- 16 Ocak 2011
- 4.493
- 4.528
- 333
Çok sevindim tatlım çok şükür bak geçti gitti :) bende cuma ayrıntıliya giricem, eşime başka zaman uymuyordu, 20+3 te girmiş olucam bakalım. ama uygun olmasa dr gelme derdi heraldeKizlar ayrintili ultrasonum iyi gecti cok sukur ..
Hereey yolunda simdilik
Tatlım allah yardımcın olsun inş. ama 4 yıllık evliligimde birde uzaktan yürütmenin vermiş olduğu zorluklar sonucunda öğrenmiş olduğum en önemli şey, tatlı söz yılanı bile deliğinden çıkarıyor. Eşim sinirlendiginde ben sustum sonra sakinlesince konuştum. eşimde ben sinirlenip sakinlesince konuştu. Umarım zamanla sizede etkili olur bu yöntemBu zorlukları yaşamayı göze alamıyorum ben işte,çocuğumun başı boş,geleceği de sıkıntılı kötü bi çocuk olabilme ihtimaline cesaret edemiyorum,bu adama tahammül edemiyorum,ayrıldıktan sonra keşke evimde otursaydım dedirtecek zorlukları görmeye de gücüm yok,o konumda bana destek verebilecek kimsemde yok.Şiddet veya aldatma yok diye dayanabiliyorum şu anlık.Yaşadıklarına çok üzüldüm benim annemde çok sıkıntılar yaşadı ayrılmadı,onun maddi gücü vardı bi de ama kendi gücü yoktu,bizim için dayandığını söyler hep,bi erkek kardeşim var saygılı,okul hayatı düzgün normal bi erkek oldu,boşansalar olabilirmiydi bilmiyorum,kardeşimle aynı yaşta teyzemin çocuğu var,teyzem çocuğu tam ortaokul yılkarındayken ayrıldı ve o okul birincilikleriyle dolu çocuk şu an uyuşturucu bağımlısına dönüştü.Bunlar hep olacak değil ama oluyo işte,annesi babası ayrı olan çocuğun hayatının bir evresi sıkıntılı oluyo,bilemiyorum gerçekten bilemiyorum sonum ne olur.
MarV-el canım sağol dediklerinide uygulucam gücüm yettikce ama bugün iftara annesigile gideceğini söyledi,onlar iki başınaymış 3-5 güne gidecekmiş,biz evde otuz kişiyiz sanki,yalnız kalıyorum itiliyorum işte,ben hamileyim diye bi umurları yok kimsenin,şimdi kontrolden geldim 3lü sonucumda afp yüksekliği çıktı,onada üzüldüm ağladım çocuğum o benim canımdan parça,öğleden sonra ayrıntılı için özel bi muayeneye gidicem,duanızı istiyorum.
Tanımadığım bir sürü gönül dostum oldu burda,şunların birini bile hiç kimseye anlatamadım,buraya döktüm,duyarlılıkla cevap yazdınız,hepinizden Allah razı olsun
hafta da 500gr yani ayda 2kg normal almamız beklenen kilo.Ne guzel ben hic kilo vermedim, asiri yemedigim halde surekli aliyorum.
canım ilk gebeliğin ise normal seninle 6 gün var aramızda 6 gün öndeyim ve bu haftaya kadar 3 günde bir oda çok az hissediyordum bir iki defa sağlam vurduğu oldu ama arkadaşların bahsettiği kıpır kıpır olayını bugün çok net hissettim 23. haftaya kadar normal hissetmemek annenin kilosu, bebeğin hareketi , gücü nerde olduğu bunlar etken bir kaç güne dikkatle beklemene gerek kalmayacak :) o ben burdayım diyecekKizlar herkese merhaba, bebecigini görüp güzel haberler alanlara göz aydinligi diliyorum, umarim kimsede kotu bisey cikmazben size bisey sorucam, kizimi hala hissedemiyorum, anca elimi karnima koyup dikkatle beklemem lazim, ozaman bazen bikac hareket hissediyorum. Benimle ayni haftada olup boyle olan varmi
Benimki 22.haftasinda olacak pazartesi gunu gitcemBen gittiğimde 21+4 olacak C tesi günü minnak yavrum
Cnm beni aradılar çağırdılar sağlık ocağından. Ben de kendi doktoruma sordum, gidip vurulabilirsin bir sakıncası yok dedi. Haftaya yaptıracağım 22+2 de...Arkadaslar tetanoz asisi yaptirmaya basladinizmi saglik ocaginda yaptianlar varmi ?
Canim cikti cok sukur temizzzzzzz Allahim o gunleri bidaha yasatmasin cok zor bir surecti. Aynen bizde sizin gibi soylenildiginde 1 gece uyumadik 9 ay uyuyamazdikheralde bakalim simdi kistin digerinin de gecmesini beklicez canimmm pztsi prf.tekrar cagirdi muayene yapacakmis ayrintili bidaha bakalim dedi bu ucretsizmis sasirdim valla sonrasinda da surekli ilgilenmesine
Canim ozel muayn.var ben oraya gittim ve ayni zamanda bi unv.riskli gebeliklerle ilgli karar veren kisisi muthis biriymis ego 0 adamda ne zaman arasak hemen aciyor acamazssa donuyor zaten kendi kadindogumcum ozel hastanede ulasmak mumkun bile degil.. ben amniyosentezden once aglarken Allah sahit bebeginde bise olacagina inanmiyorum ama stresinden dolayi bile yapalim dedi cesaretlendim bu arada ben ilici tayinleri kacirdim neler neler... esim bile artik hep burada devam edebilirsin diyor canim ama 1 saat yol gidiyorum 300 tl muyn. Ama 1 ay aliyor diger ay almiyor yani bakalim pztsi gittimvimde bi problem cikmaz insallah bu arada ben hic sormamisim canim amniyosentezde cinsiyet belli oluyormmu. Kromozomlardan ben ayrinyilida aglamaktan dra sormadim bile 16 .haftada kiz diye ogrendigimle kaldim Allahim dert vermesin insanin aklina bile gelmiyor cinsiyeti ama es dost kiyafet almak icin sorunca mutlu haberden sonra pzt sorcam bende@buarada helel oldun valla o profaaa benim ki cokkk yogunn üniversitedeki senin ki özel hastane mi özelde belki daha da ilgilidir ben bulamadim butda özelde prof yok malesef
Sagol canim Allahim kimseye gostermesin zor gunleri hepimiz bebislerimizi kucagimiza saglicakla alalim
Canim Allah hep iyi insanlarla karsilastirsin bebisler hep iyi olsun hepimiz mutlu mesut olalim canim ben o ara aglamaktan uzuntuden hicbiseye bakmadim bakalim es ozrune kaldim Hayirlisi boyleymis kizlarim saglikli huzurlu olsunda anneleri her tirlu sıkıntıya dayanir ...ikimiz ekim anneleride bi tek ikimiz amniyosentez yaptirdik o suphe var demesi bile yetti drun meslek hastaligimiz pimpiriklilik ama sagolsun buradaki arkadaslarda cok destek oldu kimseye anlatamadim bi tek sizler anladiniz gormeden de insan yakinlik kurabiliyormus bu cok ozel ve guzel bir duyguN Niloya07 ozel muayene olmasida iyi bence bak ben burada özel muayene ypana bi prof bile bulamadim mecbur kaldim üniversiteye...iste o stres karpuz çekirdeğini atiolar insanin kafasına yaptirmam diyemiyor insan ki;(( malesef....il içi için kotu olmuş ama haiylrisi boleymis de yapcak bisey yok.. Cinsiyet içinde benimijnde söylenmesi yasal değildir gibi bisey yaziordu erken gelende... Diğeri benim gelemedi daha .bayiliorum böle egosuz insanlara gerçekten insan evladi iste diyecek söz yok gerçekten...
Gözün aydin canımCanim cikti cok sukur temizzzzzzz Allahim o gunleri bidaha yasatmasin cok zor bir surecti. Aynen bizde sizin gibi soylenildiginde 1 gece uyumadik 9 ay uyuyamazdikheralde bakalim simdi kistin digerinin de gecmesini beklicez canimmm pztsi prf.tekrar cagirdi muayene yapacakmis ayrintili bidaha bakalim dedi bu ucretsizmis sasirdim valla sonrasinda da surekli ilgilenmesine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?