canım bana da söylemişti bi sakıncası yokmuş sadece hareketleri geç hissedersin dedi ben artık hissediyorum.. plseanda karnımla bebek arasına yerleşmiş ama bebek için hiç bir sakıncası yok dedi
cnm önde dediğini göbeğinin orda demek istemiştir... geç hissetmen bunla ilgili olablir.. bebekle göbeğinin arasında br de plesenta var demekki.. benim bi arkdşmn da öyleyd 23-24 den sonra hissetmeye başladı. plesenta öne arkaya yanlara yerleşebiliyo, aşağıda olması sanırım sıkıntı ama önde olması sıkıntı değil için rahat olsun :)
günaydın kızlar 2 gündür oruç tutuyorum kızlar midemde korkunç bir yanma hariç sıkıntım yok c.tesi kontrolüm var çok heyecanlıyım. bir de şu akşama ne pişirsem derdim olmasa
Anladım cnm o zaman benimki anormal degilmis bizde renklide ilk yüzünü göstermedi sonra gördük güldü bildigin ağzını açıp masalhhhCanim aynı senin doktorun gibi siyah beyaz baktı çoğunlukla yüzünü bize renkli de gösterdi :) elleriyle yüzünü kapatıp açıyordu kerata :) ekrana sarilabilirdim o an da pek hoş olmazdı herhalde
c.tesi randevum var baktırıcam pek sıkıntım yok şimdilik tabi çok susuyorum o ayrı akşam hallediyorum. tutmazsam 3 haneye ulaşcak artık borcummaşallah canım.. dayanabiliyorsan ne mutlu.. ama istersen suyunu arada kontrol ettir azalma falan olmasın, sıkıntı yaşama.. Allah kabul etsin..
off sorma canım benim de var biraz. oğlumdan kalanları tutmuştum da hayız hallerinin hiçbirinin kazasını tutmadım. haftasonu deneyeceğim ben de. Allah yardımcın olsun..c.tesi randevum var baktırıcam pek sıkıntım yok şimdilik tabi çok susuyorum o ayrı akşam hallediyorum. tutmazsam 3 haneye ulaşcak artık borcum
yaaa hayıırrr ben hemen verenlerden olmak istiyorumDoğumda kilo ve şişlikler gidiyor canım ama süt olsun diye vede emzirdikce cooook acıkıyor insan daha çok kilo alınıyor ilk bir yıldan sonra verilip gidiyor sonra
canım hamilesin ve oruç mu tutuyorsun?c.tesi randevum var baktırıcam pek sıkıntım yok şimdilik tabi çok susuyorum o ayrı akşam hallediyorum. tutmazsam 3 haneye ulaşcak artık borcum
Ben deeeeyaaa hayıırrr ben hemen verenlerden olmak istiyorum
Gözün aydın canım :)Kizlar ayrintili ultrasonum iyi gecti cok sukur ..
Hereey yolunda simdilik
Ben 9 kilo aldımkızlar günaydın
kaç kilo aldınız acaba takip eden var mı
Ben 9 kilo aldım
zorlamadı pek hava serin bende evdeyim zaten. ama c.tesi günü doktor suyun azalmış falan derse mecbur bırakıcam hasta değilimki hamileyimcanım hamilesin ve oruç mu tutuyorsun?
Bende 59 la kaldım açken 67 tokken 68 buçuk falan çıkıyorum ama aşırı derecede şişkinlik oldu bende ayaklarım falan şiş hep. Bide iç karnım küçük müdür nedir görenler 7 aylık gibi karnın var diyor61 le kaldım açken dün 65,1 dim tokken 66,1 :)
olabilir canım.. benimki mesela sırtıma doğruymuş o yüzden erken hissetmşimdir belki de... için rahat olsun :)Çok sagol canım.ben 23.haftamdayım hala doğru düzgün hissedemiyorum bu nedenle demekki
Anladım cnm o zaman benimki anormal degilmis bizde renklide ilk yüzünü göstermedi sonra gördük güldü bildigin ağzını açıp masalhhh
ben de sabah 74 çıktım tartıda. 4 kilo oldu benim de. akşamları yemek yemiyordum normalde, sıcaktan canım bişey istemiyor. bu ara yemeye başladım hemen 1 kilo daha aldım. inşallah alabileceğimiz minimum kiloyla bitiririz hamileliğimizi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?