16 kılo aldım canım
Canım kaldığın kiloya göre hesap yapılıyor , o yüzden 1 kg yazdım hatta hamilelikten önce giyemediğim kıyafetlerim karın kısmı dışında gayet rahat oluyor :).
yani bu durumda 3kg almış oluyorsun :) ama tabi ilk kilona göre değil hamilelik etkisiyle
Ben de toplamda 5 kilo aldım normaldir herhalde kızlar bu arada ayrıntılı usg için aç totok idrara sıkışık falan farketmiyor değil mi
ya gbek çıksın hatta herkes n ekadar az göbeğin diyor ama belim, bacaklarım kalınlaştıCanım ben de 63 düm 66yım .
Göbeğim çkkmaya başladı bide komplekse gidiyorum niyeyse
yok canım farketmiyor ben dün gittim herşey yolunda çok şükürBen de toplamda 5 kilo aldım normaldir herhalde kızlar bu arada ayrıntılı usg için aç totok idrara sıkışık falan farketmiyor değil mi
Canım ben dediklerin için geç kalınmış bi ortaydım,Annesi bana çok düşkündü,eşimin ikinci evliliği,ilki 2ay içinde bitmiş sorun onlara göre kızda tabi,ben eşimden yaşcada küçük olduğum için ikinci kez evliliğini çıtı pıtı genç bi kızla yaptı mantığıyla hep mutluydu,her çarşıya çıktığında bana hediyeler alır,evine gittiğimde beni kaldırmaz çayımı bile doldururdu.Taki 1ay öncesine kadar,ankaradan memlekete dönüyoruz hep beraber arabadayız,bir konu oldu mal mülk sahibi olmakla alakalı,mala mülke çok düşkünler ev alsalar araba alsalar hep dertleri bu,işte ben anneme hiç hediye almadım,kardeşinde ailende olsa paranı yedirmicen gibi bişeyler söyledi,ben anneme kına gecemde takılan altını vermiştim borcunu kapatsın diye,onu biliyodu lafınıda etti daha önce yine laf çarptırarak konuştu,zaten doluydum,ankaradan anneme anneler gününde bir çöp alamadım şimdi laf eder diye neyse bende ona cevaben olurmu öyle şey,ben kardeşim annem zor durumdayken yok malk mülk almam lazım diyemem veririm anne baba o ya dedim demez olaydım,başladı bağırmaya,bunun aklında baştan beri o tarafa para yedirmek var,oğluma acıyorum ben,biz enayiyiz,oh ne güzel bizede mercedes araba alın o zaman,sen oğlumla parası için evlendin zaten,sana yaptıkları düğünüde gördük kuru makinen bile yoktu senin(bunuda ilk evlendiğimizde saflık yapıp ona ben söylemiştim saçım ıslak olunca makinem yok demiştim),arkamı döndüm sesimi çıkarmadan ağladım o söyledikçe söyledi,önde eşimle babası vardı,sus yanlış anladın demekten başka bişey yapamadılar susmadı susmucam dedi.Ben yeri geldi okula parasız gittim eşime diyemedim,para isteyebilen olamadım hiç,bana verdiği 50-100milyonla okuluma gittim kuaföre gittim sonrasında sesimi çıkarmadım,bolluk içinde yaşatılmıyorum yani,çıkıp kendi başıma hiç bi kıyafet alamadım o kadar param olmadı,ya annesiyle ya kendiyle çıkıp aldım o da o kıyafeti onlarda beğenirse.kimseye pra yedirecek durumum yok ailemin talebide yok haram lokmada geçirmem zaten.Sonra eve geldik üç gün boyunca eşimle bu konu hakkında hiç konuşmadık taki annesiyle ortak günüm gelene kadar,gitmiyeceğimi söyleyince sinirlendi,yüzüne bakamam dedim ne dicem ne yapcam dedim,sen bahane arıyomuşsun dedi,bağırdı çağırdı.Geçen akşamda eşim aradı babamlar bize gelecekmiş diye,tamam dedim napcağımı bilemedim geldiler,gelince bana bütün egosuyla ve beni suçlarcasını elini uzattı öpmem için,elini tuttum tokalaşmak için aşağı çektim geri kaldırdı öptüm,pişkin pişkin oturdu dizisini açtı,onu istedi bunu istedi ben yemek yedirdim çayını kekini verdim meyvesini dildim balkonda oturuyoduk o dizi izlicem diye içeri gitti,gitmeden balkonda birine çay doldururken onada dolduruyodum o içeri gidince ayağına gidip çay içermisin diyemedim ayağım gitmedi dilim varmadı,eşime dedim hep,meyvesinide o götürdü,sonra gittiler kapıdan uğurlarken babası asansöre bindi oda asansöre doğru gidiyodu eşim içeri geçti ben kapıyı kapattım aradan yarım saat geçti beni aradı gece 12buçuk,niye yüzüme kapattın kapıyı dedi,ne kapatması dedim,kapattın tabi analı kızlı işiniz bitti dedi suratına kapattım telefonu,gittim içeri ağladım saatlerce,eşimde yanıma gelip üzülme demedi oflaya puflaya yattı uyudu,ertesi sabah dayanamadım aradım bu kadını,sakın dedim ailemin adını ağzına alma,ben almadım dedi,onu hakkında evlenmeden önce edepsiz bi kadındır demişlerdi,onu söyledim ne kadar doğru söylemişler dedim benmiyim edepsiz dedi,sakın evime gelme sen yüzsüzsün gelirsin gerçi pişkin pişkin oturursun dedim,ben o kadar parayı bunun için harcamadım oğlan benim ev benim geldiğin gibi gidersin dedi,yok öyle bişey sahiplenme her şeyi,oğlan seninse de benim kocam,ev benim evim dedim hastasın sen paranoyaksım param gidecek korkusu var sende dedim,hasta sensin oğlum izletti senin videonu dedi,seni iyi doldurmuş annen dedi,zavallı annemde hep olsun kızım git kaynanana dedi durdu o zamana kadar,gühaha girme beni sen getirdin bu hale o kadar kaf saydın dedim ben sana hiç bişey demedim dedi,oğlumla parası için evlendin dedin dedim demedim diyo sonra öğrendimki böyle konuşmasının sebebi yanında komşuları olması,benmiyim edepsiz diyerek ona edepsiz dediğimi gösterdi sonrasında hiçbişeyi kabul etmeyip kötü gelin ilan etti beni,Allah seni ıslah etsin dedim kapattım,eşimi aradım eve gel konuşcaz dedim,noldu dedi,ortalık karışık sen hiç konuşmayıp kaçıyosun gel ya bitsin ya anneni sustur dedim,düğündede hiç bişey yapmadınız zatene kadar girdi hepinizin Allah belasını versin dedi kapattı.Annesi sonra annemi aramış 20kez falan,annem açmış onada bi sürü saymış,bunu duyunca iyice çıldırdım aradım açmadı meşgule attı.Sonra babası aradı konuşalım diye tamam dedim geldi,sen saygısızlık yaptın özür dilemen lazım o sana neler aldı yaptı bak,oğluyla annesini ayıramazsın falan onu savundu beni suçladı,öyle bi derdim yok yürümezse ayrılırz dedim,ayrılmayın çocuk var dedi,bi süre sizinkilerde bizde elimizi çekelim siz kafanızı dinleyin dedi,benim ailemin ne suçu varda bana gelemiceklerki,sırf kendileri gelemicek diye bizimkilerede dur dediler,sen bize gelmezsen o da senin ailene gitmez falan filan dedi,Şimdi o da gitmiyo zaten annemin babamın yanına,suçsuz insanlarada ceza kesildi,işte böyle örtüldü üstü.yine açmıyoruz evde konuyu,muhabbet ediyoruz yine açılıyo bi şekilde konu kavga ediyoruz.Ben o kadını görmek istemiyorum,nasıl gidiyim yanına bunca şeyden sonra,bu insanı hayatımda istemiyorum,böylede mutlu olamıyorum evim huzursuz
Elbette kusma mide bulantı dönemi geçrip kilo verdiğin ve üzerine normalde hamile olmasan almayacağın 3 kg aldığın için söylüyorum :) Kilo vermeyenler ilk kilosunun üzerine almış oluyor.Canım kaldığın kiloya göre hesap yapılıyor , o yüzden 1 kg yazdım hatta hamilelikten önce giyemediğim kıyafetlerim karın kısmı dışında gayet rahat oluyor :)
Ayy keşke bende öyle olsaydım :))) zaten bu kilolarıda bana İst. aldırdı düzensiz beslenince orda evde kontrollüyüm benimde hedef başlangıç üzerinden maks.10 ama asıl hedef 8 bakalım son aylarda ne olacak , sen ne kadar aldınElbette kusma mide bulantı dönemi geçrip kilo verdiğin ve üzerine normalde hamile olmasan almayacağın 3 kg aldığın için söylüyorum :) Kilo vermeyenler ilk kilosunun üzerine almış oluyor.Yoksa elbet takip dediğin gibi ilk kg üzerinden.
Hatta bazı bir doktorun yazısını okumuşdum,başta çok kilo verip üzerine bir iki kilo ile doğum yapan varmış.
ya da benimki babasını çok seviyor eşim hiç kilolu sevmez onunla tanıştıktan sonra 13 kilo aldım :) maks. kilodada hamile kaldım :) ki benim eşim hesap yapıyor sen böyle olacan şöyle olacan bende doğumda gidecek diyorum başlıyo yine söylenmeye en son dedim ki çok şikayetçiysen verirsin 10000 tl bölgesel yağ aldırırım :) şimdilik susuyor
Ayy keşke bende öyle olsaydım :))) zaten bu kilolarıda bana İst. aldırdı düzensiz beslenince orda evde kontrollüyüm benimde hedef başlangıç üzerinden maks.10 ama asıl hedef 8 bakalım son aylarda ne olacak , sen ne kadar aldın
şükür benim eşimden bi tane daha varmış
aynen bende senin gibi oldum eşim çok kilo takıntılı
evlendim 8 kilo aldım birden ve sürekli şişkinlik yani göbeğim vardı ve bağırsak sendromum varmış strese bağlı ondanmış
ama bunlar evlendikten sonra baş gösterdi
şimdi hamile kaldım diyoki aynı kilonda kal oldu dedim başka bazen diyorum 62 falan oldum diye bakıp kalıyo
kendini diyorum alıştır 12 kilo alabilirim doğal bu falan
şimdi olay şuna döndü neyse 12 kilo alırsan ee 5 kilo çocuk doğarken gidecek zaten kalanını da şöyle şöyle verirsin
insan sinir oluyo aşerdiğim şeyi söylerken bile tereddüt içindeyim
adam en sonun da kızıyorum bi hamileliğim var rahat bırak beni diye
benim en çok yediğim şey dondurmaaa
başka şeyleri öyle abartmıyorum
camım doğumdansonra 55e inicem koydum kafaya . Taktım ben de artık.ya gbek çıksın hatta herkes n ekadar az göbeğin diyor ama belim, bacaklarım kalınlaştıgöğüsm büyüdü tabi hepsi normal ama ben kilodan nefret ediyorum
Hahshshshinternette aşırı kilo almış karnı aşırı büyük hamile resimleri bulup gösterin sürekli.
Karşılaştırma yaparken onlar gözünün önüne gelsin,o zaman sizin aldığınız kiloları çok görmezEki Görüntüle 1843441
şükür benim eşimden bi tane daha varmış
aynen bende senin gibi oldum eşim çok kilo takıntılı
evlendim 8 kilo aldım birden ve sürekli şişkinlik yani göbeğim vardı ve bağırsak sendromum varmış strese bağlı ondanmış
ama bunlar evlendikten sonra baş gösterdi
şimdi hamile kaldım diyoki aynı kilonda kal oldu dedim başka bazen diyorum 62 falan oldum diye bakıp kalıyo
kendini diyorum alıştır 12 kilo alabilirim doğal bu falan
şimdi olay şuna döndü neyse 12 kilo alırsan ee 5 kilo çocuk doğarken gidecek zaten kalanını da şöyle şöyle verirsin
insan sinir oluyo aşerdiğim şeyi söylerken bile tereddüt içindeyim
adam en sonun da kızıyorum bi hamileliğim var rahat bırak beni diye
benim en çok yediğim şey dondurmaaa
başka şeyleri öyle abartmıyorum
bu neydii gızz kaçız bekliyor bu kadıninternette aşırı kilo almış karnı aşırı büyük hamile resimleri bulup gösterin sürekli.
Karşılaştırma yaparken onlar gözünün önüne gelsin,o zaman sizin aldığınız kiloları çok görmezEki Görüntüle 1843441
Geçen Tv de izledimHahshshsh
Canım bu nasıl birsey boyle olmayız imşallah :)))
Kesinlikle süt döneminde çok baskı oluyor anne üzerinde yok tatlı yee yok bulgur yee halbuki süt yapan en önemli şey su , güzel uyku ve stresden uzak durmakbende kusma kilo verme olmadı, 2.5-3kg almış gözüküyorum.36 beden giyiniyordum,halen 36 beden giyiniyorum,birtek karnım var onun dışında kilo aldığım bir yer yok şükür.Bebekler iyi olsun inşallah,sağlıklı beslenip hamur işi,ekmek abartı yemedikten sonra 30kg alsak bile doğumdan sonra 2ay sonra ,olmadı 6 ay içinde veriririz diye düşünüyorum.O uykusuzluk,yorgunluk,emzirme verdiriyormuş.
Duyduğuma göre kadınların kalıcı kilosu hamilelikte alınan kilolar değil doğumdan sonra süt olsun diye bilincsizce sürekli yemelerinden kaynaklıymış
Wayy canına süper ..Geçen Tv de izledim
Şarkıcı Doğuşun karısının ikizi olmuş a, 30kg almış.
1 ay önce doğum yapmış ve şimdiden 25 kilosunu vermiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?