2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
canım bana da söylemişti bi sakıncası yokmuş sadece hareketleri geç hissedersin dedi ben artık hissediyorum.. plseanda karnımla bebek arasına yerleşmiş ama bebek için hiç bir sakıncası yok dedi

Cok sagol canım..demekki ben bu nedenle ikinci bebeğim olmasina ragmen cok gec hissettim hareketlerini.

Çok sagol canım.ben 23.haftamdayım hala doğru düzgün hissedemiyorum bu nedenle demekki

günaydın kızlar 2 gündür oruç tutuyorum kızlar midemde korkunç bir yanma hariç sıkıntım yok c.tesi kontrolüm var çok heyecanlıyım. bir de şu akşama ne pişirsem derdim olmasa

maşallah canım.. dayanabiliyorsan ne mutlu.. ama istersen suyunu arada kontrol ettir azalma falan olmasın, sıkıntı yaşama.. Allah kabul etsin..

Canim aynı senin doktorun gibi siyah beyaz baktı çoğunlukla yüzünü bize renkli de gösterdi :) elleriyle yüzünü kapatıp açıyordu kerata :) ekrana sarilabilirdim o an da pek hoş olmazdı herhalde
Anladım cnm o zaman benimki anormal degilmis bizde renklide ilk yüzünü göstermedi sonra gördük güldü bildigin ağzını açıp masalhhh

maşallah canım.. dayanabiliyorsan ne mutlu.. ama istersen suyunu arada kontrol ettir azalma falan olmasın, sıkıntı yaşama.. Allah kabul etsin..
c.tesi randevum var baktırıcam pek sıkıntım yok şimdilik tabi çok susuyorum o ayrı akşam hallediyorum. tutmazsam 3 haneye ulaşcak artık borcum

c.tesi randevum var baktırıcam pek sıkıntım yok şimdilik tabi çok susuyorum o ayrı akşam hallediyorum. tutmazsam 3 haneye ulaşcak artık borcum
off sorma canım benim de var biraz. oğlumdan kalanları tutmuştum da hayız hallerinin hiçbirinin kazasını tutmadım. haftasonu deneyeceğim ben de. Allah yardımcın olsun..

ben de sabah 74 çıktım tartıda. 4 kilo oldu benim de. akşamları yemek yemiyordum normalde, sıcaktan canım bişey istemiyor. bu ara yemeye başladım hemen 1 kilo daha aldım. inşallah alabileceğimiz minimum kiloyla bitiririz hamileliğimizi..

Anladım cnm o zaman benimki anormal degilmis bizde renklide ilk yüzünü göstermedi sonra gördük güldü bildigin ağzını açıp masalhhh

evet yaa benim kızımda bi ara güldü sanki bide bi elinin bütün parmaklarını kapatıp baş parmağını açtı okey sıkıntı yok ben iyiyim dedi resmen

valla ben 70le hamile kaldım bünyem çok müsait kilo almaya korkuyodum yusyuvarlak doğuma gidicem hemen şişicem diye ama şükür sadece 2 kg aldım 5. ayı bitiriyoruz artık. dikkatte etmiyorum yediklerime canım ne isterse yiyorum ama tabii tabak tabak değil az ama sık yiyorum inşallah ben değilde bebeğim kilolu olur, çiroz falan olmasın yaa ama 4ünde çok üstüne çıkmasın onun sağlığıda önemli tabikide. eşi falan derken 3buçuklarda doğan bebekten sonra anneden nerdeyse 8-9 kg gidiyo zaten doğumda
ben esas bundan sonrasında napıcam onu düşünüyorum 2-3 gündür doymak bilmiyorum sürekli bişi yemek istiyo canım kuruyemiş falan geçiştiriyorum kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…