3 kg aldim canimkızlar günaydın
kaç kilo aldınız acaba takip eden var mı
Hayırlı olsun çok sevindim cnm stresten uzak dur artık :) ben yapamıyorum her gün başka bişi çıkıyorKizlar ayrintili ultrasonum iyi gecti cok sukur ..
Hereey yolunda simdilik
3 kg aldim canim
Canim benim yaaSeverek evlendik fakat uzun süreli bi ilişkimiz olmadı,7-8 ay içinde oldu her şey,ufak tefek kıllıkları batıyodu gözüme ama bu kadarını bilemedimde hissedemedimde
Gözün aydın tatlım :)Kizlar ayrintili ultrasonum iyi gecti cok sukur ..
Hereey yolunda simdilik
1 kg aldım canımkızlar günaydın
kızlar günaydın
ben geçen ay gittiğimde 1 kilo almıştım. bu ay detaylıdan sonra kendi dr uma gittik sonuç göstermeye, kilo ölçümünü ikimizde atladık tahminime göre 1 daha almışımdır. yani toplamda 2kg...kızlar günaydın
Kizlar ayrintili ultrasonum iyi gecti cok sukur ..
Hereey yolunda simdilik
oh şükürler olsun, gözün aydın tatlımKizlar ayrintili ultrasonum iyi gecti cok sukur ..
Hereey yolunda simdilik
Cok sukur bak hersey iyi gdiyo. Benim ogleden sonra eko var. Perşembe cuma da ayrıntılı. Çok gerginlik var bendede ama inşallah iyi geçecek inaniyorymKizlar ayrintili ultrasonum iyi gecti cok sukur ..
Hereey yolunda simdilik
Bu zorlukları yaşamayı göze alamıyorum ben işte,çocuğumun başı boş,geleceği de sıkıntılı kötü bi çocuk olabilme ihtimaline cesaret edemiyorum,bu adama tahammül edemiyorum,ayrıldıktan sonra keşke evimde otursaydım dedirtecek zorlukları görmeye de gücüm yok,o konumda bana destek verebilecek kimsemde yok.Şiddet veya aldatma yok diye dayanabiliyorum şu anlık.Yaşadıklarına çok üzüldüm benim annemde çok sıkıntılar yaşadı ayrılmadı,onun maddi gücü vardı bi de ama kendi gücü yoktu,bizim için dayandığını söyler hep,bi erkek kardeşim var saygılı,okul hayatı düzgün normal bi erkek oldu,boşansalar olabilirmiydi bilmiyorum,kardeşimle aynı yaşta teyzemin çocuğu var,teyzem çocuğu tam ortaokul yılkarındayken ayrıldı ve o okul birincilikleriyle dolu çocuk şu an uyuşturucu bağımlısına dönüştü.Bunlar hep olacak değil ama oluyo işte,annesi babası ayrı olan çocuğun hayatının bir evresi sıkıntılı oluyo,bilemiyorum gerçekten bilemiyorum sonum ne olur.benzer şeyleri annemde yaşamış. aldatma (kendi evinde yakalamış hemde kaç kere), kv yoktu ama elti ve görümce yeterliydi vs. aman çocuğum var demiş ben 2 yaşındayken falan susmuş, sonra kardeşm gelmiş babam düzelmeye başlarken. ama sonra her şey eskisi gibi olmuş yine sil baştan... annem çocuklarım biraz daha büyüsünler diye hep sıkmış dişini. ben 17ime geldiğimde olayları fark ettiğimde yeter dedim, bunu derken ne maddi bir dayanağımız vardı ne de annemin ailesine zaten az çok bildikleri konuyu nasıl açıklayacağımıza dair fikrimiz. bi gece ben babamla tartıştım sonra evi terk ettim. annemle kardeşim arkamdan geldi dayıma gittik. 6 ay boşanmasınlar diye uğraştı dedem dayım. sonra ben dayımlarlada kavga ettim ne istiyosunuz kızınızdan acı çekmesinimi diye.ertesi gün annemle avukata gittik dava açtık ve boşandılar... annem boşandıktan sonra iş hayatına başladı. bende onunla çalışmaya başladım, üniversitesi açıköğretimden bitirdim. babamdan kalan bütün borçları yavaş yavaş ödedik. tabii bu arada sakın düşünme aile yanındaymış diye... ananem boşandığı için anneme küstü bir süre dedem kıyamadığından tepki veremedi ama içine attı hep, dayımlar yengemler ablaları diye bir şey diyemediler ama suratlarından belliydi mutsuzlukları. sonuçta ablası 2 çocuğuyla evlerine yerleşmişti bir anda. çalışıp biraz toparlanınca küçük bir ev tuttuk, esas mutluluk oydu bizim için. bu süre içinde kardeşim büyüdü ve erkek çocuk babasız çok zormuş onu öğrendik. liseye kadar ite kaka geldi ama lisede devamsızlıktan kaldı 2 sene üst üste ve bütün okul hayatını bitirdi. ne tartışmalar kavgalar, şiddete bile dayandı bi ara. küçük dediğim kardeşim annemle beni dövdü bir sabah kalk dediğimiz için. onu evde bırakıp kalktık işe gittik hiç bir şey olmamış gibi. mecburduk böyle yapmaya, ne ona tavır alabilirdik ne işe gitmemezlik yapabilirdik. hayat hiç bir zaman kolay olmadı taakii kardeşimde işe girene kadar. 2 sene sonrasında ben evlendim o da biraz daha sorumluluk üstlendi. bu sefer iş yerinin yalovaya gitme durumu ortaya çıktı peki dedik istemesekte. patronunu ailesiyle falan tanıdğımız için içimiz rahattı. annem yalnız kaldı evinde, ev ev üstünde olmaz diye gelmedi yanımıza eşimde istemesine rağmen. sonra bir gün annemde işsiz kaldı, ne yapıcam diye düşünürken istemeye istemeye kardeşimin yanına taşın dedim yalovaya. o ara tüp bebek yaptırmam gerektiğini öğrendiğimiz için o da istemedi gitmeyi ama mecburen gitti.... şimdi sürekli gidip geliyo, anane olacağı için çok heyecanlı. her zaman gurur duyar benimle ve bende onunla tabiki. aramızda çok farklı bir ilişki vardır. sana diyeceğim şu ki, evet boşanma kararı almak gerisini düşünmeden çok kolaydır. ama ailendende bu kadar tepki göreceğini düşünüyosan bir kere daha düşün. bütün bunları yaşamak anlatmak kadar kolay değildi malesef. ne sinir krizleri ne ağlamalar ne pişmanlıklar geçirdim, keşke dedim sürekli çıkmasaydım o evden belki daha farklı olurdu herşey ama değişmezdi dedim sonra teselli ettim kendimi. karnındaki suçsuz bebeğini hiç bir şey için suçlama ve onu kaybetmeyi isteme. ne olursa olsun o senin yanına yoldaş olacaktır, sen ağlarken gelip göz yaşını silen bir evlat en büyük destekçindir. ben tutupta boşanma demem sana zaten ama iyi düşün yaşama ihtimalin olacak olayları diyebilirim sadece. bazen gitmek kolay gibi görünür ama zor olduğunu gidince anlarsın, keşke yapmasaydım biraz daha sıksaydım dişimi dersin...biraz uzun oldu kızlar helal edin hakkınızı ama çok üzüldüm bu duruma. boşanma konusunu duyduğum anda kötü oluyorum.
OTE="Ankaaa, post: 46816360, member: 412232"]Kizlar Ekoili ultrasonum iyi gecti cok sukur ..
Hereey yolunda simdilik[/QUOTE
Cok sukur bak hersey iyi gdiyo. Benim ogleden sonra eko var. Perşembe cuma da ayrıntılı. Çok gerginlik var bendede ama inşallah iyi geçecek inaniyorym
Bu zorlukları yaşamayı göze alamıyorum ben işte,çocuğumun başı boş,geleceği de sıkıntılı kötü bi çocuk olabilme ihtimaline cesaret edemiyorum,bu adama tahammül edemiyorum,ayrıldıktan sonra keşke evimde otursaydım dedirtecek zorlukları görmeye de gücüm yok,o konumda bana destek verebilecek kimsemde yok.Şiddet veya aldatma yok diye dayanabiliyorum şu anlık.Yaşadıklarına çok üzüldüm benim annemde çok sıkıntılar yaşadı ayrılmadı,onun maddi gücü vardı bi de ama kendi gücü yoktu,bizim için dayandığını söyler hep,bi erkek kardeşim var saygılı,okul hayatı düzgün normal bi erkek oldu,boşansalar olabilirmiydi bilmiyorum,kardeşimle aynı yaşta teyzemin çocuğu var,teyzem çocuğu tam ortaokul yılkarındayken ayrıldı ve o okul birincilikleriyle dolu çocuk şu an uyuşturucu bağımlısına dönüştü.Bunlar hep olacak değil ama oluyo işte,annesi babası ayrı olan çocuğun hayatının bir evresi sıkıntılı oluyo,bilemiyorum gerçekten bilemiyorum sonum ne olur.
MarV-el canım sağol dediklerinide uygulucam gücüm yettikce ama bugün iftara annesigile gideceğini söyledi,onlar iki başınaymış 3-5 güne gidecekmiş,biz evde otuz kişiyiz sanki,yalnız kalıyorum itiliyorum işte,ben hamileyim diye bi umurları yok kimsenin,şimdi kontrolden geldim 3lü sonucumda afp yüksekliği çıktı,onada üzüldüm ağladım çocuğum o benim canımdan parça,öğleden sonra ayrıntılı için özel bi muayeneye gidicem,duanızı istiyorum.
Tanımadığım bir sürü gönül dostum oldu burda,şunların birini bile hiç kimseye anlatamadım,buraya döktüm,duyarlılıkla cevap yazdınız,hepinizden Allah razı olsun
Canım benim Allah yar ve yardımcın olsun yaşadıkların çok zor , sana ne desek ne yapsak bilemiyorum ama çocuğun için güçlü olman gerekiyor sonuç ne olursa olsun benim şahsi fikrim kv ile kocanı başbaşa bırakma biliyorum o kadının yüzünü görmek istemiyorsun ama sen bunu yaptıkça o daha çok dolduruyordur ve erkekler hemen gaza geliyor kimbilir eşine neler diyor senin hakkında ve eşinde etkisinde kalıyor yoksa severek evlenmişsiniz hamilesin başka biri yok şiddet yok neden böyle yapsın dün benim canımda çok sıkkındı senin kinin yanında hiçbirşey ama biz eşimle bir konuda karar almıştık ve eşim gayet memnundu yani tamam öyle yapalım hatta bana aksiyon almamı söylemişti. Pazar günü eşimin babası aradı eşimi sordu bende dur vereyim dedim yok verme beni sonra arasın dedi ısrarla eşimde istmesine rağmen kapattı teli ve dün eşimle konuşurken öğlen babam aradı aslında biz o işi öyle yapmayalım böyle yapalım falan fistan ve kan beynime sıçradı adam benimle bildiğin tartıştı konuyu kapattım kimse için bebeğimi üzemem diye hala da o konu askıda demek istediğim biz yanlarında olmayınca hemen dolduruyorlar melekleri şeytan yapıyorlar ve dün eşim Nuh dedi Peygamber demedi, senin için zor ama eşini ara evde yalnız kalmak istemiyorum halim de yok beni al birlikte gidelim de ve mümkün olduğunca ikisini yalnız bırakma, kv iyi davranıyormuş gibi yap onun yaptıkları için eşinle tartışma bu konuda ikili ol eşinin yanında gayet ilgili eşin yokken de nasıl istiyorsan öyle yap ki erkeklerin algısı bizimki gibi değil gördüklerine yorum yapıyorlar, benim eşimin babası evlendiğim ilk zamanlarda eşim yokken farklı kötü kötü bakmalar , hakaretler, bağırmalar ama kv veya eşimin yanında canım kızım güler yüzlü gibi gibi ben durumu eşime anlatmaya kalktığımda bana nankör adam seni ne kadar seviyor görmüyormusun benden bile çok seviyor diye söylenmişti bende o gün bu gün babası bana ne derse ikisi yanımdayken konuyu açıyorum ve eşimn yanında babacım babacım geziyorum ama sorsan değil yüzünü görmek sesine bile tahammülüm yok böyle olunca o da biraz geri adım attı ama hala arkamdan dolduruyor Allahtan kv. öyle değil. oyunu kurallarına göre oyna, kendi kurallarına göre değil.Bu zorlukları yaşamayı göze alamıyorum ben işte,çocuğumun başı boş,geleceği de sıkıntılı kötü bi çocuk olabilme ihtimaline cesaret edemiyorum,bu adama tahammül edemiyorum,ayrıldıktan sonra keşke evimde otursaydım dedirtecek zorlukları görmeye de gücüm yok,o konumda bana destek verebilecek kimsemde yok.Şiddet veya aldatma yok diye dayanabiliyorum şu anlık.Yaşadıklarına çok üzüldüm benim annemde çok sıkıntılar yaşadı ayrılmadı,onun maddi gücü vardı bi de ama kendi gücü yoktu,bizim için dayandığını söyler hep,bi erkek kardeşim var saygılı,okul hayatı düzgün normal bi erkek oldu,boşansalar olabilirmiydi bilmiyorum,kardeşimle aynı yaşta teyzemin çocuğu var,teyzem çocuğu tam ortaokul yılkarındayken ayrıldı ve o okul birincilikleriyle dolu çocuk şu an uyuşturucu bağımlısına dönüştü.Bunlar hep olacak değil ama oluyo işte,annesi babası ayrı olan çocuğun hayatının bir evresi sıkıntılı oluyo,bilemiyorum gerçekten bilemiyorum sonum ne olur.
MarV-el canım sağol dediklerinide uygulucam gücüm yettikce ama bugün iftara annesigile gideceğini söyledi,onlar iki başınaymış 3-5 güne gidecekmiş,biz evde otuz kişiyiz sanki,yalnız kalıyorum itiliyorum işte,ben hamileyim diye bi umurları yok kimsenin,şimdi kontrolden geldim 3lü sonucumda afp yüksekliği çıktı,onada üzüldüm ağladım çocuğum o benim canımdan parça,öğleden sonra ayrıntılı için özel bi muayeneye gidicem,duanızı istiyorum.
Tanımadığım bir sürü gönül dostum oldu burda,şunların birini bile hiç kimseye anlatamadım,buraya döktüm,duyarlılıkla cevap yazdınız,hepinizden Allah razı olsun
ay ne güzeeell ben 5 kilo aldım toplamda3 kg aldim canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?