2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310

hayat her zaman istediğimiz gibi gitmiyor bizde mecbur ayak uyduruyoruz canım. hep kendime herkes ağlarken bende ağlarsam işin içinden çıkmayaız diyip gülmeyi başardım şükür atlattık zor zamanları. temizliği keşke okul kapandıktan sonraya bıraksaydın canım benim yorma kendini dinlen akşamları Allah yardımcın olsun işlerin tez zamanda bitsin inşallah

Canım ben dediklerin için geç kalınmış bi ortaydım,Annesi bana çok düşkündü,eşimin ikinci evliliği,ilki 2ay içinde bitmiş sorun onlara göre kızda tabi,ben eşimden yaşcada küçük olduğum için ikinci kez evliliğini çıtı pıtı genç bi kızla yaptı mantığıyla hep mutluydu,her çarşıya çıktığında bana hediyeler alır,evine gittiğimde beni kaldırmaz çayımı bile doldururdu.Taki 1ay öncesine kadar,ankaradan memlekete dönüyoruz hep beraber arabadayız,bir konu oldu mal mülk sahibi olmakla alakalı,mala mülke çok düşkünler ev alsalar araba alsalar hep dertleri bu,işte ben anneme hiç hediye almadım,kardeşinde ailende olsa paranı yedirmicen gibi bişeyler söyledi,ben anneme kına gecemde takılan altını vermiştim borcunu kapatsın diye,onu biliyodu lafınıda etti daha önce yine laf çarptırarak konuştu,zaten doluydum,ankaradan anneme anneler gününde bir çöp alamadım şimdi laf eder diye neyse bende ona cevaben olurmu öyle şey,ben kardeşim annem zor durumdayken yok malk mülk almam lazım diyemem veririm anne baba o ya dedim demez olaydım,başladı bağırmaya,bunun aklında baştan beri o tarafa para yedirmek var,oğluma acıyorum ben,biz enayiyiz,oh ne güzel bizede mercedes araba alın o zaman,sen oğlumla parası için evlendin zaten,sana yaptıkları düğünüde gördük kuru makinen bile yoktu senin(bunuda ilk evlendiğimizde saflık yapıp ona ben söylemiştim saçım ıslak olunca makinem yok demiştim),arkamı döndüm sesimi çıkarmadan ağladım o söyledikçe söyledi,önde eşimle babası vardı,sus yanlış anladın demekten başka bişey yapamadılar susmadı susmucam dedi.Ben yeri geldi okula parasız gittim eşime diyemedim,para isteyebilen olamadım hiç,bana verdiği 50-100milyonla okuluma gittim kuaföre gittim sonrasında sesimi çıkarmadım,bolluk içinde yaşatılmıyorum yani,çıkıp kendi başıma hiç bi kıyafet alamadım o kadar param olmadı,ya annesiyle ya kendiyle çıkıp aldım o da o kıyafeti onlarda beğenirse.kimseye pra yedirecek durumum yok ailemin talebide yok haram lokmada geçirmem zaten.Sonra eve geldik üç gün boyunca eşimle bu konu hakkında hiç konuşmadık taki annesiyle ortak günüm gelene kadar,gitmiyeceğimi söyleyince sinirlendi,yüzüne bakamam dedim ne dicem ne yapcam dedim,sen bahane arıyomuşsun dedi,bağırdı çağırdı.Geçen akşamda eşim aradı babamlar bize gelecekmiş diye,tamam dedim napcağımı bilemedim geldiler,gelince bana bütün egosuyla ve beni suçlarcasını elini uzattı öpmem için,elini tuttum tokalaşmak için aşağı çektim geri kaldırdı öptüm,pişkin pişkin oturdu dizisini açtı,onu istedi bunu istedi ben yemek yedirdim çayını kekini verdim meyvesini dildim balkonda oturuyoduk o dizi izlicem diye içeri gitti,gitmeden balkonda birine çay doldururken onada dolduruyodum o içeri gidince ayağına gidip çay içermisin diyemedim ayağım gitmedi dilim varmadı,eşime dedim hep,meyvesinide o götürdü,sonra gittiler kapıdan uğurlarken babası asansöre bindi oda asansöre doğru gidiyodu eşim içeri geçti ben kapıyı kapattım aradan yarım saat geçti beni aradı gece 12buçuk,niye yüzüme kapattın kapıyı dedi,ne kapatması dedim,kapattın tabi analı kızlı işiniz bitti dedi suratına kapattım telefonu,gittim içeri ağladım saatlerce,eşimde yanıma gelip üzülme demedi oflaya puflaya yattı uyudu,ertesi sabah dayanamadım aradım bu kadını,sakın dedim ailemin adını ağzına alma,ben almadım dedi,onu hakkında evlenmeden önce edepsiz bi kadındır demişlerdi,onu söyledim ne kadar doğru söylemişler dedim benmiyim edepsiz dedi,sakın evime gelme sen yüzsüzsün gelirsin gerçi pişkin pişkin oturursun dedim,ben o kadar parayı bunun için harcamadım oğlan benim ev benim geldiğin gibi gidersin dedi,yok öyle bişey sahiplenme her şeyi,oğlan seninse de benim kocam,ev benim evim dedim hastasın sen paranoyaksım param gidecek korkusu var sende dedim,hasta sensin oğlum izletti senin videonu dedi,seni iyi doldurmuş annen dedi,zavallı annemde hep olsun kızım git kaynanana dedi durdu o zamana kadar,gühaha girme beni sen getirdin bu hale o kadar kaf saydın dedim ben sana hiç bişey demedim dedi,oğlumla parası için evlendin dedin dedim demedim diyo sonra öğrendimki böyle konuşmasının sebebi yanında komşuları olması,benmiyim edepsiz diyerek ona edepsiz dediğimi gösterdi sonrasında hiçbişeyi kabul etmeyip kötü gelin ilan etti beni,Allah seni ıslah etsin dedim kapattım,eşimi aradım eve gel konuşcaz dedim,noldu dedi,ortalık karışık sen hiç konuşmayıp kaçıyosun gel ya bitsin ya anneni sustur dedim,düğündede hiç bişey yapmadınız zatene kadar girdi hepinizin Allah belasını versin dedi kapattı.Annesi sonra annemi aramış 20kez falan,annem açmış onada bi sürü saymış,bunu duyunca iyice çıldırdım aradım açmadı meşgule attı.Sonra babası aradı konuşalım diye tamam dedim geldi,sen saygısızlık yaptın özür dilemen lazım o sana neler aldı yaptı bak,oğluyla annesini ayıramazsın falan onu savundu beni suçladı,öyle bi derdim yok yürümezse ayrılırz dedim,ayrılmayın çocuk var dedi,bi süre sizinkilerde bizde elimizi çekelim siz kafanızı dinleyin dedi,benim ailemin ne suçu varda bana gelemiceklerki,sırf kendileri gelemicek diye bizimkilerede dur dediler,sen bize gelmezsen o da senin ailene gitmez falan filan dedi,Şimdi o da gitmiyo zaten annemin babamın yanına,suçsuz insanlarada ceza kesildi,işte böyle örtüldü üstü.yine açmıyoruz evde konuyu,muhabbet ediyoruz yine açılıyo bi şekilde konu kavga ediyoruz.Ben o kadını görmek istemiyorum,nasıl gidiyim yanına bunca şeyden sonra,bu insanı hayatımda istemiyorum,böylede mutlu olamıyorum evim huzursuz

Kızlar şu an 23 haftalığım 29 haziranda detaylı usg randevum var 26 haftama denk geliyor normalmi sizce???

sorma çok komik oldu, çıkınca eşimle anneme diyorumki ben tartılmadım :) ama değişiklikte yoktur çok tahminen belki hafta içi bi uğrarım diye düşünüyorum o zaman tartılırım :)

eşim beni şu an şiş sanıyo bende öyle sanıyordum kendimi tartıya çıkınca anladım ki kilo da eklenmiş

Canım benim senin bu durumun bana eşimin kuzenini hatırlattı onun da yaşadıkları seninle hemen hemen aynı en son kendimi sokaklarda nerde kim olduğumu bilmeden gezerken buldum demişti boşanmaya karar verdiğinde eşi pişman olmuş , barıştılar barıştıkları için anne varlıklı olmasına rağmen hiçbir şey vermemiş rezil olsunlar diye şimdi mutfak yatak odası içice, girişte bir oda banyosu wcsi dışarda bir gecekonduda ve bana dediği ben böyle çok iyiyim huzurum var eşim bana iyi davanıyor inş. tabi o şartlarda olma senin eşinde senin yanında olur ve huzuru bulursun bu günlerin geçer ve keşke seni yönlendiren birileri olsaydı beni arkadaşlarım yönlendirmeseydi benimde eşimle aram bozulacaktı Rabbim eşine akıl fikir versin hadi ilk eşi sorunluydu sen de mi sorunlusun bunu düşünemiyor mu ? Eşin ama kusura bakma

nasıl bir kilo aldın yaa

ben 16 kilo aldım

hiç mi yemedin nasıl olur, o bebek kaç gram, plesentası suyu?
Canım ben tombiş başlayanlardanım , bulantı dönemi 2 kg verdim sonra 3 defa ist iş seyahatine çıktım her birinden birer kilo aldım hatta şu an başlangıçtan 700 gr fazlayım 1 ay önce bebiş 250 gr idi bu cuma ayrıntılı pazarteside kontrol var , protein ağırlıklı besleniyorum karbonhidrat tüketmemeye çalışıyorum, tatlı yok cips ,çerez yok ekmek min. yemeğe çalışıyorum. oğluşum beni seviyor hedefim 8 kilo (başlangıç kilomun üstüne) ile tamamlamak kaldı 7 son aylarda çok alınıyor diyorlar bakalım tutturabilecek miyim.

bizim kızın bana garezi var heralde

.

yani bu durumda 3kg almış oluyorsun :) ama tabi ilk kilona göre değil hamilelik etkisiyle

bizim kızın bana garezi var heralde
ya da benimki babasını çok seviyor eşim hiç kilolu sevmez onunla tanıştıktan sonra 13 kilo aldım :) maks. kilodada hamile kaldım :) ki benim eşim hesap yapıyor sen böyle olacan şöyle olacan bende doğumda gidecek diyorum başlıyo yine söylenmeye en son dedim ki çok şikayetçiysen verirsin 10000 tl bölgesel yağ aldırırım :) şimdilik susuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…