülerek hatırlarım.Allah mutluluğunuzu daim etsin ...

son senemdi 1dersim kaldı onuda veririm ve 1-2 haftaya diplomamı alırım inşallah.Babam eşimle konuşmaz karşısına alıp,babasıyla ve beninle konuştu,babasına bidaha olursa beni alacağını söylemiş,kendi babasıda hükümsüz bi adam yani konuşsada takan yok,o adamda kendi başına çabalıyo işte.Annesi çok beter ve eşimde annesinin kopyası,annesi ne derse doğru saydığı için kimsenin konuşması onu etkilemiyo

Canım o kadar güzel bi yorumki tam manasıyla eşimi özetledin,işte bu adamı nasıl düzelteyim ben,acıyorum bazen,annesi kötü ve oda ona dayatılan karakterle kendininki arasında kalmış ama bazen acıma falan kalmıyo tahammül edemiyorum,her hafta kavga her hafta kavga,gündğz öperek gidiyo akşam kavga çıkıyo karşımda bi düşman var beni hiç gözünğ kırpmadan harcayacak kadar gözü kör olmuş bi düşman,amaaan öyle işte kızlar bilmiyorum ne olacak

Rabbim yüzüne bakar inşallah da kaynana başka uğraş çıkar sizi rahat bırakır. .. inan o zaman ilişkiniz düzelir. .. ve esinin oturmuş bi karakteri olmadığı için afdileyerek söylüyorum çabuk yontarsin İNŞALLAH...

İyi geceler kızlar günde kaç litre su içiyorsunuz ya kafama takıldı ben gerçekten su konusunda çok muzdaribim su içemiyorum fazla günde en fazla aklıma gelirse 2 3 bardak zorla içiyorum. Hamileliğimin ilk aylarında sudan midem bulanıyordu hala atamadım o hissi içimden. Bebeğimi etkiler diyede çok korkuyorum. Arada salatalık ve karpuz yiyorum su ihtiyacını karşılasın diye ama faydası olur mu ki

Canım ben su konusunda çok şükür bi sıkıntı çekmiyorum. Günde 3 buçuk net bazen fazlasıda olabiliyor. Su bebek için gerçekten çok faydalı. Yanında su şişesi bulundur canım gözün gördükçe içersin. Eğer yine olmuyorsa biraz limon sık taze nane koy bir kaç yaprak birde öyle dene.

Teşekkür ederim canım dediğin gibi yapayım içim rahat etsin en azından zorda olsa

Ahhcanim.. Esinle konusuyor musun peki?
Goruyordur halini birsey yapmiyor mu

Rabbim hakkında hayırlısı ne ise onu versin inşallah, görünen her ne ise bebeğin toparlasın kendini sağlıkla gelsin ablacım

Canim aynı senin doktorun gibi siyah beyaz baktı çoğunlukla yüzünü bize renkli de gösterdi :) elleriyle yüzünü kapatıp açıyordu kerata :) ekrana sarilabilirdim o an da pek hoş olmazdı herhalde

bn ağzım açık izledim hareketlerini benim kızda yüzünü kapatıyodu halası gelince açtı diye foto verebildi dr :) seyirci istiyomuş kızım poz vermek için

Gunaydinn arkadaşlar.
Perinatolog dün yine baktı sularimiz fazla. Şekerim çıkmadı ama yine uzak dur şeker karbonhidrat dedi. Nasıl düzelecek bu sular bilmiyorum.
Rahim ağzı uzunluğu 30 mm. Bana az geldi. Sizlerin kaç mm ?

benzer şeyleri annemde yaşamış. aldatma (kendi evinde yakalamış hemde kaç kere), kv yoktu ama elti ve görümce yeterliydi vs. aman çocuğum var demiş ben 2 yaşındayken falan susmuş, sonra kardeşm gelmiş babam düzelmeye başlarken. ama sonra her şey eskisi gibi olmuş yine sil baştan... annem çocuklarım biraz daha büyüsünler diye hep sıkmış dişini. ben 17ime geldiğimde olayları fark ettiğimde yeter dedim, bunu derken ne maddi bir dayanağımız vardı ne de annemin ailesine zaten az çok bildikleri konuyu nasıl açıklayacağımıza dair fikrimiz. bi gece ben babamla tartıştım sonra evi terk ettim. annemle kardeşim arkamdan geldi dayıma gittik. 6 ay boşanmasınlar diye uğraştı dedem dayım. sonra ben dayımlarlada kavga ettim ne istiyosunuz kızınızdan acı çekmesinimi diye.ertesi gün annemle avukata gittik dava açtık ve boşandılar... annem boşandıktan sonra iş hayatına başladı. bende onunla çalışmaya başladım, üniversitesi açıköğretimden bitirdim. babamdan kalan bütün borçları yavaş yavaş ödedik. tabii bu arada sakın düşünme aile yanındaymış diye... ananem boşandığı için anneme küstü bir süre dedem kıyamadığından tepki veremedi ama içine attı hep, dayımlar yengemler ablaları diye bir şey diyemediler ama suratlarından belliydi mutsuzlukları. sonuçta ablası 2 çocuğuyla evlerine yerleşmişti bir anda. çalışıp biraz toparlanınca küçük bir ev tuttuk, esas mutluluk oydu bizim için. bu süre içinde kardeşim büyüdü ve erkek çocuk babasız çok zormuş onu öğrendik. liseye kadar ite kaka geldi ama lisede devamsızlıktan kaldı 2 sene üst üste ve bütün okul hayatını bitirdi. ne tartışmalar kavgalar, şiddete bile dayandı bi ara. küçük dediğim kardeşim annemle beni dövdü bir sabah kalk dediğimiz için. onu evde bırakıp kalktık işe gittik hiç bir şey olmamış gibi. mecburduk böyle yapmaya, ne ona tavır alabilirdik ne işe gitmemezlik yapabilirdik. hayat hiç bir zaman kolay olmadı taakii kardeşimde işe girene kadar. 2 sene sonrasında ben evlendim o da biraz daha sorumluluk üstlendi. bu sefer iş yerinin yalovaya gitme durumu ortaya çıktı peki dedik istemesekte. patronunu ailesiyle falan tanıdğımız için içimiz rahattı. annem yalnız kaldı evinde, ev ev üstünde olmaz diye gelmedi yanımıza eşimde istemesine rağmen. sonra bir gün annemde işsiz kaldı, ne yapıcam diye düşünürken istemeye istemeye kardeşimin yanına taşın dedim yalovaya. o ara tüp bebek yaptırmam gerektiğini öğrendiğimiz için o da istemedi gitmeyi ama mecburen gitti.... şimdi sürekli gidip geliyo, anane olacağı için çok heyecanlı. her zaman gurur duyar benimle ve bende onunla tabiki. aramızda çok farklı bir ilişki vardır. sana diyeceğim şu ki, evet boşanma kararı almak gerisini düşünmeden çok kolaydır. ama ailendende bu kadar tepki göreceğini düşünüyosan bir kere daha düşün. bütün bunları yaşamak anlatmak kadar kolay değildi malesef. ne sinir krizleri ne ağlamalar ne pişmanlıklar geçirdim, keşke dedim sürekli çıkmasaydım o evden belki daha farklı olurdu herşey ama değişmezdi dedim sonra teselli ettim kendimi. karnındaki suçsuz bebeğini hiç bir şey için suçlama ve onu kaybetmeyi isteme. ne olursa olsun o senin yanına yoldaş olacaktır, sen ağlarken gelip göz yaşını silen bir evlat en büyük destekçindir. ben tutupta boşanma demem sana zaten ama iyi düşün yaşama ihtimalin olacak olayları diyebilirim sadece. bazen gitmek kolay gibi görünür ama zor olduğunu gidince anlarsın, keşke yapmasaydım biraz daha sıksaydım dişimi dersin...biraz uzun oldu kızlar helal edin hakkınızı ama çok üzüldüm bu duruma. boşanma konusunu duyduğum anda kötü oluyorum.

benimde 40lı bişeydi ama önceden dr 2,5 altında olunca korkuyoruz demişti. senin ikiz olduğu için acaba erken riski varda ondanmı 30? dr bişi dedimi canım? Rabbim şifalar versin

benimde 40lı bişeydi ama önceden dr 2,5 altında olunca korkuyoruz demişti. senin ikiz olduğu için acaba erken riski varda ondanmı 30? dr bişi dedimi canım? Rabbim şifalar versin
Haftaya kontrol şuan için bir şey demedi cnm evet 2.5 altı riskli ymis. İnsallah daha fazla kisalmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…