2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Kizlar ayrintili ultrasonum iyi gecti cok sukur ..
Hereey yolunda simdilik
Çok sevindim tatlım çok şükür bak geçti gitti :) bende cuma ayrıntıliya giricem, eşime başka zaman uymuyordu, 20+3 te girmiş olucam bakalım. ama uygun olmasa dr gelme derdi heralde
Tatlım allah yardımcın olsun inş. ama 4 yıllık evliligimde birde uzaktan yürütmenin vermiş olduğu zorluklar sonucunda öğrenmiş olduğum en önemli şey, tatlı söz yılanı bile deliğinden çıkarıyor. Eşim sinirlendiginde ben sustum sonra sakinlesince konuştum. eşimde ben sinirlenip sakinlesince konuştu. Umarım zamanla sizede etkili olur bu yöntem
Buarada gebeliginin ilk haftalqrinda kanama çok yasamismiydin. ? Gorumcem çok yaşamış ve AFP değeri seninki gibi çıkmıştı. Dr. Bundan dolayı olabilir demisti. umarım seninde bundan dolayidir, bebeği gayet sağlıklı şuan. ben 4lü yaptırdım. 3lu çok doğru çıkmıyor diye drum tercih etmiyor.

Kizlar herkese merhaba, bebecigini görüp güzel haberler alanlara göz aydinligi diliyorum, umarim kimsede kotu bisey cikmaz ben size bisey sorucam, kizimi hala hissedemiyorum, anca elimi karnima koyup dikkatle beklemem lazim, ozaman bazen bikac hareket hissediyorum. Benimle ayni haftada olup boyle olan varmi

canım ilk gebeliğin ise normal seninle 6 gün var aramızda 6 gün öndeyim ve bu haftaya kadar 3 günde bir oda çok az hissediyordum bir iki defa sağlam vurduğu oldu ama arkadaşların bahsettiği kıpır kıpır olayını bugün çok net hissettim 23. haftaya kadar normal hissetmemek annenin kilosu, bebeğin hareketi , gücü nerde olduğu bunlar etken bir kaç güne dikkatle beklemene gerek kalmayacak :) o ben burdayım diyecek

BeUOTE="Gunselu, post: 46826619, member: 759296"]Arkadaslar tetanoz asisi yaptirmaya basladinizmi saglik ocaginda yaptianlar varmi ?[/QUOTE]
Ben ikinci dozu gecen haftalarda yaptirdim digerinide sanirm 18 .haftadaydi iki dozuda yaptiri canim cikti aradan

N Niloya07 canim sonuç cikmadi mi daha???
Canim cikti cok sukur temizzzzzzz Allahim o gunleri bidaha yasatmasin cok zor bir surecti. Aynen bizde sizin gibi soylenildiginde 1 gece uyumadik 9 ay uyuyamazdikheralde bakalim simdi kistin digerinin de gecmesini beklicez canimmm pztsi prf.tekrar cagirdi muayene yapacakmis ayrintili bidaha bakalim dedi bu ucretsizmis sasirdim valla sonrasinda da surekli ilgilenmesine

Şekeryyüklenmesini ne dusunuorsunuz bana 75 ilk yapalim dedi üniversitedeki doktor ama ben kararsizim aile hekimimle konuştum teldebbugün önce bi gel aclik tokluk şekerli birşeyler yedikten sonra bakalim dedi ona gore karar verelim dedi daha mantikli geldi

N Niloya07 cokkkkkk sukurr Allahima oyyy o stres bitirdi beni erken gelen temiz diğeri daha gelmedi benimde... 4 ayi geciremezdik ya bigunu geciremedik şükürler olsun cokkkkk sevindim canimm üstünden kocamannn bi yük kalkti dimii seni bencokk iyi anliyorunn

@buarada helel oldun valla o profaaa benim ki cokkk yogunn üniversitedeki senin ki özel hastane mi özelde belki daha da ilgilidir ben bulamadim butda özelde prof yok malesef

@buarada helel oldun valla o profaaa benim ki cokkk yogunn üniversitedeki senin ki özel hastane mi özelde belki daha da ilgilidir ben bulamadim butda özelde prof yok malesef
Canim ozel muayn.var ben oraya gittim ve ayni zamanda bi unv.riskli gebeliklerle ilgli karar veren kisisi muthis biriymis ego 0 adamda ne zaman arasak hemen aciyor acamazssa donuyor zaten kendi kadindogumcum ozel hastanede ulasmak mumkun bile degil.. ben amniyosentezden once aglarken Allah sahit bebeginde bise olacagina inanmiyorum ama stresinden dolayi bile yapalim dedi cesaretlendim bu arada ben ilici tayinleri kacirdim neler neler... esim bile artik hep burada devam edebilirsin diyor canim ama 1 saat yol gidiyorum 300 tl muyn. Ama 1 ay aliyor diger ay almiyor yani bakalim pztsi gittimvimde bi problem cikmaz insallah bu arada ben hic sormamisim canim amniyosentezde cinsiyet belli oluyormmu. Kromozomlardan ben ayrinyilida aglamaktan dra sormadim bile 16 .haftada kiz diye ogrendigimle kaldim Allahim dert vermesin insanin aklina bile gelmiyor cinsiyeti ama es dost kiyafet almak icin sorunca mutlu haberden sonra pzt sorcam bende

N Niloya07 ozel muayene olmasida iyi bence bak ben burada özel muayene ypana bi prof bile bulamadim mecbur kaldim üniversiteye...iste o stres karpuz çekirdeğini atiolar insanin kafasına yaptirmam diyemiyor insan ki;(( malesef....il içi için kotu olmuş ama haiylrisi boleymis de yapcak bisey yok.. Cinsiyet içinde benimijnde söylenmesi yasal değildir gibi bisey yaziordu erken gelende... Diğeri benim gelemedi daha .bayiliorum böle egosuz insanlara gerçekten insan evladi iste diyecek söz yok gerçekten...

Canim Allah hep iyi insanlarla karsilastirsin bebisler hep iyi olsun hepimiz mutlu mesut olalim canim ben o ara aglamaktan uzuntuden hicbiseye bakmadim bakalim es ozrune kaldim Hayirlisi boyleymis kizlarim saglikli huzurlu olsunda anneleri her tirlu sıkıntıya dayanir ...ikimiz ekim anneleride bi tek ikimiz amniyosentez yaptirdik o suphe var demesi bile yetti drun meslek hastaligimiz pimpiriklilik ama sagolsun buradaki arkadaslarda cok destek oldu kimseye anlatamadim bi tek sizler anladiniz gormeden de insan yakinlik kurabiliyormus bu cok ozel ve guzel bir duygu

Gözün aydin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…