NNiloya07besyo_86
ikinizede nasıl sevindim anlatamam kızlar. çok şükür bebişkolar sağlıkla geliyolar. ama ben diyim daha karnınızdayken sizi böyle heyecanlandırıyolarsa büyürken neler yapıcaklardır, hazırlıklı olun canavarlar geliyoooo şaka bi yana sağlıkla gelsinler zamanlarında gelsinler daha fazla korkutmasınlar anneciklerini. ailelerine mutluluk olsunlar inşallah
internette aşırı kilo almış karnı aşırı büyük hamile resimleri bulup gösterin sürekli.
Karşılaştırma yaparken onlar gözünün önüne gelsin,o zaman sizin aldığınız kiloları çok görmez Eki Görüntüle 1843441
Doğumda kilo ve şişlikler gidiyor canım ama süt olsun diye vede emzirdikce cooook acıkıyor insan daha çok kilo alınıyor ilk bir yıldan sonra verilip gidiyor sonra
Şekeryyüklenmesini ne dusunuorsunuz bana 75 ilk yapalim dedi üniversitedeki doktor ama ben kararsizim aile hekimimle konuştum teldebbugün önce bi gel aclik tokluk şekerli birşeyler yedikten sonra bakalim dedi ona gore karar verelim dedi daha mantikli geldi
bende öyle yaptım canım sağlık ocağına gittiğimde şeker yüklemesi yapıp yapmayacağımı sordular yaptırırsam ne olur yaptırmazsam ne olur diye sordum hiçbirşey olmaz ama istersen açlık şekerini ölçüp ona göre karar verelim dedik şekerimi ölçtürdüm 76 çıktı kendi doktoruma gösterdim yükletmene gerek yok değerin iyi çıkmış dedi bende o yüzden yaptırmıcam.
günaydın kızlar 2 gündür oruç tutuyorum kızlar midemde korkunç bir yanma hariç sıkıntım yok c.tesi kontrolüm var çok heyecanlıyım. bir de şu akşama ne pişirsem derdim olmasa
Selam arkadaşlar..doktorum ayrıntılı ultrason da plesenta önde dedi.böyle bi durumla karsılasan var mı.ne demek anlamadım.bi de bebegin hareketlerini pek hissetmiyorum.plesenta nın önde olmasıyla alakalı olabilir mi bu durum
Selam arkadaşlar..doktorum ayrıntılı ultrason da plesenta önde dedi.böyle bi durumla karsılasan var mı.ne demek anlamadım.bi de bebegin hareketlerini pek hissetmiyorum.plesenta nın önde olmasıyla alakalı olabilir mi bu durum
canım bana da söylemişti bi sakıncası yokmuş sadece hareketleri geç hissedersin dedi ben artık hissediyorum.. plseanda karnımla bebek arasına yerleşmiş ama bebek için hiç bir sakıncası yok dedi
cnm önde dediğini göbeğinin orda demek istemiştir... geç hissetmen bunla ilgili olablir.. bebekle göbeğinin arasında br de plesenta var demekki.. benim bi arkdşmn da öyleyd 23-24 den sonra hissetmeye başladı. plesenta öne arkaya yanlara yerleşebiliyo, aşağıda olması sanırım sıkıntı ama önde olması sıkıntı değil için rahat olsun :)