2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Evet bende 6 kilo verdim sadece 2 kilosunu geri aldım

Benim dr um da ilk kontrolümde kaç kilosun dedi not aldı bi dahada sormadı tartmadı da

Herzaman düzenli aynı tartı da tartılmak gerekiyor.
Benim evde ki tartımla doktorun tartısı aynı çıkmıyor.
Ki evimde ki özel hassas güvenilir bir tartı.
Hemşire evde düzenli tartıp not alın burda kine göre bakmayın dedi.
Bende düzenli her hafta örneğin haftalık dolduğumuz gün örneğin perşembe mi her perşembe sabah aç karna, lavabo sonrası,çıplak tartılıp oluşturduğum çizelgeye not alıyorum,hemşire öyle ölçül demişti.

KIZLAR CUMARTESI DETAYLI USG GIRICEKTIM RANDEVU ICIN ARADIM 21. HAFTADA GELIN DEDILER CUMARTESI 19+3 OLACAKTIM SİZ KAÇINCI HAFTALARDA ÇEKTİRDİNİZ VEYA ÇEKTİRCEKSİNİZ

KIZLAR CUMARTESI DETAYLI USG GIRICEKTIM RANDEVU ICIN ARADIM 21. HAFTADA GELIN DEDILER CUMARTESI 19+3 OLACAKTIM SİZ KAÇINCI HAFTALARDA ÇEKTİRDİNİZ VEYA ÇEKTİRCEKSİNİZ
Canım benim hastanede 21. haftadan sonra çağırdı açıklama olarak bu haftadan sonra bebeğin organ gelişimleri tamamlandığını ve bu yüzden daha güvenilir sonuç alınacağını söylediler, ama nette 18-24 arası yapılmasını tavsiye ediyor.

S sltncp NisanFRM ruza sedabk hepinize teşekkür ederim arkadaşlar,tavsiyelerinizi dinlicem ve gerçekten iyi bi sonuca ulaşmak için çabalıyıp ona göre karar vericem
Sabah kontrolüm vardı demiştim 3lü testim'de Afp değerim yüksek çıkmış,doktor ayrıntılıya yönlendirmişti,ayrıntılıya gittim hemen,sonuçları aldım ama doktor acil müdahele için gitmiş gösteremedim.Bu arada kızım olacakmış,annesinin fıstığı nasıl güzel hareket ediyodu :) kız çocuk anneye hep yoldaş gibi gelir çok sevindim inşallah sağlığındada problem yoktur.Hepinize Allah sağlıklı sıhatli çocuklar nasip etsin...

Benim dr um da ilk kontrolümde kaç kilosun dedi not aldı bi dahada sormadı tartmadı da

cnm benim dr da tartmıyor arada bi aklına esince soruyo kaç kilo aldın diye o kadar..
ama demişti ki burda tartılma, evde kendin düzenli tartıl, kıyafetsiz ve aç olarak.
o zaman doğru sonucu alırsın kendi takibni kendin yap diye, çok mantıklı, çünkü orda kıyafete göre, günün saatine göre, açlığa tokluğa göre değişecektir..

cnm çok sevindim.. bak güzel bir haber, inşallah her şey yoluna girer senin için :)

Canım benim dün ne diyordun şimdi ne diyorsun minnoşu görünce herşey değişti demi Rabbim bebeğini sağlıkla kucağına almayı bu bebekde evinizin neşesi huzuru olsun inşallah :)

Üçlü testini yaptırmış olan arkadaşlar AFP ve nöral tüp defekti değerlerinizi yazabilirmisiniz,benim AFP 2,39
Nöral tüp defektim 1:138 doktor yüksek olduğunu söyledi

Üçlü testini yaptırmış olan arkadaşlar AFP ve nöral tüp defekti değerlerinizi yazabilirmisiniz,benim AFP 2,39
Nöral tüp defektim 1:138 doktor yüksek olduğunu söyledi

Canım bemim sonuclar böyle..
Doktor normal oldugunu söyledi

Eklentiler

• image.webp
    21,9 KB · Görüntüleme: 79
Canim benim seviliyorsun :) sabır afiyet ve Selamet seninle olsun... unutma cilve erkeği öldürmez sana tavsiyem... istediği kadar annem annem desin bi iki cilve yap yüzüne gül bak nasıl çark ediyor... annesi bi yere kadar var... Erkekler düz mantık unutma ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…