2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Ben de toplamda 5 kilo aldım normaldir herhalde kızlar bu arada ayrıntılı usg için aç totok idrara sıkışık falan farketmiyor değil mi

Ben de toplamda 5 kilo aldım normaldir herhalde kızlar bu arada ayrıntılı usg için aç totok idrara sıkışık falan farketmiyor değil mi

Canım tok ol sekerli birseyler ye yarım saat oncesinden hareketli olsun.
Doktora girmeden once tuvaletini yaptırıyorlar zaten

baştan sona okudum yaşadıklarını,henüz çok gençsin,ben bu yaşadıklarının çok ama çok daha fazlasını yaşadım,tecrübelerimden, bildiğim ,yararını gördüğüm şeyleri paylaşmak isterim seninle,
hemen pes etme, erkekler çok zor olgunlaşıyor,hele ki tek erkek evlatsa.
Zamana bırak bol dua et olmadığı nokta da zaten emin olup beklemeden karar alırsın.
Allaha dua et.
Dua ederken nasıl dua ettiğimiz çok önemli birşeyi dilerken aslında yanlış isteyebiliyoruz.
Sakın sabır dileme allahdan,sabır diledikçe sabır verecek dert verir,
onun yerine allahdan sıkıntı derdini gidermesini dile,
Eşini hidayette erdirmesini ve sana daha şefkatli merhametli olmasını dile.
Eşinin ailesini hidayette erdirmesini sana merhametli olmalarını dile.
Sabah akşam her fırsatta dua et.Allaha sığın.Tek başına mücadelle edecek gücün yok ,kontrol dışı durumda şuan.
Öncelikle kendine gel,yavrunu düşünüp onun kokusunu kucağınıa alacağın zaman ki duygulara odaklan rahatla.
,sonra eşine karşı mümkün olduğunca sakin ol,tartışmaya gidecek sözlerden kaçın,imalı söz söyleme.
O söylese sakin karşıla.
Hiçbirşey yokmuş gibi davran,ona sıkıntılarında ona destek çıktığını hissettir.
Elinle meyve yedir, hoş şeyler söyle yavrumun babası,babası gibi böyle olsun şöyle olsun vs.Biraz egosu tavan yapsın.

Bu söylediklerim seni boyun eğen durumuna düşürmüyor,bunu bil.
Bunlar eşini terbiye edip istediğin kıvama getirme yöntemi

Zaman içinde senin yanında huzurlu olduğunu hissedecek ve senin yanında olmak isteyecek.
İleride eşinin ailesi ile ilaki görüşüp iyi olacaksin diye birşey yok.
Eşin gidiyorsa gitsin bırak,zaman içinde oraya gittiğinde senin varlığını arayacak kıvama gelecek.Sen hiçbir kötü söz söylmezken onlar seni kötülüğünde karşı çıkmaya başlayacak
Biraz zaman alıcak,hemen bir iki ayda sonuç bekleme,ama kesinlikle etkili,erkeklerin hepsi aynı,düz mantık.
Allah onlara merhamet versin seninde yardımcın olsun inşallah :))
Hadi artık aksiyon alma zamanı harekete geç ve bizi bilgilendir

Canım kaldığın kiloya göre hesap yapılıyor , o yüzden 1 kg yazdım hatta hamilelikten önce giyemediğim kıyafetlerim karın kısmı dışında gayet rahat oluyor :)
Elbette kusma mide bulantı dönemi geçrip kilo verdiğin ve üzerine normalde hamile olmasan almayacağın 3 kg aldığın için söylüyorum :) Kilo vermeyenler ilk kilosunun üzerine almış oluyor. Yoksa elbet takip dediğin gibi ilk kg üzerinden.
Hatta bazı bir doktorun yazısını okumuşdum,başta çok kilo verip üzerine bir iki kilo ile doğum yapan varmış.

Ayy keşke bende öyle olsaydım :))) zaten bu kilolarıda bana İst. aldırdı düzensiz beslenince orda evde kontrollüyüm benimde hedef başlangıç üzerinden maks.10 ama asıl hedef 8 bakalım son aylarda ne olacak , sen ne kadar aldın

şükür benim eşimden bi tane daha varmış
aynen bende senin gibi oldum eşim çok kilo takıntılı
evlendim 8 kilo aldım birden ve sürekli şişkinlik yani göbeğim vardı ve bağırsak sendromum varmış strese bağlı ondanmış
ama bunlar evlendikten sonra baş gösterdi
şimdi hamile kaldım diyoki aynı kilonda kal oldu dedim başka bazen diyorum 62 falan oldum diye bakıp kalıyo
kendini diyorum alıştır 12 kilo alabilirim doğal bu falan
şimdi olay şuna döndü neyse 12 kilo alırsan ee 5 kilo çocuk doğarken gidecek zaten kalanını da şöyle şöyle verirsin
insan sinir oluyo aşerdiğim şeyi söylerken bile tereddüt içindeyim
adam en sonun da kızıyorum bi hamileliğim var rahat bırak beni diye
benim en çok yediğim şey dondurmaaa
başka şeyleri öyle abartmıyorum

bende kusma kilo verme olmadı, 2.5-3kg almış gözüküyorum.36 beden giyiniyordum,halen 36 beden giyiniyorum,birtek karnım var onun dışında kilo aldığım bir yer yok şükür.Bebekler iyi olsun inşallah,sağlıklı beslenip hamur işi,ekmek abartı yemedikten sonra 30kg alsak bile doğumdan sonra 2ay sonra ,olmadı 6 ay içinde veriririz diye düşünüyorum.O uykusuzluk,yorgunluk,emzirme verdiriyormuş.
Duyduğuma göre kadınların kalıcı kilosu hamilelikte alınan kilolar değil doğumdan sonra süt olsun diye bilincsizce sürekli yemelerinden kaynaklıymış

internette aşırı kilo almış karnı aşırı büyük hamile resimleri bulup gösterin sürekli.
Karşılaştırma yaparken onlar gözünün önüne gelsin,o zaman sizin aldığınız kiloları çok görmez

ya gbek çıksın hatta herkes n ekadar az göbeğin diyor ama belim, bacaklarım kalınlaştı göğüsm büyüdü tabi hepsi normal ama ben kilodan nefret ediyorum
camım doğumdansonra 55e inicem koydum kafaya . Taktım ben de artık.
Ama hayırlısıyla bi minnoşlar doğsunda sağlıcakla.

Hahshshsh

Canım bu nasıl birsey boyle olmayız imşallah :)))

bu neydii gızz kaçız bekliyor bu kadın

Hahshshsh

Canım bu nasıl birsey boyle olmayız imşallah :)))
Geçen Tv de izledim
Şarkıcı Doğuşun karısının ikizi olmuş a, 30kg almış.
1 ay önce doğum yapmış ve şimdiden 25 kilosunu vermiş.

Benimde komşudan şahit olduğum 30kg alıp 6kg cocuk doğuran kadın bir kaç ay sonra gayet fitti.
Çocuk 6kg + plesenta vs zaten büyük kısmı doğumda gidiyormuş.

Kesinlikle süt döneminde çok baskı oluyor anne üzerinde yok tatlı yee yok bulgur yee halbuki süt yapan en önemli şey su , güzel uyku ve stresden uzak durmak

Geçen Tv de izledim
Şarkıcı Doğuşun karısının ikizi olmuş a, 30kg almış.
1 ay önce doğum yapmış ve şimdiden 25 kilosunu vermiş.
Wayy canına süper ..
Ben cok iyi beslenmiyorum inşallahh gider kilolar Gerci tek derdimiz kilo olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…