Benim dr um da ilk kontrolümde kaç kilosun dedi not aldı bi dahada sormadı tartmadı danormal bence de inşallah doktorlara göre de normaldir benim
doktorum kilo takibi yapmıyor bişeyde demedi bana bunla ilgili
Evet bende 6 kilo verdim sadece 2 kilosunu geri aldımElbette kusma mide bulantı dönemi geçrip kilo verdiğin ve üzerine normalde hamile olmasan almayacağın 3 kg aldığın için söylüyorum :) Kilo vermeyenler ilk kilosunun üzerine almış oluyor.Yoksa elbet takip dediğin gibi ilk kg üzerinden.
Hatta bazı bir doktorun yazısını okumuşdum,başta çok kilo verip üzerine bir iki kilo ile doğum yapan varmış.
Bana hiç şeker ölçümünden yüklemesinden bahsetmedilerben şuan 22. haftadayım. hafta sonu gırcem detaylıya.
seker yuklemesı de 24. haftada olcakmıs
Benim dr um da ilk kontrolümde kaç kilosun dedi not aldı bi dahada sormadı tartmadı da
canım bu kadın tek gebelik değil yanlış hatırlamıyosam :)))internette aşırı kilo almış karnı aşırı büyük hamile resimleri bulup gösterin sürekli.
Karşılaştırma yaparken onlar gözünün önüne gelsin,o zaman sizin aldığınız kiloları çok görmezEki Görüntüle 1843441
Evet bende 6 kilo verdim sadece 2 kilosunu geri aldım
Canım benim hastanede 21. haftadan sonra çağırdı açıklama olarak bu haftadan sonra bebeğin organ gelişimleri tamamlandığını ve bu yüzden daha güvenilir sonuç alınacağını söylediler, ama nette 18-24 arası yapılmasını tavsiye ediyor.KIZLAR CUMARTESI DETAYLI USG GIRICEKTIM RANDEVU ICIN ARADIM 21. HAFTADA GELIN DEDILER CUMARTESI 19+3 OLACAKTIM SİZ KAÇINCI HAFTALARDA ÇEKTİRDİNİZ VEYA ÇEKTİRCEKSİNİZ
canım bu kadın tek gebelik değil yanlış hatırlamıyosam :)))
Benim dr um da ilk kontrolümde kaç kilosun dedi not aldı bi dahada sormadı tartmadı da
cnm çok sevindim.. bak güzel bir haber, inşallah her şey yoluna girer senin için :)S sltncpNisanFRM ruza sedabk hepinize teşekkür ederim arkadaşlar,tavsiyelerinizi dinlicem ve gerçekten iyi bi sonuca ulaşmak için çabalıyıp ona göre karar vericem
Sabah kontrolüm vardı demiştim 3lü testim'de Afp değerim yüksek çıkmış,doktor ayrıntılıya yönlendirmişti,ayrıntılıya gittim hemen,sonuçları aldım ama doktor acil müdahele için gitmiş gösteremedim.Bu arada kızım olacakmış,annesinin fıstığı nasıl güzel hareket ediyodu :) kız çocuk anneye hep yoldaş gibi gelir çok sevindim inşallah sağlığındada problem yoktur.Hepinize Allah sağlıklı sıhatli çocuklar nasip etsin...
Canım benim dün ne diyordun şimdi ne diyorsun minnoşu görünce herşey değişti demi Rabbim bebeğini sağlıkla kucağına almayı bu bebekde evinizin neşesi huzuru olsun inşallah :)S sltncpNisanFRM ruza sedabk hepinize teşekkür ederim arkadaşlar,tavsiyelerinizi dinlicem ve gerçekten iyi bi sonuca ulaşmak için çabalıyıp ona göre karar vericem
Sabah kontrolüm vardı demiştim 3lü testim'de Afp değerim yüksek çıkmış,doktor ayrıntılıya yönlendirmişti,ayrıntılıya gittim hemen,sonuçları aldım ama doktor acil müdahele için gitmiş gösteremedim.Bu arada kızım olacakmış,annesinin fıstığı nasıl güzel hareket ediyodu :) kız çocuk anneye hep yoldaş gibi gelir çok sevindim inşallah sağlığındada problem yoktur.Hepinize Allah sağlıklı sıhatli çocuklar nasip etsin...
Teşekkürler canımCanım tok ol sekerli birseyler ye yarım saat oncesinden hareketli olsun.
Doktora girmeden once tuvaletini yaptırıyorlar zaten
Hamd olsun yaa yavrularımız sağlıkla sıhhatle gelsin inşallah benimde c tesi günü hayırlısıyla sorunsuz geçer inşallahyok canım farketmiyor ben dün gittim herşey yolunda çok şükür
Ben gittiğimde 21+4 olacak C tesi günü minnak yavrumKIZLAR CUMARTESI DETAYLI USG GIRICEKTIM RANDEVU ICIN ARADIM 21. HAFTADA GELIN DEDILER CUMARTESI 19+3 OLACAKTIM SİZ KAÇINCI HAFTALARDA ÇEKTİRDİNİZ VEYA ÇEKTİRCEKSİNİZ
Üçlü testini yaptırmış olan arkadaşlar AFP ve nöral tüp defekti değerlerinizi yazabilirmisiniz,benim AFP 2,39
Nöral tüp defektim 1:138 doktor yüksek olduğunu söyledi
Canim benim seviliyorsun :) sabır afiyet ve Selamet seninle olsun... unutma cilve erkeği öldürmez sana tavsiyem... istediği kadar annem annem desin bi iki cilve yap yüzüne gül bak nasıl çark ediyor... annesi bi yere kadar var... Erkekler düz mantık unutma ...Bu zorlukları yaşamayı göze alamıyorum ben işte,çocuğumun başı boş,geleceği de sıkıntılı kötü bi çocuk olabilme ihtimaline cesaret edemiyorum,bu adama tahammül edemiyorum,ayrıldıktan sonra keşke evimde otursaydım dedirtecek zorlukları görmeye de gücüm yok,o konumda bana destek verebilecek kimsemde yok.Şiddet veya aldatma yok diye dayanabiliyorum şu anlık.Yaşadıklarına çok üzüldüm benim annemde çok sıkıntılar yaşadı ayrılmadı,onun maddi gücü vardı bi de ama kendi gücü yoktu,bizim için dayandığını söyler hep,bi erkek kardeşim var saygılı,okul hayatı düzgün normal bi erkek oldu,boşansalar olabilirmiydi bilmiyorum,kardeşimle aynı yaşta teyzemin çocuğu var,teyzem çocuğu tam ortaokul yılkarındayken ayrıldı ve o okul birincilikleriyle dolu çocuk şu an uyuşturucu bağımlısına dönüştü.Bunlar hep olacak değil ama oluyo işte,annesi babası ayrı olan çocuğun hayatının bir evresi sıkıntılı oluyo,bilemiyorum gerçekten bilemiyorum sonum ne olur.
MarV-el canım sağol dediklerinide uygulucam gücüm yettikce ama bugün iftara annesigile gideceğini söyledi,onlar iki başınaymış 3-5 güne gidecekmiş,biz evde otuz kişiyiz sanki,yalnız kalıyorum itiliyorum işte,ben hamileyim diye bi umurları yok kimsenin,şimdi kontrolden geldim 3lü sonucumda afp yüksekliği çıktı,onada üzüldüm ağladım çocuğum o benim canımdan parça,öğleden sonra ayrıntılı için özel bi muayeneye gidicem,duanızı istiyorum.
Tanımadığım bir sürü gönül dostum oldu burda,şunların birini bile hiç kimseye anlatamadım,buraya döktüm,duyarlılıkla cevap yazdınız,hepinizden Allah razı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?