- 11 Kasım 2014
- 1.079
- 1.332
- 133
- 32
ben geçen ay gittiğimde 1 kilo almıştım. bu ay detaylıdan sonra kendi dr uma gittik sonuç göstermeye, kilo ölçümünü ikimizde atladık tahminime göre 1 daha almışımdır. yani toplamda 2kg...
5 kg aldım şimdilik
yine sıkıntılar var.. @rosinant canım üzülerek okudum hikayeni. umuyorum en yakın zamanda her şey yoluna girer. umutsuzluğa kapılma. inşallah bebek evliliğinize iyi gelir. Allah eşine ve annesine merhamet versin. Allah yardımcın olsun.
@Olgun abla Allah yardımcın olsun, bir an önce zor günleri atlatırsın sağlıkla evladına kavuşursun inşallah.
sedabk canım çok zor günler geçirmişsin.. yaşadığımız bazı şeyler bizleri olgunlaştırıyor. istemesek de hayatla erken tanışıyoruz bazen. bu da geleceğe olan bakış açımızı değiştiriyor. umuyorum ailenle ömrünün sonuna kadar mutlu yaşarsın canım...
@Fairy-tale ve A Ankaaa canım gözünüz aydın güzel haberler almak çok iyi geldi...
okulda bir ablamızın da eşiyle problemleri var. hiç iyi başlamadık haftaya. Allah bugününden kötü etmesin kimseyi.
hafta sonu temizlik yaptım. cumartesi gece 4 e kadar camlar perdeler koltuklar mutfak dolapları, pazar günü de silme süpürme... iki gecedir kollarımın ağrısından uyuyamıyorum. rapor alıp dinlenmek istiyorum biraz ama karneler basılacak, çok iş var. sürüne sürüne geliyorum okula.Allah yardımcımız olsun.
Allah'a emanet olun canlarım...
kızlar günaydın
kaç kilo aldınız acaba takip eden var mı
sorma çok komik oldu, çıkınca eşimle anneme diyorumki ben tartılmadım :) ama değişiklikte yoktur çok tahminen belki hafta içi bi uğrarım diye düşünüyorum o zaman tartılırım :)o da güzelmiş
Hamile kaldığımı öğrendiğimde 61 kğ daydım şimdi 67kğ yum canım 23. Haftadayımkızlar günaydın
kaç kilo aldınız acaba takip eden var mı
16 kılo aldım canım
Canım ben dediklerin için geç kalınmış bi ortaydım,Annesi bana çok düşkündü,eşimin ikinci evliliği,ilki 2ay içinde bitmiş sorun onlara göre kızda tabi,ben eşimden yaşcada küçük olduğum için ikinci kez evliliğini çıtı pıtı genç bi kızla yaptı mantığıyla hep mutluydu,her çarşıya çıktığında bana hediyeler alır,evine gittiğimde beni kaldırmaz çayımı bile doldururdu.Taki 1ay öncesine kadar,ankaradan memlekete dönüyoruz hep beraber arabadayız,bir konu oldu mal mülk sahibi olmakla alakalı,mala mülke çok düşkünler ev alsalar araba alsalar hep dertleri bu,işte ben anneme hiç hediye almadım,kardeşinde ailende olsa paranı yedirmicen gibi bişeyler söyledi,ben anneme kına gecemde takılan altını vermiştim borcunu kapatsın diye,onu biliyodu lafınıda etti daha önce yine laf çarptırarak konuştu,zaten doluydum,ankaradan anneme anneler gününde bir çöp alamadım şimdi laf eder diye neyse bende ona cevaben olurmu öyle şey,ben kardeşim annem zor durumdayken yok malk mülk almam lazım diyemem veririm anne baba o ya dedim demez olaydım,başladı bağırmaya,bunun aklında baştan beri o tarafa para yedirmek var,oğluma acıyorum ben,biz enayiyiz,oh ne güzel bizede mercedes araba alın o zaman,sen oğlumla parası için evlendin zaten,sana yaptıkları düğünüde gördük kuru makinen bile yoktu senin(bunuda ilk evlendiğimizde saflık yapıp ona ben söylemiştim saçım ıslak olunca makinem yok demiştim),arkamı döndüm sesimi çıkarmadan ağladım o söyledikçe söyledi,önde eşimle babası vardı,sus yanlış anladın demekten başka bişey yapamadılar susmadı susmucam dedi.Ben yeri geldi okula parasız gittim eşime diyemedim,para isteyebilen olamadım hiç,bana verdiği 50-100milyonla okuluma gittim kuaföre gittim sonrasında sesimi çıkarmadım,bolluk içinde yaşatılmıyorum yani,çıkıp kendi başıma hiç bi kıyafet alamadım o kadar param olmadı,ya annesiyle ya kendiyle çıkıp aldım o da o kıyafeti onlarda beğenirse.kimseye pra yedirecek durumum yok ailemin talebide yok haram lokmada geçirmem zaten.Sonra eve geldik üç gün boyunca eşimle bu konu hakkında hiç konuşmadık taki annesiyle ortak günüm gelene kadar,gitmiyeceğimi söyleyince sinirlendi,yüzüne bakamam dedim ne dicem ne yapcam dedim,sen bahane arıyomuşsun dedi,bağırdı çağırdı.Geçen akşamda eşim aradı babamlar bize gelecekmiş diye,tamam dedim napcağımı bilemedim geldiler,gelince bana bütün egosuyla ve beni suçlarcasını elini uzattı öpmem için,elini tuttum tokalaşmak için aşağı çektim geri kaldırdı öptüm,pişkin pişkin oturdu dizisini açtı,onu istedi bunu istedi ben yemek yedirdim çayını kekini verdim meyvesini dildim balkonda oturuyoduk o dizi izlicem diye içeri gitti,gitmeden balkonda birine çay doldururken onada dolduruyodum o içeri gidince ayağına gidip çay içermisin diyemedim ayağım gitmedi dilim varmadı,eşime dedim hep,meyvesinide o götürdü,sonra gittiler kapıdan uğurlarken babası asansöre bindi oda asansöre doğru gidiyodu eşim içeri geçti ben kapıyı kapattım aradan yarım saat geçti beni aradı gece 12buçuk,niye yüzüme kapattın kapıyı dedi,ne kapatması dedim,kapattın tabi analı kızlı işiniz bitti dedi suratına kapattım telefonu,gittim içeri ağladım saatlerce,eşimde yanıma gelip üzülme demedi oflaya puflaya yattı uyudu,ertesi sabah dayanamadım aradım bu kadını,sakın dedim ailemin adını ağzına alma,ben almadım dedi,onu hakkında evlenmeden önce edepsiz bi kadındır demişlerdi,onu söyledim ne kadar doğru söylemişler dedim benmiyim edepsiz dedi,sakın evime gelme sen yüzsüzsün gelirsin gerçi pişkin pişkin oturursun dedim,ben o kadar parayı bunun için harcamadım oğlan benim ev benim geldiğin gibi gidersin dedi,yok öyle bişey sahiplenme her şeyi,oğlan seninse de benim kocam,ev benim evim dedim hastasın sen paranoyaksım param gidecek korkusu var sende dedim,hasta sensin oğlum izletti senin videonu dedi,seni iyi doldurmuş annen dedi,zavallı annemde hep olsun kızım git kaynanana dedi durdu o zamana kadar,gühaha girme beni sen getirdin bu hale o kadar kaf saydın dedim ben sana hiç bişey demedim dedi,oğlumla parası için evlendin dedin dedim demedim diyo sonra öğrendimki böyle konuşmasının sebebi yanında komşuları olması,benmiyim edepsiz diyerek ona edepsiz dediğimi gösterdi sonrasında hiçbişeyi kabul etmeyip kötü gelin ilan etti beni,Allah seni ıslah etsin dedim kapattım,eşimi aradım eve gel konuşcaz dedim,noldu dedi,ortalık karışık sen hiç konuşmayıp kaçıyosun gel ya bitsin ya anneni sustur dedim,düğündede hiç bişey yapmadınız zatene kadar girdi hepinizin Allah belasını versin dedi kapattı.Annesi sonra annemi aramış 20kez falan,annem açmış onada bi sürü saymış,bunu duyunca iyice çıldırdım aradım açmadı meşgule attı.Sonra babası aradı konuşalım diye tamam dedim geldi,sen saygısızlık yaptın özür dilemen lazım o sana neler aldı yaptı bak,oğluyla annesini ayıramazsın falan onu savundu beni suçladı,öyle bi derdim yok yürümezse ayrılırz dedim,ayrılmayın çocuk var dedi,bi süre sizinkilerde bizde elimizi çekelim siz kafanızı dinleyin dedi,benim ailemin ne suçu varda bana gelemiceklerki,sırf kendileri gelemicek diye bizimkilerede dur dediler,sen bize gelmezsen o da senin ailene gitmez falan filan dedi,Şimdi o da gitmiyo zaten annemin babamın yanına,suçsuz insanlarada ceza kesildi,işte böyle örtüldü üstü.yine açmıyoruz evde konuyu,muhabbet ediyoruz yine açılıyo bi şekilde konu kavga ediyoruz.Ben o kadını görmek istemiyorum,nasıl gidiyim yanına bunca şeyden sonra,bu insanı hayatımda istemiyorum,böylede mutlu olamıyorum evim huzursuzCanım benim Allah yar ve yardımcın olsun yaşadıkların çok zor , sana ne desek ne yapsak bilemiyorum ama çocuğun için güçlü olman gerekiyor sonuç ne olursa olsun benim şahsi fikrim kv ile kocanı başbaşa bırakma biliyorum o kadının yüzünü görmek istemiyorsun ama sen bunu yaptıkça o daha çok dolduruyordur ve erkekler hemen gaza geliyor kimbilir eşine neler diyor senin hakkında ve eşinde etkisinde kalıyor yoksa severek evlenmişsiniz hamilesin başka biri yok şiddet yok neden böyle yapsın dün benim canımda çok sıkkındı senin kinin yanında hiçbirşey ama biz eşimle bir konuda karar almıştık ve eşim gayet memnundu yani tamam öyle yapalım hatta bana aksiyon almamı söylemişti. Pazar günü eşimin babası aradı eşimi sordu bende dur vereyim dedim yok verme beni sonra arasın dedi ısrarla eşimde istmesine rağmen kapattı teli ve dün eşimle konuşurken öğlen babam aradı aslında biz o işi öyle yapmayalım böyle yapalım falan fistan ve kan beynime sıçradı adam benimle bildiğin tartıştı konuyu kapattım kimse için bebeğimi üzemem diye hala da o konu askıda demek istediğim biz yanlarında olmayınca hemen dolduruyorlar melekleri şeytan yapıyorlar ve dün eşim Nuh dedi Peygamber demedi, senin için zor ama eşini ara evde yalnız kalmak istemiyorum halim de yok beni al birlikte gidelim de ve mümkün olduğunca ikisini yalnız bırakma, kv iyi davranıyormuş gibi yap onun yaptıkları için eşinle tartışma bu konuda ikili ol eşinin yanında gayet ilgili eşin yokken de nasıl istiyorsan öyle yap ki erkeklerin algısı bizimki gibi değil gördüklerine yorum yapıyorlar, benim eşimin babası evlendiğim ilk zamanlarda eşim yokken farklı kötü kötü bakmalar , hakaretler, bağırmalar ama kv veya eşimin yanında canım kızım güler yüzlü gibi gibi ben durumu eşime anlatmaya kalktığımda bana nankör adam seni ne kadar seviyor görmüyormusun benden bile çok seviyor diye söylenmişti bende o gün bu gün babası bana ne derse ikisi yanımdayken konuyu açıyorum ve eşimn yanında babacım babacım geziyorum ama sorsan değil yüzünü görmek sesine bile tahammülüm yok böyle olunca o da biraz geri adım attı ama hala arkamdan dolduruyor Allahtan kv. öyle değil. oyunu kurallarına göre oyna, kendi kurallarına göre değil.
1 kg aldım canım
ahh canım naptın sen yaa. çok değilmi 16?
Kızlar şu an 23 haftalığım 29 haziranda detaylı usg randevum var 26 haftama denk geliyor normalmi sizce???
sorma çok komik oldu, çıkınca eşimle anneme diyorumki ben tartılmadım :) ama değişiklikte yoktur çok tahminen belki hafta içi bi uğrarım diye düşünüyorum o zaman tartılırım :)
Hamile kaldığımı öğrendiğimde 61 kğ daydım şimdi 67kğ yum canım 23. Haftadayım
Canım benim senin bu durumun bana eşimin kuzenini hatırlattı onun da yaşadıkları seninle hemen hemen aynı en son kendimi sokaklarda nerde kim olduğumu bilmeden gezerken buldum demişti boşanmaya karar verdiğinde eşi pişman olmuş , barıştılar barıştıkları için anne varlıklı olmasına rağmen hiçbir şey vermemiş rezil olsunlar diye şimdi mutfak yatak odası içice, girişte bir oda banyosu wcsi dışarda bir gecekonduda ve bana dediği ben böyle çok iyiyim huzurum var eşim bana iyi davanıyor inş. tabi o şartlarda olma senin eşinde senin yanında olur ve huzuru bulursun bu günlerin geçer ve keşke seni yönlendiren birileri olsaydı beni arkadaşlarım yönlendirmeseydi benimde eşimle aram bozulacaktı Rabbim eşine akıl fikir versin hadi ilk eşi sorunluydu sen de mi sorunlusun bunu düşünemiyor mu ? Eşin ama kusura bakmaCanım ben dediklerin için geç kalınmış bi ortaydım,Annesi bana çok düşkündü,eşimin ikinci evliliği,ilki 2ay içinde bitmiş sorun onlara göre kızda tabi,ben eşimden yaşcada küçük olduğum için ikinci kez evliliğini çıtı pıtı genç bi kızla yaptı mantığıyla hep mutluydu,her çarşıya çıktığında bana hediyeler alır,evine gittiğimde beni kaldırmaz çayımı bile doldururdu.Taki 1ay öncesine kadar,ankaradan memlekete dönüyoruz hep beraber arabadayız,bir konu oldu mal mülk sahibi olmakla alakalı,mala mülke çok düşkünler ev alsalar araba alsalar hep dertleri bu,işte ben anneme hiç hediye almadım,kardeşinde ailende olsa paranı yedirmicen gibi bişeyler söyledi,ben anneme kına gecemde takılan altını vermiştim borcunu kapatsın diye,onu biliyodu lafınıda etti daha önce yine laf çarptırarak konuştu,zaten doluydum,ankaradan anneme anneler gününde bir çöp alamadım şimdi laf eder diye neyse bende ona cevaben olurmu öyle şey,ben kardeşim annem zor durumdayken yok malk mülk almam lazım diyemem veririm anne baba o ya dedim demez olaydım,başladı bağırmaya,bunun aklında baştan beri o tarafa para yedirmek var,oğluma acıyorum ben,biz enayiyiz,oh ne güzel bizede mercedes araba alın o zaman,sen oğlumla parası için evlendin zaten,sana yaptıkları düğünüde gördük kuru makinen bile yoktu senin(bunuda ilk evlendiğimizde saflık yapıp ona ben söylemiştim saçım ıslak olunca makinem yok demiştim),arkamı döndüm sesimi çıkarmadan ağladım o söyledikçe söyledi,önde eşimle babası vardı,sus yanlış anladın demekten başka bişey yapamadılar susmadı susmucam dedi.Ben yeri geldi okula parasız gittim eşime diyemedim,para isteyebilen olamadım hiç,bana verdiği 50-100milyonla okuluma gittim kuaföre gittim sonrasında sesimi çıkarmadım,bolluk içinde yaşatılmıyorum yani,çıkıp kendi başıma hiç bi kıyafet alamadım o kadar param olmadı,ya annesiyle ya kendiyle çıkıp aldım o da o kıyafeti onlarda beğenirse.kimseye pra yedirecek durumum yok ailemin talebide yok haram lokmada geçirmem zaten.Sonra eve geldik üç gün boyunca eşimle bu konu hakkında hiç konuşmadık taki annesiyle ortak günüm gelene kadar,gitmiyeceğimi söyleyince sinirlendi,yüzüne bakamam dedim ne dicem ne yapcam dedim,sen bahane arıyomuşsun dedi,bağırdı çağırdı.Geçen akşamda eşim aradı babamlar bize gelecekmiş diye,tamam dedim napcağımı bilemedim geldiler,gelince bana bütün egosuyla ve beni suçlarcasını elini uzattı öpmem için,elini tuttum tokalaşmak için aşağı çektim geri kaldırdı öptüm,pişkin pişkin oturdu dizisini açtı,onu istedi bunu istedi ben yemek yedirdim çayını kekini verdim meyvesini dildim balkonda oturuyoduk o dizi izlicem diye içeri gitti,gitmeden balkonda birine çay doldururken onada dolduruyodum o içeri gidince ayağına gidip çay içermisin diyemedim ayağım gitmedi dilim varmadı,eşime dedim hep,meyvesinide o götürdü,sonra gittiler kapıdan uğurlarken babası asansöre bindi oda asansöre doğru gidiyodu eşim içeri geçti ben kapıyı kapattım aradan yarım saat geçti beni aradı gece 12buçuk,niye yüzüme kapattın kapıyı dedi,ne kapatması dedim,kapattın tabi analı kızlı işiniz bitti dedi suratına kapattım telefonu,gittim içeri ağladım saatlerce,eşimde yanıma gelip üzülme demedi oflaya puflaya yattı uyudu,ertesi sabah dayanamadım aradım bu kadını,sakın dedim ailemin adını ağzına alma,ben almadım dedi,onu hakkında evlenmeden önce edepsiz bi kadındır demişlerdi,onu söyledim ne kadar doğru söylemişler dedim benmiyim edepsiz dedi,sakın evime gelme sen yüzsüzsün gelirsin gerçi pişkin pişkin oturursun dedim,ben o kadar parayı bunun için harcamadım oğlan benim ev benim geldiğin gibi gidersin dedi,yok öyle bişey sahiplenme her şeyi,oğlan seninse de benim kocam,ev benim evim dedim hastasın sen paranoyaksım param gidecek korkusu var sende dedim,hasta sensin oğlum izletti senin videonu dedi,seni iyi doldurmuş annen dedi,zavallı annemde hep olsun kızım git kaynanana dedi durdu o zamana kadar,gühaha girme beni sen getirdin bu hale o kadar kaf saydın dedim ben sana hiç bişey demedim dedi,oğlumla parası için evlendin dedin dedim demedim diyo sonra öğrendimki böyle konuşmasının sebebi yanında komşuları olması,benmiyim edepsiz diyerek ona edepsiz dediğimi gösterdi sonrasında hiçbişeyi kabul etmeyip kötü gelin ilan etti beni,Allah seni ıslah etsin dedim kapattım,eşimi aradım eve gel konuşcaz dedim,noldu dedi,ortalık karışık sen hiç konuşmayıp kaçıyosun gel ya bitsin ya anneni sustur dedim,düğündede hiç bişey yapmadınız zatene kadar girdi hepinizin Allah belasını versin dedi kapattı.Annesi sonra annemi aramış 20kez falan,annem açmış onada bi sürü saymış,bunu duyunca iyice çıldırdım aradım açmadı meşgule attı.Sonra babası aradı konuşalım diye tamam dedim geldi,sen saygısızlık yaptın özür dilemen lazım o sana neler aldı yaptı bak,oğluyla annesini ayıramazsın falan onu savundu beni suçladı,öyle bi derdim yok yürümezse ayrılırz dedim,ayrılmayın çocuk var dedi,bi süre sizinkilerde bizde elimizi çekelim siz kafanızı dinleyin dedi,benim ailemin ne suçu varda bana gelemiceklerki,sırf kendileri gelemicek diye bizimkilerede dur dediler,sen bize gelmezsen o da senin ailene gitmez falan filan dedi,Şimdi o da gitmiyo zaten annemin babamın yanına,suçsuz insanlarada ceza kesildi,işte böyle örtüldü üstü.yine açmıyoruz evde konuyu,muhabbet ediyoruz yine açılıyo bi şekilde konu kavga ediyoruz.Ben o kadını görmek istemiyorum,nasıl gidiyim yanına bunca şeyden sonra,bu insanı hayatımda istemiyorum,böylede mutlu olamıyorum evim huzursuz
Canım ben tombiş başlayanlardanım , bulantı dönemi 2 kg verdim sonra 3 defa ist iş seyahatine çıktım her birinden birer kilo aldım hatta şu an başlangıçtan 700 gr fazlayım 1 ay önce bebiş 250 gr idi bu cuma ayrıntılı pazarteside kontrol var , protein ağırlıklı besleniyorum karbonhidrat tüketmemeye çalışıyorum, tatlı yok cips ,çerez yok ekmek min. yemeğe çalışıyorum. oğluşum beni seviyor hedefim 8 kilo (başlangıç kilomun üstüne) ile tamamlamak kaldı 7 son aylarda çok alınıyor diyorlar bakalım tutturabilecek miyim.nasıl bir kilo aldın yaa
ben 16 kilo aldım
hiç mi yemedin nasıl olur, o bebek kaç gram, plesentası suyu?
Canım ben tombiş başlayanlardanım , bulantı dönemi 2 kg verdim sonra 3 defa ist iş seyahatine çıktım her birinden birer kilo aldım hatta şu an başlangıçtan 700 gr fazlayım 1 ay önce bebiş 250 gr idi bu cuma ayrıntılı pazarteside kontrol var , protein ağırlıklı besleniyorum karbonhidrat tüketmemeye çalışıyorum, tatlı yok cips ,çerez yok ekmek min. yemeğe çalışıyorum. oğluşum beni seviyor hedefim 8 kilo (başlangıç kilomun üstüne) ile tamamlamak kaldı 7 son aylarda çok alınıyor diyorlar bakalım tutturabilecek miyim.
Canım ben tombiş başlayanlardanım , bulantı dönemi 2 kg verdim sonra 3 defa ist iş seyahatine çıktım her birinden birer kilo aldım hatta şu an başlangıçtan 700 gr fazlayım 1 ay önce bebiş 250 gr idi bu cuma ayrıntılı pazarteside kontrol var , protein ağırlıklı besleniyorum karbonhidrat tüketmemeye çalışıyorum, tatlı yok cips ,çerez yok ekmek min. yemeğe çalışıyorum. oğluşum beni seviyor hedefim 8 kilo (başlangıç kilomun üstüne) ile tamamlamak kaldı 7 son aylarda çok alınıyor diyorlar bakalım tutturabilecek miyim.
Canım ben de 63 düm 66yım .ay ne güzeeell ben 5 kilo aldım toplamda66 oldum çok tuhaf geliyor bana bu kilolar bu ay 2 kg almışım
ya da benimki babasını çok seviyor eşim hiç kilolu sevmez onunla tanıştıktan sonra 13 kilo aldım :) maks. kilodada hamile kaldım :) ki benim eşim hesap yapıyor sen böyle olacan şöyle olacan bende doğumda gidecek diyorum başlıyo yine söylenmeye en son dedim ki çok şikayetçiysen verirsin 10000 tl bölgesel yağ aldırırım :) şimdilik susuyorbizim kızın bana garezi var heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?