2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
gunaydin kizlar esiyle sikintisi olan arkadasa uzuldum umarim hayirli bir cozum yolu bulunur hakkinizda..

oruc tutmayi cok istemistim ama malesef tutamiyorum cunku yedigim halde asiri yorgunluk halsizlik ve tansiyon dusuklugum oluyor.. tutanlara cok ozeniyorum.. insallah borclarimizi odeme kolayligi versin Allah..

benim bu ayki muayenem iyi gecti doktor detayli usg istedi ama ben yaptirmicam.. ilk hamileligimdeki gibi gereksiz ayrintilarla ugrasip maddi manevi yipratmak istemiyorum kendimi.. bi dahaki aya seker yuklemesi yaptiricam sonra da baska bir sey kalmiyor heralde hatirladigim kadariyla

herkese mutlu saglikli huzurlu gebelikler :)

Severek evlendik fakat uzun süreli bi ilişkimiz olmadı,7-8 ay içinde oldu her şey,ufak tefek kıllıkları batıyodu gözüme ama bu kadarını bilemedimde hissedemedimde
Canim benim yaa düzeleceğine inan çok yakınlık göster eşine hatta tartışma ortamı oluşmasına izin verme kv içinde patlasin... sen ılımlı davran inşallah bebişle beraber esin size taraf donucektir...

OTE="Ankaaa, post: 46816360, member: 412232"]Kizlar Ekoili ultrasonum iyi gecti cok sukur ..
Hereey yolunda simdilik[/QUOTE
Kizlar ayrintili ultrasonum iyi gecti cok sukur ..
Hereey yolunda simdilik
Cok sukur bak hersey iyi gdiyo. Benim ogleden sonra eko var. Perşembe cuma da ayrıntılı. Çok gerginlik var bendede ama inşallah iyi geçecek inaniyorym

Bu zorlukları yaşamayı göze alamıyorum ben işte,çocuğumun başı boş,geleceği de sıkıntılı kötü bi çocuk olabilme ihtimaline cesaret edemiyorum,bu adama tahammül edemiyorum,ayrıldıktan sonra keşke evimde otursaydım dedirtecek zorlukları görmeye de gücüm yok,o konumda bana destek verebilecek kimsemde yok.Şiddet veya aldatma yok diye dayanabiliyorum şu anlık.Yaşadıklarına çok üzüldüm benim annemde çok sıkıntılar yaşadı ayrılmadı,onun maddi gücü vardı bi de ama kendi gücü yoktu,bizim için dayandığını söyler hep,bi erkek kardeşim var saygılı,okul hayatı düzgün normal bi erkek oldu,boşansalar olabilirmiydi bilmiyorum,kardeşimle aynı yaşta teyzemin çocuğu var,teyzem çocuğu tam ortaokul yılkarındayken ayrıldı ve o okul birincilikleriyle dolu çocuk şu an uyuşturucu bağımlısına dönüştü.Bunlar hep olacak değil ama oluyo işte,annesi babası ayrı olan çocuğun hayatının bir evresi sıkıntılı oluyo,bilemiyorum gerçekten bilemiyorum sonum ne olur.
MarV-el canım sağol dediklerinide uygulucam gücüm yettikce ama bugün iftara annesigile gideceğini söyledi,onlar iki başınaymış 3-5 güne gidecekmiş,biz evde otuz kişiyiz sanki,yalnız kalıyorum itiliyorum işte,ben hamileyim diye bi umurları yok kimsenin,şimdi kontrolden geldim 3lü sonucumda afp yüksekliği çıktı,onada üzüldüm ağladım çocuğum o benim canımdan parça,öğleden sonra ayrıntılı için özel bi muayeneye gidicem,duanızı istiyorum.

Tanımadığım bir sürü gönül dostum oldu burda,şunların birini bile hiç kimseye anlatamadım,buraya döktüm,duyarlılıkla cevap yazdınız,hepinizden Allah razı olsun

Canim icini ferah tut insallaah sorunsuz gecer.
Ultrason bitene kadar
Omrumden omur gitti..
Hemen yaz cikar cikmaz canim

güçlü olmak en zor şeydir bazen hayatta maalesef ve erkeklerde böyle bir iç güdü olduğunu ben düşünmüyorum. her şeyde olduğu gibi güçlü olmayıda kadınlar daha iyi sırtlanabiliyor. bebeğine sım sıkı sarıl o seni iyi edecektir. kv gelince bişi diyemem tabii ama arkadaşın dediği gibi sen git üstlerine. git elini öp hiç bişey olmamış gibi davran kocanın gönlünü kazan. bırak kv utansın o zaman. zaten bebeğinide kucağına aldıktan sonra kocanda değişecektir, size daha kıymet vermesi gerektiğini anlayacaktır inşallah. eşinle aran düzelince zaten kimse giremez aranıza o da anlar yaptığı hatayı.bol bol dua et, şu mübarek günler hürmetine Rabbim kabul eder inşallah.

Canım benim Allah yar ve yardımcın olsun yaşadıkların çok zor , sana ne desek ne yapsak bilemiyorum ama çocuğun için güçlü olman gerekiyor sonuç ne olursa olsun benim şahsi fikrim kv ile kocanı başbaşa bırakma biliyorum o kadının yüzünü görmek istemiyorsun ama sen bunu yaptıkça o daha çok dolduruyordur ve erkekler hemen gaza geliyor kimbilir eşine neler diyor senin hakkında ve eşinde etkisinde kalıyor yoksa severek evlenmişsiniz hamilesin başka biri yok şiddet yok neden böyle yapsın dün benim canımda çok sıkkındı senin kinin yanında hiçbirşey ama biz eşimle bir konuda karar almıştık ve eşim gayet memnundu yani tamam öyle yapalım hatta bana aksiyon almamı söylemişti. Pazar günü eşimin babası aradı eşimi sordu bende dur vereyim dedim yok verme beni sonra arasın dedi ısrarla eşimde istmesine rağmen kapattı teli ve dün eşimle konuşurken öğlen babam aradı aslında biz o işi öyle yapmayalım böyle yapalım falan fistan ve kan beynime sıçradı adam benimle bildiğin tartıştı konuyu kapattım kimse için bebeğimi üzemem diye hala da o konu askıda demek istediğim biz yanlarında olmayınca hemen dolduruyorlar melekleri şeytan yapıyorlar ve dün eşim Nuh dedi Peygamber demedi, senin için zor ama eşini ara evde yalnız kalmak istemiyorum halim de yok beni al birlikte gidelim de ve mümkün olduğunca ikisini yalnız bırakma, kv iyi davranıyormuş gibi yap onun yaptıkları için eşinle tartışma bu konuda ikili ol eşinin yanında gayet ilgili eşin yokken de nasıl istiyorsan öyle yap ki erkeklerin algısı bizimki gibi değil gördüklerine yorum yapıyorlar, benim eşimin babası evlendiğim ilk zamanlarda eşim yokken farklı kötü kötü bakmalar , hakaretler, bağırmalar ama kv veya eşimin yanında canım kızım güler yüzlü gibi gibi ben durumu eşime anlatmaya kalktığımda bana nankör adam seni ne kadar seviyor görmüyormusun benden bile çok seviyor diye söylenmişti bende o gün bu gün babası bana ne derse ikisi yanımdayken konuyu açıyorum ve eşimn yanında babacım babacım geziyorum ama sorsan değil yüzünü görmek sesine bile tahammülüm yok böyle olunca o da biraz geri adım attı ama hala arkamdan dolduruyor Allahtan kv. öyle değil. oyunu kurallarına göre oyna, kendi kurallarına göre değil.

yine sıkıntılar var.. @rosinant canım üzülerek okudum hikayeni. umuyorum en yakın zamanda her şey yoluna girer. umutsuzluğa kapılma. inşallah bebek evliliğinize iyi gelir. Allah eşine ve annesine merhamet versin. Allah yardımcın olsun.
@Olgun abla Allah yardımcın olsun, bir an önce zor günleri atlatırsın sağlıkla evladına kavuşursun inşallah.
sedabk canım çok zor günler geçirmişsin.. yaşadığımız bazı şeyler bizleri olgunlaştırıyor. istemesek de hayatla erken tanışıyoruz bazen. bu da geleceğe olan bakış açımızı değiştiriyor. umuyorum ailenle ömrünün sonuna kadar mutlu yaşarsın canım...
Fairy-tale ve A Ankaaa canım gözünüz aydın güzel haberler almak çok iyi geldi...

okulda bir ablamızın da eşiyle problemleri var. hiç iyi başlamadık haftaya. Allah bugününden kötü etmesin kimseyi.
hafta sonu temizlik yaptım. cumartesi gece 4 e kadar camlar perdeler koltuklar mutfak dolapları, pazar günü de silme süpürme... iki gecedir kollarımın ağrısından uyuyamıyorum. rapor alıp dinlenmek istiyorum biraz ama karneler basılacak, çok iş var. sürüne sürüne geliyorum okula. Allah yardımcımız olsun.

Allah'a emanet olun canlarım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…